Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS PRIME Z890-P WIFI
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonorrea
senior tag
válasz
Dominó85
üzenetére
Mint ahogy sokan gondolják, tényleg felesleges a hd ill fhd film egy 4.7" telefonon. Viszont itthon a 40+"-on nagyon jól néz ki, ezért legtöbbször azt nézek, azt töltök le, és ha mondjuk meg szeretném nézni pl útközben, munkahelyen, vagy bárhol máshol ahol időm engedi, akkor ezt nem tudom megtenni, max letöltöm még egyszer xvid-ben, annak meg sok értelme van

Remélem kielégítő volt a válasz

-
herdsman12
őstag
válasz
gonorrea
üzenetére
Fél éve már itt is kérdés volt.
-
gonorrea
senior tag
Na én megnéztem: leformáztam az sd kártyámat exFat-ra, de telefon azt írja, sérült sd!
Akkor sajnos marad a Fat32, de így meg max 4Gb fájlok mennek fel rá, HD FHD filmek nem

-
gonorrea
senior tag
az 1s topikjában vetődött fel, hogy a telefon kezeli e az exFat fájlrendszert!?
Egy 16 GB pendrive-ot formáutam, de azt írta sérült sd! Sima sd-vel próbálta valaki? -
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12
üzenetére
Szerintem eddig a v15.0 a legstabilabb a v5.0 mellett.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
herdsman12
üzenetére
Igen,csak nem találom

Ezért meg nem tennék fel új romot,ezzel semmi bajom.
De adatforgalom alkalmazás van,megtaláltam,köszi.
A baj az,hogy felsorolja mihez van engedélye,de módosítani nem enged.
Most leállítottam,töröltem az adatait,hát remélem többet nem jön elő...
Legszívesebben törölném,ha engedné,de se tiltani,se törölni nem lehet. -
herdsman12
őstag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
A fogaskerék az nem alkalmazás, hanem egy szimbólum a jobb felső sarokban.
Abban a verzióban is kell adatforgalom mérésnek lenni.
Beállítások - Alkalmazások között nincs Adatforgalom alkalmazás?
A legegyszerűbb, ha felteszed a v17-et. -
-HajTömeg-
őstag
válasz
herdsman12
üzenetére
Na,ilyenem nincs

13.0 van rajta -
herdsman12
őstag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Biztonság - Adatforgalom - Fogaskerék
-
-HajTömeg-
őstag
MOstanában olykor kiírja,hogy elértem az adat korlátot ,ezért letiltja az adatforgalmamat.
Anno én hülye beállítottam,de most már hiába állítom át, állandóan irogatja ezt a hibaüzenetet.
Hol tudom ezt kikapcsolni? Hogy egyáltalán nem is foglalkozzon a telefon az adatmennyiséggel? -
nemlehet
őstag
válasz
herdsman12
üzenetére
Sajnos nem jött be egyik tipp sem. Váltok szerintem K9-re, régebben amúgy is azt használtam, igazából nincs bajom vele. Lehet valami egyedi probléma, mert ahogy keresgéltem nem nagyon találtam külföldi fórumon se hasonló problémát. Köszönöm azért a segítséget!
-
Dominó85
addikt
Akinek van egy minőségi (!) felesleges US-EU adapter feje töltőre, az hozzám tudná vágni valamikor Budapesten? Tudom filléres cucc, de szükségem lenne rá.

-
hevizms
addikt
válasz
nemlehet
üzenetére
Én a gyári levelezőjét használom,gmail-os email fiók van hozzárendelve,az szépen frissit,sőt jelzi is ha új üzenet jött.
De fenn van a gmail alkalmazás is,az is frissiti magát és jelzi a felső értesitő sávon,míg a gyári levelező az ikon jobb felső sarkába teszi ki a számot hogy mennyi email jött17-es rom
-
herdsman12
őstag
válasz
nemlehet
üzenetére
Régebbi verzióknál tapasztaltam, hogy nem rendesen működött az email szinkron, de hibaüzenet nem volt. Mostanában a K-9 Mailt használom, ez ok.
Pár napja tettem egy próbát a gyári email alkalmazással, működött rendesen Wi-Fi-n és mobil net-en is. Egyedül a buta keresője (nem keres a szerveren) miatt tettem vissza a K-9-et.
Esetleg a Beállítások - Fiókok - ... szinkronizálásnál nincs kikapcsolva a "Csak Wi-Fi-n"?
Vagy, "Adatforgalom" Korlátozás, Statisztika helyeknél mit látni? -
nemlehet
őstag
Visszaolvastam pár oldalt és nem találtam ezzel kapcsolatban semmit, de másnál nem jelentkezett az a probléma, hogy a gmail nem szinkronizál mert letiltja a MIUI? Kiírja, hogy "Restricted from syncing over Wifi networks" (vagy ilyesmi, a lényege ez). Mobilnetem nincs, így azon nem tudtam kipróbálni, de a 17-es frissítéssel jött elő ez a dolog. Persze webes felületen keresztül meg tudom nézni, meg tölthetnék le másik levelezőt, de nah.... Én 99% hogy nem tiltottam le és ahogy beléptem a security centerbe ott is úgy tünt minden engedélyezve van a gmail-nek.
-
Hali1975
tag
válasz
Dominó85
üzenetére
Szia,
koszonom.
egy ilyet mar en is vettem-feketeben-, de nem igazan jott be.
nekem van rajta tempered glass.csak tokot nem tudom milyet kene hozza.Sajnos ez a maniaja es ezek a kinai dualsimes ,vizallo mobilok nem valami bizalomgerjesztok.
A kamera sem koser bennuk.
Gondoltam egy mar bevalt telo , jo tokban.
De sajnos ehhez nincs egyelore. -
Hali1975
tag
Sziasztok!
Ilyen tokot nem tudtuk a redmihez?
http://www.aliexpress.com/item/LOVE-MEI-Aluminum-Metal-Case-For-Xiaomi-Note-Shockproof-Waterproof-Cover-With-Gorilla-Glass-Cover-For/2026955840.htmlsajnos egyelore csak a notehoz talaltam.
Pedig tesom is venne egy mtk redmit, ha lenne ilyen vagy hasonlo tok.
KOszi
Udv -
kano
nagyúr
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
A O+O-t én sem merem vele tölteni, csak az 1S-t.
De feltöltéskor sem melegszik és teló töltéskor sem melegszik. Mértem egy leadott üresjárati feszt is (hogy nem ad-e le túl nagyot, de 5V), de jónak tűnik.
Mondjuk ingyen szerintem megérte.

A tiéd mennyit tud, vagy egyáltalán nem mered használni? Nézz egy üresjárati feszt és figyelj, hogy nem melegszik-e.
-
kano
nagyúr
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Ez az elmélet sajnos.
Ezek általában nem tudják a névleges teljesítményt leadni, a nagyon szuperek kb. 80%-ot tudnak.
Na látom már djula is leírta. Én rendeltem egyet, de nem eredetit kaptam (mondjuk ingyen volt) és szerintem olyan 50% körül tudhat. -
djula
aktív tag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Reálisan kb 80%-al lehet számolni.
-
djula
aktív tag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Ideális akkumulátorokat, szupravezetőket és nulla kelvines környezeti hőmérsékletet feltételezve, talán igen.

-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Használ itt valaki EREDETI Xiaomi 10400mAh-s powerbankot? Mennyiszer lehet feltölteni vele az 1s akksiját?
Köszönöm!Dominó85
Vettél egy ilyen boxot? Mire fogod használni? Hol vetted, ha nem titok? Mik az első tapasztalatok? (Olvastam 2-3 hsz-edet a boxról.)
Köszi! -
Dominó85
addikt
OFF
Jó hir, akit érdekel, hogy készül az Mi Box Pro II címoldalas cikkje. 8 órányi szenvedés után, de sikerült egy (természetesen akkor keletkező kínai miui fórum HSZ segiteségével) root-olni a kicsikét. Igy már a Morelocal 2 is bevetésre került. Igaz inkább kevesebb, mint több haszonnal (60-65% magyar, 35-40% angol).
Várhatóan a hét végén fog debütálni a cikk, mert ma és csütörtökön tudom írni a cikket. Szerdán megyek Paksra az atomerőműbe látogatást tenni, mert már nem világitok eléggé a sötétben.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mike1334
veterán
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Köszi...közben ár máshol írták, hogy csak mtk-s procis telefonnal megy, ebben meg nem az van...

-
-HajTömeg-
őstag
válasz
mike1334
üzenetére
Állítólag ez az.
Nekem rendben feltelepült,de nem jelenik meg az ikonja, widgetnek kitenni sem lehet.
Valószínűleg root kell hozzá,ahogy a neve is mutatja. -
mike1334
veterán
Sok helyen láttam már kínai teló tesztben a birkás időjárás widgetet...két kérdés...erre a telefonra (wayteqes verzió) rá lehet-e aplikálni, és ha igen, akkor honnan szerezhető be?
Köszönöm! -
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
A telefon érdekében NE használd! Amúgy az enyémek soha nem fognak megjönni, már dispute alatt az ügy az Aliexpress bevonásával.
Vigyázat megint van akciósan 16,94USD-ért HAMIS Xiaomi powerbank az Alin SuperDeal keretein belül! Nehogy vegyen bárki is!
-
Laza...
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Ha sz@r helyen (lefedettség) használod, és állandóan váltogat valamelyik kártya 2G/3G között, akkor lehetséges. Próbáld meg fixen 2G-re állítani, így milyen lesz
-
-
Laza...
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Én még soha nem vettem észre ilyet (igaz, jelenleg nem Hongmit használok, de nekem ott sem tűnt fel ilyesmi..)
-
Laza...
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére

-
-HajTömeg-
őstag
Hogy két simkártyával használva kb 20%-al többet eszik az normális?
-
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12
üzenetére
Ez a beépített. Nagyon kevés külső alkalmazást használok.
-
Dominó85
addikt
Sziasztok, ma megjött az első fecske! Azaz megérkezett egy darab Tempered Glass ... de az eladó tévesen Mi2S-re valót küldött!
Megnyugtatok mindenkit, hogy a csoportos rendelés más eladótól hozza majd a TG-ket. 
-
nimfas
addikt
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Jogos. Ritkán használt szó.

-
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12
üzenetére
Tegnap próbaképp kikapcsoltam az ütemezőt. Azóta nem változnak a beállításaim maguktól.
-
herdsman12
őstag
Adatforgalmat naponta többször ki-bekapcsolom, nem tapasztaltam gubancot soha.
Rezgésből csak a "Hívás rezgést" (amikor felveszi a hívott fél a telefont) használom állandóan, működik rendesen.
A Böngésző viszont nagyon "elromlott":
A böngésző működése megváltozott, háttérből jövet újra tölti az oldalt, oldalakat, régebben ott volt és kész. Több oldal megnyitásánál csak az aktuális oldal töltődik be, ha másikra lépsz, akkor vársz.
Szöveg kijelölés csak a Beállítások - Megjelenítés - Font - Normál méretnél működik, függetlenül a Böngésző, "Szöveg mérete" beállítástól.
Képernyőt húzva rendszeresen nagyítás-kicsinyítés történik.
Elővettem az Opera Minit, ott meg fórum keresés nem működik rendesen.
A memória kezelés viszont valóban változott, mindig több a szabad memória. Szerencsére az 1S tulajokat sújtó program bezárásokat soha nem tapasztaltam.
(TWRP-vel feltöltöt 17.0.0, minden program újra telepítve, Google szinkron) -
Dominó85
addikt
Bocsesz, csak jó idő lévén cangáztam még egy jót...

Hege21
Féltem is a szépségem, nehogy kilopják a kezembű...
-
Dominó85
addikt
Aki kíváncsi a Hongmi-mra az új köntösére, az 21:00 felé legyen online ha lehet.

-
trebrona
nagyúr
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Ezt én nem kockáztatnám:

-
trebrona
nagyúr
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Ismét bebizonyosodott, hogy csak megbízható eladótól: [link]
Papírnehezéken kívül másra ne használd, ha visszajött a pénzed rendelj ajánlottat!
Szerk: képeket jövő héten tudok.
-
Dominó85
addikt
válasz
trebrona
üzenetére
Alátámasztom a kép hitelességét. Kolleginám 3 hónapja használja az alaó, eredeti powerbankot. Annyira nem nehéz szétszedni, öszerakni neccesebb.

Más, megérkezett az elvileg full fém tokom a Hongmira. Fél 6-ig dolgozok, de apum átvette mákra, így este dobok linket a képekről.

-
trebrona
nagyúr
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Gyanús...

-
-HajTömeg-
őstag
válasz
trebrona
üzenetére
Na,ilyen matrica nem volt rajta sajnos.
Elképzelhető,hogy hamisítvány, nagy kár,hogy nem feliratozzák a kínai szöveget,szart se értek belőle,hogy melyik a fake ,melyik az eredeti.
Szerinted?
Képek(szét nem szedném,mert ahogy a videon néztem,ahhoz le kell feszegetni az alját és a tetejét.)
-
trebrona
nagyúr
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
-
MPM
tag
Olyan problémával találkozott már valaki, hogy néha leáll a rezgés, (bármikor, tetszőleges időtartamra) aztán később megint jó?
-
nimfas
addikt
válasz
Dominó85
üzenetére
Igen... én is azt linkeltem.... de az 100-at tud nem 1000-et

Más: asszonynak rendeltem egy Fehér Hongmit simát NEM 1S-est... de az Istenért nem ér ide... Ali (Áfamentes kör....) de mint tegnap kiderült hiánycikk... Esetleg más alternatív forrás ahonnan lehetne akár szürkét vagy fehéret beszerezni?
Előre is köszönöm!
-
overland
aktív tag
sziasztok, nincs valakinek egy szilikon tokja ami már nem kell?
akár használt is ha jó állapotú -
nimfas
addikt
válasz
Dominó85
üzenetére
Ez a PRO annyit takar, hogy a lan csatlakozás lekerült róla?
Hogy tudod egy Mediaszerveres hálózathoz csatlakoztatni?
Nekem pl. egy GoFlexNet-en fut a torrent szerver, samba, ftp és egy popcorn a110-et szolgál ki.... (az a bajom, hogy a popcorn-on csak 100-as lan van... jobb lenne a gigabites :S)Egyébként jópofa ez a MiBox, elvileg holnap kapom meg a MiPad-ot... Hungo kolléga intézte.
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
20,5k-ban megállt, áfa nem terhelte.

-
Dominó85
addikt
Tudom, nem ide tartozik de többeket érdekel a Xiaomi Mi Box 2 Pro. ITT találjátok róla a képeimet. A teszt igen sokat késik, mert rengeteget dolgozok és jelenleg a készülék rootolása 50%-ban téglát gyárt.
Google csomag felrakása is körülményes és kínai a nyelve a külső menürendszernek. Rengetegen jelezték nem tetszésüket a Xiaomi felé. Remélhetőleg jön rá angol nyelv, ami nem csak a háttér droidra lesz érvényes, hanem már a menürendszerre is. Illetve már főznek hozzá romot egyes szakik. 
-
mclane_
aktív tag
Halló!
Mass storage módot, hogy lehet elővarázsolni a telóból? Melóhelyen letiltották az gépek USB portját, de mivel sok fényképet a telóval csinálok ezért be kellett kapcsolnom a PTP módot. Most felcsatlakozáskor MTP-t és PTP-t lehet választani mass storage módot meg sehol nem találok.
Leszedtem egy zipet flasheltem twrp-ből de nem segített.... -
Rolli
aktív tag
Sziasztok.
A miui 36.0 rendszert használom.
Eléggé keveset bír az akku normál használattal(1nap).
Lehet ezt orvosolni valahogy?
A többi rommal is ennyit bír?Köszi
-
herdsman12
őstag
válasz
overland
üzenetére
Gondolom angol nyelven használod.
Settings ikon - All settings - SYSTEM - Backup & reset - PERSONAL DATA
Itt lehetőség van csak a személyes adatok és beállítások törlésére, vagy, ha kijelölsz mindent, akkor az alkalmazásokat és a microsd kártyát is törli (fényképek, zene, stb).
Végül a képernyő alján a "Reset phone" gomb törli az adatokat.
Telefonszámokat kell mentened? -
overland
aktív tag
válasz
herdsman12
üzenetére
köszi, ha le tudok mindent törölni akkor az is elég lenne.
a mentést próbáltam, de nem sikerült -
herdsman12
őstag
válasz
overland
üzenetére
A TD verzióhoz itt max elméleti segítséget kapsz.
Van újabb verzió 17.0 és még elérhető az előző kettő a 13.0 és a 16.0 is.
Ott a telepítési útmutató is, ha boldogulsz az angollal vagy a fordítóval, akkor menni fog (én biztos kihagynám).
Mentés, törlés is megoldható, de, ha csinálsz egy mentést, akkor azt le kell szedni a telefonról, másképp nincs értelme a személyes adatok törlésének, (hirtelen nem találtam meg, hogy hova kerül a mentés).
Ez a rész a WCDMA verzióban is változott már, hogy a TD-ben mi a helyzet...
A mentésnél mit mentenél pontosan? Google szinkront használsz?
Személyes dolgok törlése egyszerűbb, Beállítások - Mentés és visszaállítás - Gyári adatok visszaállítása - Személyes adatok (mindez angolul). -
paulkaresz
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
!

majd csak a v6ra, ha már kiforrott lesz, ha lesz egyátalán

De feltöltéskor sem melegszik és teló töltéskor sem melegszik. Mértem egy leadott üresjárati feszt is (hogy nem ad-e le túl nagyot, de 5V), de jónak tűnik.