- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclane_
aktív tag
Ősi téma:navi.
Régebben használtam azt aminek a nevét nem mondjuk ki illetve sygicot, be-on-roadot is kipróbáltam. Tegnap viszont gondoltam, ha már megyünk a nagy városba kipróbálom a Google naviját is. Jó meg, szép egyszerű, de nekem hiányzik belőle az, amit a fent említettek tudnak, hogy többsávos úton mutatják szépen, hogy a köv elágazásig melyik sávok jók nekem, hova kellene besorolni. Megszoktam és szerintem tök jó feature, de a gugliéban nem találtam ilyet. Van benne ilyen? Waze-t is próbáltam, mert jópofa, de abban sem találtam.Új stable ROM milyen?
-
válasz
herdsman12 #3060 üzenetére
Szerintem ez az adatforgalom ikon is dinamikus.
Legalábbis, mintha más lenne ahhoz képest, mint miután feltettem a ROM-ot. (Használtam ugye a kütyüt.)
-
-
doongoo
addikt
válasz
herdsman12 #3075 üzenetére
Wsm tools-ot telepítsd újra
-
BSOD
senior tag
válasz
margithid #3073 üzenetére
Félreolvastad. Szó nincs DAC-ról. Van kapcsolat a svéd DIRAC céggel. Hogy pontosan mit szállítanak és melyik telefonba az nem egyértelmű számomra. Szerintem valami szoftvert licencelnek...
Nyilván van a telefonban DAC, de nem hinném, hogy prémium minőség. A megfelelő beállításokkal nem szól egyébként rosszul.
-
xhege
veterán
Valaki tapasztalt már olyat, hogy letöltött usb-n keresztül pár képet laptopra, és utána eltűnt az összes eddig letöltött témája?
-
herdsman12
őstag
A frissítés után eltünt az asztal tetejéről a szolgáltató kijelzés. A záró és értesítési képernyőn rendben. Ötlet?
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Dominó85 #3040 üzenetére
nincs tartós tapasztalatom ezekkel a tokokkal. Ezelőtt szilikont használtam és bár hullott szétfelé (pár eséstől volt rajta karc és repedés is) a teló még gyári állapotú volt.
Kb 10 perc tapasztalatát írtam le, első kézbevételt. A másik tokhoz képes a nilkin nagyobb és így nagyobbnak tűnik vele a telefon más a fogás, hiábe csak 1 mm, az is számít. Sikerült leejtenem próbálgatás közben, kicsúszott a kezemből. Szőnyegre esett a nilkin tok le is jött. Ha betonon van ez, akkor a teló sarka bánja
A másik annyira rajta van, hogy már félek leszedni, eléggé feszegetve jön le. Persze nincs igazi veszély, csak én utálom a pattintós feszegetős dolgokat. De lehet ez is lejött volna róla a leejtéstől, nem tudom, nem fogom szándékosan dobálni a telefontMinőségre tapintásra nem rossz a nilkin, de maga a formája meg a fogása nem az igazi. Azt simán kinézem belőle, hogy 3 vízcseppes tokot használnék el, míg egy nilkint.
Én még mking tokokat nézegettem, de árban már húzósabbak és picit unalmasak is. Volt egy jó kinézetű náluk is, de 12 dollárt már soknak tartok egy tokért. Ráadásul most már van 4 db.
-
Steelers
senior tag
Sziasztok! Itt nincs esetleg csoportos rendelés, mint az Inew V3 topikban olvastam?
Ezzel nem foglalkozik senki? -
BSOD
senior tag
-
margithid
veterán
Nézegetve azért az 5.5"-os telefonok videóit youtubeon nem biztos, hogy a redmi note jó lenne nekem
Nyáron rövidnadrágban képtelenség szeritnem ekkora telefont cipelni... -
batai15
félisten
válasz
Viktor0610 #3061 üzenetére
nekem is multi lang van,de az ota nem ajánlotta fel a csomagot.
-
herdsman12
őstag
válasz
Viktor0610 #3061 üzenetére
Eddig úgy gondoltam, hogy a gyári (kínai-angol) és a multilang között, csak a több nyelvű megjelenítés a különbség, vagy van más is?
-
válasz
herdsman12 #3060 üzenetére
herdsman12:
Az lehet, de én a nem multilang verziót használom (), és az frissült OTA.
Akinek multilang van, értelemszerűen azzal frissült.batai15:
Ahogy láttam, egyelőre az 1S nem elérhető. -
herdsman12
őstag
válasz
Viktor0610 #3042 üzenetére
Szerintem multilang az a verzió a "Stabil többnyelvű ROM" fülön.
A régi adatforgalom jobb volt, mert az ikonon láttam a forgalmat. -
-
margithid
veterán
válasz
batai15 #3046 üzenetére
Köszi a választ!
Mtk annyira nem fontos szeritnem nekem, mivel nem játszok és jelenleg egy 1 magos fél GB-os telefont használok (nexus s) és ahhoz ez is óriási ugrás lenne.
Azt nem tudom, hogy ennek lesz újabb változata majd? Nem a redmi note-ra gondolok, mert elvileg azt mondják hongmi útódnak, de az 1 "-lal nagyobb.
A a Redmi Note-on igencsak gondolkodok, 2 GB Ram végett is, mivel most is sajnos ez a gyenge pontja a telefonomnak. -
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #3053 üzenetére
Jaja lehet. Nekem ez a design jön be. Na ilyeneken variáljon a Xiaomi, hanem az aksiidőn és a videófelvétel zaján. Vagy ismerjék el a hibát, hogy vacak microfont tettek bele és ajánljanak egy javított új szériás olcsó mic-et a Xiaomi-ba. Simán megvenném, hogy a videók is frankók legyenek, ne csak a képek.
-
hevizms
addikt
válasz
Viktor0610 #3047 üzenetére
-
-
-
margithid
veterán
Milyen negatív tulajdonságai vannak ennek a készüléknek?
64 GB-os memóriakártya jó ehhez a készüllékhez? -
hevizms
addikt
válasz
Viktor0610 #3042 üzenetére
Az adatforgalom számláló az működik nálam.Viszont a power az nekem is 1 nap 9 órát ir ki,ami nálam tutira nem lesz meg.Lehet hogy kalibrálni kellene valahogy hogy a valós értéket mutassa?
-
batai15
félisten
na pont az ujj romról akartam kérdezni hogy érdemes e felrakni.
-
Kijött ugye a frissítés (stabil, nem multilang ROM), frissen most tettem fel OTA.
Ahogy látom, nem kaptuk meg az új adatforgalom számláló appot, csak az ikonját...
Kíváncsi leszek, mennyire lesz valós a "Power" alkalmazásban található hátralévő 1 nap 9 óra üzemidő.A rootot majd a korábban is linkelt recoveryből telepíthető SuperSU-val fogom megpróbálni.
-
batai15
félisten
válasz
Dominó85 #3040 üzenetére
Egyet értek a nillkin az eggyik legjobb minőségű, és fogású tok. Nem mellesleg a telefon méretét sem növeli vészesen. a fólia amit mellé adnak nem nagy szám, de a tok elég jó. Eddig minden telefonomom ilyen volt kezdve az alcatel ot995, one x, nexus,. 4x hd telókig és nagyon jók voltak.
-
Dominó85
addikt
Használtál több Nillkint és vagy más tokot? Nálam jónak tűnő teljes tokok mentek tönkre rövid időn belül, pedig a ZTE Blade óta vigyázok az okos telefonjaimra (a Blade-re már az utolsó évében nálam annyira nem... hisz értéke konvergált a nulla felé). Első évében a Blade-n 2 pár dolcsis tokot kellett kukába dobnom, majd 3 évig egy azon Nillkin védte a fentebb leírtak szerint. Nálam az a márka bizonyított, az olcsó húsú társai nem. A Jiayu G3-hoz szerencsére minőségibb szilikontokot adtak, bár az sem passzolt tökéletesem. Nem volt megfelelő az oldal merevítése. A Hongmi-n próbáltam egy fórumtárs által teljes tokot... no azután döntöttem a Nillkin mellett. IMAK sajnos nem volt ekkor az Ali-n.
Ha már a telefon se volt éppen olcsó, akkor a tok se legyen 2-3 dolcsis. De persze ízlések és pofonok. A lényeg, hogy neked az jött be, nekem meg a jól bevált márka. Amúgy ha valaki nagyon tokot szeretne venni és dilemmázik, annak felajánlom, hogy megnézhesse/tapizhassa a Nillkint. Más meg remélhetőleg ugyanezt teszi a sima tokjával és akkor lesz összehasonlítási alap. Amúgy annak ellenére hogy a nillkin csak a telefon hát és oldal falának 95%-át fedi, a megerősített felső, végig futó peremnek hála 99%-os védelmet nyújt.
De mint mondottam vala, kinek a pap, kinek a paplan.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Dominó85 #3038 üzenetére
Valóban más telefonnak tűnik tokban mint nélküle. Néha csak azét levettem úgy is kézben legyen, mert zavart a vaskossága és a hatalmas pereme. Bár védeni semmi se véd jobban.
AZ meg, hogy 10 ből 9 ember áradozik a nilkinről, csak én vártam többet, az nem jelent semmit. A maradék 9 ember próbálta a másik tokot? Nem? Naugye!
Ha csak azt a tokot rendeltem volna és nem tudnám,hogy létezik másmilyen, biztos én is magasztalnám az egekig. De jött egy másik tok is vele, ami jobban bejön. Ennyi a történet.
Plusz nem is vagyunk egyformák, mindenkinek más tetszik. Lehet a többieknek meg az nem tetszenek, ami nekem. Ha nem így lenne, mindenki ugyanolyan ruhában, cipőben, kocsival, telefonnal járkálna és ugyanaz lenne a munkája, hobbija. És ez így van rendben. -
Dominó85
addikt
válasz
batai15 #3035 üzenetére
Amit szeretnél, azt vegyél. Én ebbe nem szívesen szólok bele, mert ha véletlen nem tetszik, amit javaslok, akkor én leszek a ludas.
Ötleteket adok, de ne rám hagyatkozz, csakis a saját döntésedre.
[link]
[link]
[link]
[link] - ha ilyet rendelnél akkor kérlek szólj. Mivel csak 2db-onként ad fel. Nekem egy világos kék, átlátszó vagy fekete lehet kéne.No és megtaláltam a Nillkin mellett nagyon faxa minőséget biztosító tokot is: IMAK Crystal és a színes változata IMAK Colour
-
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #3026 üzenetére
Nos ha 10 emberből 9 áradozik róla, akkor ha egynek nem tetszik, az ne tántorítson el. A nillkin oldalsó kivágása szerintem funkcionálisan a legjobb, legkényelmesebb. A perem meg azért jó hogy van, mert nem a telód peremét baxxa le eséskor. És anyagminőségre továbbra is a Nillkint javaslom mint az egyik legjobbat. A ZTE Blade ex-ex telefonomnál 4 év után is csupán 3 kisebb karc volt a tokon, holott vagy 5x lesett/repült/csattant betonon. A telefon valamennyi alkalommal megúszta. A másik frankó minőségű Hongmi tok meg olyan szinten elfogyott az Aliexpress-en hogy már a kereső sem találja. Pedig abból is vettem volna 1-et.
-
SSlyTR
senior tag
megjöttek a tokjaim, most 4 tokom van a hongmira, így tuti nem sérűl meg, hát ha még mind 4et egyszerre rá tudnám tenni
A nilkin csalódás nekem, azt hittem jobb lesz. A noname vízcseppeseknek jobb a fogása, jobban tetszenek.
Itt vannak felsorakoztatva: szilikon, fehér cseppes, nilkin, fekete cseppes.
Valamennyi valószínűleg eladó sorba kerül
Majd próbálok úgy is lőni pár képet, hogy a telón vannak. -
BSOD
senior tag
Bizserget az update gondolata, annak ellenére, hogy most sz0ptam 2 napot az elflashelt rooteremmel.
Valami azt súgja, hogy várjak még vele, míg a bátrak kitapasztalják a romot. -
gg72
veterán
válasz
Laza... #2999 üzenetére
A két módszer között én laikusként nem látok különbséget, melyiket válasszam?
[link]
[link]Ezekkel a módszerekkel gyakorlatilag szabadon váltogathatom a romokat?
A ma felkerült stabil rom ha jól értem, akkor a gyári többnyelvű változat és rootolt? Ha igen, akkor ez vagy a legújabb ultimate (4.3.8) érdekelne, lehet a napokban nekivágok, addig úgyis kiderül milyen ez az új.
-
batai15
félisten
-
vagyula
senior tag
Meg itt is a stabil többnyelvű rom fülön
-
Geby
senior tag
válasz
vagyula #3003 üzenetére
Itt már fent is van a cucc: http://xiaomi.eu/community/threads/4-3-21.23832/
-
Geby
senior tag
válasz
Sanyesz. #2993 üzenetére
Ez csak ZTE telefonhoz jó.
Ha jól olvasom itt a topicot akkor megvárom a következő friss romot, aztán lehet lementem a dolgaim, vagy felfrissítem csak simán. Szóval majd jövő héten, vagy amikor kijön akkor játszok egyet vele, hogy most csak valami sw-es szarság, vagy hw hiba.
-
vagyula
senior tag
Pfejj nem hiszem nekem
-
vagyula
senior tag
Yea hongmi stable 13 multi will be released today.. by ingbrzy
-
margithid
veterán
Sziasztok!
Igencsak gondolkodom egy hongmi vásárlásán a minidealről, mivel vámmal együtt lenne kb 50k és iylen telefont ittohn nem kapnék, csak kb duplaennyiért.
Kérdésem az lenne, hogy milyen "érdekességei" vannak a telefonnak ami nem szokványos mondjuk egy lg vagy samsunghoz képest.
Itthoni hálózaton például gond nélkül megy a minideales változat? Olvastam, hogy sok kínai alkalmazás van fent, ezek bezavarnak valamiben?
64 GB-s microSD jó hozzá?
Gondolkodom amúgy, hogy megvárom az redmi-t, igaz az már túl nagy tepsi, de a paraméterei félelmetesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- YouTube
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Építő/felújító topik
- Új játékmenet előzetest kapott a Neo Berlin 2087
- Vicces képek
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T 8/256Gb-Sok tartozék-2027.01.17-ig garancia
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (243)
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.26. Apple jótállás
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest