Hirdetés
- PC játék közbeni freeze/akadások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikitaa7
tag
Sziasztok!
A fórum olvasgatása után nem tudom eldönteni, hogy a korábbi hibák akkor ki lettek-e már javítva, vagy sem? A mostanában vásárolt telefonokkal jól működik a mobilnet? az alap ROM jó?
Köszi! -
zedok
őstag
Amúgy 1S és sima Hongmi között,csak a proci és a tárhely a különbség?

-
BSOD
senior tag
Még nem tettem fel, de ebben már nincs benne az smsreg nevű apk, amire korábban riasztott az avast.
-
cicur99
tag
[link]
Új stabil többnyelvű ROM
Készítő: MIUIAndroid Team
Verzió: JHBCNBD15.0 (V5)
Méret: 321M -
zedok
őstag
Gondolkozom, hogy szuleimnek kene venni 1S-t. Erdemes? Jo a gps ugyanugy?
Most krakkoban tesztelgetem, popec nagyon a sima hongmi. -
-
xhege
veterán
Nálam az Mtk Hongmit is naponta tölteni kell.

-
hege21
aktív tag
Fenn van a stabil 15 multilang.....
-
djula
aktív tag
Nálam az 1S kb 3 óra screen time-ot bír, estére lemerül. 63% szokott lenni a kijelző fogyasztás.
-
hevizms
addikt
válasz
Sir Riccio
üzenetére
+1
-
Dominó85
addikt
Nos, nem tudom ki volt az aki elkezdte itt másik telókkal összehasonlítgatni és leszólogatni a Hongmi fényképeit... rémlik ki volt? Aztán meg jösz azzal a HSZ-vel ami csöppet sem Hongmi ellenes á nem... Amúgy meg elismerem ércesen tettem fel a kérdést az 1S-vel kapcsolatban mert rengeteg helyen és az 1S-vel kapcsolatban is olvastam melegedési és ezáltal belassulási gondokról. Szerencsére többnyire más gyártók készülékeinél volt gyakoribb a két Qualcomm SoC "hibácskája". Amúgy nem csak nekem ártana a saját HSZ-emet elolvasni és nem csak nekem kéne néha belátni, hogy részben vagy teljes mértékben butaságot vagy nem helyénvalót írtam. Kicsit egyoldalú a dolog úgy érzem... Mindegy, hagyjuk.

Szkeptikus voltam a Qualcomm SoC üzemidejével kapcsolatban is és lám, igazam lett. Ezzel nem lettem se több, se kevesebb, csak azt látom, hogy van aki nem képes a békát lenyelni és inkább itt szaporítja a szót.
SirRocco, hevizms
Jogos a +1, csak azt kéne észrevenni, hogy mi miatt kell itt plusz egyezni. Azért mert apró szurka piszkákkal van tele a fórum. Sebaj. Okos enged, szamár szenved. Jön az új HSZ törvény, akkor majd meglátjuk ki lesz elsőként kipenderítve innen. (persze nem rátok gondolok, hanem a Crytek-típusokra) -
kano
nagyúr
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Egyeseknek itt el kellene olvasni a saját hsz-üket is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Itt a pont, de hagyjuk inkább.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Dominó85
üzenetére
Nincs semmiféle negatív kampány, Te tettél fel provokatív kérdést mintegy kárörvendve azokkal szemben akik egy másik készüléket használnak. Ezt a stílust sürgősen felejts itt el.Senki nem kíváncsi rá! Veled szemben ha jól sejtem neki van tapasztalata mindkét készülékkel.

-
kano
nagyúr
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Pont az az akadás nincs benne ami a sima Hongmiban megvan.

dyj
Keress egyet itt a topicban vagy az 1S topicjában. Én írtam le, hogy OK. -
dyj
csendes tag
Mivel sehol sem találtam tesztet a Hongmi 1S-ről, ezért itt kérdezem meg a tulajokat, hogy a hanghívás minősége és hangereje milyen? Nekem most egy Jiayu G3S-em van, és rendkívül idegesítő, hogy maximális hangerőn is halknak érzem (elvileg nem a fülemmel van baj
). A Jiayu előtt egy Note 1-esem volt, azzal max hangerőn a metrón is mindent nagyon jól hallottam, sőt talán még el is kellett tartanom a fülemtől, annyira hangos volt. Ha ti is tudnátok valamihez hasonlítani a Hongmi 1S hangerejét, azt megköszönném! -
xhege
veterán
Ezt a márkát ismeri valaki? Ez már a Note-hoz kellene. Nagyon minőséginek hat a képen.
-
xhege
veterán
Tud valaki jó minőségű, tűzpiros, flippes tokot?
Ha megjön a Note akkor az asszonynak kellene egy ilyen a Hongmihoz.
-
doongoo
addikt
válasz
herdsman12
üzenetére
jaja, lesz összesen 5 db...
-
Dominó85
addikt
No ez most igen furi HSZ lesz... Egy kedves Kollegina osztott itt meg Hongmi 1S képeket és nem találom a HSZ-t. Aki megtalálja kérem küldje már el a link HSZ-ét priviben, vagy linkelje ide. Egy darab Hongmi 1S zip vagy rar fájl volt 5MPixeles képekkel nem a legjobb beállításokkal azt hiszem. Volt két árnyékos kép meg téglák, ha jól rémlik. Kösziii.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
Régebben működött a telefonommal, hogy ha vki felvette/letette híváskor akkor rezgett egyet, most viszont nem csinálja. Emlékszik valaki hol lehet ezt bekapcsolni?
Köszi.
-
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Szuper.
Köszi a cáfolatot, akkor a többi gyártó bénázik egy sort. 
-
nagyim
újonc
Én vásárolt xiaomishop.com, hajózás közvetlenül a raktár Európában, azt közölte velem, hogy már elküldték, meg kell érkeznie hétfőn.
-
Dominó85
addikt
válasz
janston
üzenetére
Én meg a Hongmi 1S tulajokat kérdezném, ha betévednek ide, hogy hogyan viselik a teló melegedését?
Hiába a plusz 3k Antutu pont, ha melegszik és akad a telefon ezáltal... Akármelyik mobilarénás, gizchina cikket olvasom, rengeteg problémát írnak a Snapi 400-val (mind az MS8228, mind az MS8296 vagy melyik) kapcsolatban. Hümmm??? -
janston
aktív tag
válasz
herdsman12
üzenetére
Ez mennyire megbízható oldal? Rendelt innen már valaki? (az a 13ezres antutu egyébként elég kevéskének tünik, nem mintha érdemes lenne azzal mérni bármit is)
-
herdsman12
őstag
Happy hour!
Hongmi 1S 148,99USD. -
superTibcsi
aktív tag
Ezzel a nillkin tokkal van valakinek tapasztalata? Esetleg más flip tokkal?
-
janston:
Igazad lehet, bár elég rapszodikus a működése. Illetve tesztprogramoknál, ujjal eltakarva az érzékelőt, nincs hiba, csak hívás közben...
doongoo:
Köszi, közben megtaláltam én is a megoldást, csak azért ... meg, hogy egy alapfunkciót elrontanak...
-
stamas80
tag
válasz
herdsman12
üzenetére
ime itt egy link: JHBCNBD15.0 (V5) hogy ne kelljen a kollégáknak olyan sokat keresgélni az új ROM verziót!
Nem Multilang!!!
az még várat magára "Xiaomi Hongmi WCDMA - Stable 15.0 Multilang - soon"
-
janston
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha van rajta fólia, és akármennyit is belelóg a közelségérzékelőbe, akkor az bezavarhat.
-
herdsman12
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
...
-
doongoo
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ahol a szükség, ott a segítség: USB kapcsolódás javítás
-
A 13-as ROM-ban simán rá tudtam dugni a kütyüt a gépre, mint külső meghajtó.
Ez a tegnapi frissítés óta nem megy. USB kapcsolat esetén a fénykép-opciónál -értelemszerűen- csak a fényképeket látom, a fájlok lehetőséget választva meg nem ismeri fel az XP...
A telefon közelségérzékelőjével lévő gondom (nem minden fültől elvételt érzékel) megmaradt...

-
-
kano
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Állítólag tényleg MIUI V6 jön holnap. Neked mire frissített?
-
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Nekem feldobta, hogy update available az értesítési sávban.

-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Egyébként ezt hol jelzi?
A Mobileuncle program mire jó? Alapból rajta volt a telefonomon. -
Tényleg van frissítés!!44!!!

Már töltöm is!!

-
doongoo
addikt
USB-tárhely csatlakozás módja nem választható alapból 13-ban. Utólag persze megoldható. Ezen kívül a névjegyek alkalmazásból eltűnt a csoportok fül, helyette a saját névjegy alatt megjelenik egy nincs név lehetőség és ha erre rámész, akkor jönnek be a csoportok. Semmi egyebet nem csesz el, azaz lehet frissíteni nyugodtan
-
esox
senior tag
Hali, épp ma jött egy üzenet, hoyg stable 13 elérhető. Gondolom többen leszedtétek ezt. Ajánlott? Nem fog szétcseszni semmit? Anno cwm-el raktam fel a v5. Jelenleg 4.2.2 hm2013023 van fent, jhbcnal5.0 g.mp.v28,2013/08/21 baseband-el.
-
mclane_
aktív tag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Aztért szeretem a MIUI-t mert minden van benne. Profi naptár, nagyon jó névjegyzék stbstbstb...
Nem is nagyon használok más programokat csak böngészőt. Jelenlegi naptár sem rossz, de a ráncfelvarrott sokkal használhatóbb.Custom ROMot meg most nem akarok tenni, jó volt az Ultimate is, de a gyári kicsit tényleg kiegyensúlyozottabb.
-
-
Dominó85
addikt
válasz
doongoo
üzenetére
Bocsi, ezt benéztem akkor.
Viszont amit Viktor ír, az nagyon tetszik. 4.4.2??? Zsír! Igaz, hogy portolt, no de a kraft az megvan a Hongmi-ban, hogy elbírjon egy portot. Amúgy hol lehet ezt a Power Saving és Performance cuccot ki-be kapcsolni az ANtutu mérések miatt? Kíváncsi vagyok, mert eddig Antutu alatt bizony a Rendszer Monitor log-ja szerint csak 1,2Ghz-ig mentek fel a Hongmi-m magjai.
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12
üzenetére
Sok reményt ne fűzz hozzá, ez a Hongmi 1S-re eddig elérhető legfrissebb verzió jelzése is... "sima" 4.2.2
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Oh

Köszi -
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Úgy látom, a Xiaomi eszközök nem támogatják a programok SD-kártyára való mozgatását.
Elvileg a Link2SD programmal megoldható a dolog, de nem ismerem annak működését...

-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tudnál segíteni, hogy hogy rakom át az alkalmazásokat sd kártyára?
-
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Tényleg. Emlékszem. Ami miatt nekem nem jött be a naptár-része, az az, hogy hiába szinkronizálom Gmaillel, a naptárba nem kerülnek bele a bejegyzések, csak a készüléken.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Van benne naptár nézet is

-
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
A Color Note az nem egy -nagyon jól sikerült- jegyzettömb?

-
-HajTömeg-
őstag
Nekem olyan van fent, hogy:Jhbcna 13.0 Ez jó?

-
mclane_
aktív tag
Aki sokat jár MIUI fórumra van infója esetleg új ROMról?
Még mindig b*****a az agyam a naptár
Éppen most használom 6 hónapja a telót, és még mindig maximálisan elégedett vagyok vele, igen jó vétel volt. -
xhege
veterán
Nem tudom, hogy ki lehet-e egészíteni a topikot Hongmi, Hongmi 1S, Hongmi Note topikká. Mert szerintem a 3 telefon valahol nagyon ugyanaz (a nyilvánvaló különbségek mellett), és nem lenne értelme ezt három topikban taglalni.
Nem tudom ki az aki ebben dönteni tud, vagy átnevezni a topikot, de ha olvassa kíváncsi vagyok a véleményére, illetve természetesen mindenkiére.
-
lasszi
csendes tag
Sziasztok. Tudna valaki segíteni abban, hogy miképpen lehet a play-ről mobilnettel letölteni? Csak wifivel engedné. Köszönöm.
-
xhege
veterán
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Flippes tokod nincs hozzá véletlenül?

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Robotporszívók
- PC játék közbeni freeze/akadások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Robotporszívók (robot vacuum, Roborock)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- Suzuki topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 512Gb
- iPhone 11 Pro Max 64GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4535
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4534
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)