Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wocsok17
tag
Angol forumon ezt írták rá nekem, de nem tudom megcsinálni, mert nem tudom jelenleg szerkeszteni amit kell, mert nincs mivel...
Talán este ki tudom próbálni, addig ha valakinek van kedve:Hi,
There is a workaround how themes app could work on multi 15.0:
Are you rooted?
You only need to delete one line in build.propro.product.mod_device=
Please make a backup of build.prop before and reboot your phone after modification.
Please try out and let me know if this works.
-
cicur99
tag
Telepített már valaki Hongmira EZCast apk-t?
[link] -
nimfas
addikt
Na... most akkor a 1S változat melegszik-e vagy nem... akkuidő a sima változathoz képest?
Egyik ismerős akar venni egyet, de aggasztja a dolog....
Előre is köszönöm a választ! -
nimfas
addikt
Sziasztok!
Adódott egy probléma.... V15-ös Rom van a telefonon és nem megy a T-mobilos kártyával a mobilnet, kiírja, hogy "T-mobile H 3G" de se play, se oldal nem jön be.... a telefon nem nálam van, de elvileg jó sim slot-ban van a kártya... Nekem Telenoros kártyával ment a net.
Ötletek-javaslatok?
-
Sztenn
tag
erről már írtam korábban, hogy nem vagyunk egyedül, de fogalmam sincs nekem se mi lehet a megoldás. a gps-ről meg ha tőlem kérdezed, akkor majd később válaszolok, mert most megdöglök a melegtől.
-
xhege
veterán
Lehet tudni arról, hogy mi a helyzet a miui témákkal? Miért nem lehet elérni őket régóta? Én próbáltam máshonnan is feltenni témát korábban de a letöltött témára azt mondta, hogy nem a hivatalos helyről származik és nem tudtam használni.
Lehet, hogy volt már ezekről szó, ha igen elnézést az ismétlésért. Ha megjön a Note és az asszony megkapja a Hongmit, akkor biztosan szívesebben használna más témákat, mint én . -
xhege
veterán
No akkor most a sok tesztelés alapján jó vagy nem jó a Hongmi gps?
Nekem továbbra sincs gondom vele.
Igazából az érdekelne, hogy a kolléga még mindig azt mondja, hogy rossz vagy inkább hajlik arra, hogy az övével van gond? Ezt a kérdést mindenféle él nélkül, a piszkálgatás szándéka nélkül teszem fel tényleg. Csak érdekelne a konklúzió. -
Sztenn
tag
válasz
herdsman12 #4866 üzenetére
angol miui forumrol... nalam is ez ment es mikor ujra inditottam recoveryt mar twrp indult
-
herdsman12
őstag
Az állítólag csak KitKat-on működő Google Camera apk ROOT-olt 4.2 és 4.3-on beüzemelhető.
-
gipsztigris
addikt
válasz
wwenigma #4871 üzenetére
A rögzítési időközt változtatja. Nyilvánvalóan, ha 10 méterenként rögzít egy pontot, akkor a vonal sokkal fűrészfogasabb lesz, mint amikor 1 méterenként rögzített pontokat kell összekötni.Az úton tartást pontosabban lehet megmérni, ha a pontok száma tízszer több, mint az alapértelmezett beállítás.
-
wwenigma
Jómunkásember
Ha a jelerősség és a látott műholdak száma normális, akkor akár be is lehet deszkázva. Egyébként előfordulhat, autókban van/lehet hasonlo probléma a szélvédő miatt (viszont akkor egyaltalan nem lat holdat) és ez által egyes típusoknál szükséges a külső GPS modul használata.
ui: ne kulso BT GPS eszköz segitsegevel mérjetek.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #4870 üzenetére
Megnezem en is mit produkal ha atallitom, de szvsz az ilyenek nem ennek köszönhetőek, megvannak mytracks-on kivul is. [link] Itt 5 rossz poziciot kapott.
Preferalnam az alapbeallitast mindenkinek, de meg fogom nezni mit valtoztat az atallitasa.
-
herdsman12
őstag
Olvastam, de (az utóbbi napok paprikás hangulata miatt) nem mertem kipróbálni, nem tudtam honnan szerezted az ötletet.
Aztán megtaláltam Viktor0610 bejegyzését, így visszakerült a TWRP. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
herdsman12 #4862 üzenetére
Nem, ilyen programot arra ajánl az ember, hogy megtudja mit tud a GPS. Tényleg jó vagy sem. A GPS-ből érkező nyers poziciokat menti el, nem simít, nem simlizik. Használata egyszerű. A negatív hozzászólóknak nyilvánvalóan nem működött megfelelően (és/vagy 1-2 évvel ezelötti bugos verziot használtak, arra jött az értékelés...), de mint irtam korábban, ez könnyen kiderül és nem veszem figyelembe. Már kaptam pár adatot, eddig senkinek nem okozott problémát a használata.
-
herdsman12
őstag
válasz
-HajTömeg- #4861 üzenetére
Onnan vettem én is az első 16GB-os (hamis) SanDisk-et, másnap már le is vette az összeset a listáról, még az Ebay figyelmeztetett rá. Pénzt visszautalták.
Samsungot rendeltem egy másik ajánlott eladótól, pár nap múlva nézem a borítékot, hogy a feladó ua. -
Sztenn
tag
válasz
herdsman12 #4837 üzenetére
ha visszaolvasol, mar en is irtam hogy twpr install utan nem szabad restartot, egyszerűen akku ki es kesz. talan az kevesbe korulmenyes...
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
herdsman12 #4857 üzenetére
Ugyanezt játszottam el ezzel a kártyával
Akkor nem parázok,hogy lassú lesz.
USB 3 kártyaolvasóm nincs sajnos. -
herdsman12
őstag
válasz
-HajTömeg- #4849 üzenetére
Én először PC-n USB-s kártyaolvasóban próbáltam, ATTO Disk Benchmark, Crystal Disk Mark, h2testw és a kártyákra írt 30-48 MB/s-hoz képest 7-15 MB/s write sebességet kaptam.
A legújabb 32GB-os Samsung UHS-I kártya papírjára 48 MB/s van írva, PC-n nézve 15 MB/s az eredmény.
Telepítettem a telefonra az "A1 SD Bench" programot, ez már 13,2 MB/s-ot mutat.
Aztán egy mechanikus próba: 841 730 014 byte-os állományt 101 sec alatt másoltam fel.
Ha jól számoltam, vissza 1000-es váltóval, akkor ez 66 MB/s.
Ezt a Samsung kártyát használom 3 hónapja, minden rendben vele. -
herdsman12
őstag
válasz
asanotadanob #4826 üzenetére
Két napig stabil ROM volt nálam, azzal se ment a theme.
-
stamas80
tag
válasz
-HajTömeg- #4843 üzenetére
A micro sim cseréhez miért kell az adatokat másolgatni?
Jaaa, hogy a microSD-re gondoltál, azt úgy a legegyszerűbb kártyaolvasóval.
-
djula
aktív tag
válasz
SD kártya olvasóval vagy csak simán a telefont a gépre dugva és másolva.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Ja és mivel tudom letesztelni a kártya sebességét a telefonban?
-
-HajTömeg-
őstag
Új micro simet raknék a telefonba, a képeket,zenéket hogy mentem át?
Naptárat már szinkronizáltam. -
krisi08
tag
Ha van rá jelentkező, eladó egy hongmi! Érd Priviben
-
stamas80
tag
válasz
gipsztigris #4818 üzenetére
Basszus! De most tényleg, ez meg milyen ROM 92-es MIUI Verzió?
Ez azt jelenti, hogy 68 verziót átaludtam volna?@kano: melyik programról is van szó, hazafelé megtesztelném az 1S-t csak úgy.
-
kano
nagyúr
válasz
herdsman12 #4831 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire megbízható az a prg. amit a kolléga linkelt, de érdemes megnézni. Ha ez így tényleg igaz akkor .... és az 1S-nél sem tökéletes, sőt...
-
herdsman12
őstag
Eddig minden ROM-ot vagyula leírása alapján töltöttem fel.
Most csináltam egy TWRP downgrade v15-ről v13-ra. Minden ok, jön egy értesítés, hogy van OTA frissítés v15-re. Ilyenhez még nem volt szerencsém, kipróbáltam.
Frissítés ok, de nincs ROOT, az meg a reklámok miatt jó lenne.
Gondoltam TWRP alól UPDATE_SuperSU-v1.93.zip megoldja és itt a meglepetés. Nem a TWRP jön, hanem angol "Android system recovery <3e>.
Megpróbáltam ezzel a SuperSu update-t, de hibaüzenet jön:
"-- Install /sdcard2/Download ...
Error: Invalid OTA package, missing scatter
Installation aborted."
Ezután megpróbáltam az angol nyelvű Recovery alól feltenni a TWRP-t. Látszólag sikerült, de az újraindításnál nem a TWRP, hanem az angol Recovery jön be.
Viktor0610 leírása segített, köszi. -
Dominó85
addikt
válasz
gipsztigris #4835 üzenetére
Nos ha a "korrekt" és a jó" szavak istenítésnek számítanak... Csak sajnálni tudom az ilyen embereket, de tényleg.
-
Dominó85
addikt
válasz
Csak tudnám miért engem találnak meg ezek az "aranyos és kedves" emberek.
-
Laza...
addikt
válasz
Őt még a GPS flame-ért még nem tiltották ki mint a haverját. De remélem hamarosan sor kerül rá
-
nimfas
addikt
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a sima hongmi-hoz képest most akkor mi a helyzet a melegedéssel ill. a képernyő idővel.... kevesebbet bír az 1S változat? (HTC sensation-öm van ez is melegszik mint az Istennyila.... ez is SnapD. csak 2 magos)
Előre is köszönöm!
Nem mende-monda.... érdekel, hanem olyanok írjanak akiknek van 1S
-
válasz
gipsztigris #4825 üzenetére
Ugye, milyen idegesítő, ha nem jók az ékezetek?
-
kano
nagyúr
válasz
gipsztigris #4825 üzenetére
Jó volna azzal a kínai rommal kipróbálni a GPS -t.
-
asanotadanob
tag
-
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #4823 üzenetére
Na! A gugli nekem is barátom, és megoldottam.
Szép ékezetes karakterek vannak a telefonon.
-
esox
senior tag
I would like to share a track with you - I think you might be interested in this track:
Created by Google My Tracks on Android
Name: 6/10/2014 16:48
Activity type: driving
Description: Elso proba xiaomi hongmi
Total distance: 20.68 km (12.9 mi)
Total time: 30:41
Moving time: 24:26
Average speed: 40.44 km/h (25.1 mi/h)
Average moving speed: 50.77 km/h (31.5 mi/h)
Max speed: 127.80 km/h (79.4 mi/h)
Average pace: 1:29 min/km (2:23 min/mi)
Average moving pace: 1:11 min/km (1:54 min/mi)
Fastest pace: 0:28 min/km (0:45 min/mi)
Max elevation: 155 m (509 ft)
Min elevation: 77 m (253 ft)
Elevation gain: 264 m (865 ft)
Max grade: 9 %
Min grade: -10 %
Recorded: 6/10/2014 16:48 -
gipsztigris
addikt
válasz
Viktor0610 #4820 üzenetére
Letöltöttem az Ubuntu.mtz fájlt, de hogyan kell beállítani?
Bocs, de MIUI-hoz majdnem 100%-os hülye vagyok.
-
válasz
Én felmásoltam innen a kütyüre pl. az Ubuntut, a témázóval meg beállítottam.
-
kano
nagyúr
válasz
Nem. Nekem is ez volt rajta. Ez valami mókolt kínai csoda. 24-es multi vagy vagyula 24-es romja.
Vagy tedd angolra, ott jól néz ki a fontkészlet. -
kano
nagyúr
válasz
gipsztigris #4815 üzenetére
Tedd fel a multilang romot, mert az amivel a sárgák küldik az csak valami mókolt érdekesség.
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Ebben a pillanatban kaptam kézhez az asszonynak rendelt Hongmi 1S-t. Egyelőre tetszik! Tetszik a rootolt rom, a MIUI-t még szokni kell, viszont amit furcsállok, hogy az ékezetes betűket furán jeleníti meg. Van arra valami egyszerű lehetőség, hogy megváltoztassam a betűtípust, vagy nem muszáj változtatni, csak jelenítse meg azonos fonttal az ékezetes betűket.
-
LantosBerry8
senior tag
Üdv!
A snapi-s verzió akkuidejéről tudna valaki nyilatkozni? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
hevizms #4812 üzenetére
Lehetoleg valami gyorsabbal, pár km. Kellene a ROM verzió és volt-e mókolva gps.conf/build.prop - kiszurni hogy mivel van esetlegesen baj es mivel megbizhato. PÜ-be jöhet majd, előre is köszönöm.
Ha gondolod a kijelzot allitsd be hogy ne kapcsoljon ki, nehogy elmenjen valami energiatakarekos modba az is.
-
esox
senior tag
Theme (nem) frissülésre talált már valaki megoldást jhbcn15 romnál?
-
Dominó85
addikt
válasz
wwenigma #4803 üzenetére
Hagyjuk. Az illető kommentelőt ismerem és tudom milyen telefonja van. De ez nem tartozik senkire. Az egész GPS témán egyedül te lovagolsz már itt, senki más. Nem veszed észre? És ahogyan írtuk, a saját korábbi HSZ-eid alapján most már nem 9, hanem 10-ből 10 normális ember rég gariba visszaküldte volna a hibás egyededet. Ennyi. Többet kérlek ne zargass ezzel a GPS baromsággal.
Más:
Az alábbi LINK-en megtekinthetitek az iszonyat nagy szórással használt Hongmi üzemidejeimet az elmúlt pár hónapból. Van ahol 3 óra a kijelző, van ahol 6 óra (!). Nagyban függ attól a kijelzőidő, hogy a háttérben a mobilhálózat mennyire stabil (értsd a screenshotokon a csík mennyire egybefüggően sötét zöld!). Amint láthatjátok én olyan helyen dolgozok napi 12 órában, ahol bizony a mobilhálózat nincsen a helyzet magaslatán sokszor. Ebből kifolyólag rendre hullámzik és kapcsolódik egyik toronyról a másikra.Szerk.: Logoutos cikk nem készül belőle, mert nincsen rá időm.
-
válasz
herdsman12 #4804 üzenetére
Köszi a próbát... Milyen ROM-verziód van?
-
herdsman12
őstag
válasz
Viktor0610 #4786 üzenetére
Az utolsó csillagnál eltűnik minden, amit addig beírtam, és marad a tárcsázó képernyő. Érzékeli, hogy valami kód, mert, ha nem csillag az utolsó, akkor írhatom tovább bármivel. Röviden, nem csinál semmit.
Pár nap kínzás után írhatnál majd az AOSP-ről.
Következőre: V15! -
Dominó85
addikt
válasz
wwenigma #4798 üzenetére
Elolvasva a kommenteket, inkább kihagyom. Elég gagyi program, ha még egy S4-esnél is elveszti a jelet jó párszor. Pedig abban már elvileg überfaxa GPS van. Na meg nincsen kedvem bizonygatni senkinek semmit. Próbáld le te.
Nekem a NavDroyd előfizetett navija már bizonyított, ennyi nekem untig elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest