Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz dzsavermadar #358 üzenetére

Nem teljesen értek egyet azzal, amit ott írtál, viszont neked nehéz dolgod van, mert billentyűzettel játszol, és azt a szimulátorok nem szeretik.
    Az autók viselkedése (280 lóerős versenygépekről van szó!) sokkal reálisabb és épp emiatt teljesen más, mint a gridben, és ez a grid után komoly szokást igényel. Én nem nagyon sipákolok, mer én nagyon sokat toltam GTR2-t, ami szintén szimulátor, így valami gyakorlatom van már a dologban. Amellett pedig kormánnyal játszok, így még könnyebb a dolgom. Többet számít itt, mint a gridben.
    A grid egy árkád jellegű játék. A pályák szélesre vannak készítve mint az atom (erre írtam ott a topikban, hogy elnagyolt modellezés, mert a valóságban nem ilyenek), a kocsik tapadnak veszettül, elsődleges cél a széles közönség szórakoztatása.
    Az rFactor 100% szimulátor. Itt az elsődleges a valóság modellezése, ami azt jelenti, hogy még ilyen "vacak" 280 lovas gépekkel is kihívás végigmenni a pályán (és akkor hol van még a forma1), és még nagyobb kihívás jó időket menni. Pontosan úgy, mint a valóságban. Ez sok időt igényel, és sokkal nagyobb figyelmet a versenytársaktól a pályán. Ha kilöknek, akkor megeshet, hogy game over - és akkor még messze nem 100%-os sérülésmodellről van szó (35%-ra raktam tegnap). Kőkemény harc egymással és a gépekkel egyaránt.
    Én így látom. :)

Ted hozzászólásához még annyit, hogy olyan szerveren dolgozok, ami egész nap rendelkezésre áll. Tegnap nem jött össze, de ma mintha látszana a fény az alagút végén. Lagmentesre akarom összehozni, és 24/7-es üzemre. Mint a profik. :D

Új hozzászólás Aktív témák