Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Acer Predator 21 X: szürreális
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Neztel tezteket a Xiaomi Piston fulesrol? Ugyan olyan szar mint a hamisitvanyok. Konkretan nincsen kozeptonus a hangokban.

Sracok, nem tusom feltenni a Google Framwork keretrendszert a telefonra... egyszeruen berakja Pause allapotba a letoltesekor. Igy tovabbra sincsen Playem. Illetve a telot hogyan lehet rootolni? Miert nincsen ennek a telefonnak temaosszefoglaloja???
-
mclane_
aktív tag
válasz
vegyszer
üzenetére
Nekem nem hajlandó. Letölti újraindul TWRPben és failed. Töröltem a zipet, újratöltötte és ismét, megpróbáltam telepíteni a zipet, ez a hiba:
Skipping Md5 check: No Md5 file found
assert failed: apply_patch_check("/system/media/theme/default/lockscreen
...ahogy nézem nem csak nekem nem ment...
-
Tudom, én voltam hikomat, hogy bedőltem az olcsó árnak, de ezt akkor sem hagyom annyiban.
Rendeltem egy ilyen Piston fülhallgatót a készülékhez. Meg is jött bő egy hónap után (DE 45 napon belül), de egy nap használat után kiderült, hogy valószínűleg hamisítvány...
Rossz is a hangminősége, meg ezen leírás alapján hamisítványt kaptam... Indítottam egy "ügyet" eBayen, kíváncsi leszek, mi lesz a vége.

-
Dominó85
addikt
Íme a Hongmi-s teszt fényképalbumom: [Album]
Ebbe töltöm majd fel a többi képet is. Nagyon faja képeket lehet vele készíteni.
-
hevizms
addikt
Érdekes egy szitu ez a telefon visszaküldés úgy hogy átcsúszott a vámon.
Ilyenkor pld ha mondjuk beleegyezik a kinai és hege21 kap helyette mondjuk egy új WCDMA verzióst és az fennakad,akkor arra kell fizetni áfá-t?
Mert azt vágom hogy ha én visszaküdök egy telót mondjuk garanciába és előtte a szükséges papirokat kitöltve,bemutatva hogy én már fizettem egyszer már áfát-t,akkor visszafelé már nem kell,na de itt egész más a helyzet.
Ilyenkor hogy megy ez? -
Sanyesz.
őstag
Ha "trackinges", értékbiztosított csomagban küldöd vissza, akkor ugyanúgy követheted a sorsát, mint idefelé. Az a helyzet, hogy azt mondod, kb. 25.000-ben áll meg a "kompenzációval". OK, de nagyjából ugyanennyibe kerül a Pandánál a TD-s modell (120$). Én visszaküldeném, de ez magánvélemény.
Hamar rájössz, milyen jó lenne a 3G (ha lenne).
-
hege21
aktív tag
-
hege21
aktív tag
Levelezgettem velük,de még folyamatban van az ügy...
A paypal írt,hogy küldjem vissza és visszatérítik az árát+költségek,kicsit füllentettem beírtam a vitába ,hogy nekem vám költség is volt,de nem tudom egyáltalán azt visszatérítenék egyáltalán?
Mert akkor inkább visszaküldöm
-
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12
üzenetére
Egy ideje google fiókot használok erre. Simán böngészőből rendbe lehet tenni a kontaktokat és szinkronizálni.
-
mclane_
aktív tag
Ultimate ROMos kollégák nektek a 4.2.23-->4.3.4 frissítést megcsinálta? Nekem nem hajlandó...
-
herdsman12
őstag
Eddig a Nokia PC Suite által rendszerezett névjegyeim között most nagy a káosz. Látszólag rendszertelenül különböző fiókokhoz tartoznak.
Megjavítanám, de mivel? Jó lenne PC-s megoldás, mert a monitor, billentyű, egér kényelmesebb, mint a telefon. Xiaomi, Google fiók esetleg valami másik alkalmazás?
Nincs humorom mindet kipróbálni.
Aki ismeri ezeket, adhatna tanácsot, hogy melyiket, miért célszerű használni. -
BocsiAG
csendes tag
Hali
Szerintem szilikon tokból talán a üveg tiszta lehet jó vagy ami nem átlátszó. Én a MINIDEAL-ról rendeltem nekem egy kék tokot adtak hozzá és vakuzáskor látni a kékséget

Meg én vettem hozzá ilyet: Nem mondom, hogy hű de nagyon jó, de mivel forgácsoló üzembe használóm. Olajba, fogács között, nem árt.[link]
Másik:
Egyébként lusta voltam még kicserélni a romot és már megkérdezem. Gyárival nyomulók (4.2.2 HM2013023 MIUI-JHBCNAH4.0). Úgy látom csak a DSP manager hiányzik róla. Meg valamilyen okból csak alkalmazással tudok internet rádiót hallgatni. Mert se a crome, se az opera, se a gyári android böngésző nem működteti. [link]. Ugyan ha feltenném végre a magyar romot működne e vagy egyszerű baja van?
-
Dominó85
addikt
Kicsúsztam az 5 perces szerkesztési időből...
Akik előrendeltek nálam fóliát, azoknak egy kis hírmorzsa a csomag jelenlegi állapotáról:
2014.03.03 11:21 Küldemény információ: Célországba megérkezett / Arrived in the destination country -
Dominó85
addikt
Sikerült a Vodás APN-t átállítva 3G mobilnetet kicsikarnom a Hongmi-ból. Életemben először láttam a H jelzés mellett egy + jelet is.
Pikk-pakk pillanatok alatt betölt egy oldalt a gyári böngésző. Na ezt nevezem.Update: Csináltam egy kazal képet, amit majd felrakok Google Drive-ra estefelé. Le a kalappal, faxa kis optikát tettek a Hongmi-ba (F2.0-2.2 simán)
hege21
Én akárhol szambáztam "világvége helyeken" eddig mindig volt 3G a telón H jelzéssel. -
hege21
aktív tag
Lehet kibékülök TD-s verzióval,de még függ mit ajánlanak cserébe,mert én WCDMA kértem....
Mobilnet se olyan csiga lassú,pl a fórumot 5-10 betölti simán
Első tapasztalatok jók,egyetlen probléma a hátlap nyöszörgése és a fényes felület miatti csúszás...
Új hátlap és szilikon tok már szállítás alatt...
P770 váltottam szerintem az aksit leszámítva mindenben jobb nála... -
SSlyTR
senior tag
válasz
hevizms
üzenetére
tegnap reggel melóban vettem észre, hogy 22%on van az akku, és nem volt töltőm. Valamiért nem is kértem. Amikor este/késődélután hazaértem 14%-on volt.
De az igaz, hogy ez használatfüggő. Én nem játszok vele. Nem nyomkodom egész nap (azért dolgozni is kell). De mail-t, fb-ot és skype-ot jelzi, ha villog a led ránézek. Még pár programot használok. És ennyi. (és persze telefonálok vele)Szerintem jól használja az akksiját, de akkor ez csak nálam van. Most hétvégén lesz olyan, hogy sokat fogom nyomkodni, majd meglátom milyen lesz.

egyébként érdemes bezárogatni a programokat, mert ha háttérben futnak, tudnak csácsogni
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Dominó85
üzenetére
Bocs, de igazán mit vártál? Ha Te lennél az első Hongmi tulajdonos itt a fórumon, akkor nyilván "innák a szavaidat", de többeknek 1-3 hónapja megvan. Nekik már nem újdonság, ami Neked az.

Nem kell ezen felhúzni magad.
Én pl. megnéztem a videóidat, így tudom, milyen a gyári doboz, mert én annó nem kértem. -
Dominó85
addikt
Látom kb mindenki lex@rja magasról a kommenteimet. Ha teher vagyok a topik számára, akkor kérésre nem fogok itt HSZ-t gyarapítani. A logout-os cikket az elkészülte után meg majd elolvassa az aki akarja.

Első benyomások egyéb iránt:
- anyagminőségből jeles a készülék
- gombok háttérvilágításának hiánya picit fáj, de cserébe nem fehér/szürke, hanem vörös (Red Rice ugyebár)
- a kamera sötétben is faxa képeket csinál
- a led villant lehet nyugodtan vaku-nak hívni (sikerült belenéznem...)Kérdés:
Nincsen Play a telefonon, azt hogyan tudnám pótolni? Mert addig bizony nem tudok 1-ről kettőre jutni a belakását illetően.
Root és CWM, majd idővel felkerül rá. Most nincsen időm vele szórakozni sajnos. -
csubuka
addikt
Köszönöm a részletes leírást
Elhiszem, hogy jó kis gép ez, én is azért buktam rá, plusz mert 120 dolcsiért jó lett volna... a kis apróságok meg beleférnek. Az Y300 nem igényes, full low-budget jellegű az egész, ott a DE működik-nek van a hangsúly, teszi a dolgát
Utoljára igényes telóm a C902 volt (az is ott hever a fiókban már sok-sok éve... (de azt tudtam addig használni kényelmesen amíg el nem kezdett szétmállani nagyjából a kezemben, volt benne anyag, ha ilyen szófordulattal kellene élni
), de szerintem ilyen drágább cuccokról idővel leáll az ember mert nem lesz attól elégedettebb... Vennék egy iPhone-t holnap "bölcsen, mert az az igazi telefon" csak szégyenszemre kidobnék egy rakat pénzt tökfeleslegesen az ablakon a semmiért voltaképp. Remélem tényleg lesz még akciós a Hongmi, kicsit a panda már megint felzaklatott, nagy kópék... sokszor csinálják én meg bedőlök az akcióiknak, volt már, hogy le is csaptam és egy hét múlva kapom a mailt hogy refund mert hoppá még sincs... -
vegyszer
addikt
A 4.3.5 rom videó még mindig kattog. De azt a bugok, hogy nem lehet sip fiókot a tárcsázóhoz adni, javították. De a timly még mindig nem szundizik a hangerő gomboktól, és a gyári ébresztő is a hangerő gombra állítás utam a POWER gombra reagál.

-
Crytek
nagyúr
Remélem előbb utóbb a WCDMA-s verziót és szét akciózzák majd!
-
SSlyTR
senior tag
válasz
csubuka
üzenetére
még annyit írnék, hogy én nagyon igényes vagyok sok mindenre. Ha valami nem tetszik, akkor nem rejtem el a véleményemet. Azt vettem észre, hogy az emberek nagy része nem ennyire igényes. Azt is kiváló minőségűnek mondanak, ami az én szemeben vacak. Vettem alin motoros kesztyűt, van 20 excellent értékelés és az enyém, hogy rubbish. Ajánlottak mások kiváló minőségű kesztyűt (már 2szer annyiért), azt is egy halom gyártási hibának tudtam csak titulálni. Majd vettem valakitől egy soha nem használtat jó áron, és az bejött, de az valóban minőségi darab.
Én ki merem jelenteni, hogy ez a telefon minőségi.Nyugodtan kérdőre vonhatsz, ha te nem ezt tapasztalnád. (de ezt fogod
) Akksija 3 napig simán bírja, nekem mondjuk végig neten volt (wifi vagy 3g be volt kapcsolva). Ha Gps-e jól működik, 130 perc gps navigáció olyan 55%-ot merít az akksin. Szerintem ez nagyon jó eredmény. A menürendszere átlátható és gyorsan reagál. Nekem a kamerája is tetszik. Ezt majdnem sötétben lőttem vaku nélkül.
Viszont van 1-2 dolog, amivel együtt kell élni: A mérete nem a legkisebb. Lehetett volna 1 cm-rel kisebb. A soft gombok (lent a 3 gomb) nem világítanak, sötétben picit gáz. Az aljára került a tölt és adatkábel csatlakozó, nekem az oldalán jobban tetszene. Ma pedig a fényképek megnyitásakor kicsit belassult, lehet mert 500 kép volt a mappában.
Bocs, hogy hosszan írtam.
sorry, hogy nem jött össze
-
csubuka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Lecsúsztam róla... pedig jó lett volna, nagyon rafkósak a pandások, gondolom volt egy akciós készülék... mondjuk azt nem értem, hogy a belforgalmi "százpár" dollár körüli ár miért lesz ilyen magas mire eljut egy mezei kereskedőhöz... 50 ezret már nem ér egy 3G mentes készülék semmiképp sem, főleg, hogy még áfa is ficcen majd rá... Plusz igyekszem magam tartani a szumma 40 ezres évek óta fennálló korlátomhoz mobilbeszerzésnél
(Ezt sajnos nem tudom inflációval korrigálni, mert a megélhetéshez rendelkezésre álló összegem sem korrigálódik oly mértékben, plusz nem is akarom emelni...)Régebben már volt hogy paypalon meg is kapták a pandások a pénzt utólag meg mégsem volt nekik annyiért... kópék nagyon, meg rám akartak valami szemetet tuszkolni.
-
-
SSlyTR
senior tag
válasz
csubuka
üzenetére
nagyon jó ár, minél hamarabb csapj le rá, ha valóban nem kell a 3G. pandán az árak gyorsan változnak.
Én azt tapasztaltam, hogy még azért sok helyen nincs wifi. Vagy ha van is jelképes. Nekem van céges előfizetés kb végtelen mobilnettel, szóval nekem kritérium volt a 3g. De akkoriban a legolcsóbb tdma-s készülék 175 dollárba került.
-
csubuka
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Köszönöm! Jobban belegondolva tényleg mindenhol van wifi, ahol meg nem ott max megosztja valaki a közelemben
Eddig megvoltam e nélkül... sőt ha végre lenne egy megfelelően gyors telóm, ami kis intézkedéseimhez elég le nem cserélném semmi kincsért... az Y300-ban egyedül a memória szűk keresztmetszet nem tetszett meg hogy vastag és nem jön be a dizájnja és alja a hátlapja... amúgy kb elég a felhasználásomra, csak lehetne gyorsabb, nem játszom soha... össze vissza emailezek, olvasgatok, teli van fotókkal, böngészgetek...http://www.pandawill.com/xiaomi-hongmi-smartphone-mtk6589t-quad-core-1gb-4gb-ips-hd-screen-47-inch-otg-white-p81344.html
Abban tudnátok segíteni, hogy ez vajon meddig érvényes akció vagy van-e még?
De akkor az kijelenthető, hogyha nem kell wifi akkor ez a legkóserebb ajánlat? Jó a minősége összeszerelésre?
-
-
csubuka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ejj... rosszkor kapcsoltam akkor... mégsem olyan akciós a 120 dolcsi? Igazándiból kiszámíthatatlan, hogy lesz-e szükségem 3G-re vagy sem... ha valaha el akarom adni, akkor ez gond lesz, de ha jó gép és mindenkinek bevált, akkor az várhat sokat (most a "kiutalt" Y300-at már egy éve nyüstölöm és egész bejött, csak az 512mb ram nem szimpi benne meg a vastag dizájn)
-
-
csubuka
addikt
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Előbb utóbb sajnos lehet kelleni fog a jelen fejlődő követelményeit nézve
Ám akkor meg az eladásnál leszek bajban nem? Van aki bepróbálta így? Ha 3G kell akkor mi a jónak minősített most? (A dizájn tetszik nekem nagyon... ugyanúgy bejött a jiayu 3gs pl...)Basszus egy százassal drágább a WCDMA-s... mndjuk egyhamar úgyse adom le a tíz éve használt bevált dominós sim-emet (és nem leszek előfizus, úgyis wifizónában vagyok mindig vagy valaki megosztja akinek épp korlátlan mobilnetje van
) -
csubuka
addikt
Sziasztok!
120 dolcsiért van a pandán... megéri a jelen kínálatban is? Ez az európai 3G mentes verzió...
-
Dominó85
addikt
És egy videó a kicsomagolásról és minden vicik-vacakról: [YouTube - Unboxing]
Megjegyezném, hogy a Pandawill kapott egy nagy negatív értékelést is tőlem, mert a Xiaomi faxa minőségi UK töltője mellé egy hitvány 2USD-s f0s EU átalakító fejet küldtek. Cseréltem is rögtön le a fényképezőm fali töltőjének fejével. Viszont a fekete álló tok nagyon baba.
-
Dominó85
addikt
IPS betekintési szögek vizsgálata: [YouTube Videó]
Körülmények:
- teljesen besötétített szoba
- első körben teljes fényerő
- második körben minimum fényerő
- na meg némi bénázás részemről![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
Srácok megosztom eme FÉNYKÉP ALBUM-ot, amiben a Xiaomi Hongmi-mról és a hozzá kapott Nillkin Frosted Shield tokról találtok képeket. Az album folyamatosan bővülni fog a hamarosan megírásra kerülő Hongmi kiveséző Logout-os cikkem miatt is, így érdemes lehet elmenteni. A Teszt fotók lehet külön mappát kapnak majd.

-
SSlyTR
senior tag
szóval nem kihajtva telefonász? Akkor te vagy az első

Láttam már embereket ilyenekkel telefonálni. Vicces látvány. Mintha egy kis könyvet nyomnának az arcukhoz.
A szilikon tok valóban nem elegáns viszont az nyújtja a legjobb védelmet. Én arra gondoltam, hogy mikor használod a telót, akkor hátrahajtod a tok előlapját és úgy már elég vaskos. -
xhege
veterán
Hát ez semmivel nem tette vastagabbá a telefont mint a szilikon tok. A kihajtás az valóban fura, de mikor telefonálok nincs kihajtva és tökéletes a hang. Nekem ez sokkal elegánsabb, mint a szilikon tok. Ízlésről azonban felesleges vitázni.
Mindenki használja azt, ami neki a legmegfelelőbb. -
Dominó85
addikt
válasz
vegyszer
üzenetére
Még nem raktam fel rá. Most csináltam róla egy full sötét szobában betekintési szöges videót a legalacsonyabb és max fényerő mellett is. Nos a kijelző egyszerűen mesés! Jiayu G3-om van (és marad is még egy darabig, amíg ezt le tesztelem), így viszonyítási alapnak tökéletes.
Update: Felraktam a tokot. 100%-ban passzol.
Végre a kamera része sem lg ki a tel hátulján a szilikon tokon túl! Hatalmas piros pont a Xiaominak.
Nem ugrik le róla. Ez retail package-s Nillkin tok, így tuti eredeti. Ami 7 dolcsi alatt van sokszor nem eredeti. Írta nekem az Ali-s eladó is.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Most 3 tok van úton, azt tartom meg, amelyik a legjobban tetszik, a többi eladásra kerül sztem. Képről nem bírtam eldönteni milyen, majd élőben. De ha egyik se lesz az igazi, akkor majd ilyet rendelek.
És most is van egy szilikon tok rajta. Biztos ami biztos alapon.
-
szoporiz
tag
Én is Nillkin frosted shield-et használok.Nagyon jó semmi gagyi hatás.
-
Mindenkinek, akinek tok-problémája van.

Vegyetek ilyet.
Tokba is beletehető, védi a készüléket, pontosan illik rá, stb...

-
BSOD
senior tag
Több kollégám használ pingpongütőn ilyesmit. Én nem lettem ilyen mazo. Telefonáláskor nem tudtam hová hajtani az elejét. Opcionálisan le fogom fejteni az előlapot (varrva van) és van egy bőrbevonatos keménytokom. Sajnos még így is zavaróan mélyen vannak a gombok az oldalában, túl vastag.
-
SSlyTR
senior tag
Én egyáltalán nem értem, hogy olyan kihajthatós vacakot hogyan tudnak az emberek használni.

Hatalmas lesz tőle a telefon. Nem is rendeltem olyat, mert az első telefonálás alkalmával, úgy tépném le a telefonról.
Egyébként a szilikontok véd a legjobban. Nincs annál jobb.
Úton is van már a nilkin keménytokom.
-
Dominó85
addikt
Ma végre átvehettem a sötét szürke (kínai kicsit színvak lenni, fekete nem = sötét szürke) Nillkin Frosted Shield tokot. Teljes retail csomag, igényes műanyag csomagolásban, mintha egy bolti polcról vettem volna le. Ingyen törlőkendővel és Nillkin fóliával. Mindösszesen 7,60USD volt. Ennyit nekem megért. Már csak a telefont és az 50db fóliát várom (előrendelés, árak priviben, már 12db foglalva). Képek a Frosted-ről hamarosan...
-
hunaqua
addikt
A Nillkin tok gyári hátlappal tökéletes! Külön kapható színes hátlapoknál fordul elő,hogy a jobb felső saroknál lepattan a Nillkin.
-
hege21
aktív tag
Valakinek nincs felesbe szilikon tokja,,

-
válasz
hevizms
üzenetére
A link szerint csináltam (ahogy a vásárlás után először is), csak pont az volt a gond, hogy lefutott, de nem történt semmi.
Egy dolog volt más, most csináltam egy cache törlést is (nem wipe) a gyári recoveryben. Ez látszólag nem futott végig, utána még is sikerült a TWPR-telepítés. -
hevizms
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szívesen.
Az a link elsősorban a TWRP telepités miatt lett ajánlva neked,nem a romcsere miatt.
Lényeg hogy sikerült. -
Valahogy sikerült a TWPR telepítés.
Nem tudom, hogy, pont ugyanazt csináltam, mint eddig. Mindenkinek köszi a helpet. 
herdsman12:
Köszi, de én a gyári (nem multilang) verzióval is elvagyok.
-
herdsman12
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Itt sokan ezzel a megoldással tettük fel a v5 magyarított verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Xbox Series X|S
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A vámot (ha lett volna) nem gondolnám, hogy a PayPal téríti. Miből? Az nem a vételár része.

Pikk-pakk pillanatok alatt betölt egy oldalt a gyári böngésző. Na ezt nevezem.
)
Utoljára igényes telóm a C902 volt (az is ott hever a fiókban már sok-sok éve... (de azt tudtam addig használni kényelmesen amíg el nem kezdett szétmállani nagyjából a kezemben, volt benne anyag, ha ilyen szófordulattal kellene élni
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)