Hirdetés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosszkutya
tag
válasz
hevizms #7297 üzenetére
Igen, én is tapasztaltam, hogy a link címe és tartalma nincsenek összhangban, de ez 3.-án még nem így volt, én még akkor töltöttem le, de azóta még a angol és az európai fórumról is levették, de az okát nem tudom. A miui.hu fórumon próbáltam Rajen-t is "faggatni" erről, de még nem kaptam rá választ.
-
Dominó85
addikt
válasz
rosszkutya #7292 üzenetére
A "Browser" akkor micsoda? Csak mert az nekem gyári böngészőnek tűnik.
hevizms
Igen én is 5.4.2 fejlesztőit szedtem le onnan. Holnap felrakom ezt a fejlesztői multi romot. -
hevizms
addikt
válasz
rosszkutya #7284 üzenetére
-
rosszkutya
tag
válasz
Viktor0610 #7293 üzenetére
Elvileg, ez alapján a leírás alapján, a MUT segítségével sikerült átállítani az értékeket. Holnap majd kiderül (bringán, az autók zaja mellett), hogy valóban jobb lett-e.
-
rosszkutya
tag
válasz
rosszkutya #7294 üzenetére
Bocsánat, de lejárt szerkesztési idő!
Ezt szerettem volna írni: "nincs ilyen, vagy hasonló nevű fájl" -
rosszkutya
tag
válasz
Viktor0610 #7293 üzenetére
Köszi! Közben én is próbáltam utánaolvasni, és kb. hasonló szintig jutottam, de az a nagy bajom, hogy nincs ilyen, vagy fájl a /system/etc/ könyvtárban.
-
válasz
rosszkutya #7292 üzenetére
Amennyiben van root, a "/system/etc/mixer_path.xml" fájlban az
<ctl name="RX1 Digital Volume" value="83" />
<ctl name="RX2 Digital Volume" value="83" />
értékeket módosítsd -növeld.
Ezek a ZTE V5 alapértékei, itt mások lehetnek a beállítottak. -
rosszkutya
tag
Van esetleg tapasztalatotok a zenelejátszó (fülhallgatóval), és a hívás kihangosítás hangerejét illetően? Ugyanis, én mindkettőt igen gyakran használom, és a V6-tal ezek most kb. használhatatlanok számomra, mert annyira halk lett, hogy a környezeti zajok mindkettőt elnyomják, és ez számomra hosszútávon válóok.
Illetve még az is érdekelne, hogy mi a tapasztalatotok az 5.4.2 multival kapcsolatban? Fentiek, illetve a hívás funkciók hogy szuperálnak, és abban van-e gyári böngésző? (Bár, az utolsó csak költői kérdés, mert ha az 5.4.3-ban sincs, akkor...)
-
hevizms
addikt
válasz
Na én ezt töltöttem le,de a te általad ajánlott is odairányit.Szóval nem értem
-
hevizms
addikt
válasz
Ejha.Mondjuk én azt hiszem nem innen töltöttem,de amikor rákattintok,a nevében 5.4.2 van.Akkor nem tudom mi van.Viszont már nem töltöm le innen is,mert minek?
-
törölt tag
Sziasztok. Régebben írtam,hogy fiam szétromolta a hongmi-át.
Újrakellene írni a teló egész agyát mert,dram hibával elszáll flash közben. Szánjatok már meg légyszi,kellene egy droidtools-os mentés a gyári rendszerről. Sehonnan nem tudok szerezni,már Cappa kollégával is felvettem a kapcsolatot,de neki sincs már meg a mentése.
Ha megtenné valaki,hogy megszán nagyon hálás lennék. Ti vagytok az utolsó reménysugár.
Hibajelenség!
-
Dominó85
addikt
Hát nem tudom mi a csöcs van az én telefonommal, de az itt kapott patch filet a lib_audio-hoz egyszerűen nem engedi fel updatelni. Na meg még a TWRP-t sem tudja felrakni. Mindig arra a qrva "verification failed"-re hivatkozik...
-
hevizms
addikt
válasz
rosszkutya #7278 üzenetére
-
rosszkutya
tag
válasz
hevizms #7277 üzenetére
A multi csak az 5.4.3-tól elérhető, ez az első fejlesztői verzió a Redmi 1-hez, és innen tudod letölteni, az 5.4.2 még béta verzió volt.
-
Neck
veterán
válasz
gallozs #7258 üzenetére
Updaterrel volt feltéve a V6 multi 5.4.3 unokatesómnak --> Mikrofon hiba.
Feltettem neki a sima Recoveryből (amit a V6 feltett magának, nem pedig TWRP) a V6 multi 5.4.3-at még egyszer, most már jó, a T9 rebuild pedig megoldotta a névjegyeket, a magyar nyelv is fasza benne, és a MiBand is működik a telóval. Egyelőre tetszik neki -
-
BSOD
senior tag
válasz
hevizms #7272 üzenetére
Beállítástól függetlenül, nem "magyarosan", hanem keresztnév->vezetéknév formátumban jelennek meg a névjegyek híváskor és a hívásnaplóban. "tóth ottó" vs. "ottó tóth"... Ezt csak a hongmis miui-n láttam eddig. Az őskövület defy+-on, Vajkiui-n ez nem okoz gondot pl...
Tudom. Írjam egybe, cseréljem fel eleve... Léteznek "megoldások".
-
mailman
tag
válasz
rosszkutya #7268 üzenetére
Akinek nem megy a nev kijelzes... Kontaktok azon belul menu tovabbi beallitasok es ott T9 index adatok ujraepitese. Probaljatok ki.
-
trebrona
nagyúr
válasz
rosszkutya #7265 üzenetére
Esetleg Autostartot engedélyezd az összes Google cuccosnak, hátha!
-
Dominó85
addikt
válasz
rosszkutya #7265 üzenetére
A CN-EN 5.4.3-nál is néha ez van... Én lekreáltam Google-ből vcf fájlt, majd minden névjegyet töröltem és vcf-ből visszatöltve jelenleg jó. De kérdés meddig.
-
rosszkutya
tag
Sziasztok! Más is találkozott azzal a jelenséggel, hogy a Google névjegyeket használva, a címlistában szereplő számok tulajdonosaitól érkező hívásokat úgy kezeli a készülék, mintha azok nem szerepelnének a címjegyzékben, azaz csak a számukat írja ki, a nevüket nem? Ez eléggé megkeseríti az életemet, és a ROM (5.4.3. multi) használatát, mert sosem tudom, hogy ki hív, és minden ismerősömnek és kollégámnak bemutatkozom. Ha valakinek van ötlete, kérem ne tartsa magában!
-
Neck
veterán
válasz
Viktor0610 #7261 üzenetére
Igen, innen raktam fel én is az Mi2S-emre, csak fura, hogy Vagyuláék levették.
-
Neck
veterán
Ma reggelre levették vagyuláék a V6-ot a honlapjukról?
[link]
Az 5.4.3 (V6)verzió-ra nekem azt dobja, hogy nem található. -
gallozs
csendes tag
Libaudio fix for Redmi 1 (elvileg megoldja a mikrofon hibát):
-
deadbody
tag
Nekem olyan problémám lenne megintcsak hogy a rom lecserélte a recoveryt is, ebből a recoveryből meg az ég világon semmit nem tudok csinálni, sd kártyán rajta lenne rom, meg twrp is, de mikor rámegyek hogy apply update from sdcard akkor behoz egy könyvtárlistát de ez nem teljesen ugy néz ki mintha tényleg az sd kari lenne pár mappa hiányzik, meg egy .zip file-t sem mutat, nem tudom másnak volt-e ilyen, fel lehet romot vagy twrp-t telepíteni más módon mint recoveryből?
-
Dominó85
addikt
Mi vagyok én próbababa? Tököm tele van az állandó telepítésgetésből már. Égés a Xiaomi részéről egy eddig jó dolgot ilyen balfaxul elbaltázni, mint a hanghívás. FR már megvolt vagy 3x és tiszta telepítés is volt. Szóval xar a romnak ezen része. Mondom engem ez a hiba azért nem zavar, mert headsettel jó mind két félnél a dolog. Majd a szeptemberi stabil 4.4.2 (már ha megkapjuk) remélhetőleg nem fog ilyen bugokkal rendelkezni. Illetve az SD-re telepítést is megoldják. Nem hiába lett az kitalálva, hisz egy telefon flash memóriája nem cserélhető és ha folyamatosan írogat/olvas róla a rendszer, az biza nem tesz neki jót. Míg ha egy SD tönkre megy, max cseréled azt csumi. Tuti egyébként, hogy a mocskos Google keze van a dologban, hisz ahhoz nem kell engedély, hogy a belső tárhelyről lekérjen bármit. Na de SD-ről már nem ilyen egyszerű.
-
Klara_
őstag
válasz
Dominó85 #7240 üzenetére
Probald meg a tegnapi multit innen HM2013023 = Redmi (Hongmi) 1 MTK WCDMA. Mar nem kell CN-ENG-el szorakozni, raadasul mar fejlesztoi nem pedig beta.
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #7246 üzenetére
Nekem sem javult meg factory és factor/wipe után sem. Na ezért mondom, hogy a Xiaomi-nak is már tele a töki a Hongmi-nyűggel... De ők szúrták el, mert egy 5.1-es droidra kellett volna inkább gyúrni a világszerte köztudottan SH*T 4.4 helyett.
Én ma már biztosan nem szórakozok többet a telefonnal. Headsettel jól tudok telefonálni és az nekem egy ideig megfelel.
-
hevizms
addikt
Nem tudom nekem miért nem javul meg a mikrofonom full reset után sem.Csináltam rendszerből gyári visszaállitádt,de nem jó.Csináltam Twrp alol full wipe-ot ugy sem jó.Csináltam cwm alol wipe/factory reset-t de akkor sem jó.Meguntam.Visszament az előző verzió.
-
Dominó85
addikt
Újabb hiba... A Vyber baszik a névjegyeimet szinkronizálni (előbbi a SIM-ről sikerült).
A barátnőm neve helyett csak egy rohadt telefonszám van és én meg azzal dumálok... elég irritáló. -
Dominó85
addikt
vCard - A névjegyeket nem tudja importálni az SD karimról ez a tetves rendszer. Ezek az amatőr hibák azért elég bosszantóak!!! Átteszem őket belső tárhelyre. Meglássuk arra mit mond. Hiba szövege - Could not import vCard
-
deadbody
tag
válasz
Dominó85 #7240 üzenetére
Nekem is kb 3.jára ment fel a google erre a romra, de csak sikerült.
Viszont nálam ez a gépredugós dolog még mindig nem megy, gép látja a meghajtót de nem tudja megnyitni.
Most próbáltam telefonálni, én hallok de a hívott fél semmit, pedig telepítés után volt full wipe. -
Surda-
őstag
jól elvagytok, hamar elszalad egy hét, ha minden nap háromszor újrateszitek a telefont
-
mclane_
aktív tag
Én is feleslegesen örültem az OTÁnak f*sz kivan...
-
deadbody
tag
Nekem az a gondom akadt ezzel a rommal hogy beállítom az usb módot mass storage device-re gép látja de nem nyitja meg se a sd kártyát se a telefon memóriát, nem tudja valaki erre mi a megoldás?
-
Sztenn
tag
válasz
rosszkutya #7225 üzenetére
Nem multi, de nem is volt róla szó, h az (vagy igen?)
-
trebrona
nagyúr
Most értem haza, wifin egyből frissítette magát 5.4.3-ra. Hívást próbáltam, kristálytiszta mindkét félnél.
-
Sztenn
tag
válasz
rosszkutya #7222 üzenetére
Hogyhogy? Nekem ott van...
-
rosszkutya
tag
A következő negatív tapasztalat: a gyári web browser is kimaradt az előtelepített appok sorából.
-
deadbody
tag
válasz
rosszkutya #7218 üzenetére
Ez jó hír, már töltöm is.
-
rosszkutya
tag
Sziasztok!
Elvileg kint van a V6 (5.4.3) multi verziója is. -
deadbody
tag
Felraktam ezt az 5.4.2 romot, telepítés után rögtön azzal fogadott indulás utána hogy elérhető a 5.4.3.
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #7202 üzenetére
Itt nem erről van szó. A Xiaomi csak tolja, tolja az időpontokat és közben már az 5.1-es droidé lesz a világ. Ennek qrva sok értelme van ám tényleg. Ahelyett, hogy ugrottak volna 2 szintet és azt mondják majd szeptemberre lesz nyalóka. Sokkal jobban jártunk volna, mint ezzel a ki tudja hanyadik verziós bétával, amiben ráadásul a 4GB belső tárhelyre nem gondolva még csak azt a tetves SD-re telepítést sem oldották meg. Én elhiszem, hogy faxák ezek a Dev-ek, mert imádom a MIUI felületet, de hogy ilyen égető problémára xarjanak... nem néztem ki belőlük. Hol van hozzájuk egy Zopo vagy Cubot? Azok mégis úgy adják ki a 4.4.4-et, hogy SD-re mehet minden obb fájl vagy éppen nagy méretű data. Nem tetszik a Xiaomi hozzáállása, ennyi.
Amúgy meg nem a rom miatt panaszkodok főleg, hisz én vagyok minden user error okozója, hanem magamra. Ha a TWRP-t fel tudtam volna végre tenni, semmi bajom nem lenne és már az 5.4.2 bétát tesztelgetném. De így marad az 5.3.27, amiben irtó jó a kamera, gyors a rendszer és a mobilnet is problémamentes (Vodafone). Egyedül a fenti obb mizéria nem kéne...
Sok telefon borús időben, alig fényben nem hogy éles, de még színhű képre sem képes. A 4.4 alatt a kamera még jobb lett. Elég ha tüzetesebben megnézzük az exif adatokat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Képregény topik
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest