Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
- Akciókamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
adammkaa
senior tag
Az mitől van hogy root és kernel csere után nem indul el 2 fontos játék, meg program is ?
-
w333
félisten
válasz
bkiky01 #54292 üzenetére
Ugyan az mint a sima S3 csak tudja a 4G hálózatot is és nincs benne rádió !
Persze mikor az enyémet eladtam sokan meglepődtek hogy 4 magos proci van benne ... az a baj hogy emiatt : Link sokan tévhitben élnék és azt hiszik hogy 2 magos processzora van
persze ez nem igaz mert ugyan az a 4 magos proci van benne mint a sima S3 -ban
-
w333
félisten
válasz
bkiky01 #54287 üzenetére
Hát nem is tudom, én anno ugyanígy gondolkodtam, de végül az S3 LTE lett, és volt aki a sima S3 -t is lecserélte S3 LTE -re
Fontosabb főzött romok LTE -re is ugyanúgy vannak mint a sima S3 -ra, és szerintem lassan eljön az az idő is hogy az S3 LTE gyárilag tovább lesz támogatva a 2GB/RAM miatt -
[P]laci
senior tag
válasz
bkiky01 #54287 üzenetére
jól gondolod!
nagyobb felhasználói bázis -> nagyobb xda támogatottság
ez az egyik előnye a sima S3-nak!
Nem tudom melyik xperia-t nézegetted, de ha az xda támogatottság szempontjából nézzük a kérdést: sony < samsung, ha a developereket nézzük (bár ha tévednék, úgyis korrigálnak a többiek).dbius. köszi, kipróbálom azt is!
-
berczy03
aktív tag
Mi van itt már megint, anyám...
Ezek a mai fiatalok...Amúgy is hót elegem van már, hogy nem tudok ROMolgatni. Olyan elbaxott lassan jönnek ki friss dolgok, hogy már halálra unom magam a másfél hónapos rendszerrel. Kínomban már modemeket cserélgettem, meg kernel, hogy valami élmény legyen már.
)
Hogy szakmai kérdésem is legyen: MIKOR JÖN MÁR A 4.2.2???? És az 5???
Ja és még egy: Most a 2GB tényleg jobb, mint az 1?
-
-
bkiky01
senior tag
Ha ugyanannyiért kapok LTE verziót, mint a simát, akkor érdemes megvenni?Az LTE-n kívül és a 2giga ramon kívül miben tud többet az LTE-s? A sima rom-jai fölmennek rá?
-
Gizmo94
veterán
válasz
Sholom #54275 üzenetére
Hát innen kellene valakitől venned a topikból, jó áron, megbízható kollégától, de már félek ajánlani...
Csak akkor ajánlom ezt a megoldást, ha előtte egy roppant részletes bemutatkozó önéletrajzot mellékelsz, amiben meggyőződhetünk róla, hogy békés és szocializált létforma vagy, mert nemrégiben szakadt ránk ide a topikba a "szerencse" egy hasonló történet kapcsán. -
-
Ambavir
aktív tag
válasz
mgTerminator #54266 üzenetére
Cosmo ?
-
válasz
Sholom #54271 üzenetére
szia,
a szolgáltatósakat tilthatják, a gsm bolti vétel és gari szintén problémás lehet!
a 3 hónap garit nem értem, a sem szolgáltatós, sem pedig független gyártói gari esetén nem okés, hiszen mind a két esetben 24 hónap (my samsung regisztrációval 26 hónap) gyártói garancia adott, és az s3 (i9300) 2012. májusi típus, tehát attól korábban nem vehették!?!? -
Sholom
tag
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni telefon vásárlásban? Van több kinézett telefon is, pontosabban négy. 70 és 80 ezer forint között árulják őket.
- Hírdetési portálos, 3 hó garival (T-Mobile) 75e (azonnal válaszolt, van elérhetősége is, csak ezt hirdeti)
- GSM boltos, 3 hó garival, független 80e (megbízható egy ilyen bolt?)
- Hírdetési portálos 15 hó T-Mobile garival 79e (elérhetősége csak skype, több dolgot hirdet)
- PH-s T-Mobile garanciával (dátum ismeretlen) 79e (T-s létére független! elérhetőség van)A linkeket el tudom küldeni, ha valaki megtenné hogy segítene. Sajnos hétvégén már kis híján sikerült vennem egy telefont nyolcvanezerért, de a helyszínen mást láttam, mint amit vártam volna, így buktam a benzint. Ez már a második eset, ezért kérném nálam jobban hozzáértők segítségét. Sajnos új készüléket nem tudok venni, az anyagi keret maximum 85e forint
-
[P]laci
senior tag
Hátha valakit érdekel a dolog:
Hol egy trafik? Google Play
Hol egy trafik? Webes felület.Apropó, a TElvira app-nál ismer valaki jobb MÁV menetrend appot?
adammkaa, már megint megy a sok és fölösleges off...
-
Icetee
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #54246 üzenetére
Egy GSMOnline tesztben úgy fogalmaztak (Motorola Defy+-nál), hogy nem karcálló, hanem ellenáll a karcnak.
Tehát nem sebezhetetlen, de a többi sima üveg kijelzőkhöz képes jobban bírja a gyűrődést.Egyedül a zafír kristály üveg az ami nagyon strapabíró (drágább óráknál lehet vele találkozni), viszont az szerintem olyan drága, hogy nem érné meg használni egy 4-5"-os kijelzőnél. Másrészt technikailag lehet hogy kivitelezhetetlen, mert túl vastag lenne.
Nekem az S3 előtt Defy+-om volt, ami az első okos strapa telefonok között volt. Én arra is vettem kijelzővédő fóliát, meg az S3-ason is használok új kora óta. Szerintem abszolút nem zavaró és legalább nem lesznek micro karcok sem a kijelzőn. -
havri1
félisten
válasz
roberto211 #54247 üzenetére
Én úgy fogalmaznék, hogy a többi telefonhoz képest jobban véd a GG2, de csodát nem kell várni tőle.
-
roberto211
őstag
Háát nem minden karcot véd a GG sem. Nekem s3an van(vagy ha minden igaz volt )egy hajszálkarc pedig jobban vigyázok rá mint saját magamra. Szerintem ez is azon az elven van ,hogy nagyobb a füstje mint a lángja.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
roberto211 #54244 üzenetére
van pár ismerősöm akinek a gorilla glass magától megrepedt
az egyik egy S3, a másik egy Xperia Z volt.
Ez agorilla glass nem arról szól, hogy törésálló hanem hogy karcálló, de igazából még az sem, mert mind az i4-en mind az ipad3-on és az S3-on az van, egy idő után mégis keletkeztek rajta karcok akárhogy is vigyáztam rá. Fóliát én meg nem teszek a kijelzőre, nem szeretem a tapintásukat.
-
törölt tag
válasz
begrimisu #54242 üzenetére
Asszem, régebben volt téma. Az a baj, hogy ha por megy alá, vagy épp anélkül is, karistolja a telefont. Továbbá ha leesik, nem feltétlenül fogja fel az ütést, pl. behorpadhat, és akkor csak annyi a különbség, h így mintha fémre ejtetted volna. Youtubeon nézegess, sok a teszt.
(#54244) roberto211: a GG specialitása nem a törés, hanem a karcolódás kivédése. Nagyon vékony kemény üveg, ami rideggé teszi, ergo törik kis feszültség mellett is. A "puha" üvegek karcolódnak, cserébe nem törnek.
Persze nem nehéz kitalálni, melyikkel járnak jobban a gyártók (és sokszor a vevők is).
GeneraL_XTX: Részvétem, ez nagyon csúnya.
(fagyalllo amúgy 3l-lel írja a nevét!)
-
zlatan77
aktív tag
Látom többen is használjátok itt a siyah és perseus kernelt.
Ezek,azért ezer éve nem frissültek már.Siyah pl teljesen le is állt.
Ha valakit érdekel létezik van egy coustum kernel,ami stweaks-et támogat.Tulajdonképpen a siyah projektet vitték tovább.
Googymax kernel
Folyamatosan fejlesztik.Nagyon gyors,akadásmentes és az aksival is jól bánik.
Ráadásul a voodoo sound is visszakerült. -
begrimisu
aktív tag
Sziasztok ! Esetleg valaki használ fém bumper keretet? vélemény érdemes venni?
-
saril
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #54229 üzenetére
amúgy szerintem akkora kamu szar üveget tesznek bele a gorilla glass helyett hát mindenért elreped, törik
-
demyen
tag
eltünt az oldalsó sáv a telóról. hogyan tudom előhozni?
az a kis oldalsáv , még ujrarakás elött ott volt.
köszi
rákerestem, megtaláltam, vissza nyil hosszan.
-
Gizmo94
veterán
válasz
GeneraL_XTX #54234 üzenetére
Keresd meg a kékbékát, ha van neki akár hibás, de működő, szerintem simán rádug neked egy kijelzőt, hogy kiderüljön, hogy van-e még más baj is... Rátolnék én is egyet grátisz, csak sajna most éppen nincs külön S3 -hoz működő kijelzőm. Lehet, hogy még fent is van, írj neki .
-
havri1
félisten
válasz
GeneraL_XTX #54234 üzenetére
Fagyállót, nggabi, keresd őket itt ph-n!
-
Gizmo94
veterán
válasz
Nem feltétlenül halt meg az alaplap, belső zárlatot okozhat a törött kijelző is. Nem temetném még. Annyira érdemes bevinni bárhová, hogy dugjanak rá egy ép kijelzőt. Mivel ennek úgyis mindegy, te is szétszedheted annyira, kevesebbet, vagy semmit nem kell a próbáért fizetned úgy.
-
roberto211
őstag
válasz
Uhh.
Sajnálom .Nem valami szép látvány főleg úgy hogy tönkre ment.
-
havri1
félisten
válasz
Bár nem sok esély van, de egy szakinak lehet érdemes lenne megnéznie. Jó nagyot repulhetett :-(
-
Ambavir
aktív tag
válasz
Gizmo94 #54228 üzenetére
Nem erre gondolok. Ezt én is ajánlottam. Ez volt a kérdés:
Tudja valaki hogy lehet telefonnal felvett videót elforgatni??
Sajnos fektetve játssza le amit felvettemA fényképek közé mentett a telefon, s bármit csinál vele, mindig 90 fokban el van fordulva a videó.
Már laptopon eddigre megoldottuk, csak gondoltam. Azóta láttam néhány videószerkesztőt androidra is. -
GeneraL_XTX
veterán
Hát srácok ennyi volt S3-as pályafutásom, ennek annyi,be se kapcsol
Szerintem az alaplap is meghalt, rádugom a töltőre és annyira felforrósodik a telefon hogy már szinte égetBringázás közben kiesett az övtáskámból, elfelejtettem behúzni
Holnap veszek egy Nexus4-et, azt hiszem azzal folytatom tovább
-
Ambavir
aktív tag
Tudtok progit, amelyikkel felvett videót el lehet forgatni a telón?
Kinek mi vált be? -
Anulu79
addikt
válasz
Zsolaf #54224 üzenetére
Mindenhol jelentkezett lagg a rendszeren belül. Igaz nekem teljesen gyári minden. Semmi root vagy ilyenek. Igaz van fent 1-2 kamera app. Most vagy azokkal nem fért össze vagy csak alapban nem szeregi a rendszert. De mióta leszedtem nem akadok.
Egyébként meg nekem nem is tetszett. A "híres-neves" gömbpanoráma funkcióval se tudtam normális képeket lőni.
-
Vinchi
tag
Hát nekem eddig nagyon bevált az Omega v45.1 rom
-
törölt tag
Valaki meg akarja venni a kártyám?
(Nem kérte a SanDisk, hogy visszaküldjem nekik, ahhoz, hogy újat kapjak, tönkre kellett tennem. Nem tagadom, jól esett.)
-
Atesz918
csendes tag
Sziasztok!
Az alkalmazás listában lehet mappákat létrehozni külön program telepítése nélkül?
-
Zsolaf
addikt
-
peter_27
aktív tag
válasz
dobobazsy #54194 üzenetére
Szerintem nem kéne piszkálni. A Li akku kényes darab, főleg túltöltésre. Az hogy mekkora árammal töltöd azt a telefon szabályozza (ha van miből) de az akkuban is van védelem túltöltés ellen.
Ha valakit érdekel a téma itt mindent elmagyaráznak részletesen:
Akkumulátor akadémia - amit az akksikról tudni érdemes -
bkiky01
senior tag
Kérdésem az lenne, hogy van-e már gyári 4.2.2, vagy stabil cm ugyanez a verzió..?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Háztartási gépek
- Túra és kirándulás topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest