- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanocry
tag
Azt tegyük hozzá, hogy a Cyberpunk-ban az npc-k hekkelése nem így történik, van egy kis delay az aktiváláshoz és ennyi, de attól sebezhető bárki.. (a játékban az egyik legerősebb build). Nem játszottam még a demóval se, de ahogy nekem lejön itt úgy megy, hogy fázisokra van bontva, amíg nincs sikeres hack addig az ellen invincible, ezt ismételgetve dől ki.. Annyira én sem rohannék érte, inkább egy új DMC kéne, úgyis jön a 2 évad Netfixre, nagyobb lenne a hájp..
-
Citrone39
tag
Nem jön be ez a harcközbeni hackelés, már rég végeznék az ellenféllel, de nem lehet, mert ezzel kell vacakolnom közben. Ez max egy-kétszer még belefér, de az, hogy konkrétan erre építik fel a teljes játékot, az részemről csak idegesítő.
A két főszereplő dialógusai is harmat gyengék, nem sikerült őket megkedvelnem. Inkább újra elővenném a Dead Spacet vagy a Last of Us Part 1-et ehelyett.
-
Lewes
csendes tag
Nekem nagyon bejött, ez a hack-elünk és lődözünk egyszerre újdonság volt, vagy még csak nem játszottam ilyen játékkal. Elég újszerű ahhoz, hogy megvegyem.
-
Bad Pritt
félisten
Volt a demónak egy nagyon kellemes PS360 érára emlékeztető retro feelingje, cserébe szénné polírozottnak tűnik minden szempontból. Nem mutat semmi grandiózus újdonságot, viszont amit tud azt jól tudja és baromi nagyon jó játszani, illetve a két főszereplő között is jó a dinamika. Mivel nem teljes árú játék lesz egy előrendelést megért nekem a demo alapján, szerintem jó kis kaland lesz.
-
Werkly
addikt
Anno a demóban kulázták a karaktermozgását a csajnak, nos hogy ezt javították e? Mondjuk részemről akárcsak a demója ez is kimarad meg Denuvos lesz ez is. Megérni meg nem érik meg ezek a game-ek az árukat az én szemszögemből. De hát mindenki másként áll eme “dolgokhoz”. Ez így kerek.
-
eL Geri
őstag
Én nem próbáltam ki, de én valahogy nem érzem ezt a játékot valami nagy számnak. Nem értem ezt a nagy érdeklődést és figyelmet. Szerintem hamar feledésbe fog merülni.
Hazudtoljatok meg, hogy mi a jó ebben a játékban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Autós topik
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Disney+
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest