- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini-ITX
- Kompakt vízhűtés
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
Nos, feltettem az 5.3.27-es V6 bétát. Szvsz tökéletesen alkalmas napi használatra. Google installerrel fent a google keretrendszer is, root jogot mindennek lehet adni ami igényli, képeket stb. külső SD-re menti, minden eddig általam használt app tökéletesen fut. Eddig úgy néz ki marad. Néhány képernyőkép:
-
törölt tag
Vagy ha valakinek van egy biztonsági mentése komplett az is jó lenne. Ez alapján akarnám megcsinálni,de nincs a telefonról mentés.
-
-
Surda-
őstag
válasz
Viktor0610 #7087 üzenetére
Várjuk a beszámolót,kíváncsi vagyok milyen.
-
Surda-
őstag
válasz
Viktor0610 #7085 üzenetére
Linket kérek, melyiket rendelted?
Egyébként a fastboot mire jó?
-
válasz
Viktor0610 #7084 üzenetére
Gondoltam, berendelek egyet ebből is, erre a PayPal nem fogadja el a kártyám...
Pedig egy-másfél hete rendeltem az Ibuygouról ugyanezekkel az adatokkal...Sikerült! Majd jelentkezem a minőségével!
-
-
Surda-
őstag
válasz
balika011 #7081 üzenetére
Fülhallgató topickban azt mondják nem.
Még én is úgy vagyok vele,hogy minden lehet... -
Surda-
őstag
-
törölt tag
Sziasztok. Fiam hongmi-e lehet tégla lett. A barátjával próbáltak romot frissíteni,de persze nem sikerült nekik.Azt nem tudom milyen romokat próbáltak,mert nem tudta megmondani.Lehet még a 1s romját is.
Sajna most se kép se hang rajta. Néha bekapcsol,de az esetek többségében nem.A töltést sem veszi. Néha elindul eljut a MI logoig,de utána kikapcsol.Szerintetek menthetetlen?
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #7071 üzenetére
Nálam azért több baj volt. Például hogy az Iron knights obb-je még elfér, de a GTA Vice City 1,8GB obb-je már a belső tárhelyen és sd-re bizony nem engedi áttenni. Aztán ott volt a SIM mizéria is, na meg a mobilnet is csak Edge "sebességen" ment... A kamerát nagyon sajnálom, mert azt rohadtul jól beszoftverezték. Persze mocsok disznók a zip-be már komplett media.apk és odex-et tettek, ami nem ültethető át JB-be...
-
hevizms
addikt
válasz
superTibcsi #7072 üzenetére
Nincs.
-
hevizms
addikt
-
Dominó85
addikt
Van már végre végleges stabil 4.4? Hja hogy még nincsen... Kezd tényleg Xánalmas lenni a Xiaomi.
-
zsola400
senior tag
válasz
bakkerID #7067 üzenetére
[miuiandroid.hu] keresd Digojr
-
bakkerID
újonc
Sziasztok!
Xiaomi Hongmi Note telóm van és vezérlőpanel csere kellene. Aki esetleg tud olyan helyet ahol javítanak, vagy ahol panelt lehet hozzá szerezni, légyszi jelezze.
Köszi -
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #7065 üzenetére
-
-
Surda-
őstag
válasz
Viktor0610 #7060 üzenetére
Fèm csipeszes?
-
Surda-
őstag
válasz
Viktor0610 #7058 üzenetére
Pontosan melyiket rendelted?
Ez is jó? -
-
Dominó85
addikt
-
-
Surda-
őstag
-
Dominó85
addikt
-
hevizms
addikt
válasz
Viktor0610 #7039 üzenetére
Meg sem kérdem azt a profi módot hogy lehet előhozni
-
-
hevizms
addikt
Bár még csak tegnap dobtam fel ezt a romot,de egyre jobban tetszik.
Sajnos magyar nyelv nincs benne,nekem ez nagyon hiányzik,de ettől függetlenül még megtartom,mert tetszik.
Ha valaki még használja ezt a romot,nézze már meg nekem hogy hogyan lehet lejjebb venni a kameránál a felbontást? -
hevizms
addikt
Próbálgatom a legujabbat,de nekem nagyon hiányzik belőle a magyar nyelv.Gapps simán rámegy a google installerrel.
Root-ot nem tudom mivel próbáljam.
Ha valaki dob egy linket a root megoldására kipróbálom. -
Klara_
őstag
Minden V6 beta verzio.
-
-
Surda-
őstag
válasz
Dominó85 #7023 üzenetére
Ez tűnik a legjobbnak,de a kamera mellett jobb oldalt kéne lennie egy kis nyílásnak,az ezen nincs.
Szerintetek gáz,ha ott nem szellőzik? -
Dominó85
addikt
Nem tudom, hogy ezt most azért írtad, mert szerinted xar a Nillkin Frosted Shieldje vagy előszeretettel dobálod a telefont "véletlenek" folytán és így védte meg , ennyi áldozat mellett.
Amúgy az a fényes kopás nálam is jelen van, de csak vakunál látszik ilyen módon. A tokban vagy 5x esett le a telefon, de semmi baja nem lett. Igaz én használok tempered glass-t is, ami viszont már 3x tört be a kijelző helyett. Pedig aki ismer, tudja hogy nagyon vigyázok a telóimra. Az esetek többségében az embertársaink bunkóbbik felének köszönhetem hogy a telefon leesett (meglöktek, belém akadt a táskája, a fülhallgatómmal együtt akart leszállni a metróról...)
-
Én kemény tokból ezt ajánlom!
Alig látszik a készüléken, de jóóóópár esésnél volt igen nagy segítségemre a kütyü vádelmét illetően... A tokot egyszer lecseréltem, mert eldeformálódott, de a készülék szinte makulátlan állapotban volt egy év után is!
Nem szállít Magyarországra...Pedig azért linkeltem ezt, mert én ezt vettem meg korábban...
Ez elvileg ugyanaz, és ez szállít Mo.-ra.
Vagy a Dominó85 által írt Nillkin frosted shield tok.
-
Surda-
őstag
Ilyet próbált már valaki?
-
gonorrea
senior tag
Igen, kicsomagolja, az apk-t felmásolja az sd-re és onnan telepíti! Utána elindítja a programot, középen lesz egy kínai betűs gomb, rányom és kész is!
Innentől ha csatlakoztatja a géphez akkor a gép úgy fogja látni, mint ha két pendrive-ot csatlakoztatna (belső és külső SD) -
ben-ga
tag
válasz
Viktor0610 #5811 üzenetére
Szia, egyik barátomnak ilyen hongmija van és elég kocka...
összedugja nem látja a laptop, mit csinál ez a program? ki kell tömöríteni és telepít? -
herdsman12
őstag
Pár napja aktívabban használnám a naptárt, de rendszeresen eltünnek az új bejegyzések. Tegnap kiderült, hogy szinkronizálásnál törli az újabb bejegyzéseket, a régebbiek megmaradnak.
Kikapcs, bekapcs volt, van ötlet, hogy mi lehet a baj?
(MIUI-26.0.0) -
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #7007 üzenetére
Rosszul csinálod. Ahogy a kolléga leírta, úgy sikerült nekem is. Feltelepíted a SuperSU-t, de a MIUI megtagadja tőle a rootot. Ekkor a MIUI Biztonság (Security) részében lesznek olyan apkok, amelyektől a MIUI elvonta a root jog kérelmet. Ekkor ott kell neki engedélyezni, majd újraindítani a telefont. A SuperSU legyen az első, aztán már a többinek adhatod automatikusan.
-
-
s4tch
veterán
válasz
Viktor0610 #7005 üzenetére
Elvileg MIUI6 alatt a root jogot a következőképp biztosítod:
- elindítod a programod, kiírja, hogy nincs root joga
- biztonság app - engedélyek - root hozzáférés alatt megjelenik az a program, amelyik korábban - sikertelenül - kért root jogot
- bekapcsolod adott alkalmazás root engedélyét
- az alkalmazás következő indításakor már megkapja az engedélyt.A v5 alatt ismert engedélyezési eljárást el kell felejteni, nem úgy működik a MIUI 6.
-
-
Dominó85
addikt
válasz
balika011 #7003 üzenetére
Hát az enyém nem volt rootolva. De amúgy is olvasgatva a 4.4 és 5.0 android OS-ekről a véleményeket, bizony a JB messze a legkulturáltabb. Nincsenek benne olyan xarságok, mint hogy nem lehet SD-re obb-t pakolni csak belső tárhelyre, meg hogy a Csendes üzemmód nincs is benne. Nyalókánál meg benne van, de az ébresztést is kilövi... Egyre jobban bekorlátozzák a usereket és ez nekem például rohadtul nem tetszik. Ingyenes OS korlátozásokkal. LOLlipop.
-
balika011
senior tag
válasz
Viktor0610 #7001 üzenetére
Ez dev rom... Ezt nem kell rootolni.
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #7001 üzenetére
Ma megírom majd délelőtt. Látnom kell a fájlokat, hogy le tudjam írni a menetét. Egyébként a kamera.apk-ot és a kamera.odex-et valahogy bele fogom hegeszteni a 26-os multi romba. Max újra kell húznom a rendszert. Lassan már rutinos leszek benne.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest