Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hardvervadászat november elején
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Rendeltem Tempered Glass védelmet a Hongmi-ra. Amint megérkezik és feltettem, megírom a véleményt róla.

Aliexpress-ről rendelnék MiKey-eket. Mivel darabonként igen drága, így várom azok jelentkezését, akik FIX igénnyel kérnének 1-több darabot. Postázom is majd (az 150Ft lesz sima levélként).

-
Geby
senior tag
Ez a MiKey a Hongmihoz is jó ?
-
zsola400
senior tag
Akinek nem működik v13 rom alatt az usb tár, ha gépre csatlakoztatod [FIX for USB connection]
-
kano
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Jiayu G2F?

-
CoolBoy323
nagyúr
-
herdsman12
őstag
válasz
m4csk4fogo
üzenetére
A gyári v5 után jött a v13, működik rendesen.
Eddig annyi hibát találtam, hogy sok kínai szöveg maradt a téma, stb. letöltéseknél. -
batai15
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
nem, csak én azt hittem a 10. a redmi ,erre a 7. helyen volt, ez lepett meg.
-
m4csk4fogo
tag
Meg tudja valaki mondani, hogy melyik most a "legjobb" rom a Hongmira?

Egy összefoglaló olyan jó lenne

-
-
batai15
félisten
-
nimfas
addikt
válasz
herdsman12
üzenetére
Na ezt én is belőttem a HTC-men...azon is most épp MIUI rom van, és ezzel én is szívtam.....

-
pityu07
csendes tag
válasz
herdsman12
üzenetére

-
pityu07
csendes tag
Hali! Valaki aki már tapasztaltabb Miui -ban megtudná mondani hogy lehet a boltból programokat telepíteni mobilnettel? Én akárhogy erőlködöm csak wifivel hajlandó programokat letölteni. Vagy ez valami Hongmi sajátosság?
-
doongoo
addikt
válasz
batai15
üzenetére
Minden telefont a maga idejében kell vizsgálni, ld. Galaxy S2 2011-ben jött ki és akkor tényleg az egyik, ha nem A legjobb androidos teló volt. Azóta persze eljárt felette az idő, de még ma sem rossz (például az én 3 éves pédányomat boldogan nyúzza még az asszony teljes megelégedéssel). És monduk meg lehet nézni, hogy akkoriban milyenek voltak még a kínai telók...
Ha a mostani Hongmit nézzük majd 3 év múlva, valószínűleg nem lesz már sehol sem, de lesznek majd újabbak.
Az meg egy jó jel, hogy már az eladásokban is látszik a feltörés. Talán majd a nagy nevek (amiknek azért szintén jók a telefonjaik, csak hát ugye az ár-érték arányuk elszállt) is észreveszik ezt a trendet és okulnak belőle, mert különben jön majd szépen a piacvesztés.(ld. Nokia korábban és most)
Meg tán az értelmesebb emberek is felfigyelnek arra, hogy van árban ésszerű alternatíva és nem csak az agyonhype-olt telefonok léteznek a piacon. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, köszi.
-
doongoo
addikt
válasz
herdsman12
üzenetére
én swype-ot használok, abban van saját szótár ill. használja a gmail, twitter, facebook fiókokat is. Van benne kétnyelvű gépelés is, és elég gyors, nálam eddig az a non-plus-ultra billentyűzet.
-
-
Sanyesz.
őstag
Gyerekek! Lenne egy tiszteletteljes kérésem.
Adott egy Mobius (akció)kamera, amit okostelefonról is be lehet állítani. Ehhez létezik egy androidos (és iOS is) alkalmazás. Viszont sem a tabra, sem a telefonra (THL T100s) nem tudom letölteni, mert a Play azt mondja, hogy nincs kompatibilis készülék. Máshol meg nem találtam. Elvileg az OTG képesség lenne az előfeltétel, de ez mindkét készüléken működik.
Amíg megvolt a Hongmi, érdekes módon arra engedte volna telepíteni, de T100s-nél ki sem kereshető ez az alkalmazás. Megtenné valaki, hogy leszedi és eljuttatja nekem az apk-t. Előre is köszi.
-
herdsman12
őstag
Elég gyengusz az a cikk, amelyik elintézte az "olcsó" jelzővel a Xiaomi fellendülését, szót se említett a minőségi alkatrészekről, a szakszerű tervezésről, összeállításról és a jól optimalizált rendszerről.
Mellesleg: billentyű-szótár ügyben ötlet, tapasztalat? -
kano
nagyúr
válasz
batai15
üzenetére
Szerintem azért egy S2 a maga idejében volt olyan jó mint a Hongmi, sőt...
nimfas
Nincs hozzá heti frissítés, és lehet rá másik launchert tenni. Van elviekben rá másik rom is, de minek szivatni magad vele.(#3465) batai15
Ha Te saját tapasztalat nélkül alkotsz véleményt valamiről, akkor legyen... Havernak meg javasolj egy szoftver frissítést (S4-en az első szoft volt problémás, utána nem). -
Sanyesz.
őstag
válasz
kisszoli0707
üzenetére
El kell keserítselek: én is így kértem a csomagot (szintén To2c) és fizettem ÁFÁ-t. Ha tényleg röntgeneznek, akkor édes mindegy, mibe van csomagolva a telefon.
Nekem a gyári doboz egyébként sem kellett, nem az "átcsúszás" volt a cél.
Mondjuk tényleg jól be volt csomagolva, kb. 10 percig bontogattam, mire előbújt a készülék. -
kisszoli0707
tag
válasz
margithid
üzenetére
Igen,meg lehet úszni a vámot,meg mindent!Én 2 alkalommal is rendeltem a TO2C-től,csak mivel nem kértem hozzá az eredeti csomagolást jóval kisebb pakkra össze tudták hozni a dolgot.Ráírták,hogy ajándék és simán átjött a vámon!Teljesen legális,csak éppen a vámon nem gondolják,hogy ebben a kis csomagolásban akár egy teló is lehet.Persze megvolt benne minden kiegészítő,sőt még az ajándékok is!Na és attól függetlenül szuperül becsomagolták a kis kínaiak,semmi baja sincs egyikben sem!
-
batai15
félisten
-
zolda
tag
Szia!
Nekem nincs még hongmi-m, így a kérdéseidre sem tudnék hiteles választ adni, de vásárlás előtt érdemes benézni ide:
http://m.logout.hu/tema/re_coolboy323_thl_t11_rendeles/friss.html
Csoportos rendeléssel sokat lehetne spórolni! Én is így tervezek hongmi-t venni :-) Más valakit érdekelne még?... látom, már rátaláltál :-)
-
nimfas
addikt
Hali!
Haver rendelne telefont Hongmi Redrice amit kinéztünk... a kérdés az hogylehet-e már hozzá kapni nagyobb akksit mint a gyári 2000mAh-s(kiderült hogy még nem...), továbbá hogy a heti frissítéseket le lehet-e hozzá szedni automatán vagy kézzel kell? Esetleg lehet-e feltenni másik ROM-ot rá ami nem MIUI vagy egy másik Launcher-t?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv. -
hevizms
addikt
Azért túlzásokba ne essünk.Nagyon jó kis telefonok a Hongmik,de azért a Samsungok is ott vannak a szeren.
Sőt!
Lehet hogy rohadt drágák,de nagyon jó kis telefonok. -
-
batai15
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ja nem rosz hogy a telefonunk most a 7 helyet érte el...!!!!!

-
-
batai15
félisten
http://m.portfolio.hu/vallalatok/telekom/tarolnak_a_kinai_okostelefonok.5.197398.html
-
batai15
félisten
válasz
herdsman12
üzenetére
Biztos nem láttam akkor. Köszi az infót amúgy.
-
herdsman12
őstag
válasz
batai15
üzenetére
Pár hete már írtam róla, most annyival kiegészíteném, hogy a Gmail fiókban írás a Maxthon böngészővel se egyszerű, de a gyári böngészővel eddig ok.
Más: érdekelne, hogy a google billentyűzettel működik valami szótár? Nem találtam semmi használhatót, max a Névjegyeket használja szó kiegészítésre, azt meg pont nem kéne.
-
batai15
félisten
Használja valaki a gyári böngit? a szöveg kijelölés tetszik benne nagyon, meg asszem képes a könyvjelzőimet leszikronizálni?
-
mclane_
aktív tag
Na gizchina szerint lesz 4.4 MTKs SOCra is, kíváncsi vagyok, hogy mi mikor kapjuk meg

-
deadbody
tag
válasz
Dominó85
üzenetére
Akkor félreértettél, pont ez az hogy hongmi-t szeretnék, utánajártam sok helyen, ezt a topicot is olvasgatom egy ideje, videókat nézegtettem, review-eket olvasgatok róla, nagyon tetszik, nekem itt az a problémám jelenleg hogy az adott bolt mi van ha nem eredetit árul és pont ezért nem is írta pl a gg-t, a feltüntetett bench képeket meg akár honnan szedhette. Azért erre a boltra esne a választás mert több teló rendelés esetén euexp1 szállítással így lenne a legolcsóbb. És pont ezért tettem itt fel a kérdést, hátha rendelt már valaki onnan hongmit, és tényleg csak a bolt dolgozója hibázott és valóban eredeti.
-
deadbody
tag
Üdv,
Érdeklődnék valaki rendelt-e már Hongmi-t Mixeshop-ból?
A egyik telefon alatti review-ben az egyik hozzászólónak azt válaszolta a bolt hogy nem GG üveg van rajta, így kicsit elbizonytalanodtam hogy most akkor eredetit küldenek vagy nem?Ha valaki tudna érdemi infót róla azt megköszönném!
-
kano
nagyúr
válasz
batai15
üzenetére
Párhuzamosan volt LG G-m és Hongmim. Nem a Hongmit volt nagyobb élmény használni (értsd gyorsabb volt mint a Hongmi).
(#3417) Dominó85
Q**ára idegesítő amikor netezek a telón teljes sötétben és emlékezetből próbálom meg eltalálni a vissza gombot. Néha elsőre nem sikerül. Nem értem, hogy a kicsi ferdeszeműek miért spóroltak a 3 leden.
Na nem vitatkozom. Aki MTK-ra gerjed, használjon azt. Nekem sem volt vele bajom, szerettem is a Hongmit, lehet, hogy lesz még de azért egy kategóriába nem sorolnám bizonyos snapdragon procikkal. -
Dominó85
addikt
Nem nevezném gerjedésnek az MTK-s szimpátiámat (nem a focicsapat
). Egyszerűen felesleges faxverésnek tartom már a 4-8 magot is telefonba (előbbi a Snapinál, utóbbi a Samsungnál és MTK-nál). Inkább optimalizálnák a droidot és az aplikációkat, hogy legalább 2-3 qrva magon tudjanak számolni érdemben... 
Engem rohadtul nem zavar, hogy nem világít a Hongmi alja. Ha üzim van egy vak sötét szobában, akkor is megtalálom a középső (home) gombot, mivel alatta villog az értesítő led. Aki meg rutinból 3 gombot sem képes megjegyezni (menü - home - vissza, a Hongminál balról-jobbra), az szégyellje el magát. Amúgy egyszer sem volt olyan, hogy sötétben a menü vagy vissza gomb helyett a teló oldalán lecsúszott volna az ujjam. Ugyanis alapból fel fog venni az ember keze egy olyan tartást, amivel könnyen kezeli a kütyüjét. No de hát a mai világban már lassan a WC is okos lesz, csak az nem aki ül rajta.

-
kano
nagyúr
válasz
Dominó85
üzenetére
Akkor nagyon rossz a forrásod. Az 1S snapdragonos (már jelenleg is, csak ugye nem WCDMA) és 2 simes.
Valamit valamiért (nagyobb teljesítmény->nagyobb fogyasztás). De ha Te az MTK-ra gerjedsz, akkor legyen...Párhuzamosan használtam a Hongmimat és az LG G-met. Nem csak antutu pontszámban mutatkozik meg a snapdragon előnye...
-
Dominó85
addikt
Antutu farkinca verésben biztosan jobb a Snapi sárkány, de egyelőre a hűvösebb fejű és kisebb fogyasztású SoC az MTK. Ezáltal a hosszabb üzemidőt is az MTK SoC-ok tudják hozni. De persze kinek mire kell telefon, na meg ma már 10 méterenként van konnektor és minden 3. embernek van powerbankja is.
(csak viccelek, pici iróniával) -
kano
nagyúr
válasz
Dominó85
üzenetére
Ki mondta ezt a nagy marhaságot?
Az 1S az snapi 400. 
És az MTK-ra sajnos soha sem lesz annyi moddolt cucc mint a snapdragonra. Ha azonos érban nyit mint a Hongmi akkor mindenképpen 1S-t veszek.
(#3409) szoporiz
Azért egy snapdragon CPU-t ne hasonlítgassunk egy MTK-hoz. Egyértelmű mindenkinek, hogy melyik a jobb ... és az nem az MTK. Ráadásul még annak a 4.4-nek meg is kell érkezni. -
szoporiz
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Pont ez "volt" az 1s előnye: a szoftver fejleszthetősége. De így szerintem nem lesz akkora durranás HA lesz az MTK chipsetes verzióra is 4.4.
Bár én tuti rendelek egy 1s-t is és majd jön a hasonlítóteszt az tuti
Utána meg az egyik eladásra kerül.Dominó85: IGEN? Nem a snap 400? Csak mert a Moto g dual simes verziója is nevetve elmegy a snapi 400-al.
-
-
-
szoporiz
tag
Azért ez elég biztató jel:[link]

-
SSlyTR
senior tag
senn? hagyjuk már. vacak bóvli, addig tartja jónak az ember, amíg nem vesz valami igazán jót.
A 3ezer forintos maxell metalics jobb mint a 10ezeres sennek. Mind a basszusra megy rá, hogy elnyomja milyen vacak középtájt.
Ha nem hiszed kérdezz csak rá a füles topicban.A senn jó cuccau 50-60 ezer forintos kategóriában jönnek elő. Alatta nagyon rossz az ár/érték aránya.
"Nem ajánlott márkák
Néhány márka sajnos nem követi megfelelően a piac alakulását, ezért jelenleg vagy rendkívül rossz ár/érték arányú termékeik vannak, vagy esetleg minőségi problémákkal küzdenek. Az alábbi fülesek megvétele nem ajánlott, mert általában kevesebb pénzből jobb/tartósabb/élvezhetőbb ajánlatok közül választhatunk:
- AKG (rossz ár/érték arány)
- Beats by Dre (divatmárka, rossz hangminőség, drága)
- Sennheiser (rossz ár/érték arány, főleg alsó kategóriában)
- Skullcandy (divatmárka, rossz hangminőség)
- Xears (gyenge összeszerelés, rövid és problémás garancia)
Ide sorolhatók az egyéb hírességekről elnevezett fülhallgatók is, mint például Bob Marley, stb." -
Dominó85
addikt
Jaja, nekem az Updated 2014 verzió jött Pandawill-ről.
Nos jelentem hogy megvan az elásott kutya. Avagy miért nem volt finom kis basszus a Xiaomi fülesen. Nos ha zenét szeretnénk hallgatni vele és szeretjük az erőteljes basszust, akkor NE a Xiaomi Piston, hanem a Normál fülhallgatót válasszuk és az Mi Hangszínszabályozásban a mélyeket kicsit húzzuk visszább (lejjebb), illetve a közepes frekvenciájú hangokat kicsit feljebb. Nagyon meggyőző a hangzása. Profilt persze számtalant elmenthetünk, így akár albumonként, az azokhoz illőt tudjuk beélesíteni. Figyelem, mielőtt bárki is panaszkodna a Piston füles
halkságára, ellenőrizze le a Hangok menüpontban a beállításokat (Zene és Multimédia hangereje) Továbbá az sem mindegy, hogy az adott album milyen hangerő beállítások, minőség, kbps ráta mellett lett tömörítve!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- OLED TV topic
- Hardcore café
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hát ez rossz hír.