Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ted-Mosby #979 üzenetére
Na, most megnéztem még egy párszor jobban az eseményeket. Adyznak leírtam tegnap mi a meglátásom, ez sokat most sem változott:
JJ kicsúszásához szerintem nincs köze, de ha minden igaz, ez nem is merült fel JJ részéről - így ezt a részét nem is kell vizsgálnunk. Amennyiben kéne, az én meglátásom szerint ezért nem jár büntetés Adyznak.
A levágás viszont egyértelmű, ráadásul padlógázzal ment tovább, ami mindenképp egyértelműen szabálysértés, akár hiba miatt csúszott ki, akár szándékosan. Nyilván az látszik a videón is, hogy nem szándékos levágásról van szó, de ez a helyzeten nem sokat változtat.Büntetés a papírforma szerint nem kizárás lenne ebben az esetben.
A Mityu elé visszatérés is necces kicsit, az a kérdés, hogy Mityu megóvja-e a helyzetet, mert máskülönben szerintem nincs tennivaló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 16GB RAM 512GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest