Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dominó85

addikt

válasz SSlyTR #3039 üzenetére

Használtál több Nillkint és vagy más tokot? Nálam jónak tűnő teljes tokok mentek tönkre rövid időn belül, pedig a ZTE Blade óta vigyázok az okos telefonjaimra (a Blade-re már az utolsó évében nálam annyira nem... hisz értéke konvergált a nulla felé). Első évében a Blade-n 2 pár dolcsis tokot kellett kukába dobnom, majd 3 évig egy azon Nillkin védte a fentebb leírtak szerint. Nálam az a márka bizonyított, az olcsó húsú társai nem. A Jiayu G3-hoz szerencsére minőségibb szilikontokot adtak, bár az sem passzolt tökéletesem. Nem volt megfelelő az oldal merevítése. A Hongmi-n próbáltam egy fórumtárs által teljes tokot... no azután döntöttem a Nillkin mellett. IMAK sajnos nem volt ekkor az Ali-n. :F Ha már a telefon se volt éppen olcsó, akkor a tok se legyen 2-3 dolcsis. De persze ízlések és pofonok. A lényeg, hogy neked az jött be, nekem meg a jól bevált márka. Amúgy ha valaki nagyon tokot szeretne venni és dilemmázik, annak felajánlom, hogy megnézhesse/tapizhassa a Nillkint. Más meg remélhetőleg ugyanezt teszi a sima tokjával és akkor lesz összehasonlítási alap. Amúgy annak ellenére hogy a nillkin csak a telefon hát és oldal falának 95%-át fedi, a megerősített felső, végig futó peremnek hála 99%-os védelmet nyújt. :R De mint mondottam vala, kinek a pap, kinek a paplan.

Új hozzászólás Aktív témák