Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Köszi, ennél a mixershopnál melyik szállítást kell választani?
EUEXP1 (Europe Express for the order with battery, with tracking number.100% Sure NO custom duty for you,about 7-12days)
Ezt?
Az ebayes se rossz, csak ugye ott nem fix árért megy, tuti felviszik licittel annyira mintha kínából rendelném vámmal. -
margithid
veterán
Na most tényleg elgondolkodtam a minidealen való rendelésről. Megkérdeztem tőlük, hogy alacsonyabb összegre is fel tudják-e adni a csomagot amit rendeltem. Azt írták igen, igy a vám is elkerülhető, magyarán annyi a telefon amennyiért rendeled, se vám, se áfa.
Csak msot nézem hongmi éppen nincs minidealen, nem baj, úgyis jővő hónapban rendelném. -
margithid
veterán
Nézegetve azért az 5.5"-os telefonok videóit youtubeon nem biztos, hogy a redmi note jó lenne nekem
Nyáron rövidnadrágban képtelenség szeritnem ekkora telefont cipelni... -
margithid
veterán
válasz
batai15 #3046 üzenetére
Köszi a választ!
Mtk annyira nem fontos szeritnem nekem, mivel nem játszok és jelenleg egy 1 magos fél GB-os telefont használok (nexus s) és ahhoz ez is óriási ugrás lenne.
Azt nem tudom, hogy ennek lesz újabb változata majd? Nem a redmi note-ra gondolok, mert elvileg azt mondják hongmi útódnak, de az 1 "-lal nagyobb.
A a Redmi Note-on igencsak gondolkodok, 2 GB Ram végett is, mivel most is sajnos ez a gyenge pontja a telefonomnak. -
margithid
veterán
Milyen negatív tulajdonságai vannak ennek a készüléknek?
64 GB-os memóriakártya jó ehhez a készüllékhez? -
margithid
veterán
Sziasztok!
Igencsak gondolkodom egy hongmi vásárlásán a minidealről, mivel vámmal együtt lenne kb 50k és iylen telefont ittohn nem kapnék, csak kb duplaennyiért.
Kérdésem az lenne, hogy milyen "érdekességei" vannak a telefonnak ami nem szokványos mondjuk egy lg vagy samsunghoz képest.
Itthoni hálózaton például gond nélkül megy a minideales változat? Olvastam, hogy sok kínai alkalmazás van fent, ezek bezavarnak valamiben?
64 GB-s microSD jó hozzá?
Gondolkodom amúgy, hogy megvárom az redmi-t, igaz az már túl nagy tepsi, de a paraméterei félelmetesek. -
margithid
veterán
Egyedüli ami nem tetszik, hogy csak 1 GB Ram van benne, a jővőre való tekintettel nem bánnám ha 2 lenne benne, vagy legalább 1.5, mivel a miui is eszi a ramot ha jól tudom.
A mostani telefonommal (nexus s) sajnos emgtapasztaltam miylen mikor kevés a ram...
Mondjuk kitkat állítólag már jobban kezeli a Ramot, kérdés ez tényleg igy van-e -
margithid
veterán
Sziasztok!
Erősen gondolkodom a nexus s-em lecseréléséről. Egy iylen xiaomi is esélyes, meg még a moto g-t nézegetem.
Szeritnetek melyik a jobb?
A xiaomi felé húzok, főleg a bővíthető memória miatt.
Milyen hibái vannak ,esetleg furcsaságai kínai mivoltából adodóan?
Innen rendelném, megbízható bolt?
Köszi -
margithid
veterán
Ha már mindenképpen bele kellene kötni valamibe, én ebbe tenném
Egyébként nagyon jó ár/érték arányú teló, ezt írtam is.Mobilnet témához meg annyit, hogy én bizony enm vagyok hajlandó kifizetni nevetséges 100 mb-ért 1000 Ft-ot, ami semmire se elég kb. Inkább vadászok ingyenes wifit
-
margithid
veterán
De jó lenen itthon majd egy ilyen, mondjuk 40k kártyás áron
Ramból pakolhattak volna bele legalább 1.5öt, ezen kivül sok kivetnivalót nem találok benne
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest