Hirdetés
- Apple MacBook
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ted-Mosby #329 üzenetére
Nürburgring vagy nincs benne, vagy nem ilyen néven szerepel.
A szerver neve mostantól: PH! WTCC 2010
Jelszó egyelőre nincs, az aktuális ip-t kiteszem holnap is. A "kidobós" problémára megtaláltam a gyógyírt, így ma nem is dobott ki senkit a játék. Megoldás: feladatkezelőben a processzoraffinitást beállítani. A játék az egyik, a szerver a másik magon fut (2 magos proci). Alapból csak 1-1 magot kezel mindkettő, és ugyanazon futtatja az idióta windows, így korábban amikor elindítottam a játékot, belassította a szervert. Emiatt dobált ki titeket. Mostantól ez nem lesz így. A szerverkészítés módja amúgy rendkívül egyszerű, de valamiért egyelőre csak nálam működik.
Persze ha ez nem gond, este fél hétig minden nap tudok készíteni.
Zodo: nekem az ékezetes bötük most is jól megjelennek a chatablakban, még akkor is ha versenyzek (bár olyankor tényleg nem tudok ékezeteket írni, az tény, csak bent a garázsban).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Képregény topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest