Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
Sziasztok!
Elnézést, ha nem jó helyen tenném fel a kérdéseimet, de ez a közösség az, amelyik talán legközelebb áll a problémámhoz. Szóval szeretnék néhány dolgot megkérdezni a készülékkel kapcsolatban és megköszönném, ha segítenétek nekem. Ugyanis egy cimbim vett egy ilyen Hongmi 1S-t Snapdragonos alternatívában, és figyelemmel arra, hogy ő egy Samsungról váltott meglehetősen elveszett még a témában. Tőlem kérdezget rom-okkal, recoveryk-kel kapcsolatban, de én azt látom, hogy ezt a típust nem lehet úgy kezelgetni, mint egy hagyományos MTK-s változatot. Én ugyan már több, mint egy éve nyúzok egy Amoi-t, beleértve annak root-tolását, magyarosítását, alkalmankénti ROM-cserélgetését stb., de sajnos azt kell mondjam, lövésem sincs, hogy ennél a készüléknél vannak-e ilyenre lehetőségek. Ugyanis a Minideal-tól érkezett teló meglehetősen szegényes a magyar nyelv kapcsán, ami a srácnak elég nagy gondot okoz.
A kérdésem az lenne, hogy lehet-e ROM-ot cserélni rajta, és van-e esetleg jobb magyar nyelvvel az? Ha igen, akkor annak hasonló-e a menete (netán ugyanaz-e), mint az MTK-soké? Gondolok pl. flash-eléses módszerre.
Lehet-e CWM-et tenni erre a típusra, ha igen, hogyan?
Ez a ROM jelenleg root-olt, de ha olyan menne rá, ami nem az, akkor miként lehet root-olni?Köszi előre is a segítséget!
-
trebrona
nagyúr
válasz
Dominó85 #4995 üzenetére
Akkor passz. Én OTA-n frissítettem, azóta zsír. Nálam is TWRP volt fent előtte, OTA oda dobott, csak én hagytam lefutni a folyamatot. MD5 hiba ellenére. Valószínűleg nálad is lefutott volna, ha nem lettél volna türelmetlen.
Ha másképp nem megy, próbáld TWRP alól a root-ot, de ha nincs igazam, szakértők kijavítanak. -
Kornel
veterán
Nem kell valakinek egy hongmi? Hirdetem...
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
-HajTömeg- #4984 üzenetére
Megjött... passz
-
-HajTömeg-
őstag
Miért lehet, hogy bár kiirja hogy 3g, mégsincs mobilnetem?
Internet connections: internet.vodafone.net
Újrainditás is volt már.
Help!!!! Kéne -
esox
senior tag
válasz
herdsman12 #4971 üzenetére
Jelzett.
MIUI-15.0.0
Baseband: MOLY.WR8.W1248.MD.W
G.MP.V28.P38
2014/04/22 20:00 -
mclane_
aktív tag
válasz
herdsman12 #4971 üzenetére
Nálam is van új, MIUI 15.0.0 (Stable Build) a neve, majd otthon wifiről lefrissítem.
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #4972 üzenetére
Támogatom, bár valószínűleg a Note kicsit jobb.
De örülök, hogy xhege kolléga márka hű maradt.
-
xhege
veterán
Csak az érdekesség kedvéért írom le:
Megjött a Note, így a Hongmi anyáé lett hivatalosan is. A telefont leteszteltem több progival: eredeti. A MIUI verzió kissé bugos, meg volt vele egy kis macera, amit már sikerült megoldani.
Összességében azt adta, amit vártam. Egy nagy HongmiA 8 magot én nem érzékelem jobbnak, a Hongmi is teljesen sima futású volt arra, amire én használtam. A GPS ugyanolyan jó benne
. A fotó rész is Hongmi szint, nekem nem tűnik fel a plusz 5 megapixel. Az aksi is hasonló ideig bírja nálam. Itt többet vártam, de hát úgy tűnik hiába nagyobb az aksi a nyolc mag meg a nagyobb kijelző többet is kér enni
7
Bocsi az offért, de hátha valakit érdekel. -
esox
senior tag
Urak, hölgyek
sajnos van egy dead pixelem. Szerencsére csak a notification sávban, de ott van. Bal felső saroktól kb 1 centire jobbra és fél centire lent. Csak sima fekete képernyőnél látszik. -
esox
senior tag
válasz
herdsman12 #4961 üzenetére
Akkor asima revoveryből felnyomom a recovery.img (TWRP), majd reboot után azonnal twrp-be lépés és a megfelelő fájl törlése... ha jól látom.
-
espista
senior tag
Nincs valakinek egy eladó, jó minőségű fóliája, tokja, gyári hátlapja?
-
vagyula
senior tag
válasz
herdsman12 #4961 üzenetére
Ma érkezik új 15.0 frissités otan a multira,beépített rootot kap és a téma bug is javítva lesz.
Természetesen a recovery ota frissítéskor felülíródik,ha a rom tartalmazza azt.(a miuiandroidos romok tartalmazzák a gyári recoveryt) -
herdsman12
őstag
Így jártam én is.
A v15 upgrade során eltűnt TWRP pótlása.
Utána ROOT.
Utána mehet a build.pop átírás. -
esox
senior tag
válasz
herdsman12 #4956 üzenetére
Hát én most Android system recoveryben vagyok (<3e>)
Ebből nem látok nagyon kiutat és custom zip upload lehetőséget sem.
Vagy innen is telepíthető a linkelt zip?
csak:
apply update from ADB, sdcard, sdcard2, cache lehetőségek vannk és a szokásos wipe-ok.
és backup-, restore user data... -
herdsman12
őstag
Nekem ez volt a megoldás.
Persze, ha van TWRP, ha eltünt, akkor először Viktor0610 leírásával vissza a TWRP, utána ROOT. -
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
Én berendeltem 22db-ot, de a csoportos rendelésből az emberek még csak nem is érdeklődnek, hogy akkor mikor tudnák átvenni. Eddig 2 korrekt fórumtárs jelezte, hogy postázzam el nekik. A mai nap ez meg is fog történni. A többiek meg úgy fognak járni, hogy jövő hét elején fogom és meghirdetem Hardveraprón és nem érdekel a sírásuk...
-
kano
nagyúr
Ha valakit érdekel MiKey akkor írjon pü-t, tegnap érkezett 5db. Egy az enyém így van még 4db.
Van: piros, kék, fekete és narancssárga. -
xhege
veterán
válasz
Viktor0610 #4947 üzenetére
Keresnék ha lenne
, de ok nem offolok tovább
-
-
xhege
veterán
válasz
herdsman12 #4943 üzenetére
Köszi!
-
herdsman12
őstag
Older verzió, ez a friss: JHDCNBE23.0
Úgy tünik multilang nincs még a 23-ból. -
xhege
veterán
válasz
Viktor0610 #4941 üzenetére
Elnézést valóban nem tettem offba.
Viszont ha a frissítésre kattintok, akkor miért dob ki, erre valakinek valami ötlet? -
-
xhege
veterán
MIUI-JHDCNBA17.0 a miui verzió rajta. Ez mi ez?
Ha a frissítésre nyomok akkor kidob a kezdő képernyőre.
Vélemények? -
xhege
veterán
Na megjött a Note!!!
Első benyomás a kicsomagolás után, hogy olyan, mint a hongmi csak nagyobb.
Majd írok róla ha valakit érdekel, most még be kell lakni meg ilyenek -
herdsman12
őstag
válasz
Dominó85 #4925 üzenetére
Én is kipróbáltam, volt gondom, de már rendben.
-
Geby
senior tag
válasz
Dominó85 #4925 üzenetére
Volt nálam is egy teló ami ugyanezt csinálta. V5-ről akartam V15-re frissíteni. Először kidobott twrp-be, MD5 hiba. Aztán újraindítottam és próbáltam újrafrissíteni, ekkor lefutott. A telefonon nem volt semmilyen adat. Teljesen üres V5 volt rajta. Remélem belakott telefonnál is rendesen fog menni, mert van egy V13-as is amit meg kellene frissíteni, csak még nem volt elég szabadidőm, hogy ha gebasz lesz akkor legyen sok órám cseszegetni.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok, a Hongmi Noteban van FM-rádió? A Gsmarena szerint nincsen, a webshopok szerint pedig van.
-
wocsok17
tag
válasz
herdsman12 #4919 üzenetére
Igen, néha túl bátor vagyok, de még helyrehozhatatlan hibát nem sikerült eddig okoznom...
-
-
Dominó85
addikt
Sziasztok
szeretném kipróbálni a MIUI v15-ös OTA frissítést. Gyárilag le is jött, de a TWRP-be dob, ahol közli, hogy MD5 fájl nem található. Kérdezném, hogy ilyenkor mi a szitu? Ja és a V5-ös rom zipjét találja meg... Nub vagyok segítség kellene.Jelenleg ráadásul a teló nem is szeretne bebootolni... Volume down + Power-re bejön hogy Fast Normal vagy Recovery boot
-
deadbody
tag
válasz
herdsman12 #4919 üzenetére
Szerintem nem csak a kínai-angol romos készülékekkel működött a theme, Tesómnak és Nekem teljesen ugyan az a V5 rom van fent, nála ment, nekem meg ki kellett törölnöm ezt a sort hogy működjön.
Bár én nyomtam egy gyári visszaállítást kb 2 hete, és utána vettem észre hogy nem megy. -
trebrona
nagyúr
válasz
herdsman12 #4920 üzenetére
Szerintem a gapps csomagra gondolt.
-
herdsman12
őstag
válasz
m4csk4fogo #4744 üzenetére
Pontosan mire írtad ezt: "régebbi gapps twrp zip nem volt tökéletes"
A HM1W-TWRP-2.5.0.0-stas2z.zip helyett van újabb, vagy másra gondoltál? -
herdsman12
őstag
válasz
wocsok17 #4899 üzenetére
Bátor ember vagy, nem biztos, hogy megpróbáltam volna egy ilyen kérés után:
"Please try out and let me know if this works."Megnéztem a v5, v13 build.prop állományban is ott volt már ez a sor:
ro.product.mod_device=HM2013023_mam
Viszont a kínai-angol verzióból hiányzik, ezek szerint a gyári (kínai-angol) ROM-os készülékekkel működött a Theme?Ha már többeknek sikerült, akkor én is írtam a sor elé egy "#"-et, csak saccoltam, hogy ez érvényteleníti a bejegyzést. Aztán már "nekem kínai" volt a TC editor kérdése, de "Rendben - Igen", reboot és működik.
A megoldás jó, de nem ez a bejegyzés okozta a problémát.
Azért a MIUI hu fórumon reagálhattak volna erre a problémára.Köszi az akciót.
-
hevizms
addikt
Na ezért is érdemes ismert márkájú telot venni,mert mint ahogy a példa is mutatja,jó kis közösség alakult ki itt is.Köszönöm én is,nekem is sikerült megoldanom.
-
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12 #4908 üzenetére
Átsiklottam fölötte.
Ennek fényében viszont (még inkább) teljesen értetlenül állok a dolog fölött...
Azt hiszem, ha más bug nem bukik ki, akkor hagyom így.
Végül is nem kikerülhetetlen probléma, csak eddig ahhoz voltam szokva, hogy minden működik. -
herdsman12
őstag
Pár napja válaszoltam, de vagy én értettem félre, vagy Te kerülted el a választ.
A böngésző probléma azóta megszűnt. -
deadbody
tag
Nekem is V5 van fent de sikerült megoldanom.
Engedélyek alkalmazásban engedélyezed a root jogosultságokat
Play áruházból leszeded a BuildProp Editor nevű alkalmazást.
Indítás után alul lesz egy visszanyíl, ott tudsz mentést csinálni a jelenlegi build propról.
Ha kész a mentés alul ráböksz a keresésre, bepötyögöd: ro.product.mod_device
Ráböksz és kitörlöd, aztán mentés.Nekem kiírta hogy újra kell indítani, rányomtam és rögtön kikapcsolt a teló, de nem indult újra magától, mivel épp töltőn volt nem világított a led sem lent, megijedtem hogy valamit elrontottam, de gond nélkül bekapcsolt a teló és már témák is bejönnek.
-
BSOD
senior tag
Nem tudtam eddig megoldani a v13 programkezelőjének kilépését. Csináltam reinstallt is, eredménytelenül.
Valaki, aki tisztán telepített legyen olyan kedves és nézze meg, hogy tud-e programot eltávolítani.
m4csk4fogo leírása szerint a tiszta telepítés és a miui mentés visszállítás után is szahar az app manager.Egyébként leszedtem egy appmanagert, most azzal gyomláltam, de fölösleges lenne, ha menne a gyári.
-
nimfas
addikt
Havernak küldtem egy CM-es Appot, de a Hongmi azt mondja hogy a stable 15-re nem tudja feltenni, rakja fel vmelyik fejlesztői verziót...
Ki baszott már ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest