Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Dominó85
üzenetére
nincs tartós tapasztalatom ezekkel a tokokkal. Ezelőtt szilikont használtam és bár hullott szétfelé (pár eséstől volt rajta karc és repedés is) a teló még gyári állapotú volt.
Kb 10 perc tapasztalatát írtam le, első kézbevételt. A másik tokhoz képes a nilkin nagyobb és így nagyobbnak tűnik vele a telefon más a fogás, hiábe csak 1 mm, az is számít. Sikerült leejtenem próbálgatás közben, kicsúszott a kezemből. Szőnyegre esett a nilkin tok le is jött. Ha betonon van ez, akkor a teló sarka bánja
A másik annyira rajta van, hogy már félek leszedni, eléggé feszegetve jön le. Persze nincs igazi veszély, csak én utálom a pattintós feszegetős dolgokat. De lehet ez is lejött volna róla a leejtéstől, nem tudom, nem fogom szándékosan dobálni a telefont
Minőségre tapintásra nem rossz a nilkin, de maga a formája meg a fogása nem az igazi. Azt simán kinézem belőle, hogy 3 vízcseppes tokot használnék el, míg egy nilkint.
Én még mking tokokat nézegettem, de árban már húzósabbak és picit unalmasak is. Volt egy jó kinézetű náluk is, de 12 dollárt már soknak tartok egy tokért. Ráadásul most már van 4 db.

-
batai15
félisten
válasz
Dominó85
üzenetére
Egyet értek a nillkin az eggyik legjobb minőségű, és fogású tok. Nem mellesleg a telefon méretét sem növeli vészesen. a fólia amit mellé adnak nem nagy szám, de a tok elég jó. Eddig minden telefonomom ilyen volt kezdve az alcatel ot995, one x, nexus,. 4x hd telókig és nagyon jók voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- ASUS routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung kuponkunyeráló
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ford topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor X5c Plus
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest