Hirdetés
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SSD kibeszélő
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Kompakt vízhűtés
- Home server / házi szerver építése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
liksoft #6501 üzenetére
Küldtem riportot a fejlesztőnek, mert most nem egyértelmű mi zavarodott meg. Eddig nem figyeltem a Raw read error értékeket, ezért nem tudom mit írt ki korábban. De most pár napja folyamatosan nézem és feltűnt, hogy állandóan változik. Még ezzel sem foglalkoznék, de nem csak az Adat rész változik, hanem az Érték is, ami jobban aggaszt.
A Küszöb/Határérték állandó 62, Aktuális érték és Legrosszabb 100, 100, ami sajnos szintén összevissza változik, akkor ha az Adatnál növekednek a számok.
Tegnap megfigyeltem, az Adat 363 millióig ment fel és közben az Érték és Legrosszabb 68, 68 lett. Gondoltam, akkor kapok hibajelzést, amikor 62-ig csökken, de 68 után hirtelen magától lenullázódott többször is és 0-ról kezdte a számolást.. Azóta most még alapon vannak az értékek 100, 100, 0.
Mivel ez egy 3 éves Notebook és Win7, nem történt semmi változás. 1 éve frissítettem a SATA drivert. 2 napja visszaállítottam egy korábbi verzióra hátha azzal volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest