Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Acer Predator 21 X: szürreális
- OLED monitor topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
Kapcsold ki a telefont!
Hangerő fel + bekapcs. gombot tartsd folyamatosan lenyomva! Így indul recovery módban. Ha gyári a recovery, akkor a hang - -vel navigálsz, hang + a kiválasztás. (reboot the phone)
Ha TWRP, akkor egy érintős felület fogad, ott érintéssel tudod a parancsokat kiadni. -
SSlyTR
senior tag
válasz
trebrona
üzenetére
sose dobott fel frissítéseket, néha megnéztem, azt mondta a legfrissebb, van jobb dolgom, mint hetente telefont telepíteni
ha működik nem baszogatom 
A kérdésedre a választ hol tudom megnézni? több mint egy éve foglalkoztam vele, már nem emlékszek semmire. Volt egy útmutató és lépésről lépésre megcsináltam, amit ott írtak.Sztem ez volt az.
-
SSlyTR
senior tag
Feltenném én is a legvégső változatot a V6-ból kis keresgetés után ezt találtam. Ez lenne a végső? Vagy van újabb.
Bocsi srácok, de rengeteget írtok
Hogy állnak a bug-ok? Működik már a 2. sim kezelés? ha nem akkor neki se állok.
Mennyire stabil?Persze közben is bújom a fórumot, de jó lenne ezekre gyorsan választ kapni. Esetleg ezeket frissítgetve jó lenne betenni az 1. hszbe.

Ezt is így kell telepíteni? Ha nem kérhetek segítséget vagy leírást?
-
s4tch
veterán
Ma délelőtt a barátnőm Hongmija eldobta a vodás SIM kártyát, és egyik foglalatban sem érzékeli. Ugyanaz a kártya egy régi Nokia C5-ben simán megy. Wipe cache, dalvik cache volt, másik SIM-mel még nem próbáltam a telefont. Valakinek hasonló hibajelenség előfordult már? Megoldás?
-
solarix45
senior tag
Lecsutakoltam a telefont és feltettem a legutolsó v6 betát. Az az érdekes, hogy valamelyik régebbi beta-val sikerült az ART-ot bekapcsolni, most viszont most nem tudom. A libek megvannak, de láthatóan hiába írom át a config fájlt, nem megy. Másnál megy?
-
Surda-
őstag
Ti milyen autó tartót használtok? Valahogy mind szétesik.
Mágneseset próbált már valaki? Praktikus,de nem tesz rosszat a telefonnak? -
hevizms
addikt
Hát szerintem a superuser nem szükséges ahhoz hogy rootolt legyen a teló egyrészt.
Másrészt meg ahogy előttem leirták a twrp-t visszatudod rakni hamar recoveryből.
Csak legyen ott a telefon tárhelyén zip-ben.
Root jogot meg egyszerűen a Biztonság/Engedélyek/Root jogosultságok -
-
esox
senior tag
válasz
hevizms
üzenetére
Sajnos már az update elkezdése letakarítja a felrakott twrp-t.
Elkezdtem ugyanis az 5.5.22-t, de helyhiányra hivatkozva leállt az update.
Gondoltam csinálok helyet a FolderMount-al, de sírt, hoygnem root-olt a teló.
Sebaj, superuser-zip felpattint TWP-ből...stb.
Teló recoverybe és hopp. már nem is volt TWRP.
Szóval az update megkezdése máris lepusztítja a twrp-t.
-
-
trebrona
nagyúr
Most találtam, minden egyben Redmihez: [link]
-
-
mclane_
aktív tag
válasz
hevizms
üzenetére
Hát köszi a leírást. Igen én is a twrpvel próbáltam eddig. Illetve feltrttem a mi pc toolst is. Az most simán frissített 5.5.15re. Felajánlotta utána a 22őt is, de nyilván emiatt amit írtál twrp alól nem memt fel, és nem is volt hajlandó elondulni. Lesz egy kicsit több időm akkor megpróbálom mi recoveryből, kell hozzá helyrt felszabadítanom.
Viszont nem értem miért csonálták ezt most így... -
-
solarix45
senior tag
Ma nem túl magasból de lepottyant a Redmi. Kis pánik tört rám, mikor felvettem, mert repedés futott végig a kijelzőn.
Szerencsére csak az üveg képernyővédő repedt el. Viszont most lehetőleg minél hamarabb szükségem lenne egy cserére. Van valakinek itthon bontatlan eladó tempered glass képernyővédője Redmi-hez?
-
hevizms
addikt
válasz
trebrona
üzenetére
Mert azt is írják hogy ezt csak akkor kell átirni ha recoveryből telepitünk.Ha az Updateren keresztül,akkor nem kell.
[link]
Gondolom te Updaterrel frissitettél,hisz azt is írtad.
Gondolom az Updater az átnevezést megteszi helyettünk
(#7659)
Köszönöm ez segitett.Tök jó ez a program amúgy hogy nem kell ext particiót csinálni és mégis megy a dolog.
Szuper.
-
hevizms
addikt
válasz
trebrona
üzenetére
Olyasmi volt mint a cwm.
Volt egy olyan sora hogy" install zip from sd card" vagy ilyesmi.
Na most valószínűleg működik itt is a telepités,de ahhoz tuti át kell nevezni update.zip-re.
Erről írnak a miuiandroid.hu-n is a frissitési segédletben hogy ha mi adjuk meg a telepiteni kivánt romot,akkor előtte nevezzük át update.zip-re2:MiRecovery (Frissítés)
MiRecoveryben a hangerőgombokkal navigálsz,és a bekapcsoló gombbal okézol!!!!!!!
-A letöltött ROMot másold a telefon gyökerébe
-Nevezd át update.zip-re,ha lehet még másolás előtt.(kisbetűs legyen,és ne az legyen a neve végül hogy update.zip.zip)
-Lépj be MiRecovery-be. -
hevizms
addikt
válasz
trebrona
üzenetére
Hát az a helyzet hogy eddig én ezzel a recoveryvel nem találkoztam.Ebben nincs olyan hogy választhassak telepitendő fájlt.
Vagy szerinted van?
Ezt most látom először a telómon
Ami recoveryk feltelpültek rommal,azok nem így néztek ki.
Volt olyan menüpont hogy install zip sd vagy valami hasonló és arra nyomva előjött a teló tárhelye listázva,ahonnan kiválaszthattam a twrp zipjét. -
hevizms
addikt
válasz
trebrona
üzenetére
Hát pont ez a teljes mentés az,ami szerintem nem az igazi rendszeren belül.
Legalábbis én ezt tapasztaltam.
A TWRP mentés az tényleg egy az egyben ugyanaz,minden apróságával együtt.
Ráadásul pont az az ami biztonságot ad ahhoz hogy bátran romolgasson az ember,hisz visszarakva ugyanott van ahonnan indult.
Na meg ott vannak a zip alkalmazások,amit simán lehet telepiteni vele,míg itt a gyárinál gondolom átkell nevezni update.zip-re és akkor lehet.Vagy esetleg még akkor sem?Ezt nem tudom mert még sosem kellett így csinálnom
-
trebrona
nagyúr
válasz
hevizms
üzenetére
Igen ez tény. DE!
- most már beállításokon belül tudsz mentést csinálni a külső SD-re, ami gyakorlatilag teljes mentésnek felel meg, és bármikor visszaállíthatod (alkalmazásoktól kezdve, a híváslistán át, az SMS-ekig) Szűz rendszert ezzel belakod újra és kész
- wipe-olni szintén tud
Ami számomra egyértelmű hátrány, amit te is írtál, hogy csak belső SD-t kezel. Ezen kívül még nem éreztem másnak a hiányát.
(#7655)
Autostart engedélyezve van?
-
hevizms
addikt
trebrona!
Volna feléd még egy kérdésem.
Nagyon jó kis program ez a Folder Mount,köszönet az ajánlásért.
Viszont nálam minden telefon újrainditás után párositanom kell a párokat,hiába van kipipálva hogy tegye meg ezt automatikusan újrainditás után.Ez nálad is így van,vagy én nem állitotottam még be valamit?
Hozzáteszem nem nagy probléma,csak kérdezem.
-
-
hevizms
addikt
válasz
trebrona
üzenetére
Igen a recovery csere.
Na meg ami eddig nekem elkerülte a figyelmem és a leglényegesebb dolog hogy a romot az sd kártyáról így nem lehet telepiteni,szóval mindenképp a belső tárhelyre kell letölteni(másolni),mert nem látja az sd kártyát.
Ezért is cseréltem azonnal mindig vissza a recoveryt a twrp-re,mert az kezeli a külső sd-t is.
Most már világos hogy hogyan kell legközelebb ezt rendezni.
Visszaolvasva a kommenteket,látszik hogy aki twrp-t használt,annak hibásan működött a dolog.
Neked ment rendesen,de te gyári recoveryt használtál.Ez nagy segitség volt,hisz látszott hogy nagy valószínűséggel itt a bibi.
-
hevizms
addikt
válasz
mclane_
üzenetére
Nos leirom én hogy csináltam és hogy hol voltam tájékozatlan eddig.
Eddig a legutóbbi frissitésig mindig a TWRP-vel csináltam a frissitéseket és mindig sikerült is.Viszont ez az 5.5.22 ez valamiért csak a gyári recoveryvel hajlandó feltelepülni rendesen
Ami lényeges különbség a gyári recovery és a twrp közt,hogy a gyári nem látja a külső sd kártyát.
Ezért is csináltam mindig twrp-vel,mert így nem volt lényeg hogy legyen elég szabad hely a telefonon.
Microsd-re felmásoltam eddig a romokat,azt a twrp megcsinálta a frissitést az Uodateren keresztüli kiválasztással.
Ezt az 5.5.22-t viszont hibásan kezelte le.
Szóval a mostani frissités menete:Phone storage-ra letölteni a romot.Ha nincs elég hely,akkor csinálni kell neki.Valamit átkell addig ideiglenesen tenni az sd kártyára vagy bármi másúton módon,de kell hely.
Ha twrp van recoverynek,akkor egy frissitést kell csinálni akár a mostani működő rommal ami a telódon van vagy egy régebbivel,hogy feltegye a gyári recoveryt,ahogy rosszkutya is írta
Ha ott a rom a telefon tárhelyén(phone storage),akkor a már szokásos leirt módon mehet a frissités.
Szóval a lényeg hogy egy akár mostani vagy régebbi romot frissiteni kell ha twrp van a telón,hogy az lecserélje a gyárira.!!!!!
A másik fontos dolog hogy NE SD KÁRTYÁN LEGYEN A LEGÚJABB ROM,hanem a telefon tárhelyén(Phone Storage) -
mclane_
aktív tag
Háát, ügyik vagytok, nálam nincs. Ez a Mi PC tools hogyan mûködik? Hova tölti le ? Telóra vagy gépre?
-
hevizms
addikt
válasz
rosszkutya
üzenetére
Igen jól emlékeztél

-
rosszkutya
tag
válasz
hevizms
üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor ha a gyári updaterrel betallózol egy ROM-ot (akár a most rajta lévőt), akkor azt még felteszi a TWRP-vel, de közben azt felül is írja a gyári recoveryvel, azaz, hogy ha legközelebb újraindítod recovery módban, akkor ezután már ez utóbbi fogad, illetve az updater is azt fogja használni.
-
hevizms
addikt
Trebrona.
Tudnál dobni egy letöltő linket arról a recoveryröl ami neked van a telón?
-
-
mailman
tag
válasz
mclane_
üzenetére
Hat ebbol latszik, hogy ez a hongmi frissites meg mindig nem egy egzakt valami. Twrp elhasal, de halistennek szol hogy failed. Viszont nekem utana a gyari recovery sem teszi fel a 22ot, mindig a 15 indul tovabbra is. Tegla is lett egyszer, de twrpbol a 15 felmegy hibatlanul utana....
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
s4tch és Viktor0610
Meg kéne tanulni olvasni! Mint mondtam a jelenség már az első leejtés előtt jelen volt vagy 4 hónappal! És igen kérlek kedves s4tch a képernyő mind a négy sarkán random jelentkezik ez a jelenség és nem mindig azonos méretű illetve formájú területen. És mily meglepő villódzik/pulzál ha úgy tetszik. Az én kezemben van a telefon és mégis ti vagytok az okosok. Összehasonlítottam jó pár videóval a hjelenséget és biza ez kijelző hiba és nem fizikai behatás eredménye. Talán ha személyesen ismernétek, tudnátok hogy én azon felhasználók közé tartozok, aki a lehető legjobb védelemmel látja el a telefonját. Elég ránézni a ki tudja hány éves Jiayu G3-mamra, amit apám a mai napig használ (egy tetves karc nincs a kijelzőn, végig tokban volt és az első gyári fólia védi). A Hongmimat pedig pont hogy a kijelző olyan részén találta el a csap széle, ami a kijelző 4 sarkánál ilyen hibát nem okozhatott volna (mint említettem a csaptelepes eset előtt 4 hónappal már ilyen volt).Ja és kösz, nem vagyok mazochista, ha már személyeskedünk...
Nem is tudom hány Hongmi tulajnak segítettem, de mindig a tipikus magyar mentalitással kell szembesülnöm.Nyugi, nem sértődök meg, de az ilyen mentalitásból nem kérek. További jó munkát a topikban.
-
Hagyd! Dominó85 szeret mazochista énjének örömet szerezni azzal, hogy a telefont használja, bár az felidegesíti, illetve szeretné a fizikai behatást kicseréltetni a forgalmazóval.

Mint az ügyfelem, aki azt mondta, hogy egyszer csak, miután kivette a zsebéből a telefont, be volt törve a kijelző.
Nem, biztosan nem ő volt, a készülék magától törte be a kijelzőjét...

-
s4tch
veterán
válasz
Dominó85
üzenetére
Amit mutattál, az egyik sem: a 'glow' bevilágosodást jelent, és valóban ismert jelenség, a 'flickering' pedig indokolatlan, rendellenes villódzást takar. A képeden inkább fizikai sérülés nyoma látható; egy hivatali laptopon én is láttam hasonlót, arra rálépett a gazdája.
-
trebrona
nagyúr
válasz
hevizms
üzenetére
Nincs TWRP a telefonomon, csak a gyári recovery. Ha TWRP-vel akarod feltenni, akkor ne updatert használj! Indítsd el azt manuálisan, telefon kikapcs., majd hangerő fel + bekapcs egyszerre folyamatosan az MI logoig. TWRP használata gondolom megy, azt nem írom le.
Egyébként Muiuiandroidon is írta valaki, hogy a TWRP-s telepítés elhasalt nála. Lehet, hogy az a gond.
-
hevizms
addikt
válasz
Dominó85
üzenetére
Azert mert meg te magad is elismered hogy pld nem egyszer ejtetted el a telefont pld.Az hogy te allitod hogy a kijelzo nem ilyentol ment pld tonkre,az egy dolog es valoszinu igy is van.De siman elhajtananak barhonnan idehaza a nem rendeltetesszeru hasznalat dumaval.Ezert mondtam hogy meg orulhetsz hogy egyaltalan ajanlottak valamit onnan kinabol.En igy ertettem.
-
hevizms
addikt
válasz
trebrona
üzenetére
Ugyanigy csinalom en is,mint a 2-es pont,bar nekem valamiert kozben mindig eltunteti a TWRP-t es egy masik recovery jon be,ami nem csinalja meg magatol a telepitest.Ilyenkor szoktam azzal feltenni a twrp-t es ujra kezdeni az egeszet es akkor mar menni szokott magatol.Szoval nagyon mellenyulni nem lehet,de most nem akarta.Na majd este letoltom ujra,mert most csak mobilnetem van itt a melohelyen
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Már miért lenne korrekt a Pandawill a xaros 10 dolcsis kuponnal? A gariidőm utolsó két hónapja és azóta eltelt másfél hónap sem volt elég hogy foglalkozzanak velem. Gari idő alatt is vagy 3 videót és 30 képet tettem fel. Érdekes mindig a hibát kerülő vagy kereső, kb semmit mondó válaszokat kaptam. Szánalmas, utolsó suttyó banda a pandawill. Nem hiába lett kiutálva innen a PH-ról az az állítólagos magyar pandawill összekötő f@$* sem. A DX.com ezerszer korrektebbül járt el a Simtelep telónál. És egy kijelző csere plusz szerviz díj nem éppen 10usd. Az meg hogy gariidőn túl húzták a dolgot is mutatja milyen a pandawill... A vita a bizonyítékokkal, mint már írtam, a gari időn belül lett megtéve... B@xtak segíteni rajtam.
-
Dominó85
addikt
válasz
Dominó85
üzenetére
Közölte a tegnapi vitára a Pandawill, hogy már nem garanciás a Hongmi, mert lejárt az egy év. Adnának 10USD kupont... hát töröljék ki vele a másik arcukat. Megírtam nekik, hogy bőven garancia idő alatt írtam és nyitottam a vitát, csak éppen baxták fel illetve elfogadni a hibát. Szóval tettem nekik egy ajánlatot, amit jobban tesznek ha elfogadnak.
-
trebrona
nagyúr
5.5.22 multi (Model 2013023)
MIUI 5.5.22 Teljes lista
[Rendszer]
Fix - Töltés értesítő fény nem működött[Telefon]
Új - Ha egy ismeretlen számról hívnak, mielőtt felvennéd megkérdezi, hogy jelented e[Kapcsolatok]
Fix - Akadás/váratlan leállás SIM kapcsolat importálásakor vagy törlésekor
Fix - Keresésben aposztróf volt, váratlanul leállt[Üzenetek]
Fix - Mi Band 'Rezgés értesítéskor' MMS fogadása után
Fix - Nem válaszolt, ha sok címzettnek küldtél csoportos üzenetet[Zárképernyő, Állapotsor, Értesítési terület]
Új - Hotspot ikon az állapotsorban, ha a hordozható hotspot be van kapcsolva
Új - Töltés ikon az állapotsorban
Új - Virtuális szolgáltató nevének kijelzése
Optimizálva - Optimizált színkontraszt állapotsor ikonokon[Téma]
Fix - Néhány Redmi eszköz újrainduláskor nem válaszol[Galéria]
Új - Hozzáadott videó album segít kezelni az összes videót a készüléken
Optimizálva - Betöltés sebessége, ha nagy fájlokat töltesz le a felhőből
Optimizálva - Csökkentett RAM használat nagy képek megtekintésekor
Optimizálva - Kamerából a galériába lépés sebességének növelése
Optimizálva - Simább görgetés a kezdőoldalon
Optimizálva - Kapcsolat nélküli oldalak gyorsabb betöltése
Optimizálva - Módosított jelszó beállítás ikon a titkos albumhoz
Fix - Véletlenszerű leállás ha kezdőoldalon nyitottál meg képet
Fix - Elrendezési hiba, több kép kiválasztásakor a felhőalbumba feltöltéskor (Mi Note)
Fix - Induláskor a Galériának túl nagy CPU kihasználtsága volt
Fix - Néha helyi album törlésekor váratlanul leállt[Időjárás]
Fix - Néha, az időjárás animációi abnormálisan jelennek meg[Beállítások]
Új - Átmeneti animáció WIFI csatlakozásakor
Fix - Néha, helytelen WIFI jelszó kérő ablak sokáig nem látszott[Market]
Nálunk nem elérhető[Fájlkezelő]
Fix - Akadás miniatűrök betöltésekor[Óra / Számológép]
Fix - Megjelenési hiba, ha nagy betűt használsz[Mi Cloud]
Új - Ébresztőóra beállítások visszaállítása készülék váltásakor
Új - Új Mi Cloud tagsági rendszer. Felhasználók választhatnak három tagsági szint közül
Optimizálva - Optimalizált Mi Cloud beállítások oldalÉn majd csak holnap próbálom.
-
-
solarix45
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nincs ilyen, a menüre V6-nál már a beállítások jön elő.
-
trebrona
nagyúr
Change log:
[Tárhely]
Redmi telefonokban most már elmentheted a Témát külső SD kártyára
Hogyan: Beállítások - Rendszer - Tárhely - Tárhely beállítások - Külső tárhely
[Üzenetek]
Mi Üzenetekben a tiltott számokat jelentheted a többi felhasználónakMIUI ROM 5.5.15 Teljes lista
[Rendszer]
Optimizálva - Mi2/S partíciói egyesítve (Minden adat, beleértve a szimulált SD kártya adatiait)[Kapcsolatok]
Fix - SIM kártya ellenőrzésekor váratlanul leállt
Fix - Xiaomi fiókból kilépve a kapcsolatok alkalmazás nem válaszolt[Üzenetek]
Új - Kéretlen üzenetek jelentés funkció
Optimizálva - Optimizált SMS beszélgetés oldal felület stílus
Optimizálva - Optimizált kapcsolatok névjegykártya felület az üzenetekben
Fix - Üzenet címzettje szerkesztésekor felület kijelző hiba[Zárképernyő, Állapotsor, Értesítési terület]
Fix - Néha, Gauss elmosás hatás nem működik, ha lehúzod értesítést sávot
Fix - Néha, üzemeltető információ hibásan jelenik meg a kétkártyás készüléken[Főképernyő]
Fix - Alkalmazások zárolása hibás volt, mikor beléptél a Legutóbbi oldalakra első alkalommal[Zene]
Optimizálva - Optimizált albumok alapértelmezett borítója
Fix - Gomb állapot másképpen jelenik meg, miután alvó üzemmód véget ért
Fix - Rendezés gombok szövege nem látszottak teljesen
Fix - Az album borítója is szerkeszthető volt, amikor a művész és az album neve üresek voltak[E-mail]
Ú - Kapcsolatok kezelése funkció
Optimizálva - Újrapróbálkozás, ha nem sikerült letölteni az e-mailek tartalmát
Fix - IMAP és POP3 fiókok nem tudták megnyitni a zip típusú mellékletek
Fix - Felület hiba, ha nagy betűt használsz[Naptár]
Optimizálva - Új eseményt nem lehet létrehozni cím nélkül[Tárhely]
Új - Redmi telefonokban most már elmentheted a Témát külső SD kártyára
Hogyan: Beállítások - Rendszer - Tárhely - Tárhely beállítások - Külső tárhely[Mi Credit]
Nálunk nem elérhető.Nem raktam még fel, majd hétvégén.
Nincs kedvem újra beállítgatni az SD Fixet stb.
Ha TWRP van a telefonon, akkor először töltsd le, majd külső SD-ről TWRP-vel tedd fel!Szerk:
Illetve lehet, hogy egy ez az update kimarad, mert addigra lesz 5.5.22

-
trebrona
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Horgász topik
- Windows 11
- Hobby rádiós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ha működik nem baszogatom 

Nem, biztosan nem ő volt, a készülék magától törte be a kijelzőjét...

Sajnálom skacok, hogy emiatt nem leszek jelen ebben a fórumban.