Új hozzászólás Aktív témák
-
Na emberek!
Beüzemelésre került a saját WTCC gyakorló és előreláthatóan bajnoki szerverünk!
A szerver neve továbbra is: PH! WTCC 2010, a jelszót pedig ismeritek (aki nem, az sürgősen kérdezzen engem, Tedet, vagy Dzsavert).
Mától nem fogom kiposztolni, hogy van-e szerver, mert mindig lesz. Akkor fogok csak szólni, ha lelövöm valami miatt, vagy meghibásodás történt a mátrixban (netszakadás, akármi). A szerver gépet elérem távolról is (ip cím nélkül is), így ha valakinek gondja van, itt a fórumon tud nekem szólni. Vagy adok msn/e-mail/akármilyen címet (vagy hamachin is vagyok, de azt kevésbé figyelem), de azt csak szigorúan privátban - annak, aki kéri.
IP címet nem írok, mert dinamikus ip címem van, viszont a szerver mostantól mindig látszódni fog az rFactor szerverlistájában.
Azt leszámítva, hogy kicsit hektikusan viselkedik a kereső, ilyenkor a teendő: egy (vagy több) frissítés megoldja, és ott lesz - célszerű abc sorrendbe tenni a könnyű megtalálás végett.A szerver üzemel, innentől fogva jöhettek 24/7-ben gyakorolni!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest