- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Nikon DSLR topik
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Most vasárnap Pandawill-en 147.99 USD lesz a MediaTek-es (MTK6589T) Hongmi. Akinek ez a verzió kellene, most pofátlanul jó áron juthat hozzá.
-
törölt tag
Sziasztok. 170 dollárnál van most kedvezőbb ajánlat 1s-re? Akárhol nézem mindenhol 169.99. Vagy kihagytam valamelyik webshopot?
-
Laza...
addikt
válasz
-HajTömeg- #4096 üzenetére
Alapból tud rögzíteni - nem is értem ezt a kérdésed
-
-HajTömeg-
őstag
Nektek melyik hívásrögzítő működik jól a telón?
-
gabor#
tag
Glonass holdakat már sok progi mutatja (65+ számúak) de zászló igen látványos ebben az app -ban
[AndroiTS GPS Test Free] -
kano
nagyúr
Megérkezett az 1S.
-
Dominó85
addikt
válasz
superTibcsi #4087 üzenetére
Ahogy kano kolléga is írja. AMúgy nekem egy fia kosz nem ment alá. SZigorúan követni kell a többszöri letisztítást. [link]
-
kano
nagyúr
válasz
superTibcsi #4087 üzenetére
Fürdés után, párás fürdőben kell feltenni és így kevesebb szösz megy alá.
-
Dominó85
addikt
válasz
superTibcsi #4085 üzenetére
Nekem az van fent már egy ideje és szépen átereszti a kijelző fényét. DE, gyűjti az ujjlenyomatokat egy idő után (könnyen tisztítható) illetve tükröződik, mint az alap kijelző.
-
superTibcsi
aktív tag
válasz
superTibcsi #4084 üzenetére
Tempered glass mennyire vállalható?
-
superTibcsi
aktív tag
Jó minőségű fóliát keresek! Tudna nekem valaki ali-ról vagy ebay-ről linkelni?
-
kano
nagyúr
válasz
Gépötty #4080 üzenetére
Nem értem mit akarsz ezzel mondani. Nem tudsz kalkulálni a pontos összeggel, mert:
- amikor vásárolsz zárol egy összeget a bankod, és amikor az eladó ténylegesen benyújtja az igényét az összegre akkor vonja le a számládról az összeget. Mivel ezen két mozzanat között akár több nap is eltelhet, a zárolt összeg és a ténylegesen levont összeg nem ugyan az (csak nagyon ritkán).
- ráadásul a levont összeg nem is a bankod árfolyamától függ, hanem a kártyatársaság+bankod árfolyamán.
Így szinte soha nem fogod tudni megmondani, hogy pontosan mennyibe is fog kerülni neked a vásárlás.
Kivéve, ha dollár alapú kártyával vásárolsz dollárban és eur alapúval euróban. -
Gépötty
senior tag
OTP/Maestro is ilyen. Először $ -> €, aztán € -> Ft.
Kíváncsiságból csináltam egy táblázat: amikor jön az SMS a vásárlásról, már van egy Forintban levont összegem az előző értesítésben lévőhöz képest. Ez változik kismértékben, mikor tényleg levonja a bank a számláról, de eddig 13Ft volt az 1000Ft-ra eső legnagyobb eltérés. Gondolom, ez az árfolyam-változásnak tudható be. Jelen pillanatban egy ötvenezer körüli összegről tudok beszámolni, amit már pontosan tudok, ez 155Ft-tal több, mint amit előre kalkuláltam. -
-
batai15
félisten
-
zzola
titán
válasz
SlayerPrince #4044 üzenetére
Ha töltöttem volna rá dollárt, úgy igen. Más módszert nem ismerek, de most már mindegy, kb. 1500 forint volt a különbség...
-
Gépötty
senior tag
Mitől lesz az ingyen posta $16.6?
Mellékesen itt 170 dodóért adják, és ahogy a képeket nézem, raktárkészlet is van, meg free posta.
Persze vegyük észre, hogy a címsorban MTK-MT6589T szerepel, de ezt tudjuk be annak, hogy a 'régi' lapját kopipésztelték, és nem írták át. -
zzola
titán
Ha esetleg valaki még vásárolni szeretne rajtam kívül:
Xiaomi Redmi 1S Hongmi 1S WCDMA version Qualcomm 8228 Snapdragon 400 Quad Core 1G 8G F2.2 Dual Camera 1.6+8.0MP 4.7 Inch IPS Screen Smartphone 05.14-ig 149.99 $, hazai címre postával együtt $166.59.
Elég nagy f@szság, mert a paypal a dollárt átváltja euróra, így egy kicsit drágábbra jön ki, de ÁFA-val együtt is csak ~49238 forint lesz a végösszeg, ami azért jó ár szerintem.
Biztosan sokan rendelnek, nehogy lemaradjatok róla!
-
Dominó85
addikt
nimfas, Zolar
Nincsen Snapdragonosom, nem is lesz, mert hétköznapi használatra az MTK SoC is bőven jó. No meg hiába a MIUI szerintem, ha a Snapi erősebb, de melegszik és többet fogyaszt. Nem tudom tettek-e bele led világítást, bár nekem az sem annyira hiányzik már a Jiayu G3 óta.
Egy kis érdekesség: Kijött a KitKat, de sajnos nem a Hongmi-ra, hanem az Mi3-ra. Így nyár végére talán a Hongmi is megkapja, ha addig az amúgy imádott MTK nem balfaxkodik már annyit a qrva kernel és minden egyéb nyílttá tételével...
batai15
Jó ég ember te hogyan használod (becsülöd) a Hongmidat? Először a tok gombjai kopnak le, majd a telód hullik darabokra? Ennyire nem akarhatod a Snapdragonos verziót. -
batai15
félisten
letört a teló kerétje! mibe fájma?
-
doongoo
addikt
Minideales ár elgondolkodtat: Dhl szállítással 176 usd (elvileg rootolva és play store telepítve). Ez még áfával együtt is megáll 50000 alatt és kb. 1 hét alatt itt is lenne. Csak ne lenne nálam a tökéletesen működő alap hongmi. Á asszem mégis kivárok és majd az lesz a végső, amelyikre lesz v6 Miui.
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4020 üzenetére
Ne a VPowert vedd, főleg ha ennyi (7,20USD), hanem akkor már a Nillkin Frosted Shield-et (7,60USD). Igaz a hozzá adott fólia egy xar konkrétan, de a tok kiválóan védo a telefont és a hátlapja is enyhén érdes, nem csúszik annyira. Ha kérsz, priviben tudok megbízható és viszonylag gyors Aliexpress-es eladót ajánlani.
-
deadbody
tag
válasz
-HajTömeg- #4009 üzenetére
Ilyen övtáskát vettem, nem pont a telefonhoz, de a trácám és a teló kényelmesen elfér benne.
(#4017) vegyszer: Én mondjuk túrázni nem szoktam, nekem melóba izzadt bele a zsebembe, de így övtáskában max melege van, de ebbe még nem izzadtam bele.
Azt vettem észre ha nem makro fotót csinálok, valamiért a jobb oldalát a képnek elmossa, találkozott már valaki ilyennel?
makro
nem makro -
zzola
titán
HongMi Red Rice 1S minideal-on 160 dolcsi, ha érdekel valakit...
-
-HajTömeg-
őstag
Ilyen tokot rendelt már valaki?
Aliexpressz megbízható?
Ez is kb egy hónap,mint általában ebayről? -
Adikosa
tag
válasz
-HajTömeg- #4016 üzenetére
A hozzáférési pontoknál az APN-ből vedd ki a vitamaxot. internet.vodafone.net legyen csak
-
-HajTömeg-
őstag
Senkinek semmi ötlet?
Eléggé bosszantAdatforgalom bekapcsolva.
Vodafone 3G-t ki is írja.
Mobilhálózatoknál Vodafone, ezon belül enable.
Hozzáférési pontokon belül is be van kapcsolva a vodafone. -
batai15
félisten
válasz
-HajTömeg- #4012 üzenetére
mobilhálózat beállitások,hozzá férési pontok.
-
batai15
félisten
válasz
-HajTömeg- #4010 üzenetére
apn beállítás?
más nekem ma 2x eldobta a hálózatot,remélém fogja ezt csinálni. -
-HajTömeg-
őstag
Nem akar mukodni a mobil adatforgalmam, csak a wifi
Sim abban a slotban van ami gsm es wcdm akarmi.
Hol es mit allitsak,?
Kiirja, hogy vodafone 3g, csak epp net nincs -
deadbody
tag
-
lasszi
csendes tag
Sziasztok. Valami történt a telefonommal. Az èrintès tökéletesen működik, érzékel. De ha rajta tartom az ujjam elkezd ugrálni az oldal. Szoftveres v hardveres lehet a baj? Sejtem a választ, de èrdekelne a vèlemènyetek. Köszönöm.
-
batai15
félisten
Jut eszembe, nekem mostanság nem remekel a hongmi kijelző időben.. 4 -5 óra volt, de most olyan 3 a max.
-
Dominó85
addikt
válasz
szoporiz #3998 üzenetére
Szia, ha személyesen is megoldható lesz, akkor rendelkezésedre bocsájtom a Hongmi-mat. Úgy azonos témákról tudsz majd összehasonlítást készíteni. De természetesen felhasználhatod bármelyik Hongmis képemet.
Én majd az üzemidőre leszek nagyon kíváncsi, illetve a kijelzőidőre. No meg hogy lesz-e majd mind a kettőre KitKat csoki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dying Light: The Beast
- Ingatlanos topic!
- Sorozatok
- Path of Exile 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest