Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsavermadar
senior tag
Persze, hogy igazatok van,
azért is írtam, hogy még messze van a "végleges" beállításoktól az autóm.
Sőt nem is lehet véglegesről beszélni, hiszen minden pálya külön beállítást igényel, és gondolom autónként is van különbség. De ez már csak profi szinten lévőknek nem okoz gondot.(mondjuk Sziszifeca). Piff-puff és megvan a testreszabás.
Nálam meg az is baj, hogy a valósághoz közeli érzést keresek minden autós játékban.
A Gridben is azokat a kocsikat szeretem, amelyek a legközelebb állnak a valósághoz.
Majd állítgatok, és meglátom az eredményt, bármi lesz is.
De ennek köze sincs ahhoz, hogy imádok veletek gurulni, akár itt, akár a Gridben.
Mindegy mire jutok, azért a legfontosabb a részvételem.Ted
Megnéztem a videódat, te már tudtad ott tolni a gázt, ahol én még nem,
csak szerettem volna.
Szépen mentél, ahogy kell.Grat! -
Igen, az alfa nehezen kezelhető, de megy mint a barom. Egyenesben otthagytam vele a Hondát és a Cruze-t is.
Egyébként akinek van hamachija (a tegnap beállítottak sazerint), azt kérem tesztelje az 5.123.182.15 -ös szervert!
Elméletileg nincs lag (ezt kéne tesztelni). Most minden pálya be van állítva, és pörgeti körbe-körbe. Kis időre itt kell hagynom, aki tud kérem jöjjön fel, és nézze meg. Nem túl erős gépen állítottam be, meg akarom nézni, hogy egyáltalán elbírja-e a terhelést. Meg úgy általában tesztelni-tesztelni-tesztelni. Előbb vagy utóbb jó lesz ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OpenMediaVault
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i7 5930k, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Apple Watch Ultra eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest