Hirdetés
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Hardverfogócska a kertben
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- OLED monitor topic
- Blu ray írás és írási hiba
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Ott a pont Netoxin
. A GRiD árkád ez meg szimulátor és ez így van jól. Zyl és dzsaver is a fizikát hozza fel, hogy (fogalmazzunk így) "mennyiben más", meg hogy szinte kezelhetetlen az autó, na meg hogy sokat kell vele bíbelődni. Fentebb linkeltem egy képet, amin látható, hogy én milyen segítségekkel játszok. Nos és mivel is: Billentyűzettel. Tegnap az első Hungaroringi teszten nem tudtam 2:03:xxx alá menni. Gyakorlás végére tudtam 2:02:975-öt. Időmérőn 2:02:7xx és láss csodát, futamon 2:01:475-öt mentem billenytűzettel! Módosítás annyi volt, hogy gyakorlás alatt ráment vagy 15 köröm, mire belőttem nekem megfelelőre a váltót és még annyi volt, hogy a BASIC részen a csúszkát a tapadás irányába vittem. És ennyi, semmi több. Még messze nem volt játék az üzemanyaggal, kerékdőlésszögek, szárnyállás, guminyomás stb stb stb.(GRiD terén is vannak érdekességek. Példa: Donnington azokkal a mákdaráló 1 üléses kis autókkal. Ott pölö állsz a gázon és ennyi. Kanyar jön elvered neki, de folyamatosan nyomod a gázt, mint süket a csengőt és mind ezt billentyűzettel
)Ezt most nem nagyképűségből írtam le, félre ne értsetek csak kicsit babrálta a csőröm a dolog
.Este várom a szervert, remélem nem jön közbe semmi és tudok menni majd
. Infót dobjátok majd ide, hogy mi merre ls hányméter
.Ted: Thx az infót hol a Nürburgring. Délután megyek is offline tesztelni, hogy estére a rizsrakétám alázzon megint
.Ui: Ja Netoxin: Kipróbáltam az Alfát.....öccsém azt az szekeret...tipikus olasz. Megy, mint a mérgezett egér, de körülményes kezelni, nagyon aggresszív egy gép
. Maradok a rakétámnál, de a hangja nagyon büntett az Alfának
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- 2026 - Íme a 18. héten megjelenő játékok listája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A GRiD árkád ez meg szimulátor és ez így van jól. Zyl és dzsaver is a fizikát hozza fel, hogy (fogalmazzunk így) "mennyiben más", meg hogy szinte kezelhetetlen az autó, na meg hogy sokat kell vele bíbelődni. Fentebb linkeltem egy képet, amin látható, hogy én milyen segítségekkel játszok. Nos és mivel is: Billentyűzettel. Tegnap az első Hungaroringi teszten nem tudtam 2:03:xxx alá menni. Gyakorlás végére tudtam 2:02:975-öt. Időmérőn 2:02:7xx és láss csodát, futamon 2:01:475-öt mentem billenytűzettel! Módosítás annyi volt, hogy gyakorlás alatt ráment vagy 15 köröm, mire belőttem nekem megfelelőre a váltót és még annyi volt, hogy a BASIC részen a csúszkát a tapadás irányába vittem. És ennyi, semmi több. Még messze nem volt játék az üzemanyaggal, kerékdőlésszögek, szárnyállás, guminyomás stb stb stb.
)
.
.
.