- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda-
őstag
Olykor azt veszem észre,hogy itthon nincs net a telefonomon.
Rákattintok pl ph-ra és nem jön be az oldal.
Nyomok egy wifi ki-be-t és minden oké.
Ezt mi okozza.
TpLink wr843nd router. -
esox
senior tag
Mióta felraktam a system app remover toolt (amivel egyébként szépen át lehet pakolni az appokat sd kártyára). Az így áthelyezett appok (play store) frissítése esetén ánnadóan egy új oldalra kerülnek, de akkor is ha újraindítom a telefont. Minden esetben vissza kell mozgatnom az ikonokat, oda, ahol régebben voltak.
Van erre valakinek megoldása?@trebona - nálad nincs ilyen probléma?
-
trebrona
nagyúr
válasz
solarix45 #8090 üzenetére
Próbálj ki régebbi verziót, hátha segít.
-
solarix45
senior tag
Használ valaki Hangouts-ot itt? Nekem egyszer csak olyan gondom lett, hogy kiírja, hogy "No Connection - Couldn't connect to the server" és nem indul el. Azóta már a rendszert is újrahúztam, pont a hétvégén legutóbb, volt, hogy ment, de aztán megint nem. Másnál nincs ilyen gond?
-
trebrona
nagyúr
Alkalmazások SD-re áthelyezése ezzel megoldódott nálam.
-
trebrona
nagyúr
Feltettem az 5.9.10 V7-et, most megint ott tartunk, hogy nincs call log??
-
Surda-
őstag
Tempered glass nincs tarcsiban valakinek? Megvenném.
-
SSlyTR
senior tag
Most egy MIUI-26.0.0 van fent a telómon. Viszont baromira nem vagyok vele megelégedve. Fagy, lassú és fagy, programokból kilép és még néha fagy is. Ez mennyire normális? Van valami olyan verzió, ami jobb? Mit ajánlotok feltenni?
-
trebrona
nagyúr
Gyerekek, erre ott a dualsimes topik, köszi!
-
Surda-
őstag
Nem tudom ti hogy vagytok vele,én utálom ezt a készüléket!
Annyi szép új telefon van a piacon, én meg másfél éve nem tudok mit kitalálni,hogy lecseréljem.
Egy minimális lassuláson kívül minden pöpecül működik.
Muszáj lesz ráfognom a kevés ram-ra a cserét. -
solarix45
senior tag
http://xiaomi.eu/community/forums/miui-weekly-rom-releases.103/
Ma jelent meg egy a telefon szerint, nekem az ezt megelőző V7 van, nincs vele semmi gubanc.
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Most aktuálisan honnan tölthetem le a legújabb ROM-t? V6-ra gondolok, ha jól sejtem az most a nyerő.
-
esox
senior tag
V7-esek, felraktam at 5.8.27-et, mert hogy automata frissítés volt beállítva.
Hát vagy én nem azt csináltam TWRP-ből, amit a sima miui telepító szokott, vagy nem tudom, de olyan kib...tt lassú lett megint a teló. Pedig a v7-ben tényleg rámentek a gyorsaságra, ami most egyáltalán nem mondható el erről. Kérem erősítsen- vagy cáfoljon meg valaki és akkor újracsonálom, vagy leszedem.Nem csak arról van szó, hogy lassan vált appok között a rendszer...egyszerűen nem reagál érintésre. Épp az About phone menüben vagyok és nem megy sehová a teló bármit is nyomkodok...
-
esox
senior tag
Egy új gyöngyszem: Whatsappban a bejövő képek csak egy pillanatig látszódnak, amikor elkezdődik küldő oldalról a feltöltés, majd amikor meg szeretném nézni: Sorry, this media doesn't exist on your SD card.
A küldött képek szépen lkáthatóak a whatsapp/media/images/sent könyvtárban, de a bejövők egy ideje nem akarnak kártyára íródni. Grrrrr és már megint nem tudok telepíteni semmit Play-ből.
V7-nek újra nagy internal kell?Internal: 190/1.58G
Phone: 748/1.39G -
trebrona
nagyúr
válasz
hevizms #8061 üzenetére
Gondolom ott SD kártyán van a térkép, így maga a program alig foglal helyet. Lehet én is visszatérek, legutóbb Ausztriában jól jött volna...
Ezt voltam kénytelen használni, de Bécsben okozott kellemetlen perceket. Alapvetően használható, de a hangnavigálására nem szabad hallgatni.
-
hevizms
addikt
válasz
herdsman12 #8060 üzenetére
Amit nem szabad leirnom,de az ikertestvére
-
hevizms
addikt
válasz
trebrona #8057 üzenetére
Az igazat megvallva nekem nem is hiányzik a nagyobb phone storage.Csak kiváncsi voltam.De most felidegelt hogy majdnem letégláztam egy olyan kisérlet miatt,ami igazából nekem nem is kell.Játszani nem játszom a telón,a többire meg bőven elég.Az 1 igoszulinapp ami nem akart települni tárhely hiány miatt,de az meg megy az általad javasolt foldermounttal is.Meg igazából lehet fel sem rakom már azt sem,hisz van helyette sokkal jobb navi program is.
-
trebrona
nagyúr
-
hevizms
addikt
Na és azt hogy?Mert TWRP-t akartam,átneveztem update.zip-re,de ugye azt sem akarja a phone storage(32gb sdcard)-ról,az elméleti sdcard-on meg ugye még annyi hely sincs.
Kicsit most patthelyzetnek érzem
Na közben csináltam heleye és odaraktam a TWRP-T update.zip-re átnevezve.Ugyanaz a hibaüzi
-
hevizms
addikt
Na várjunk én ezekkel a tárhely elnevezésekkel mindig bajban vagyok
Melyik az sd card?
Mert nekem van ugyebár benne egy külső microsd ami az itt javasolt kernel és a meteos segitségével phone storage lett.
Ami most sd kártyaként szerepel,azon meg nincs annyi hely hogy odalehessen rakniTehát van
Belső tárhely össz:2,94GB elérhető 1,53 GB
Phone storage össz:32GB ELÉRHETŐ 24GB
SD kártya össz:15,18MB elérhető 156kb
-
hevizms
addikt
válasz
hevizms #8040 üzenetére
Na nem sikerül a frissités.
Ezt irja:
Cant find update.zip in sdcard
Please rename the update pack to update.zip and put it to the root directory of SD Card.Na ilyenkor mi a teendő?
Letöltötte az 5.8.20-at a download mappába,átneveztem udate.zip-re,áttettem a phone storage gyökerébe,de újr ez a hiba üzi fogad
-
trebrona
nagyúr
válasz
trebrona #8035 üzenetére
Á, össze-vissza beszél ez a jóember:
"You can reflash ROm without wipe. This rewrite kernel to stock."Ebben az esetben valóban igaza van szucsati kollégának, akit ezúton megkövetek.
(#8037) rosszkutya:
Köszi a beszámolót! -
rosszkutya
tag
válasz
trebrona #8021 üzenetére
Úgy tűnik, a fejlesztők ez esetben nem a külsőségekre fektettek nagyobb hangsúlyt, hanem a sebességre, a memória használatra, és az akku időre (, a hivatalos sajtóközlemények szerint). Amit én eddig tapasztaltam ebből, az a sebesség növekedés, valóban érezhetően gördülékenyebb lett a használata. Az akksi-időben én nem érzek számottevő változást, és nálam a RAM-ból kicsit még többet is eszik, mint az utóbbi V6-ok, de itt sem nevezném számottevőnek a különbséget, és nekem ezzel eddig sem volt problémám.
Szóval szvsz., egy misét azért megérhet, legalábbis azok számára, akiknek nem a külső az elsődleges. -
-
esox
senior tag
válasz
trebrona #8021 üzenetére
Ha csak ennyivel tud többet, mint a V6 akkor elég gyengécske, de adok neki egy próbát, aztán ha nem jön be, megy az okosított kernel sdkártya storage-al.
-
trebrona
nagyúr
Köszönöm, akkor egyelőre nem ugrok V7-re...
Várunk most már egy stabil verziót, de nyilván nem fél lábon...
Bár elméletileg van global V6 stabil, de multit nem találtam sehol: WCDMA miui_HMW_V6.5.0.1.KHBCNCD_a6b48edc6f_4.4.zip (стабильная)
-
trebrona
nagyúr
válasz
rosszkutya #8022 üzenetére
Köszi, tehát akkor egy átskinezett V6, vagy van más érdembeli különbség is?
Közben megváltozott a letöltő link, mondjuk ezt sem értem: [link].
Szerk:
(#8020) mclane_:
Updatre azt írta, ajánlott a stock kernel.
-
trebrona
nagyúr
V7-et próbálta már valaki?
-
hevizms
addikt
Egy dologtól parázok azért.Mi van ha bedöglik az sd kártya?
Akkor onnantól mi van?
Stock kernel vissza azt kész? -
hevizms
addikt
Pánikba estem.Nem merem megtenni.Mi van ha feltelepitem recoveryből az új kernelt és nem jó?
Azt a stock kernelt akkor feltudom rakni?
Tulajdonképpen a kernelcsere a recoveryt is cseréli?
Sp flashtool lehetőség van a mi telónknál? -
Surda-
őstag
-
esox
senior tag
Nekem gopro3+ black van, de soha nem volt preview-m Hongmin
Kindle Fire HDX7 tabletemen is fent van az app, azon persze van előkép.
De az sem mutat minden videót ami a kamerán van. Csak felkiáltójel van egy csomó fájlon. PRO Level settings. Your device does not support copy or playback of this file.
-
Surda-
őstag
Gopro 3 és 3+ használok a teloval és egy ideje nincs preview
miközben minden haveromnak működik az app rendesen. (samsungokon néztem) A legfrisebb gopro appal kapcsolódik,bejön minden,a beállításokba bármikor be tudok lépni,épp csak a képet nem látom.
Próbáltam már törölni, tettem már fel régebbi gopro appot, ugyanez a helyzet.
Mi a túró lehet ez?
Valakinek valami ötlet? -
esox
senior tag
válasz
<Adamsky> #8000 üzenetére
Na megvárom hevizmust most én is, tekintve, hogy melóban vagyok és holnaptól pár napig külföldön leszek. Nem szeretnék teló nélkül maradni
Így elfeljtettem pár órája az aktuális data-t lementeni, ezért 2 nappal korábbi ment vissza, ami miatt rakhattam újra egy csomó mindent... de hát így jár, aki nem bír magával
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest