- OLED monitor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS notebook topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
Dominó85 #3798 üzenetére
Köszi, benne van a v13-ban is a hangalapú, csak én nem találtam.
-
batai15
félisten
válasz
herdsman12 #3796 üzenetére
Pontosan.
-
herdsman12
őstag
válasz
-HajTömeg- #3795 üzenetére
Nem gondolom, hogy nem jó, sőt, biztos, hogy jó, meg stabilabb is, de lesz a telefonodon egy felragasztott alátét.
Így kemény tokkal nem használható, zsebbe pakolásnál beakadhat, esetleg puha tokba teheted.
Ha megunod, akkor a ragasztó eltávolítása akár nyomot is hagyhat, stb.
Emiatt tűnik praktikusabbnak a clippes lencse. -
-HajTömeg-
őstag
válasz
herdsman12 #3792 üzenetére
De miből gondolod,hogy ez nem jó,amit linkeltem?
-
herdsman12
őstag
válasz
-HajTömeg- #3778 üzenetére
Ha extra kamerázni akarsz, akkor a ragasztós, gányolás helyett valami hasonlót keressél.
-
batai15
félisten
válasz
herdsman12 #3790 üzenetére
Nekem is v5 van, ne önkioldót keresd! hang aktiválású kioldó van csak .
-
herdsman12
őstag
válasz
Dominó85 #3787 üzenetére
Dominó85!
Látom Neked még a v5 van.
Megnéznéd ezt?
Első két mondat a lényeg, a többi nem érdekes. -
deadbody
tag
válasz
Dominó85 #3787 üzenetére
Most már én is úgy fogok fényképezgetni, mivel beállításoknál egyszerű mód be volt kapcsolva így nem is volt ott hogy hány MP-re van állítva, de így már átállítottam, kösz hogy szóltatok.
Érdekesnek is tartottam hogy általában 4:3-as képet linkel mindenki, nekem meg szélesvásznúkat lő, de annyira nem foglalkoztam vele, mert a képek szépek voltak. -
nimfas
addikt
válasz
-HajTömeg- #3765 üzenetére
Ez egész ötletes.... a kérdés csak az, hogy az alap cucc amire rögzítve van a 2 lencse az öntapadós... és arra a lencse menettel megy rá, vagy rácuppan?
-
Gépötty
senior tag
válasz
Dominó85 #3772 üzenetére
Értem... Pedig az ember azt hinné, hogy...
Márpedig én nagyon gyűlölök mindenféle fóliát, úgyhogy ezután sem fogok használni. Nálam a telefonok esnek, nem karcolódnak. Az E61-em kijelzőjén egy egycentis karc van, de akkor valami feltört betonon mutatott be arconpörgést. Az alu házának sarkai viszont már gyakorlatilag tövig lekoptak, és azt hiszem, ezen csak elég keveset segítene a fóliaNem véletlen írtam feljebb a saválló acélból készült haditechnikát
-
batai15
félisten
Nekem akkuba is eddigi legjobb telefonom! Nekem valami faya tok kellene,és más nem.
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #3765 üzenetére
Én Aliexpress-ről rendelek és most már kizárólag minimum 4 gyémántos, de inkább gyémánt koronás tagoktól. A Piston II füles az Pandawill-től jött, mert ők igazolták felém, hogy eredetit küldenek (és azt is kaptam). Ettől függetlenül a Pandawill-ben sokat csalódtam, így marad az Aliexpress.
-
Gépötty
senior tag
Most épp a tmallboxnak olvasgatok utána, azt írják, 4%-ot rászámolnak a PayPal fizetés miatt. Akkor pedig már annyi is a BIG3-nak
Még azt nem tudom, legyek-e annyira genya, hogy ne a felcsútinak adjam a pénzem, és rendeljem inkább Szlovákiába, ahol 20% az ÁFAItt lakok a határon, nem gond átgurulni érte. Tanulságnak mindenképp jó lenne...
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Dominó85 #3764 üzenetére
Ezeket honnan rendeled?
Egy ilyenen gondolkodom,csak nem tudom hivatalos kiegészítő-e vagy valami utángyárott kitaláció
Ha innen rendelsz te is és megbízható,azjó -
Gépötty
senior tag
Már annyira fejből mennek az adatok, hogy a leírásban csak most vettem észre ezt:
"Original hard case and screen guard as gifts"
Még ez is
Persze a vitamin az ingyen DHL-ben van. (Vajon ezt azért hozzácsapják majd az ÁFÁ-hoz?)Persze a gugli mindjárt beárnyékolja a túl szép képet, ezzel a találattal:
"A tmallbox azt csinálja, hogy free shipping az áru, de ha kosárba teszed rögtön rádob talán 3$-t a Shipping sorban és a végén fizetéskor talán még PayPal költséget is rászámol. Ezt leszámítva egyébként azt hiszem megbízhatóbbak közé tartozik, emlékeim szerint telót többen rendeltek már tőlük." -
Gépötty
senior tag
válasz
hevizms #3760 üzenetére
Tegnap olvastam először itt valamelyik topikban a tmallboxról, ha megöltök sem jutott volna eszembe, ha nincs meg az előzményekben. Elvileg innen már többen rendeltek.
(A narancssárga "Shipping calculator" alatt mutatja, hogy ingyen van a posta) -
Gépötty
senior tag
válasz
-HajTömeg- #3758 üzenetére
Persze, az áfát mindenképp, főleg ha DHL.
Most telefonról vagyok, és fejből nem tudom hol láttam, de nem túl sokára leszek a gépemnél, akkor megírom. -
Gépötty
senior tag
Köszönöm szépen nektek a bátorító szavakat!
A gombvilágítással megbarátkozom (a fizikai gombok hiánya nehezebb feladat lesz), a kamerával pedig már most is csak nyitva tartási időket dokumentálok (érdekességképpen a 6230-asom kameráját 7-8 év alatt csak kipróbáltam, hogy működik, soha nem fotóztam vele).
A kihangosítós dolog még piszkálja az agyam, mert most vettem egy BT rendszert a kocsiba, de nem ez lesz a szűk keresztmetszet.
Azt hiszem, eldőlt a dolog. Most épp van is egy lehetőség, 152USD ingyen DHL-lel, azt hiszem, nem kellene lemaradni róla... -
batai15
félisten
Nem ismertek még olyan ikon pakkot amibe rendesen mutatja a miui idöjárás illetve az iránytűt?most jolla pakk van,abba az időjárás ikonja pontos és az iránytű is élőbe mutatja az irányt,ezt még a gyári se tudja!
-
szoporiz
tag
válasz
Gépötty #3753 üzenetére
Nekem ez a második Hongmim. Batár módon Eladva, de csak egy hónapig bírtam nélküle és vettemis a kkövetkezőt. Eddig a legjobb dual simes telefonom (sok volt előtte). Hibái amik bosszantanának, még nem jöttek elő, talán a sistergő hang videofelvételnél meg az alsó 3 kapacitív gombnak nincs háttérvilágítása.
-
Gépötty
senior tag
Sziasztok!
Eljött az ideje, hogy hat év nyúzás után nyugdíjba küldjem az E61i-met, és ha már dual SIM, akkor a 6230i-met is, amit már csak a megszokás tart össze
Néhány hónapja szűröm a lehetséges jelölteket, mára két vas maradt versenyben, gyakorlatilag fej-fej mellett:
- Lenovo S820;
- Hongmi.
Nemrég átolvastam az S820-ról érkezett hozzászólásokat, és azt hiszem, le is tettem róla. Ezzel a topikkal még csak december közepén tartok, és már keresztbe állnak a szemeim, úgyhogy addig írok, míg látok valamit
Olvastam, hogy valaki kínlódott az autója BT kihangosítójával, amint kicsöngött a telefon, eldobta a kapcsolatot. Ezt sikerült megoldani?
Mivel eddig más komoly problémával nem találkoztam, ezért azt kérdezném, a mindennapokban nincsenek a fentihez hasonló, idegesítő dolgai?Köszönöm a válaszokat!
-
esox
senior tag
válasz
-HajTömeg- #3741 üzenetére
ez tetszik.
Ha megjött érdekelnének a képek! -
batai15
félisten
Akkor másik fólia kell, mert nekem nem ilyen "3" rétegű van , hanem csak le kell venni és felragasztani.
3 réteg: 1-es és kettes amit le kell szedni, ill maga a fólia , aki nem értené esetleg. -
BSOD
senior tag
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
batai15 #3746 üzenetére
Az elmélet egyszerű, a gyakorlatban számomra ez megoldhatatlan
Elvileg így kéne -
batai15
félisten
Valaki tudna tipet adni fólia felrakásba? istennek nem össze. vagy bebubisodik, vagy akorhogy nézem pontosan felrakni, nem sikerül és a peremre ragad és ott levegősödik be
-
batai15
félisten
válasz
-HajTömeg- #3744 üzenetére
szerintem nem fog jobb fotókat készíteni
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
-HajTömeg- #3743 üzenetére
Szóval mennyire hivatalos oldala?
Elírtam ez előbb sorry.
Ha megbízható megrendelném hozzá a lencsét,amit linkeltem. -
-HajTömeg-
őstag
A xiaomiworld mennyi hivatalos oldala a cégnek? -
hege21
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #3741 üzenetére
Ez eredeti:
http://m.aliexpress.com/item/1762164170.html
Bocs a linkért telóról vagyok... -
-HajTömeg-
őstag
válasz
batai15 #3740 üzenetére
Na,szuper,akkor sokkal nem vagyok beljebb...
Ezt a kamerát próbálta már valaki hozzá?
Nagyon érdekelne -
batai15
félisten
válasz
-HajTömeg- #3738 üzenetére
aszem de.
Alapból semmi gond nem lenne vele, ha a gombok 2 nap után nem koptak volna le, és nemsokkal utána a miui felirat is kihulott. -
hege21
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #3735 üzenetére
Nekem eredetileg piros hátlappal jött,azon piros a gombsor is!
És a MI felirat is! -
-HajTömeg-
őstag
válasz
batai15 #3737 üzenetére
Ezt tervezem,ugye nem innen rendelted?
#3739) hege21 Mázlista!
-
batai15
félisten
válasz
-HajTömeg- #3735 üzenetére
nem tudom, de ami nekem van az biztosan nem az .
-
herdsman12
őstag
Mi lehet az oka a név megváltoztatásának? Eredetileg Red Rice, külföldre Hongmi néven futott ez a telefon, most meg már a gyári honlapon is Redmi néven fut.
Elmentettem az eredeti honlapot (14.01.14.), azon még büszkén említik, hogy:
Tajvani AU Optronics (Apple szállító) 4,7 inches IPS Retina kijelző,
Samsung / OV hátsó megvilágítású 8 megapixeles kamera.
Egyedül a Dirac hangrendszer kiemelése maradt.
A januári 20 millió MIUI felhasználó 35 millióra nőtt.
Lecserélték ezeket, vagy csak ciki volt emlegetni a "gagyi" szállítókat? -
-HajTömeg-
őstag
válasz
herdsman12 #3733 üzenetére
Igen,elvileg van,de állítólag elég limitált példányban adtak ki ezzel Hongmikat.
A második linkedet már néztem, a közeli képen hasonlónak tűnik,mint az ebayesek,de lehet berendelek egyet.batai15 Melyik az eredeti?
Mert persze mindenhol azt írják original... -
batai15
félisten
Után gyártottat kerüljétek!
-
herdsman12
őstag
válasz
-HajTömeg- #3731 üzenetére
Gyári adatlap szerint van piros hátlap.
Itt is árulják. -
Laza...
addikt
válasz
-HajTömeg- #3731 üzenetére
Van hozzá gyári is, az árán is látszik. Ebayen nézegettem (nem most), biztosan van az most is.
Hongmi Back cover, hongmi battery cover, valahogy így próbálj rákeresni
-
>Deego..
senior tag
válasz
-HajTömeg- #3729 üzenetére
Tapasztalatom alapján a gyári hátlap is elég jó minőségű.
Ha szépen le tudod fújni festékszóróval akkor kb ugyan ott vagy. Esetleg még fóliázhatod is. -
-HajTömeg-
őstag
Matt piros hátlapot rendelt már valaki?
Olyat,ami a reklámjában is van,nagyon tetszik,de Ebayen csak gagyinak tűnő, lakk vagy rózsaszín beütésű "red" hátlapokat találtam eddig. -
mclane_
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #3725 üzenetére
Egy noname(talán transcend) 32Gb-ost rendeltem ebay-ről, semmi gondom nincs vele.
-
doongoo
addikt
válasz
-HajTömeg- #3720 üzenetére
2 normál SIM. Olyat nem tudok, mit nem kedvel, de a 64GB-os class 10 micro SDXC-t kedveli
-
Ryoo
senior tag
Sziasztok! Kacérkodom a gondolattal, hogy vegyek egy ilyen telefont, találtam nagyon jó áron a minideal.com-on. Kérdésem az lenne, hogy a vámolás, hogy működik ezeknél, hallottam már sokféle variációt, és egyol oldalon volt olyan is, hogy nem vámköteles, csak áfa-köteles a termék. Előre is köszi!
-
-HajTömeg-
őstag
Van olyan micro sd kártya,amit nem kedvel a telefon?
Olyan márka vagy class osztály?
A sim az normál benne vagy micro sim? -
herdsman12
őstag
Nem találom az önkioldót a kamerában. Az előző verzióban (v5) se volt?
Ez android vagy Xiaomi feature?
Esetleg ötlet a megoldásra? -
mclane_
aktív tag
Láttátok az új Xiaomi cuccokat? Tervez valaki venni? Én gondolkodom egy MI Boxon. Erre szívesen lecserélni a jelenlegi médialejátszómat, na nem mintha bármi gondja lenne, csak hát igen tetszik
A régebbi változatot ismeri valaki? Milyen?
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #3712 üzenetére
-
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy jó minőségű vörös hátlapot olyan max 10$ körül?
Memóriakártyából van olyan,amelyiket nem szereti? -
zsola400
senior tag
válasz
gonorrea #3704 üzenetére
Itt egy részletes ROM telepítési útmutató
-
gonorrea
senior tag
Bakker egyfolytában szívok! Cwm összefolyósan indul, kínait nem vágom! Flashtol nem megy, és nem csak hangot nem tudok állítani, de rendszerfrissítésnél is "beállítások alkalmazás leállt"!
A telefon cpuz szerinteredeti
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo X Fold3 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest