Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
trebrona #8350 üzenetére
csak nem működik
MoT-ban recovery update, kiválasztom a fenti zip-ből az img fájlt (az sd kártya gyökerére rakva), feltelepiti, újrainditja recovery mod-ba, de nem tölt be semmit, mi logo után újraindul és elindul a miui.
Ha azt választom ki, ami ebben a nagy csomagban van, akkor elidnul a cwm recovery, arra tud firrsíteni.
Ha erre próbálom feltenni a TWRP-t, akkor megint nem jön össze. Most cwm van fent.A TWRP-vel készített backup visszatölthető cwm-mel?
A fenti rom (Redmi_HMW_portNoteW_…v8-4.4.zip 472.1 MB) felrakható cwm-vel?Még azt nézem meg, hátha valamiért ezzel a TWRP img fájjalal van gond.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
trebrona #8345 üzenetére
Ha az updaterben probalom telepiteni a TWRP-t a "Select installation pack" opcioval, akkor annak sikerulnie kellene? Mert a telo ujraindul utana, de nem sok tortenik.
Ott ha ranyomok a reboot to recovery-re, akkor ujraindul a telo, eljut a mi logoig, majd megint ujraindul es betolt a miui.
Amugy ez az iRoot (vroot) telepakolta felugro spam ablakokkal a telot
Letezik hasznalhato leiras TWRP telepiteshez? Ami uptodate, nem halott linkekkel?
-
SSlyTR
senior tag
válasz
trebrona #8345 üzenetére
hát gondolom rootolni kellene hozzá.
MobileUncle nem megy fel rá, a feljebb említett hiba miatt
valami régi van rajta, nem volt használva ez a teló 1,5 évig, de most ezzel kell beérnem, viszont egy app megnyitás és billentyű feloldás min fél perc, és kellene frissíteni
miui-26.0.0
android 4.2.2most nem indul el recovery
Ide tudnád másolni mit próbáljak meg vele?
Az a gáz, hogy csak telóról megosztott netem van, majd holnap munkában bátrabban nyomkodom, mert ott van stabil net.
-
-
SSlyTR
senior tag
Tudna valaki linkelni egy hasznalhato romot? ez a mega vacak nem enged letolteni, mert azt allitja tulleptem 6 gb letoltest, pedig 3 perce regeltem
-
SSlyTR
senior tag
Most egy MIUI-26.0.0 van fent a telómon. Viszont baromira nem vagyok vele megelégedve. Fagy, lassú és fagy, programokból kilép és még néha fagy is. Ez mennyire normális? Van valami olyan verzió, ami jobb? Mit ajánlotok feltenni?
-
SSlyTR
senior tag
válasz
trebrona #7931 üzenetére
Na ez a kemény. A biztosító lehet fizeti, viszont a számlás ára a javításnak 40 ezer forint (és 2-3 hét várakozás). Nem elírás, ennyi. Egy redmi 1s, pedig most magyarban 37 ezerbe kerül. Lehet megpróbálok a biztosító racionalitására hatni és megbeszélni, hogy mindenkinek jobb az új teló.
-
SSlyTR
senior tag
Ma sikerült leejtenem a hongmimat úgy rendesn, istenesen persze betonra. Nilkin tok ide-oda, lepattant vitte a hátlapot, a kijelző meg pókhálós.
A belső kijelző ép, csak a külső digitalizer tört össze. Hol tudnak ilyet cserélni? (igazából már 3-4 telónak cseréltem a kijelzőéjét én is meg tudnám csinálni, a gond ott van, hogy 1 hónapig nem akarok így pötyögni vele)
Vagy hol lehet venni hozzá kijelzőt itt magyarban? Találtam ebay-en 2500ért, de félő, hogy az olyan minőség is. Tudtok ebben seíteni, hogy milyen lehetőségeim vannak? Mondjuk, ha kínából rendelek honnan érdemes? Vagy magyarban van-e szervíz, mik a tapasztalatok?
KÖszi! -
SSlyTR
senior tag
Na most ebédszünetben sikerült mindent megcsinálni vele.
A mem kártya gondja az exFat rendszer volt, mert gépen arra formáztam. és csak a lényeges dolgokat tettem vissza. De jó az Fat32 isDe olyan Columbosa az ajtóból visszakérdezek még egyet
Egy feloldási pattern-t beállítottam, de attól még ott van az egyszerű lehúzós karika is. Ki lehet kapcsolni, hogy csak a pattern legyen? Kicsit idegesítő, hogy kettőt kell feloldani. Az előző rendszeren néha az első feloldó be is fagyott, és ekkor macera volt életre kelteniEmiatt döntöttem az újratelepítés mellett.
Használ valaki még lock screen-nél feloldó pattern-t?
-
SSlyTR
senior tag
Ma délután vettem észre, hogy a telóm nem látja a microsd kártyát.
Azt írja, hogy damaged. Valami fájl megsérülhetett rajta? Pont most telt meg valamikor.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
trebrona #7698 üzenetére
sose dobott fel frissítéseket, néha megnéztem, azt mondta a legfrissebb, van jobb dolgom, mint hetente telefont telepíteni
ha működik nem baszogatom
A kérdésedre a választ hol tudom megnézni? több mint egy éve foglalkoztam vele, már nem emlékszek semmire. Volt egy útmutató és lépésről lépésre megcsináltam, amit ott írtak.Sztem ez volt az.
-
SSlyTR
senior tag
Feltenném én is a legvégső változatot a V6-ból kis keresgetés után ezt találtam. Ez lenne a végső? Vagy van újabb.
Bocsi srácok, de rengeteget írtok
Hogy állnak a bug-ok? Működik már a 2. sim kezelés? ha nem akkor neki se állok.
Mennyire stabil?Persze közben is bújom a fórumot, de jó lenne ezekre gyorsan választ kapni. Esetleg ezeket frissítgetve jó lenne betenni az 1. hszbe.
Ezt is így kell telepíteni? Ha nem kérhetek segítséget vagy leírást?
-
SSlyTR
senior tag
hali!
Még mindig problémám a kevés hely a telefon belső memoriáján egy program telepítésekor. Át lehet valahogy állítani, hogy sd kártyára pakolja a programokat? Ezt még azt ősrégi motorola defy is tudta. Én nem találom meg hol lehet ezt állítani. Ugye lehet? Az elég gáz lenne, ha 2gb-om lenne csak, bár azt se értem mire ment el.
Tudna valaki segíteni?miui5 hongmim van
-
SSlyTR
senior tag
nekem is meg van repedve a nilkin tok sarka, akkor biza én is hamisítványt vettem. Banggood-nál lett vásárolva.
Hogyan lehet átállítani telón, hogy microSD-re pakolja a telepített appokat? Nem raktam fel sok programot mégis 1,5 gb foglalva van a 2gb-ból. Ez elég bosszantó, hogy csak 220mb-om marad, ha 10%-nál ugat, akkor ez elég gáz. Nem gondoltam volna, hogy a 2gb belső memoria kevés, bár ezzel már új korában sem volt versenyképes a piacon. Elég nagy hátránya a telefonnak ez.
-
SSlyTR
senior tag
Újra benéztem ide, mert van egy kicsi gond.
Mikor egy bármilyen alkalmazást szeretnék play-el telepíteni a hongmira, akkor egy ilyen üzenetet kapok, hogy "there is insuffcient space on the device"
Ekkor megnyitom a settingben a storage opciót és látom, hogy 129MB áll rendelkezésre, össz 2,14GB van, appok 1,53GB és még van 133MB cache-elt cucc is.
No de egy 8 megás appot miért nem tudok a 129MB-ra telepíteni? Ez egy kicsit bosszantó.
Hogyan lehet átállítani, hogy sd-re telepítse az appokat? Play-ben nem találtam ilyet.Tud valaki ebben segíteni?
Köszi! -
SSlyTR
senior tag
senn? hagyjuk már. vacak bóvli, addig tartja jónak az ember, amíg nem vesz valami igazán jót.
A 3ezer forintos maxell metalics jobb mint a 10ezeres sennek. Mind a basszusra megy rá, hogy elnyomja milyen vacak középtájt.
Ha nem hiszed kérdezz csak rá a füles topicban.A senn jó cuccau 50-60 ezer forintos kategóriában jönnek elő. Alatta nagyon rossz az ár/érték aránya.
"Nem ajánlott márkák
Néhány márka sajnos nem követi megfelelően a piac alakulását, ezért jelenleg vagy rendkívül rossz ár/érték arányú termékeik vannak, vagy esetleg minőségi problémákkal küzdenek. Az alábbi fülesek megvétele nem ajánlott, mert általában kevesebb pénzből jobb/tartósabb/élvezhetőbb ajánlatok közül választhatunk:
- AKG (rossz ár/érték arány)
- Beats by Dre (divatmárka, rossz hangminőség, drága)
- Sennheiser (rossz ár/érték arány, főleg alsó kategóriában)
- Skullcandy (divatmárka, rossz hangminőség)
- Xears (gyenge összeszerelés, rövid és problémás garancia)
Ide sorolhatók az egyéb hírességekről elnevezett fülhallgatók is, mint például Bob Marley, stb." -
SSlyTR
senior tag
piston füles: 15 dodo
http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=friday -
SSlyTR
senior tag
Ma kifagyott a hongmi. Kb 2 hónapja használom ez volt az első. Talán elnézhető neki.
-
SSlyTR
senior tag
Egy pici furcsaságot vettem észre. Az utóbbi időben nem jelez a hongmi, ha facbookon valami történik. Semmit se változtattam rajta. A notifications be van állítva a facebook appban.
Mi lehet a gond? -
SSlyTR
senior tag
válasz
Dominó85 #3294 üzenetére
Én azért eljuttatnék a füleses topciba egy ilyen fülest és kérnék egy tesztet.
De van egy tippem, hogy milyen verdikt lesz. Eddig nem létezett olyan füles, ami annyira nagyon jól néz ki és jól is szól.
Egyébként hidd el, az a maxell elég jó minőségű, csak a kábele vékony. De az én fülesemhez képest mindegyiknek vékony a kábele. -
SSlyTR
senior tag
én ezt utálom, hogy nagyon sokan nem láttak még igazi minőségi dolgot és megveszik kínából az olcsó vacakot és utána megy az 5 csillag excellent, a++++++ értékelés, én meg ezeknek az embereknek a véleményére hagyatkozok.
Én ezért szoktam végigbogarászni a véleményeket, és ha 1 fake is van, akkor felejtős az eladó, hiába 50 5 csillagos vélemény van. Ekkor arra szoktam gondolni, hogy az az 50 mekkora balfék
-
SSlyTR
senior tag
ma érdekes meglepetés ért a telóval. Motorra fel van szerelve szivargyújtó ajzat és ezzel töltöttem volna a hongmit, de az valamiért úgy döntött pár perc után, hogy nem kér belőle. A vége az lett, hogy lemerült.
Kaptam egy szép üzenetet, hogy nem tölti tovább, az akkuról fog működni.
Találkozott valaki ilyennel? Mi lehet a gond. Ha nem ment a motor, akkor töltötte. Meg a túra elején is. Normál hálózatról is töltődik.Az meg a másik, hogy 47%-ról elég gyorsan elfogyott. Múltkor írtam is, hogy kb 50%-ot vett le 2 óra gps - navi, most kevesebb mint 1 óra alatt tűnt el 47% az akkuból.
-
SSlyTR
senior tag
Kipróbáltam az exfat fájlrendszert és ezzel sem működik a pendrive.
Marad a fat32 és a 4 gigánál kisebb fájlok. -
SSlyTR
senior tag
Szerintetek egy nem használt, bontatlan hongmit el lehet adni 55ezerért?
Valahol nagy akció van, lehet bizniszelek egyet. -
SSlyTR
senior tag
Egy kisebb bug-ba futottam.
Hol lehet állítani a képernyő forgatás érzékenységét? Motoron elég sokszor elfordult mikor nem kellett volna. Kanyarokban még csak-csak elfogadható, de egyenesben -
SSlyTR
senior tag
válasz
Dominó85 #3040 üzenetére
nincs tartós tapasztalatom ezekkel a tokokkal. Ezelőtt szilikont használtam és bár hullott szétfelé (pár eséstől volt rajta karc és repedés is) a teló még gyári állapotú volt.
Kb 10 perc tapasztalatát írtam le, első kézbevételt. A másik tokhoz képes a nilkin nagyobb és így nagyobbnak tűnik vele a telefon más a fogás, hiábe csak 1 mm, az is számít. Sikerült leejtenem próbálgatás közben, kicsúszott a kezemből. Szőnyegre esett a nilkin tok le is jött. Ha betonon van ez, akkor a teló sarka bánja
A másik annyira rajta van, hogy már félek leszedni, eléggé feszegetve jön le. Persze nincs igazi veszély, csak én utálom a pattintós feszegetős dolgokat. De lehet ez is lejött volna róla a leejtéstől, nem tudom, nem fogom szándékosan dobálni a telefontMinőségre tapintásra nem rossz a nilkin, de maga a formája meg a fogása nem az igazi. Azt simán kinézem belőle, hogy 3 vízcseppes tokot használnék el, míg egy nilkint.
Én még mking tokokat nézegettem, de árban már húzósabbak és picit unalmasak is. Volt egy jó kinézetű náluk is, de 12 dollárt már soknak tartok egy tokért. Ráadásul most már van 4 db.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Dominó85 #3038 üzenetére
Valóban más telefonnak tűnik tokban mint nélküle. Néha csak azét levettem úgy is kézben legyen, mert zavart a vaskossága és a hatalmas pereme. Bár védeni semmi se véd jobban.
AZ meg, hogy 10 ből 9 ember áradozik a nilkinről, csak én vártam többet, az nem jelent semmit. A maradék 9 ember próbálta a másik tokot? Nem? Naugye!
Ha csak azt a tokot rendeltem volna és nem tudnám,hogy létezik másmilyen, biztos én is magasztalnám az egekig. De jött egy másik tok is vele, ami jobban bejön. Ennyi a történet.
Plusz nem is vagyunk egyformák, mindenkinek más tetszik. Lehet a többieknek meg az nem tetszenek, ami nekem. Ha nem így lenne, mindenki ugyanolyan ruhában, cipőben, kocsival, telefonnal járkálna és ugyanaz lenne a munkája, hobbija. És ez így van rendben. -
SSlyTR
senior tag
megjöttek a tokjaim, most 4 tokom van a hongmira, így tuti nem sérűl meg, hát ha még mind 4et egyszerre rá tudnám tenni
A nilkin csalódás nekem, azt hittem jobb lesz. A noname vízcseppeseknek jobb a fogása, jobban tetszenek.
Itt vannak felsorakoztatva: szilikon, fehér cseppes, nilkin, fekete cseppes.
Valamennyi valószínűleg eladó sorba kerül
Majd próbálok úgy is lőni pár képet, hogy a telón vannak. -
SSlyTR
senior tag
az előző hsz-ek tartalmából:
"Próbáld meg ezzel:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.mounter
Nem próbáltam, de erre kéne szolgálnia elvileg."válasz:
"nincs root-olva a teló. Ebbe a rootolásba meg most nem megyek bele..
De köszi. Később még megnézem, mikor több időm lesz rá."már felül ajánlották. a hsz számára hivatkoztam
-
SSlyTR
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz #2871 üzenetére
akkor miért nem raktak az android alá exFAT-ot? De ha egy technológia egy elavult technológiát vesz alapul, akkor ezzel az nem válik elavulttá?
Ha jól tudom jópár teló, köztük a hongmi is rendelkezik wireless display funkcióval. Így 1080p filmet már nem nézünk így. -
SSlyTR
senior tag
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Dominó85 #2840 üzenetére
Egy normál minőségű film pedig ekkora.
Egy 40 perces sorozat 1,2 gb. És ennek a minőségével se vagyok megelégedve.
pl.: rush 5.8 gb, wolf of wallstr. 8 gb, watchmen 8.2 gb, le mans 8,5 gb Ezek mkv fájlok.Én már pár éve csak 720p filmet nézek és nagyon észre lehet venni a különbséget (még mobilon is). Nálam pc-n xvid nem játszik. Persze valakinek a moziban kamerával felvett a minőség, nekem nem.
-
SSlyTR
senior tag
Azért érdekes téma mert a legtöbb filmet 720p-ben szedem le. Kb 6-8 gb egy film így. Viszont ha mégis úgy alakul, hogy buszozás közben nézem meg, akkor pluszban le kell szedni egy 4gbnál kisebb méretű változatot. Ilyenkor siet az ember, persze, hogy lassan jön le, meg ezer macera van vele. Mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha rámásolnám egy pendrive-ra a 720p filmet és otg kábellel nézem is.
Így meg az android miatt majdnem lekésem a buszomat. -
SSlyTR
senior tag
válasz
Laza... #2824 üzenetére
te rohadtul félreértesz. Leszarom a win-linux háborút. baromira nem érdekel ki mit tart jobbnak. Én az egyiket használok mert az az én dolgom.
Még egyszer megkérdezem a fat32-t használó linux tud kezelni 4 gb-nál nagyobb fájlokat? a fat32 elvileg nem támogatja, de nagyon cikinek tartom ha nem lehetne linuxon filmet nézni. Választ akarok kapni a kérdésre nem pufogást. ennyi
-
SSlyTR
senior tag
Használtatok már otg kábellel pendrive-ot a hongmin? Én ha rádugom kifagy az egész és semmire se reagál. Ha kihúzom akkor meg minden tovább. Fájlrendszer hiba lesz vagy miért lehet ez?
Egyébként az miért van, hogy 4 gigásnál nagyobb fájlokat nem lehet felmásolni a microsd kártyájára?Szerk.: Most nem fagy ki, de azt írja damaged SD card storage. Hol lehet elérni esetleg ezt a tárolót?
-
SSlyTR
senior tag
Találkoztam egy kis buggal. A fülesről nézve filmet, zenét hallgatva elég halk. Ez nálatok is ilyen? Esetleg beállítás? Nézegettem a beállításokat, de talán csak eq-val lehetne hangosítani, az meg nem a legjobb.
Defy-evl kb fél hangerőn néztem filmet. Ennél maxon lehet csak jól hallani.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Viktor0610 #2606 üzenetére
Igen ezt szoktam csinálni és 220M - 250M lesz így. Most 201M.
Nektek is így szokott lenni? -
SSlyTR
senior tag
válasz
herdsman12 #2599 üzenetére
Inkább utazás volt. Szomszédos országban. Ott meg ivós téma volt. Ehhez nem kellett térkép
A memoriát hol lehet nullázni? Egyeséve kellene?
Megnézem ezt a ledes appot. Arra gondoltam, hogy különböző appokhoz más legyen a led. gmail - zöld, fb- kék... Defynél alapból be volt állítva és jó is volt.
szerk: ok hagyom ezt most
-
SSlyTR
senior tag
Volt egy hosszú hétvégés kirándulásom és elég jól vizsgázott a hongmi. Nagyon stabil a többi (jóval drágább) hasonló kategóriás telefonhoz képest.
Nagyjából átfutottam az elmúlt 4 nap hozzászólás termését. Lenne pár megjegyzésem.
Nekem a teló szabad memóriája kb mindig 150M/1G és ez alatt van. Nagyon ritkán marad 200M. És ha bezárok mindent, akkor se emelkedik nagy mértékben, max 240M. Ez normális? Igazából csak szépségtapasz, mert a teló mindig gyors
A boltos témához annyit szólnék, hogy 2 hónapja még mindenki a spemall-t dicsérte, és én is kaptam fejmosást, hogy miért nem tőlük rendeltem. Akkor mindenki megbízhatónak tartotta. Nekem semmi tapasztalatom nem volt velük.
A led színét lehet állítani különböző eseményekre? (ezt tettem fel )
-
SSlyTR
senior tag
-
SSlyTR
senior tag
válasz
herdsman12 #2406 üzenetére
vsonic gr06, de van még pár jó vétel. Nekem ez tetszett meg. A füles topicban szívesen segítenek bármilyen kérdésed van. (bár ott is harapnak, ha olyat kérdezel, ami az 1 HSZ-ben meg van írva)
jut is eszembe, pár napja írtam a hongmi topic 1. hsz-éről. Igazából nem jött válasz, de lehet összedobok valamit. Kezdetnek jó lehet, ha valami hatalmas butaságot írok le benne, akkor kijavíthatjátok, ha valami közben megváltozik, akkor azt módosíthatjuk.
Ezt talán 1-2 héten belül össze tudom hozni. -
SSlyTR
senior tag
válasz
doongoo #2402 üzenetére
Van itt füleses topic is, én az általuk javasolt és istenített fülest rendeltem meg. 50 dollár volt. A magyar piacon mindent agyonver.
Nagyon sokan azt hiszik a sony, akg, sennheiser a fasza 15 ezerért. Pedig elég vacakok az árához képest. Ha reálisan meg kellene becsülni az árukat, az olcsó de jó kínaiakkal szemben, akkor kb 2-3 ezer forintba kellene kerülniük. -
SSlyTR
senior tag
válasz
hevizms #2361 üzenetére
tegnap reggel melóban vettem észre, hogy 22%on van az akku, és nem volt töltőm. Valamiért nem is kértem. Amikor este/késődélután hazaértem 14%-on volt.
De az igaz, hogy ez használatfüggő. Én nem játszok vele. Nem nyomkodom egész nap (azért dolgozni is kell). De mail-t, fb-ot és skype-ot jelzi, ha villog a led ránézek. Még pár programot használok. És ennyi. (és persze telefonálok vele)Szerintem jól használja az akksiját, de akkor ez csak nálam van. Most hétvégén lesz olyan, hogy sokat fogom nyomkodni, majd meglátom milyen lesz.
egyébként érdemes bezárogatni a programokat, mert ha háttérben futnak, tudnak csácsogni
-
SSlyTR
senior tag
válasz
csubuka #2348 üzenetére
még annyit írnék, hogy én nagyon igényes vagyok sok mindenre. Ha valami nem tetszik, akkor nem rejtem el a véleményemet. Azt vettem észre, hogy az emberek nagy része nem ennyire igényes. Azt is kiváló minőségűnek mondanak, ami az én szemeben vacak. Vettem alin motoros kesztyűt, van 20 excellent értékelés és az enyém, hogy rubbish. Ajánlottak mások kiváló minőségű kesztyűt (már 2szer annyiért), azt is egy halom gyártási hibának tudtam csak titulálni. Majd vettem valakitől egy soha nem használtat jó áron, és az bejött, de az valóban minőségi darab.
Én ki merem jelenteni, hogy ez a telefon minőségi.Nyugodtan kérdőre vonhatsz, ha te nem ezt tapasztalnád. (de ezt fogod
) Akksija 3 napig simán bírja, nekem mondjuk végig neten volt (wifi vagy 3g be volt kapcsolva). Ha Gps-e jól működik, 130 perc gps navigáció olyan 55%-ot merít az akksin. Szerintem ez nagyon jó eredmény. A menürendszere átlátható és gyorsan reagál. Nekem a kamerája is tetszik. Ezt majdnem sötétben lőttem vaku nélkül.
Viszont van 1-2 dolog, amivel együtt kell élni: A mérete nem a legkisebb. Lehetett volna 1 cm-rel kisebb. A soft gombok (lent a 3 gomb) nem világítanak, sötétben picit gáz. Az aljára került a tölt és adatkábel csatlakozó, nekem az oldalán jobban tetszene. Ma pedig a fényképek megnyitásakor kicsit belassult, lehet mert 500 kép volt a mappában.
Bocs, hogy hosszan írtam.
sorry, hogy nem jött össze
-
SSlyTR
senior tag
válasz
csubuka #2348 üzenetére
nagyon jó ár, minél hamarabb csapj le rá, ha valóban nem kell a 3G. pandán az árak gyorsan változnak.
Én azt tapasztaltam, hogy még azért sok helyen nincs wifi. Vagy ha van is jelképes. Nekem van céges előfizetés kb végtelen mobilnettel, szóval nekem kritérium volt a 3g. De akkoriban a legolcsóbb tdma-s készülék 175 dollárba került.
-
SSlyTR
senior tag
szóval nem kihajtva telefonász? Akkor te vagy az első
Láttam már embereket ilyenekkel telefonálni. Vicces látvány. Mintha egy kis könyvet nyomnának az arcukhoz.
A szilikon tok valóban nem elegáns viszont az nyújtja a legjobb védelmet. Én arra gondoltam, hogy mikor használod a telót, akkor hátrahajtod a tok előlapját és úgy már elég vaskos. -
SSlyTR
senior tag
válasz
Viktor0610 #2318 üzenetére
Most 3 tok van úton, azt tartom meg, amelyik a legjobban tetszik, a többi eladásra kerül sztem. Képről nem bírtam eldönteni milyen, majd élőben. De ha egyik se lesz az igazi, akkor majd ilyet rendelek.
És most is van egy szilikon tok rajta. Biztos ami biztos alapon.
-
SSlyTR
senior tag
Én egyáltalán nem értem, hogy olyan kihajthatós vacakot hogyan tudnak az emberek használni.
Hatalmas lesz tőle a telefon. Nem is rendeltem olyat, mert az első telefonálás alkalmával, úgy tépném le a telefonról.
Egyébként a szilikontok véd a legjobban. Nincs annál jobb.
Úton is van már a nilkin keménytokom. -
SSlyTR
senior tag
Már nagyon meg kellene írni azt az első HSZ-t. Bevállalja valaki?
Akár segíthetek is benne. Vásárlás-os rész, hol, mennyi, szállítás és egyéb tippeket leírhatok.
A telepítésnél csak a saját tapasztalatomat tudom leírni. Illetve a nálam jelentkezett hibajelenséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest