Hirdetés
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
Tiszta unalom ez a telefon

Annyira jól működik minden hogy hónapok óta nem buzeráltam a romot.Ilyen az előző telefonommal nem volt.Már jó lesz ha jön a miui 6,azt hoz egy kicsi változást ebbe az egyhanguságba. -
trebrona
nagyúr
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Ugyanez itthon: [link]
Hajrá, hajrá!!!

-
mclane_
aktív tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Érdekes amit írsz.Nyilván az eladásaik döntő többségét a Hongmi/Redmi teszi ki, ennek köszönhetően a 3ik legnagyobb gyártó, meg dönt bevételi rekordokat, nem pedig az Mi4/Mi3nak.
-
Dominó85
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Nagyon remélem, hogy igazad van (hisz az egyik legmegbízhatóbb forrás közlő vagy).

-
kriszpontaz
veterán
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Hát most olyat kérdeztél......én a Redmi 1S-ről tudok nyilatkozni, nálam a V43 a legstabilabb. A többi rom csak rontott a telefonon. Külföldön még nem jártam a telóval, így ezt sem tapasztaltam.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Jelenleg melyik verzióra mondható,hogy a legstabilabb?
Illetve 13-as romban küzdök egy olyan problémával,hogy külföldön,ha manuálisan szeretném manuálisan beállítani a szolgáltatót,akkor csak számokat dob fel,nem írja,hogy Vodafone

Van erre valami megoldás? -
kriszpontaz
veterán
válasz
Dominó85
üzenetére
A Redmi az összes jelenlegi Redmi telefont takarja, tehát a Redmi 1 (Hongmi), Redmi (Hongmi) Note-ot is belevéve. Valószínű az utolsók között lesznek az MTK proci miatt, elsődlegesen a Snapdragon miatt kaphatják meg hamarabb a Redmi 1S és Note 4G a V6-ot. Az MTK kicsit szopóroller a támogatása miatt (gyári támogatásról beszélek) de nem lehetetlen. Valószínű KK alapú rom lesz rá. Az L-ről még semmi hír.
Az MTK proci gyári támogatásáról sajnos nem a Xiaomi tehet, de abban van sara hogy szinte csak a csúcsmodelljeikkel foglalkoznak. Fogadni mernék hogy kb. 10-ed annyi fejlesztő dolgozik a Redmi szérián mint az Mi3- Mi4 modelleken.
-
-
Dominó85
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Ez a "Redmi" széria szerintem az MTK-s verziót nem takarja, se a Hongmi, se a Hongmi Note esetében. Szopóroller van az MTK Note MIUI fórumában is. Én már semmit sem remélek a Xiaomi-tól. Ha a Lenovo P780-ban ugyanez a SoC lenne és nem az 1,2-es, akkor bizony már bye-bye lett volna a Xiaomi közösségből. Még arra sem foghatná a Xiaomi, hogy retek széles a termékpalettájuk. Előbb lesz a kint 100 dolcsis low-budget Xiaomira Lollipop, mint a Hongmi MTK-ra KitKat. Ez a szomorú valóság. Eleve elbaszarintotta a Xiaomi ott a dolgot, hogy a Redmi szériából van vagy 6 féle... 1-2 SIM, 3-4G, Note vagy nem Note, MTK vagy Snapi... Barmok és béna a stratégiájuk. Sürgősen vissza kéne térniük a jól bevett ösvényre.

-
hevizms
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére

-
kriszpontaz
veterán
Egy kis hír biztatásnak:
Hey MIUI fans,
As you may know, it's been over a year since MIUI V5 was released. With the release and upgrade of MIUI 6, we would like to focus on MIUI 6 feature development and optimization. So we have decided that the developer version of MIUI V5 will be suspended next week. The last stable version of MIUI V5 is being tested now and will be released within this month.
And here is the timeline for MIUI 6:
1) All Redmi phones will get MIUI 6 developer version and stable version; We will try our best to release some beta versions by the end of Dec. 2014;
2) MIUI 6 Special Edition for Mi 2 series is available for now, and we will also work on MIUI 6 developer version and stable version in the future;
3) The developer version for Mi 1 will be suspended next week, so this week’s update is the final version. And there will be no MIUI 6 for Mi 1 in the future.
Thank you for your understanding. Please stay tuned.
MIUI Team
-
konzi
aktív tag
Koszonom vegyszer kolleganak a gyors e hathatos segitseget !!!!
-
konzi
aktív tag
Lenne egy Pesti forumtars aki ujra tudna rakni a rendszert a telomon ?? Frissites utan csak a mi logoig jut es ujraindul

en sajna nem ertek hozza...6 doboz sor es orok hala
-
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
Tudna valaki ajánlani fehér hátlapot a Hongmihoz. Bármi játszik, ali, ebay csak kipróbált legyen, jól illeszkedjen, gombok stb.
Köszönöm -
Dominó85
addikt
flanki
Majd összeragasztom ős sorba kötöm őket. Meg megkérek egy PH-s modder kollégát, hogy gyártson le hozzá ducibb hátlapot. Ennyiből már vehetnék egy Lenovo P780-at. (135USD a pandásoknál
, kár az 1,2-es magokért és a gyenguszabb kameráért...)hevizms
Én is nézegetek telefonokat, de ahogyan a Jiayu G3-nál, ettől sem tudok szabadulni. A G3 családban maradt. Apum használja megelégedéssel (6-7 napota tölti és így is tesz bele 5 óra kijelzőidőt wattafak
) -
Dominó85
addikt
Jaaaj de csábulok az Elephone P3000S felé...

-
s4tch
veterán
Urak, ha valakinek a 17-es multi/miuihu ROM le van töltve, kérem, tolja fel gdrive-ra vagy valami hasonlóra! A miuiandroid.hu-n csak a 26-os ROM érhető el, vissza szeretném tenni a 17-est. Köszönöm.
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms
üzenetére

És egyáltalán nem irracionális az elképzelés.A Samsung-nak is már ideje volt domboritania az "Alpha" sorozattal.
Az Apple meg "megnagyobbodott" a iPhone 6 Plus-val.
Tele lett a gatyó a két nagynál.
A Lenovo-val is számolni kellene, de elnézve az árpolitikájukat... inkább a HTC sorsára fognak jutni.
Amellett sem érdemes elmenni, hogy a Sony a prémium kategóriára összpontosít a jövőben.
Nagy átalakulósdi van most... -
hevizms
addikt
Ha a saját telefonomat nézem hogy mennyire elégdett vagyok vele,akkor nem is tartom nagyképűségnek a nyilatkozatot
:
[link] -
vegyszer
addikt
Én a meteos féle módszerrel a belső sd kártya rovására átpartícionáltam a belső memóriát. A 2,77GB méretre. Tökéletesen működött, míg el nem adtam. Itt is, és a Lenovo A820 topicban is kifejtettem, hogy mit, hogyan tettem. Maradt benne egy 14MB-os partíció belső sd gyanánt, de az nem kavar be, mindenre a fizikai sd kártya lesz használva (fénykép mentés, letöltés, Bluetooth, stb)
-
flanki
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor ezek szerint nem csak én vettem észre ezt a jelenséget.
Én is próbálok választ találni a kérdésre de eddig sikertelenül, hátha valaki tudja a megoldást!?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
flanki
aktív tag
Mitől lehet az hogy a Matricaboltból letöltött hangulatjelek(fb) nagy részénél a háttér hibás vagy fekete keretet kap

4.2.2 HM2013023, MIUI-JHBCNAL25.0 -
trebrona
nagyúr
Írták már, hogy van saját topikja.
-
sysys
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam egy leírás alapján root jogot szerezni a hongmi 1s-re, de ahonnan le lehetne tölteni ilyen update.zip-et, oda regisztrálni kéne, de azt nem engedni nekem a rendszer. Ahányszor beütöttem az adataimat, mindig az volt a válasz, hogy a szerver elfoglalt.
Van esetleg egy url ahonnan le lehetne szedni akár reg nélkül?
Vagy más módszer?köszi!

-
gonorrea
senior tag
JHBCNBF26.0 (V5): ez a hongmi (redmi, redrice) legfrissebb verziója 4.2.2 alapu miui
JHCMIBH45.0: ez a hongmi 1s telefonra való rom (már lassan lesz egy újabb is belőle ha jól tudom) 4.3 alapu miuiA két telefon közötti különbség, hogy a sima hongmiban MediTek processzor van (MT6589T) 4 mag 1,5GHz/mag, a hongmi 1s-ben viszont Snapdragon400 (MSM8228)
Az 1s-re van többféle custom rom is, de van saját topikja, ha neked az van ott jobban tudsz tájékozódni!
Remélem tudtam segíteni!
-
sysys
csendes tag
Totál nem értem ezeket a verziókat.
Fentebb linkeltetek egy ilyent: JHBCNBF26.0 (V5)
Nekem most ez van fen mint MIUI verzió: JHCMIBH45.0
Ez a kettő nem ugyan annak a verziói? A 45 nem újabb? Valaki lesötétítene 2 mondatban? Köszi!

-
Dominó85
addikt
válasz
Laza...
üzenetére
Nálam már a második törik el...
Igaz a második még fent van mert annak "csak" a sarkából pattant le egy kicsi darab, a többi része ép maradt. No meg a telefon se károsodott. De az első esetnél, mikor csaptelepre zuhant a teló, akkor
volt és "csak be ne törjön a kijelző". 
-
Dominó85
addikt

Laza...
Sajna 2db Nillkin tok a mai napig nem jött meg. Ellenben a pénzt az eladó a tudtom nélkül visszautalta (előbb vettem észre egy November 4-i bejegyzést OTP Direkten). Így ezzel sajna nem tudok mit kezdeni. Időben észleltem, hogy ez lesz és szóltam a két PH-s kollégának, hogy rendeljen magának, mert ez befuccsolt.
Ellenben most dúskálok tempered glassokban.

-
-
Dominó85
addikt
Nem hirdetni akarom, de akit érdekel, BP-en nálam van készleten 17db Tempered Glass Hongmi-ra. 2,5 hónapos utat tett meg...

-
s4tch
veterán
válasz
superTibcsi
üzenetére
Hongmit nem, csak más telefont. A ragasztásnál arra figyelj, hogy ha nem enged, óvatosan melegítsd. Hidegen széttépett ragasztással roncsolni fogsz, túl meleg hőlégfúvóval (hajszárítóval) szintén. Ha óvatosan csinálod, nem lesz gond.
-
superTibcsi
aktív tag
Valaki szedett már szét fizikálisan hongmit? Cserélnem kéne az üveget, Youtube-on néztem videót. Mennyire nehéz a ragasztást szétfeszegetni? Műszaki beállítottságú vagyok, gondoltam megoldom magam.

Mire kell esetleg figyelni?
-
Nikitaa7
tag
válasz
herdsman12
üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
Még egy kérdés, még sosem csináltam ilyet. Ha letöltöm valamelyik friss verziót pl. a 15.0.0-át, akkor elvesznek az adataim, beállításaim? tehát előtte mentsek mindent? vagy minden marad ahogy van és csak frissül az egész?
-
Nikitaa7
tag
válasz
herdsman12
üzenetére
A hivasatiranyitas le van tiltva. sajnos meg nem probaltam masik telefonnal, de elotte nem volt ez.
Es sajnos a launcher betoltese dolog is megvan meg.
Meg van nyitva egy alkalmazas, screenlock be mert nem nyultam hozza, kioldom, erre pillanat alatt bezarodik a nyitott oldal/alkalmazas es jon a szoveg, hogy loading launcher.
Ez is csak nemreg ota van. lehet volt frissites a telefonon? jelenlegi verzio 4.2.2 HM2013023
miui verzio: MIUI-JHBCNBD15.0 -
Nikitaa7
tag
válasz
herdsman12
üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Megnéztem mindkettőt. blocklist is rendben van és az ismeretlen szám blokkolása sincs bekapcsolva. de nem is ez a baj.
ismerőseim hívnak. és ha nem veszem fel vagy kinyomom őket, akkor ezt adja ki a rendszer. a T azt mondta, hogy akkor fog ez megszűnni, ha valami beállítást módosítok.De nem találtam olyat, amit ők mondtak, pedig átnéztem minden beállítást angolul és magyarul is.
A launcher ram-ban tartása ki volt kapcsolva. bekapcsoltam. meglátjuk, köszi!

-
judas13
veterán
17,3 milliós
eladás 3-ik hely Gratula!! -
konzi
aktív tag
válasz
hevizms
üzenetére
az elottem levo tulaj ratoltott egy samsung s4 clone nevu romot amit utánna ujrarakott miuira de a telefon gyakran ujraindult,ezutan frissitette a miuit de a hiba megmaradt, igy kerult hozzám.
Mi is feltettunk egy miui rom verziot de az ujraindulgatas megmaradt bar sokat javult..
Szeretnem teljesen gyari allapotba visszaallitani. Ugy gondolom ez megoldana... -
konzi
aktív tag
Egy teljesen új gyári rendszert szeretnék feltenni külső(szamitógépről) történő telepitessel, a jelenlegi rom teljes eltávolitásával..ehez kérnék valakitől segitséget.
Honnét kerithetek romot hozzá és egy rövid leirast vagy linket hálásan megköszönnék. -
SSlyTR
senior tag
nekem is meg van repedve a nilkin tok sarka, akkor biza én is hamisítványt vettem. Banggood-nál lett vásárolva.
Hogyan lehet átállítani telón, hogy microSD-re pakolja a telepített appokat? Nem raktam fel sok programot mégis 1,5 gb foglalva van a 2gb-ból. Ez elég bosszantó, hogy csak 220mb-om marad, ha 10%-nál ugat, akkor ez elég gáz. Nem gondoltam volna, hogy a 2gb belső memoria kevés, bár ezzel már új korában sem volt versenyképes a piacon. Elég nagy hátránya a telefonnak ez.
-
hege21
aktív tag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Nillkin tokot is másolják (hamisítják) anno P770 jártam így mind a négy sarka elrepedt kb 1 hónap alatt,másodjára vásárolt egyév utàn is olyan volt mint az új!
-
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Az okára nem jöttem rá, miért csinálnak ilyet az Androidos készülékek.
Szerintem használhatnád vele, bár engem kevésbé zavarna, hogy a gyári kábel nehezebben jön ki belőle.
(Én azzal töltöm szinte minden nap, érzésre semmivel nem rosszabb hónapok után, mint első alkalommal.
) -
-HajTömeg-
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez nem az eredeti, gyárilag hozzá kapott,az picit nehezen jön ki belőle, nem mindig azt használom.
Ez egy elvileg eredeti sony.
Igazából a kérdés az,hogy akkor ezt ne használjam, más feszültséget ad,mint a gyári és ez a hiba oka? -
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Biztos, hogy eredeti a töltő(kábel)?

Én akkor tapasztaltam ezt, mikor utángyártott töltővel/adatkábellel töltöttem a készüléket...(Bocsánat, más készülék, de gyártótól függetlenül jelentkezett.
) -
herdsman12
őstag
Vagy félreértjük egymást, vagy valami őskori kövületet használsz.
Kb így jelentek meg a verziók:
2014.02.13. v5
2014.03.21. v13 (csoportok átalakítás)
2014.05.29. v15
2014.07.10. v16
2014.08.15. v17 (böngésző kijelölés, megosztás közepes betűméretnél nem működik.)
2014.09.28. v25
Mostanában a v26
Nálam MIUI-15.0.0 -
konzi
aktív tag
válasz
herdsman12
üzenetére
miui-4.3.0
-
nemlehet
őstag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Nem hiszem, hogy normális én legalább 10 fajta töltővel próbáltam, sose volt ilyen gondom.
(#6409) SSlyTR
Tudtommal alapból nem lehet ilyet csinálni. Talán van valami ROOT-os megoldás mint gingerbread alatt volt a link2sd és társai, de erről nem tudok nyilatkozni. De olyat tudsz csinálni, hogy újrapartícionálod a telefon belső tárhelyét, hogy ne legyen felosztva így ugye sokkal több helyed lesz appoknak. -
flanki
aktív tag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Biztos eredeti az a Nilkin?
Elég fura hogy így szétrepedt, elég masszív anyagból van pedig!
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Jó ég, mit csinálsz te azzal a tokkal... nekem ki tudja hány hónapja megvan és esett-kelt vele a telefon (sajnos), de alig van hibája. Repedést még csak hírből sem ismer a tok.

Sony töltős dolog: Töltőn lévő telefont NE baxogasson senki!

-
trebrona
nagyúr
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Nillkin így nézzen ki, ahhoz ütni vágni kell.

Másfél évig használtam más telefonon, úgy nézett ki, mint az új. -
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok!
A hongmit használom a régebbi telefonom, Sony töltőjével is, és azt vettem észre azzal töltéskor nem pontos az érintőképernyő érzékenysége.
A másik,hogy a Nilkin tokom elég hamar rottyra ment, nektek is ilyen?
Az ok,hogy az egyik sarka lepattant, (lehet valamihez odavertem),de a többi is meg van repedve.
[link]
[link]
[link] -
SSlyTR
senior tag
Újra benéztem ide, mert van egy kicsi gond.
Mikor egy bármilyen alkalmazást szeretnék play-el telepíteni a hongmira, akkor egy ilyen üzenetet kapok, hogy "there is insuffcient space on the device"
Ekkor megnyitom a settingben a storage opciót és látom, hogy 129MB áll rendelkezésre, össz 2,14GB van, appok 1,53GB és még van 133MB cache-elt cucc is.
No de egy 8 megás appot miért nem tudok a 129MB-ra telepíteni? Ez egy kicsit bosszantó.
Hogyan lehet átállítani, hogy sd-re telepítse az appokat? Play-ben nem találtam ilyet.Tud valaki ebben segíteni?
Köszi! -
konzi
aktív tag
válasz
herdsman12
üzenetére
Koszi..szerintem pont ez a 026 volt ami meghulyitette

-
herdsman12
őstag
Gyáriban csak kínai-angol (Stabil) létezik, de van multilang verzió, amit nyugodtan felpakolhatsz.
Itt van mindkettőből a legújabb.
(nem próbálnám az ottani leírás alapján) -
konzi
aktív tag
esetleg ha valakit erdekel, a 4.2.2 hm2013023
rom orvosolta a gondomat..ha jol emlexem 4.2 026-ossal kerult hozzam az csinalta a galibat
tudnatok ajanlani valami ujabb gyari de magyar nyelvu romot
hozza ?
konzi -
konzi
aktív tag
válasz
superTibcsi
üzenetére
megoldodott a dolog, kb a 10. rom vegre jo lett teljesen

szoval halistennek megsem hardveres problema volt
-
herdsman12
őstag
válasz
Nikitaa7
üzenetére
Másik telefonon se vagy kapcsolható?
Megnézném a Biztonság - Blocklist - Beállítás (fogaskerék) részt.
Valamint a Névjegyzék - Beállítások - Telefon - További beállítások - Válasz - Bejövő hívás - Ismeretlen hívás beállítást. (ez csak az első hívásonál működik)
A második kérdésre, Launcher beállítások - Memóriában tartás bekapcsolva?
Persze ez a program bezáráson nem segít.
Milyen ROM van fenn? Esetleg egy cache wipe, ha van TWRP.
Ennyi problémával újra feltölteném vmik ROM-ot és programok újra telepítését választanám. -
Nikitaa7
tag
Sziasztok!
Kb egy fel eve lettem boldog tulajdonosa egy Hongminak, de ket dologgal nem tudok dulore jutni, ezert kerem a segitsegeteket.
Az egyik mar az elejetol fogva megvan. Amikor hivnak, de ki vagyok kapcsolva vagy kinyomom a hivast, akkor azt mondja be, hogy ezen a szamon elofizeto nem kapcsolhato. felhivtam a T-t, ok megvizsgaltak mindent, de nem tudtak segiteni, azt mondtak a telefonon kell beallitani, de nem talalok semmi ehhez hasonlo lehetoseget.
Illetve mostanaban kezdte el azt csinalni, hogy nyitva van egy alkalmazas, olvasok valamit pl. ha sokaig nem nyulok hozza, akkor ugye bekapcsol a billentyuzar, feloldom, de akkor egybol bezarja az adott programot (browser, viber, pdf, akarmi) es kiiraj, hogy `loading launcher`.
Elore is koszonom mindket temaban a segitsegeteket!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G6 Intel Penium 5450U laptop
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tehát esélyes a V6-ra.
, kár az 1,2-es magokért és a gyenguszabb kameráért...)
)