Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Autós kamerák
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
deadbody
üzenetére
Hiába USB a lassú töltés, ha eléri a 100%-ot és még órákig úgy van töltésen... Mindegy én már nem cséplem feleslegesen a számat. De akik töltésen hagyják a teljes feltöltés után is rendszeresen a telefont/aksit azokat megkérem ne sírjanak itt a fórumban a gyatra aksiteljesítmény miatt, mert önmaguknak köszönhetik.
És hogy ne sértésnek vegyétek, én is néha ott felejtem a telefont és én is elhasználom szépen lassan az első aksimat. Majd ha jobban áll a forint veszek egy másikat, de addig nem jövök ide feleslegesen sírni. -
deadbody
tag
válasz
Dominó85
üzenetére
Nekem nem tudom mennyire lehet elhasználódva, de az mióta megvan azóta 4 óra a kijelző időm, talán két alkalommal sikerült kicsikarnom belőle 5 órát de az már rég volt, viszont nekem is állandóan tyúkbélen lóg gyakorlatilag, du hazaérek dugom is rá gépre és másnap reggelig ott van. Bár én konnektorból nem nagyon szoktam tölteni csak gépről, kb első 6-8 hónapban konnektort nem is látott a telefon.

-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igaz én hevizms vagyok, de nálam az elhasználódó félben lévő aksi is tudja még a 4-5 óra kijelzőidőt. Pedig én Iron Knight-ozok, 2SIM-em van és a kamerát sem vagyok rest használni. Nem beszélve a wifi-ről (amit csak ha kell kapcsolok be) és a szintén ilyetén használt mobilnetről. De én anno vagy 140 screenshotot osztottam meg közel ugyanannyi vagy több nap esetében és a legrosszabb esetben játékkal 3 és fél óra volt a kijelzőidő. De az 3,5 óra max fényerős játék volt. Szerintem hevizms aksijai már nagyon nincsenek toppon.

-
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Félre értetted amit írtam. Ha feltöltötted a bölcsőben lévő aksit, akkor ne hagyd benne a bölcsőben, mert konkrétan azért f0s mind a két aksid, mert állandó áram alatt volt. Ezerszer elmondtam már, hogy főképpen a LiPol aksiknak rohadtul nem tesz jót, ha állandóan egy fali töltőben csücsülve kapják az áramot.
Szerintem nálad már kb 60%-osak lehetnek azok az aksik, olyan 1500-1600mAh-t tudnak a folyamatos töltés miatt. Ha van olyan ismerősöd, akkor kérd meg hogy a 100%-ra feltolt aksikat mérje ki. Közel sem lesznek a 2000mAh-hoz a gyanúm szerint. Megnyugtatlak az enyém sincsen már közel 2000-es, olyan 1840-1900mAh-t mértem. Még ha a Xiaomi az aksi állapotra kiválót is ír. 
-
hevizms
addikt
válasz
Dominó85
üzenetére
Na oké és akkor mit csináljak?Nem lóghat a teló állandóan a töltőn

Pont azért vettem a bölcsőt meg a pótakkut hogy ne kelljen a telónak lógni a töltőn.
Mindegy lényegtelen.már az elejétől mondtam hogy ez akkuügyileg szar az egész.
Amik eddig voltak telóim,mind közül ez a legszarabb akksi ügyben.
Mielőtt megvettem ezt a telót már akkor féltem egy kicsit az akkutól,nemhiába kérdezgettem egyfolytában itt a fórumon is hogy mit bír,mert már akkor keveselltem.Meg gyanús volt hogy még egy telefon esetében nem láttam ekkora keresletet powerbank ügyileg
Be is jött a jóslatom.
Tudom majd most jönnek a hsz-ek a 3 napos akkuhasználatról,de az engem nem vigasztal
Mielőtt nekem esne bárki,most is azt mondom hogy ezt leszámitva iszonyatosan jó telónak tartom,a GPS az MTK telefonok közt talán a legjobb(ha nem az),ezt mi sem bizonyitja jobban,hogy unokaöcsémet BP-en furikáztattam haza,ment a GPS és ájuldozott hogy milyen fasza,az ő THL5000-e meg sem közeliti.Ezt ő mondta nem én állitottam.

Kamerája megint csak kieelkedő szerintem ebben az árkategóriában,szóval sajnálok tőle megválni,de úgy érzem egyre jobban purcannak ki az akkuk és előbb utóbb kénytelen leszek cserélni
-
hevizms
addikt
Van másik akksimSzinte állandóan megy az asztali töltő.Egyik akksi a teloban másik a töltőben.Ami állandóan megy nálam a telón az a wifi.Az mindig bekapcsolva van.Az szívná le ennyire?Szóval nálam ki van használva rendesen az akkuk.Lehet ennyi volt az idejük?Most 1 éves a telóm
-
deadbody
tag
válasz
hevizms
üzenetére
Én is szeretem mert tényleg jól össze van rakva, nálam is az akksi kevés, de akkor nálad valahogy még rosszabb a helyzet hogy még ennyit sem bír, nálam a 4 óra kijelző idő mindig meg szokott lenni.
flanki
Nálam hétvégét ki szokta bírni mert akkor nem nagyon nyomkodom, úgy megvan a 2 nap
Igazából valamelyik jobb gyártó ki dobhatna egy telót mondjuk 64bit soc, 2gb ram, 5-5,5 kijelző és 4k akksi, mindezt olyan 150 dodós ár körül.

-
mclane_
aktív tag
MIcredites témát, hogy lehet leszedni? Fórumon vagyok, creditem ott van, de themesben 0át ír az egyenlegemhez, és töltsem fel.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Dominó85
üzenetére
Újabban február közepe.
Aztán majd látjuk... -
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, van amikor kib... gyorsan expózik a ketyere.

-
Néztétek már a Hongmi által készített képek részleteit?
Csak mert amiket én készítettem, 1/2079 s záridővel készültek, ha az EXIF nem hazudik.
Ez eléggé
szerintem... 
-
doongoo
addikt
Fóliák és hátlapok (gyári piros és fehér is) eladók privátban. Limitált mennyiség
-
Dominó85
addikt
-
-
hevizms
addikt
válasz
Dominó85
üzenetére
Én az összes android frissitésről lemondanék egy brutál akku kedvéért.
Kár hogy egy telefon akkuját nem fejlesztik sosem tovább.
Mit meg nem adnék egy 4-5000 mah -ás akkuért a Hongmiba.
Csak ez miatt fogom lecserélni ezt a telot egyszer,mert már az agyamra megy hogy nem bír ki lassan már egy napot sem. -
trebrona
nagyúr
Na nem bírtam magammal, frissítettem 26.0.0-ra 15.0.0-ról.
Galéria valóban nagyon tré lett, akad, laggol stb. Ment is fel a QuickPic. Ezzel ugyanolyan "smooth", mint volt.
Viszont a ram kezelése fenomenális nálam. Eddig azért volt, hogy újratöltött dolgokat, ha több minden meg volt nyitva, de most olyan a multitasking, mint egy álom.

Nem bántam meg a frissítést. -
Dominó85
addikt
válasz
m4csk4fogo
üzenetére
Igen, Januárra ígérték. Bár szerintem xarni fognak a fejünkre... megint csak a hitegetés megy.
-
Dominó85
addikt
Mikorra is várható a KK szeretett Hongminkra?
-
esox
senior tag
Leírná valaki, hoigy milyen hangbeállításokkal használja a telót? Mobile uncle tools - Engineer mode - HW Testing - Audio - Normal mode
Annyira halk nálam a teló, hogy mindig ki kell hangosítsam a normál beszélgetést és úgy a fülemhez tenni (persze akkor már lehallkítva).
Idegesítő
-
Klara_
őstag
válasz
mclane_
üzenetére
Meizunak is jo foruma van itt is lattam gyakori frissiteseket. Az unibody haz nem teszik ezektol herotom van, szeretem ha konnyen cserelheto az akku es a hatlap. Igy azt vennem ami nem unibody es meretre kissebb. Valamint amiben van 5GHz WiFi es nalunk is hasznalhato LTE + 900MHz 3G a Voda miatt. Nezd meg a Hongmi 2-t van 3 verzio de olyan, hogy 800 1800 2600 LTE, 900 2100 3G egyutt meg veletlenul sem.
-
mclane_
aktív tag

Gizchinan mindig jönnek cikkek az ilyen killer olyan killerről, már herótom van a killerektől
Cikkeznek a meizu m1 noteről mint redmi 2 killerről, nem is 1 kategória kettő, majd hasonlítsák a Redmi Note2-höz. Kíváncsi vagyok persze a meizu redmi2 "killerére", de őszintén, ha 1 árban van akkor melyiket vinnéd(nem lesz egy árban, Kínában hiába lesz ugyanannyi, webshoból nem fogjuk ugyanannyiért megvenni a kettőt)? A Meizut amit itthon alig ismer valaki, vagy egy Xiaomit amiről több 100-an tudjuk, hogy nem gagyi, ismerjük a MIUI-t(mégha nem is tökéletes), Flyme-t nem is láttam még. Többször végiggondoltam és ésszerűbb még mindig Redmi2őt venni, mint a kvázi ismeretlen Meizut. Ja a kijelző mizéria a másik. -
Klara_
őstag
válasz
mclane_
üzenetére
Kiokositottak, 1S 4G mar van MTK-val csak nem az itthon hasznalt halozatokat tamogatja..
Note 2-rol semmi konkret, jan. kozepere igertek bejelenteseket ha jol emlekszem, talan a CES-en is lesz valami. Mindenesetre Meizuek feje mar szolt, hogy nyugi lesz Hongmi 2 killer keszulekunk, valoszinu a M1 Note hardverrel csak 5" kijelzovel. Viszont M1 Note mar bele is csuszott a kijelzok hibajaba igy par naposan..
Szoval mi varunk meg kicsit, mielott elindulunk valamerre. Egyenlore talan a Hongmi 2 a befuto a kovetkezo keszuleknek. -
mclane_
aktív tag
Mikorra várhatók a bejelentések, vagy részletesebb infók? Redmi 2-től elsőre felment az agyvizem, de aztán igazából barátságos. Lehet nem egy erőgép, meg vannak gyengéi, dehát a Redmi se az mégis imádjuk. Lehet bepróbálom, ha tényleg hasonló áron lesz. (Vajon világítanak már a fizikai gombok?
) -
-
trebrona
nagyúr
válasz
kisszoli0707
üzenetére
Nyugodtan frissítheted WiFin is. Felesleges túlbonyolítani. Ha most magyar, márpedig azt írtad, OTA frissítéssel az is marad, saját verzió frissítését jelzi és teszi fel.
Szerk: Amúgy én is a 15.0.0-t használom a mai napig.

-
gonorrea
senior tag
válasz
kisszoli0707
üzenetére
Én még mindig a v15.0.0-t használom, meg vagyok vele elégedve, de aki az v25-26-ot az sem panaszkodik!
A miuiandroid.hu-ról szedd el a romot és recoveryben tedd fel nyugodtan, fórumban le van írva a frissítés menete, twrp felrakásától a frissítésig
-
kisszoli0707
tag
Sziasztok!
A napokban jött meg kínából a teló,de mivel természetesen nem full magyar volt,ezért ráraktam egy azóta már kiderült,hogy régebbi ROM-ot,a 15.0.0-át,ami eddig szuperül működik,minden magyarul van benne és semmi bajom nincs is vele,de a frissítések menüpontra rányomva látom,hogy van újabb verzió is,a 26.0.0-ás.
Szerintetek érdemes lecserélni rá?Nem tudom,hogy miket "javíthattak",vagy változtathattak meg benne,amitől jobb lenne a rendszer.
És ha le is cserélném,akkor engedjem a telefont wifin keresztül önmagát frissíteni/azt írja ki,hogy (stabil kiadás),vagy inkább töltsem le a MIUI Magyarország honlapról?
És ott a stabil ROM-ot vagy a MULTI ROM-ot válasszam?Mindkettő magyar nyelvű?Ti melyiket javasoljátok,hogy feltelepítsem? -
Geby
senior tag
válasz
gonorrea
üzenetére

Még V13-at használok és pár napja úgy döntött a teló, hogy nem működik többet a közelség érzékelő. Indítgathattam újra meg írhattam kódokat amire semmi nem jött elő, erre csak akksi ki majd be és voálá, működik. Tavasszal kompletten újratelepítettem a romot, de asszem az sem hozott megoldást, aztán nemtom hogy javult meg, de valószínű valamiért a sok rom telepítés közben kivehettem az akkut....

-
Lehet, én vagyok nagyfelhasználó (FB, böngésző, zenehallgatás, Viber egyszerre), de nekem ehhez már kevés az 1 giga.
Pontosabban egy MIUI-alapú, de custom ROM van a készülékemen, de nagy ritkán még így is elfogy a memória...(Szerintem azért nem veszik a V5S-t, mert annyiért már a 2GB memóriás V5 is megvehető. A 4G meg nem számít annyira, a lefedettség nem a legjobb.)
-
Klara_
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem jelenleg az 1 gigaval sincs semmi bajom. Indulas utan 600 folott van szabadon, ha bongeszek (mert mast nem csinalok a telefonalason kivul) akkor is 300 felett marad szabad.
V5S-t miert nem vesz senki? -
-
Klara_
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ne siess, meg lesz 1S LTE is remelem MTK-val. Lehet a Note 2 sem lesz rossz ha kicsit kisebb hazba bele birjak paszirozni.
-
-
Felkerült a mi.com-ra a Hongmi/Redmi 2!

Adatai:
- Snapi 410-es proci
- 4,7", 1280x720-as felbontású IPS kijelző
- dual SIM, 4G
- 8 és 2 MP-es kamera
- 133 g, 9,4 mm vastag
- színes, szagos gyári hátlapok
- 2200 mAh-ás Samsung akksi -
Dominó85
addikt
Sajnos az én Hongmim kijelzője két helyen is (bal oldalt alsó és felső sarok) beégett! Tipikius IPS betegség. A felső részen sötét háttér mellett a "voda"(fone) felirat, míg alul szimplán csak fehér. Január 29-ig garanciás a Pandawillnél a telefon. Megy vissza és nem kérem a javítását, hanem le fogom vásárolni az akkori 194USD árát... Nyafogni fog a pandawill, de én sohasem használtam berhelt telefont és ez most is így fog maradni. Valósgínűleg egy 2GB-os ZTE V5-re váltok, ha már ennyien dícsérik. A kórház mellett még ez... Mesés.
-
Klara_
őstag
válasz
Laza...
üzenetére
Itt Itt TD 2600at ir a Vodara. Csinalj legyszives vilagossagot a fejemben! Kifejezetten a Vodafone erdekel, akkor es most megegyezik a TDD 2600al amit a Note 4G tud?
-
Klara_
őstag
válasz
vegyszer
üzenetére
800-900, 2600at nyertek iden, regrol volt 1800uk ha jol emlekszem,
Az pedig kulon erdekes lesz, hogy ahol te vagy en eppen vagyunk ott milyen frekvencian lesz 4G.
Ennyit talatam eddig. -
vegyszer
addikt
Sziasztok!
A Xiaomi Hongmi Note 4G esetén ez olvasható az adatlapon:
Network and Band 4G:TD-LTE 2600MHz FDD-LTE 1800/2100MHZ
TD Version 2G: GSM 900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 850/900/1900/2100MHzEz a hazai 4G hálózatra fel tud csatlakozni?
-
Klara_
őstag
válasz
herdsman12
üzenetére
v26.0.0. szinten mukodik. Ugyanaz a kinai menu jon be mind a kettore.
-
deadbody
tag
válasz
herdsman12
üzenetére
-
hevizms
addikt
válasz
gonorrea
üzenetére
Köszönöm.
Ez nekem is ott volt a telómon zip formátumban és próbáltam recoveryből telepiteni de hibát írt ki.
Te most nagyot segitettél abban hogy apk-t linkeltél be.
Ez adta az ötletet hogy kicsomagoltam,benne volt az apk és telepitettem és jó lett.Köszönöm.
Magamtól nem jutott eszembe hogy így próbáljam,csak erőltettem a zip telepitést recovery alól. -
-
gonorrea
senior tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Nekem sem ez sem a másik kód nem ad be semmit, visszadob a tárcsázóba! Bár már megoldódott a proxy szenzor
elég volt kivenni az akksit -
kriszpontaz
veterán
válasz
gonorrea
üzenetére
Egy tutorial, remélem segít: [link]
Boldog Új Évet mindenkinek!Vagy az egyik hozzászólás szerint:
1. press to make a call and type the following numbers to get to the hidden menu.
2. *#*#64663#*#*
3. inside the menu to scroll down to number 8 and press (everything is in chinese or something)
4. now you can calibrate the proximity sensor. hold your phone up and do not have anything in front of it. now press the button i the middle. it should now be ok. download sensors from playstore and check or call your phone from second phone to check. -
deadbody
tag
Kipróbáltam, mind 2 kódra ugyan az a menü jön be, nálam teljes kínai mind 2.
Mellesleg, Mindenkinek Boldog Új Évet! -
gonorrea
senior tag
Valami nem jól működik, egyik pillanatról a másikra nem kapcsol le a kijelző telefonáláskor, valahogy nem jól működik a közelségérzékelő! Nincs fólia, üveg stb rajta. Szervízmenübe nem enged belépni (*#*#6484#*#*), csak visszadob a híváslistába! Mtk toolsban pedig nem találom a psensor menüt!
Valaki tud segíteni, hogyan is lássak hozzá? (v15 van a gépen)
Bocsesz, közben egy akksi ki-be megoldotta, de ha vki tudja, hol találom a szenzort akkor annak örülnék, ha megmondaná
-
válasz
krisi08
üzenetére
A telefonon látszik, hogy PC-re dugtad, feljön az USB kapcsolat módjának kérdése?
Olyanom volt már, hogy az USB kapcsolat módját egyszer elállítottam valamire és többet nem jött fel a kérdés sem, hogy mit akarok, mikor összedugtam a PC-vel. Természetesen így nem is látták egymást. Ekkor az alábbi fórum segített és az abban leírt lépések:
LinkAnnyit még hozzá kell tennem, hogy nem Hongmi volt a készülékem (hanem Cubot One) és egy portolt MIUI futott rajta.
-
krisi08
tag
Sziasztok!
Olyan problémája van a hongmimnak, hogy a számítógép meg sem mukkan mikor bedugom az usb-t tölteni tudom de még csak azt sem írja a gép hogy ismeretlen eszköz vagy akármi. Ezért nem tudom rootolni sem és más szoftvert tenni rá. Most még egy olyan baja is előjött, hogy összevissza szétcsúszik a kép, probáltam factory reset-et is másik launcher-t is és ugyanaz. Volt már valakinek ehhez hasonló gond?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Sztenn
tag
válasz
Sir Riccio
üzenetére
jol elvagytok...
bocsi az offért, de szerintem más-más nézőpontból nézve mindkettőtöknek igaza van. ami viszont teljesen igaz, h ez se egy tökéletes telo... ahogy az 1S sem. szerintem ne is várjon az ember többet ennyi pénzért. -
Sir Riccio
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Ez is egy vélemény. Szerintem az arány kb. fordított.

-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Szerintem kisebb.
És ezen belül is iszonyú pici lehet a valós igény a biztOnsági fejlesztésekre, tuti nem ez az oka az új droidoknak.
Sokkal inkább egy sosem kielégíthető állandó igény fentartasarol van szó. -
Sir Riccio
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Valószínűleg egyszerűbb néha teljesen új alapokra helyezni a dolgokat mint mindig a régit foltozni.
Tehát szerinted tíz százaléknál kisebb az aránya azoknak akik valamilyen üzleti tevékenységet folytatnak a telefonjukon? -
-HajTömeg-
őstag
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Ok, de biztonsági javításhoz minek új droid.
A régit kéne tökéletesíteni, nem?
Pont az állandó újítás miatt van mindig tele hibákkal.
Szerintem iszonyú szűk az a réteg, akinek létfontosságú a biztonság valamilyen üzleti okból.
Ez a 10% ot se éri el, az tuti. -
Sir Riccio
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Igen, de valamire rá kell kötnöd azt a kártyaolvasót és ha az a valami nem kezeli a kártyaolvasót akkor ugyanott vagy ehhez kell az OTG/USB host mode ami azt hiszem a 4.0-val került bele a rendszerbe.Attól pedig, hogy a Te ismerőseid nem használják ilyesmire a telefonjukat, mások még megtehetik. Én sem írok blogot telefonról, de az üzleti Facebook profilomra szoktam posztolni és ha azt az oldalt elveszíteném valószínűleg elég komoly érvágás lenne (még akkor is ha az ügyfeleim nagy része most már inkább ajánlás útján talál meg), ugyanez a helyzet a céges levelezésemmel (amit viszont mobilon is aktívan folytatok) vagy a céges bankkártyaadataimmal. Egyébként még csak százezres látogatottság sem kell ahhoz, hogy fájjon és sokat bukj rajta, főleg ha kezdő vagy és minden megkeresés/munka számít amit az adott felületeken keresztül meg tudsz szerezni. Nem is gondolnád, hogy hányan élnek az online felületeiken keresztül megszerzett munkáikból és hányaknak jelentene számottevő bevételkiesést egy ilyen támadás. Ez persze már csak spekuláció és tény, hogy van bőven elég Vér István is, aki "fúbazzeötpontnulla" közben pedig egy alkalmazást nem tud telepíteni rá, de nem ez a legjellemzőbb szerintem.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Nem vitatkozom,csak beszélgetek, semmi bajom azokkal,akik így rá vannak állva a dologra.
A veled való beszélgetés egyébként pont azt erősítette meg,hogy jó arányokat írtam.
Pár, a gyakorlatban valóban újat hozó dolgot tudtál említeni.
A cf-ről micro sd-re másolás egy szimpla kártyaolvasóval megoldható bármikor.
Van több blogot író ismerősöm , kb annyira tudják kezelni a gépüket,hogy bepötyögik a tartalmat.
Ők speciel praktikusabbnak tartják laptopról csinálni, szóval még csak nem is droidot használnak.
Egyszerűen nem reális az az igény,amit említesz.
Fontos a biztonság,de a felhasználók hány százalékának van olyan blogja,amit iszonyúan védene vagy hány százaléknak van százezres látogatottságú üzleti facebook oldala?
Nem, nem ők várják az új androidot, hanem 90%-ban Öcsi és a haverja a Baross utcából, mert az kvajólesz!
-
Sir Riccio
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Az USB-s adatmentés alatt azt értem, hogy egy USB-s 5in1 kártyaolvasót kötök a tabletre és a fényképezőgépből kivett CF kártya tartalmát a tabletben lévő microSD-re IS rámásolom. OTG nélkül erre nincs esély. Az pedig ha hozzájutnak a kártyaadataidhoz eléggé várttá teszi a frissítést amiben kijavítják a hibát amin keresztül ezt megtehetik. Vitatkozhatunk ezen, nyilván marketing is részét képezi ennek a történetnek csak az arány a fordítottja annak amit Te leírtál.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Igen, igazad van, én ezek közül egyiket sem használom.
Talán az otg az egyetlen ,aminek lehet valaha hasznát veszem.
Adatmentés usb-ről mindig elérhető volt tudtommal.
A telefonon blogolás meg a facebookos üzletelés persze fontos lehet,de hogy olyan nagyon várt dolog lenne ezek biztonságosabbá tétele... , hát azt kötve hiszem.
Szerintem az itt és a többi topickban csodát váró userek 1%-a várja ezért a fejlesztéseket.
A 99% a korábban említett marketing áldozata. -
Sir Riccio
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Anno ugye a kikapcsolva ébresztés is elképzelhetetlen volt és nyígott miatta mindenki, de nekem pl. a dSLR Controllerhez is kellett legalább a 4.0 amikor először használtam (akkor a telefonomon még 2.3 futott és bár ebben nem vagyok biztos, csak a 4.0-val jött el az OTG támogatás is mert ez a 2.3-ból még kernelszinten hiányzott), így hát a tabletemen a CF kártyáról történő adatmentés sem működött volna enélkül, amit bár ritkán (mert igazából most már több mint 100GB-nyi CF kártyám van) de használok és baromira hiányozna ha nem lenne. Az általam nagyra becsült Cerberus lopásgátló számos funkciója is csak 4.0-tól éledt fel és akkor még nem beszéltünk az egyre kényelmesebbé és szebbé váló UI-ról, amely kényelmesebbé teszi az életünket és a funkciók bővüléséről, vagy az optimalizáltságról, a rendszersebességről és a felhasználói élmény fokozásáról. A sebezhetőség elkerülése pedig igenis fontos, mert ha valahol kiderül egy hiba, azt előbb vagy utóbb valaki ki is használja. Aki a telefonját nem csak telefonálásra használja, de dolgozik is rajta keresztül, mert blogol, vagy Facebookon folytat üzleti tevékenységet és/vagy hirdet, vagy bármi egyéb olyan funkciót használ aminek tétje van, annak fontos, hogy a rendszer up to date legyen, hogy legalább a korábbi hibákon keresztül ne fordulhasson elő ilyen jellegű probléma. Ezt az nem értheti aki nem használja azoknak a funkcióknak a 99%-át amitől egy készülék okos lesz, neki tökmindegy. Legfeljebb csinál másik Facebook/Gmail fiókot és ennyi, nincs mit veszítenie. De akinek egy százezres látogatottságú oldalát nullázza ki egy rosszindulatú kód/unatkozó hülyegyerek(az én Fb oldalam nem egész négyezren követik és ebben is évek munkája van), az hidd el, hogy mindent megtesz azért, hogy csökkentse a hibaszázalékot, a frissítéssel pedig ez IS megtörténik. Neked nincs rá szükséged, hogy frissüljön, de kategorikusan kijelenteni, hogy a felhasználók többi része is csak megeszi a "marketing bullshitet" csak azért mert a fejlesztések között nincs olyan terület ami téged érintene, picit erős.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
trebrona
üzenetére
Nem érdekel a marketing, a gyakorlatban miben lett jobb, írj nekem légyszíves példákat,hogy mi az ami előtte nem volt és ICS-vel lett?!
Anno Xperia Rayen használtam, azon kívül,hogy megváltozott a menü és az oké-mégse gombokat felcserélték, konkrétan semmi pluszt nem kaptam.
Viszont elrontották a video felvételt és még számtalan dolgot,aminek következtében a userek egy nagy része visszatette az ICS-t.
-
trebrona
nagyúr
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
GB-hez képest az ICS semmit sem hozott?
Bocs, de ez elég vicces kijelentés. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- XPEnology
- Elektromos autók - motorok
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Gitáros topic
- Arc Raiders
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- Xiaomi 14T Pro 512GB (kék)
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
És hogy ne sértésnek vegyétek, én is néha ott felejtem a telefont és én is elhasználom szépen lassan az első aksimat. Majd ha jobban áll a forint veszek egy másikat, de addig nem jövök ide feleslegesen sírni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aztán majd látjuk...
szerintem...

Tehát szerinted tíz százaléknál kisebb az aránya azoknak akik valamilyen üzleti tevékenységet folytatnak a telefonjukon?