Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• solfilo

veterán

Sziasztok!

Sima Hongmim van, kb 3 hetes, Kínából hozta haverom. Tegnap reggel tűnt fel, hogy annyin van a töltöttsége kb, mint mikor lefekvéskor, pedig töltőre tettem. (70% körül), gondoltam biztos kihúzódott a kábel a töltőből.
    Estére lement 40%-ra. Eddig semmi extra, este megint feltettem tölteni, viszont ma reggel is ilyen 40% körüli töltöttség fogadott, pedig rendesen megnéztem a kábelt is, a telefonon ment a töltési animáció.

Úgyhogy ma elkezdtem minden féle kábeleket próbálgatni bent munkahelyen. A sajátjával, usb-n keresztül kb 2 óra alatt tolt fel 1%-nyi töltöttséget. Próbáltam Samsung, Lumia kábelt is, fali töltőt is. (otthon ZTE Blade III fali töltőt használok, mert a Hongmi-hoz nem kaptam, de mondjuk nem is webshopos úton érkezett) Próbáltam azt is, hogy kikapcsoltam, akksit kivettem vagy negyed órára, semmi hatás. Mindegyik kábelre dugva, akár falba, akár usb-be, elindul a töltési animáció, kikapcsolt állapotban is, de nagyon nagyon lassú a folyamat, mint írtam, ez a 2 óránként 1%-nyi töltöttség.
    Remélem ez nem hardver gond, bár erősödik a gyanúm. Vagy akár szoftveres is lehet és kéne egy factory reset (MIUI-15.0.0)? Valakinek valami ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák