- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
drbree
csendes tag
http://en-de.sennheiser.com/earphones-microphone-headset-stereo-mm-30i
ettől eddig még nem volt jobb headsetem.
de a piston nem rosszabb mint ez. nem is jobb.xiaomi piston 2 updated. ez van jelenleg forgalomban. ezt gyártják egyedül már csak. a többit már nem.
meg van egy paperback xiaomi hs de az fehér... -
-
drbree
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az eredeti piston szetten nincs L-R jelzés. viszont a jobbos füles szárán van egy kis gumijelölés, ez jelzi hogy ez a jobbos.
"bár már lehet h ezt is lekoppintották"
-
kano
nagyúr
válasz
Dominó85
üzenetére
Nézz meg mondjuk egy Optimus G-t. Azért van különbség gyorsaságban a Hongmival összevetve. Az, hogy mennyi prg -t rak rá az ember az szükség dolga is lehet. Elsősorban azért a támogatás miatt váltok és, mert még el lehetett adni korrekt árban. Ha megjelenik a MI3s és a Hongmi 1s akkor a sima Hongmi azért olcsóbb lehet (mint ahogy már az is). Szerettem én a sima Hongmit is.
-
SSlyTR
senior tag
piston füles: 15 dodo
http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=friday -
kano
nagyúr
válasz
mclane_
üzenetére
Félre értetted.
Remélem, hogy hamarosan megjelenik egyáltalán az 1S WCDMA változata és már rendelem is.

De jók az előjelek, ahogy olvasom 22500 pontot nyom antutuban.
Az pont az a gyorsaság beli különbség a sima Hongmihoz képest ami már nagyon komfortos lehet. Reméljük...
Ha meglesz, szólok... -
Dominó85
addikt
válasz
doongoo
üzenetére
Ez eddig rendben van... csak hogy ha valamit eredetinek vesz az ember, az legyen is az. No meg pont egy fülhallgatónál pont hogy a hangzása lesz más, ha nem eredeti. Én ha 25 dolcsiért vettem volna a füles és olcsó(bb) utánzatot kapok, ami hangzásban nem hozza azt a szintet, amit az eredeti... tuti hogy refundoltattam volna az egészet. A hamisítványt megtartottam volna és ingyen köteleztem volna az eladót egy eredeti küldésére. Sokan naivnak hisznek (áh ilyet nem lehet), pedig volt már erre precedens.
-
SSlyTR
senior tag
Ma kifagyott a hongmi. Kb 2 hónapja használom ez volt az első. Talán elnézhető neki.
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
A v13 rom magyart is tartalmazó verziója tetszik. Nagyon.
Ugyan hiányzik a 2-es SIM-en a 3G, és a led villogtatás messze nem olyan, mint az Ultimate rom alatt, de jó. Viszont kérdés nélkül ismét elküldött mindkét SIM egy egy SMS-t Kínába a xiaomi fiók aktiválása előtt.

-
kano
nagyúr
Hátrány:
- túl kicsi méret;
- gyengébb minőségű hátlap;
- gyenge hangminőség (de ezt már javították mióta eladtam);Előny:
- rendszeres frissítés;
- sok tartozék;
- sok fejlesztő (sok rom);
- nagyon jól kézre áll;
- nagy akku vehető hozzá;
- akár 2 rom egyszerre is lehet a telón.Igazából a barátnőmnek vennék egy MI2S-t de nekem túl kicsi a kijelző mérete.
Viszont a 32GB is kapható már 300$-ért. Elgondolkodtató... -
bojtix
tag
Üdv!
Régóta olvasgatom a fórumokat, vacilálok a Hongmi és a MI2S között. Van olyan akinek mindkettőhöz volt szerencséje?
2 év ZTE Blade után (1-2 hétig i4s is volt, visszamentem droidra
) őrült igényeim nincsenek, de egy jó masinát akarok.
Inkább a fogás, napi használat (gördülékenység, beállítások) és a kamera közötti különbségek érdekelnek. Játszani nem fogok. Dual SIM nem életbevágó.Előre is köszönöm a kompetens hozzászólásokat!
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha tudnánk mennyi variáns van...

-
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az ibuygo neked mutatott erről certificat-ot? Mert a pandás igen. A gáz az hogy mocsok flashben mutatta meg így a screenshot fekete...
-
-
Dominó85
addikt
Rengeteg fotót csináltam róla a Hongmi-val. 
Főbb szempontok gyors értékelése a fülesről:
Anyaghasználat - *****
Hangzás - ****
Körítés - *****
Ár - ****Az árra nem volt szívem 5 csillagot adni, mert drága! Az egy dolog, hogy nekem csupán 17USD-be került, na de előtte más rendelésekből (értsd költöttem) a Pandawillnél összejött pár panda-pont, amit akciós terméknél is elfogadott. Mák...
A hangzásra azért adtam csak 4 csillagot, mert ha nem bűvészkedünk az EQ-val és nem állítjuk be a Hangok-nál a Xiaomi Piston-ra a fülest, akkor biza kevés a mély és/vagy BASS rajta. Amúgy meglepően jól szól. Én variáltam az EQ-val (Egyéni profil) és fincsi hangok csalhatóak elő vele. Én főleg régi rockot és dallamosabb, éneklős metált hallgatok. Ahhoz tökéletes lett így.A referencia képek egész hadát holnap osztanám meg, mert lassan indulnom kell éjszakásba 12-őzni.

Pár észrevétel, ami igazolja biztosan az eredetiségét:
- QR kód alapján beazonosítható mind a doboz, füles és a belső doboz is!
- VAN L és R felirat a fülesek tövénél a gumivégeken
- az anyag megmunkálása minőség ellenőrzés meglétére utal
- A füles két végén a fémrácsok szélesek, sűrű rácsszerkezetűek
- A felvevő egységen a Hangerő Le és Fel, nem fordítva működik*
(vigyázat, ez a beállításokban testre szabható!)
- az alsó dobozban ott van a fém klip és az S, M, L méret feliratozás
- alsó dobozban 3x2db nagy lyukú műanyag tartó tartja a cserélhető gumiharangokat
- A felső részen a QR kód ott figyel
- A felső rész alján csepp formában, ujjlenyomatot idéző mintával körülvéve 1More Design feliratHirtelen ennyi jutott eszembe a rendelkezésemre álló időben. Pá

-
-
hege21
aktív tag
v13 romnál meg lehet oldani,hogy sima USB tárnak ismerje fel a számítógép?
-
Sanyesz.
őstag
Az SMSreg.apk gyakorlatilag minden kínai ROM-ban benne van. Nem MIUI specifikus. Mindig vannak fellángolások, hogy ez valami kémprogram, de sose volt bizonyítható. Az biztos, hogy az eltávolítása nem okoz maradandó problémát. A kínai soft eltávolító scriptek le szokták pucolni. Nálam a korábbi ROM-okban mind jelen volt, nem vettem észre semmi gyanúsat.
-
kano
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én is erre gondoltam, bár én soha sem regisztráltam magam ilyenre (és nem is küldött semmilyen SMS-t sehová).
Meg kell próbálni törölni az appot. Vagyula szerint nem része a MIUI rendszernek sem Mi2S-en sem a Mi3-on. -
-
kano
nagyúr
Vagyula azt válaszolta, hogy nem tudja mi ez az smsreg.apk amit trójainak ismer fel pár vírusellenőrző.
Ez nem véletlenül a Xiaomi accounthoz kellő szutyok (ami sms-t küldözget)?
Szerintem töröljétek a feltelepített rendszerből és kész (azért először csak nevezzétek át és mozgassátok el a system mappából). -
Dominó85
addikt
Igeeen!!! Eredeti Xiaomi Piston II fülest hozott tegnap a postás a Pandawillről. AztaQ (akciós 21.99USD - 5USD Panda pontok) 17USD-ből jött ki.

-
kano
nagyúr
Na srácok a mai nappal elhagylak titeket. Bár azért továbbra is olvasni fogom a topicot, de már telefon nélkül. Ma este elvitték a kicsikét. Hamarosan érkezik remélem az 1S.

-
vegyszer
addikt
válasz
batai15
üzenetére
Ez engem is érdekelne...
Épp most küzdöttem meg az Ultimate rom frissítéssel.
script aborted: assert failed: apply_patch_check("/system/xbin/su", "09a6de91bfd32ae0722e88d07ece1112530c44de", "282f1da6e6bd65ac7319b7e9ecf9da48c9560a76")
assert failed: apply_patch_check("/system/xbin/su", "09a6de91bfd32ae0722e88d07ece1112530c44de", "282f1da6e6bd65ac7319b7e9ecf9da48c9560a76")
E:Error executing updater binary in zip '/sdcard/downloaded_rom//miui_ota_iq446_stas2z_4.3.15_4.3.23_0955ec658b_4.2.zip'
E:Error installing zip file '/sdcard/downloaded_rom//miui_ota_iq446_stas2z_4.3.15_4.3.23_0955ec658b_4.2.zip'
Done processing script file
I:Copying file /tmp/recovery.log to /sdcard/recovery.logBizony, bizony. Csak unroot után ment fel a frissítés. Majd a másik kettő is lejött, és utána meg Farmaroot... És megy minden. Persze előtte kb 5 X akadtam el a frissítés folyamán
-
SSlyTR
senior tag
Egy pici furcsaságot vettem észre. Az utóbbi időben nem jelez a hongmi, ha facbookon valami történik. Semmit se változtattam rajta. A notifications be van állítva a facebook appban.
Mi lehet a gond? -
Geby
senior tag
válasz
batai15
üzenetére
Nekem is csinált ilyet miután V5-ről V13-ra frissítettem és visszatöltöttem az adatokat. Napjában többször megjátszotta ezt. Most majd kiderül, hogy a tiszta V13 mit csinál, de ez csak ma reggeltől van, így nem tudok még hosszútávú tapasztalatokat mondani.
Múltkor valahol megtaláltam, hogy a Gmail ikon is mutassa az értesítéses buborékszámokat, hogy hány olvasatlan mailem van. Merre lehet ezt bekapcsolni ?
-
batai15
félisten
Én nem használok 2 simet így ilyen gondom nincs

Más , a telefon nagyon jó. Reggel mobilnet nélkül pár másodperc alatt jelet talált és végig tartotta míg betekertem a meló helyre. (8 km)
És akkuban is nagyon jó mert végig zenét halgattam (27 perc) és 5 % -ot merült ez idő alatt.
Ha Kéritek dropboxra dobok fel lumia 820 vs redmi képeket.
Egy dolog ami nem begyere hogy van mikor nem zárja le a képernyőt megadott idő után(1 percre van állítva)
Erre van megoldás ? -
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12
üzenetére
Sajnos nem. Nem értem rá utánajárni sem.
Lehet ráírok vagyulára...
-
kano
nagyúr
Az a gond, hogy a MIUI-ban nem lehet ezt megadni...
Pl. a TouchPal Contacts az a tárcsázó ami a legjobban kezeli a 2sim-es telókat. Viszont az a probléma ezzel, hogy sok csirkelábas karakter van benne (de az alap menüje azért angol). Én ezt használom és nagyon jó. -
bazsy_
tag
Sziasztok!
Sokan panaszkodtak arra hogy nem lehet default simet választani a stabil romban. Playen találtam ezt: pixel phone pro . létezik belőle 7 napos próbaverzió is, előtte ki tudjátok próbálni lényeg hogy működik a dolog be tudtam állítani, hogy csak a 2 simről tudjak hívást indítani mindenféle számláló és rákérdezés nélkül. Most akcióban 1 dollár a fizetős verzió.
Üdv
-
kano
nagyúr
Nekem ilyenem van (nem biztos, hogy innen rendeltem). De az a helyzet, hogy egy kicsit nyújtani kell a Hongmi hosszához (de nekem már egész jól sikerült).

-
s4tch
veterán
válasz
margithid
üzenetére
"tuti felviszik licittel annyira mintha kínából rendelném vámmal"
Ha te mondod...

Várd ki a végét, nem lesz ez vészes. Láttam már kalapnyi aukciót 100 angol font környékén lezárulni.
(#3326) Sanyesz.: Én ebay-en nem vennék telefont.
Én meg ott vettem a barátnőmnek a Hongmit, és jó áron kaptam jó eladótól vatta új, eredeti telefont. 5 nap alatt itt volt Kínából, DHL levámolta, és még így is sokkal olcsóbb volt, mintha bármelyik webshopból rendeltem volna.
-
margithid
veterán
Köszi, ennél a mixershopnál melyik szállítást kell választani?
EUEXP1 (Europe Express for the order with battery, with tracking number.100% Sure NO custom duty for you,about 7-12days)
Ezt?
Az ebayes se rossz, csak ugye ott nem fix árért megy, tuti felviszik licittel annyira mintha kínából rendelném vámmal. -
s4tch
veterán
válasz
margithid
üzenetére
4 lehetőséged van:
- megvenni itthon a telefont a xiaomishop.hu-ról
- keresni spanyol, angol ebayen olyan európai eladót, aki szállít ide (pl. ezt); európán belül nincs vám, nincs áfa
- Kínából rendelni, vámot, áfát fizetni
- Kínából rendelni a mixeshopból úgy, hogy drágább lesz a szállítás, de úgy küldik a csomagot, mintha Európából érkezne; a technikát nem ismerem, oldja meg a mixeshop.Más legális megoldás nincs.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
margithid
üzenetére
Ezt a trükköt felejtsd el!

Sokszor le lett írva: bármilyen árat is tüntet fel a kínai a csomagon, az teljesen érdektelen. Neked a PayPal fizetést kell becsatolnod, ha kérik. Ott pedig ugye az "igazság" van.Amúgy pedig minden bolt, minden kérés nélkül totál kamu árat ír a csomagra. Régen (értsd: kb. tavaly őszig) volt is ennek jelentősége, de azóta felvilágosultak a vámon is.

-
margithid
veterán
Na most tényleg elgondolkodtam a minidealen való rendelésről. Megkérdeztem tőlük, hogy alacsonyabb összegre is fel tudják-e adni a csomagot amit rendeltem. Azt írták igen, igy a vám is elkerülhető, magyarán annyi a telefon amennyiért rendeled, se vám, se áfa.
Csak msot nézem hongmi éppen nincs minidealen, nem baj, úgyis jővő hónapban rendelném. -
Dominó85
addikt
BlueDeath
Igen a Frosted Shield rajta volt, de pont pofára esett, így sansztalan volt, hogy ha csak minimálisan is, de ne károsodjon. Együtt fogok tudni élni eme inci-finci szépséghibával is.Laza...
A Frosted Shield és vele együtt a hátlap is lerepült a telefonról. Mondom akkorát csattant, hogy azt hittem vége a dalnak.Van egy olyan érzésem, hogy pont a hátlap és a shield lerepülése mentette meg a telót.hevizms
Te sem bánsz vele kesztyűs kézzel? (csak vicc) Sajnos nekem a kilincsbe akadt a ruhám/karom és minden energiám a telefonba és annak repülési sebességébe áramlott. Most már tudom, hogy erre is képes. "Fly, Hongmi, fly"
Egy kis érdekesség: Mértem ma a GPS-t a buszon állva illetve az Alstom szerelvény Örs-Pillangó szakaszán. Mind a két alkalommal csak akkor kapcsoltam be a GPS-t mikor már a járműben tartózkodtam. Gyengébben ugyan (9/7 műhód, 10-15sec kapcsolódás, 20-33 jelerősség, 10-13 láb! pontosság), de itt is kiválóan teljesített a Hongmi.
Kimaradt:
laca112 ÜDV A KLUBBAN!
-
laca112
tag
Sziasztok!
Ma beléptem én is a klubba!
Régóta olvasgatom a fórumot és megtetszett ez a telefon.
Lenovo A760-ról váltottam erre.
Az első benyomásom:
- kicsit nagyobb mint amit vártam
- nagyon gördülékeny,gyors.
- az anyagminősége nagyon jó
- gps néhány másodperc alatt jelet talál
- a hangminőse tisztaA flosmall-tól rendeltem,kaptam hozzá ajándék keménytokot és fülhallgatót.
A dhl hozta vásárlástól számított 6. napon a kezemben volt a teló mindenféle "papírmunka" nélkül 192 dodóba került amiben volt 6 dodó biztosítás (a biztosítás 60 dodó értékig visszatérítette volna az egyébb esetlegesen felmerülő költségeket).
Szóval a bolt nagyon korrekt volt.
Az első nap után nagyon elégedett vagyok.
Ja igen lenne egy kérdésem is:
Rendszermentést azért gondolom ennél a telefonnál is javasolt?!Laca
-
Laza...
addikt
Az a baj ezeknél a telóknál, hogy bazi nagy kijelző, Nagy felület (akármivel is van merevítve belülről) és rohadtul nem bírják az esést, csak szerencse dolga hogy megúszod/nem úszod. Bezzeg a régi butatelók...széthullottak darabokra, összepattintgattad és ment tovább
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Az frankó.

Egy kis off: padlón csattant a Hongmi-m tegnap. Kb úgy kb 160cm magasról hosszú és sebes légvonalon... Lélekben már felkészültem a legrosszabbra, de iszonyat nagy mákomra a GG-t körbevevő műanyagból pattant "csak" legy egy pici darabka. Sokkal rosszabbul is járhattam volna. Ma a városban mászkálva gyorsan le is próbáltam valamennyi funkcióját a telefonnak. Perfecto és egy qrva nagy megkönnyebbülő *huh*...
-
hevizms
addikt
Tegnap megjött végre a Nilkin tokom.Nagyon szuper.Tetszik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Lexus, Toyota topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Plus 256GB yellow gyári független megkímélt akku 90%
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone Air 256GB Space Black ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium 94% ! 3 Hó Jótállás
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium ! 3 Hó Jótállás
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 94% ! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem már a gyártó sem tudná.

Remélem, hogy hamarosan megjelenik egyáltalán az 1S WCDMA változata és már rendelem is. 
Az pont az a gyorsaság beli különbség a sima Hongmihoz képest ami már nagyon komfortos lehet. Reméljük...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)