- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Különleges és kompakt Maxsun deszka jön az AMD platformon
- Akciókamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Dominó85 #3040 üzenetére
nincs tartós tapasztalatom ezekkel a tokokkal. Ezelőtt szilikont használtam és bár hullott szétfelé (pár eséstől volt rajta karc és repedés is) a teló még gyári állapotú volt.
Kb 10 perc tapasztalatát írtam le, első kézbevételt. A másik tokhoz képes a nilkin nagyobb és így nagyobbnak tűnik vele a telefon más a fogás, hiábe csak 1 mm, az is számít. Sikerült leejtenem próbálgatás közben, kicsúszott a kezemből. Szőnyegre esett a nilkin tok le is jött. Ha betonon van ez, akkor a teló sarka bánja
A másik annyira rajta van, hogy már félek leszedni, eléggé feszegetve jön le. Persze nincs igazi veszély, csak én utálom a pattintós feszegetős dolgokat. De lehet ez is lejött volna róla a leejtéstől, nem tudom, nem fogom szándékosan dobálni a telefontMinőségre tapintásra nem rossz a nilkin, de maga a formája meg a fogása nem az igazi. Azt simán kinézem belőle, hogy 3 vízcseppes tokot használnék el, míg egy nilkint.
Én még mking tokokat nézegettem, de árban már húzósabbak és picit unalmasak is. Volt egy jó kinézetű náluk is, de 12 dollárt már soknak tartok egy tokért. Ráadásul most már van 4 db.
-
batai15
félisten
válasz
Dominó85 #3040 üzenetére
Egyet értek a nillkin az eggyik legjobb minőségű, és fogású tok. Nem mellesleg a telefon méretét sem növeli vészesen. a fólia amit mellé adnak nem nagy szám, de a tok elég jó. Eddig minden telefonomom ilyen volt kezdve az alcatel ot995, one x, nexus,. 4x hd telókig és nagyon jók voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest