Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
-
Gizmo94
veterán
válasz
adammkaa #52784 üzenetére
Az mégnagyobb szopi lesz, amint Munez mester is megírta.. Bármi baja lesz, elátkozod a napot amikor megvetted. Inkább bízz a használt telefont eladásra kínálókban, a kamatmentes részletek csábítása miatt sokan váltanak s4-re. Találni fogsz jót. Vagy vegyél te úgy, tanulmányozd ezt 129k a teljes ára...Amire figyelj: Gyári Samsung 2év+2hónap prémium garancia. és rendezett papírok. Ez mindazokkal rendelkezik..
Varszegig Az a hosszabban menüpont..
Például MM és a többi műszaki multi, vagy szolgáltatók, dominoval, egyéb feltöltős kártyákkal.
-
nbukta77
addikt
En is. Es ha mas nincs akkor nyitnam en. Azt legalabb a garihoz vissza lehet zarni. En sem akarok minden aron megvalni az 1.5 honapos s3-tol csak ki akartam volna probalni egy iphone 4s-t. Csak valahogy most senki nem akar cserelni vagy ha akar akkor nincs gari vagy nem makulatlan.
-
kengyel
nagyúr
-
zlatan77
aktív tag
Hiba történ t az információk szerverről való lekérése során: RPC:S-5:AEC-0
Play mindig ezt írja ki.
Mi lehet a gond? -
Rem-X
senior tag
válasz
kengyel #52779 üzenetére
En vagyok az a srác :-) nem hiszem hogy hamisítvány tökéletes Samsungos original csomagban volt.
Az újraindulás pedig nem normál újraindulás volt csak 3-4 mpre Samsung logó mint bootnal aztán folytatta ahogy volt :-)
Melegedni viszont melegedik...
A bolt ahonnan vettem le lett informálva rengeteg jó vélemény volt róla...
-
zimmererm
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy két héten belül másodszor, ha telefonálok, a kicsörgő hangot sem és a hívott felet sem hallom, ő viszont hall engem. Kihangosítva sem működik. Két rommal is ezt csinálta, Omega és
Android Revolution HD, mindkettő 4.2.2., miután újratelepítem a romot( az újraindítás nem segített, a gyári beállítások visszaállítását nem próbáltam) ismét működik minden normálisan. Lehetséges, hogy ez a leaked rom miatt van, vagy haldoklik a hangszóró? (akkor viszont miért működik új romnál minden jól?) -
Gizmo94
veterán
-
w333
félisten
válasz
nbukta77 #52774 üzenetére
Valaki ma meg akarta venni az S3 LTE-t de mivel mondtam hogy előfizu hosszabbítással vettem így visszamondta, közben meg néztem élőben a Nexus 4-et (pufff hatalmas csalódás volt) írtam neki hogy most már nem eladó és nem veszek Nexus 4 -et, közben ő ma délután már megrendelte az S3 LTE-t valami gsm boltból kb. vagy 2 órája meg is kapta ... most csevegünk privátban és azt mondja hogy nagyon melegszik és már 1X újraindult, most akkor ez mi ? valami szürke importos hamisítvány ? mondtam neki készítsen képernyőmentést a rendszer -ről, most várom a válasz ...
Szerintem ez nagy tanuló pénz, és ne vegyetek telefont sufni GSM bolt-ból -
adammkaa
senior tag
válasz
nbukta77 #52774 üzenetére
Köszönöm de csak új és független érdekel! ez lesz a befutó szerintem
weee: Ez a link is webshop os, amit kinéztem azt mondod ilyen kiszállításnál garantáltan fóliás dobozban érkezik?
-
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
adammkaa #52769 üzenetére
Nem vennék gsm boltban semmilyet, semennyiért, semelyikben. Ez a következő tanács.. Mert az újabb szopás a legelső garanciás hibánál fog előjönni, bármelyik sufniboltban is veszed...
"ezen gondolkodom még de félek ettől is" Joggal. Van egy érzéked belecsapni a jóba.. Úgy elsőre..
Ezt és a trojna.olive nevú eladókat felejtsd el...
Mondom, topikból.. Nem ph hirdetésből, hanem innen a topikból..
Varszegig: Ez egy korrekt felajánlás volt.. Nem kellene sokáig várnod szvsz..
Lafaty
-
adammkaa
senior tag
válasz
Gizmo94 #52764 üzenetére
Hát szép hogy nem ennyiért mivel rengeteg voltban 101.000 102.000 inkább újat szeretnék és csak olyat fogok venni amit előttem szedik le a fóliát a dobozról ha nem , nem veszem meg esküszöm, beparáztam teljesen. Olyan nagy meccset vívtam ezért a pénzért is hogy nem hiszitek el.
-
lafaty80
addikt
válasz
Gizmo94 #52764 üzenetére
Reggel van még
(#52762) adammkaa: Így kell ezt csinálni kérem...
(#52765) havri1: Jött már a cégünkhöz úgy telefon a T-től (webshop rendelés), hogy bontott volt a doboz, vagy legalábbis sérült volt a cimke.
(#52761) bagaba1: Nem ajánlott. Akik javítanak itt is telefont, azok sem fogják megcsinálni. Sosem lenne már olyan mint az eredeti...
-
Gizmo94
veterán
válasz
Varszegig #52763 üzenetére
Egy pöppet lemaradtál ezzel a kommenttel..
adammkaa N akkor jó volt a tanács.
Másik tanács: innen vegyél a fórumról telefont, ennyiért gyönyörűek közül válogathatsz. Sőt, már kevesebbért is.. Megbízható eladót itt a fórum környékén fogsz találni, ebben biztos vagyok.. Nem, nem hazabeszélek, nekem nincs eladó S3-mam.
De pár napon belül itt találni fogsz nem egyet, azt hiszem..
-
adammkaa
senior tag
De azért ez a nagy tanácstalanságom nem azért volt mert bátortalan visszahúzódó, nem szókimondó lennék, csak mert samsung d500 ról szerettem váltani S3 ra, és gondolhatjátok mit mond nekem az hogy t s szoftver van rajta, mikor megvettem a telefont(de gyanus volt nekem is) Nem akartam elhozni csak 2 órát utaztam érte, valahogy átbillentem oda hogy megveszem. Na akkor a szituáció: Megérkezem a boltba, lerakom az asztalra a telefont, (ugyan az a csávo volt bennt), első kérdésem, ugye tudod hogy miért jöttem vissza. Azt mondja nem, miért baj van a készülékkel? Mondom semmi probléma tökéletesen működik csak rootolva van kernel modosítva, nem lehet frissiteni, és T software. Rögtön mondom ez után békével jöttem de akár rendőrökkel is jöhettem volna, add vissza a pénzt itt sem vagyok üzletedet sem fogom rontani mindenkinek jó. Átnézi a telefont azt mondja egy gyári független a pénzt nem fogja visszaadni. Mégegyszer elmondtam neki ugyan azt nagyobb hangerővétellel, majd a végére odafűztem hogy ha nem adja vissza a lét akkor itt az s3 rol fogom a rendőrséget felhivni és betárcsáztam előtte a 112-t. Azt mondja a pénzt nem tudja vissza adni akkor sem.(gondoltam ez olyan hatással lesz rá hogy azonnal vissza adja, de mikor ezt mégegyszer kimondta meginogtam). Mondtam neki ha nem rakja le az asztalra a 100K azonnal tárcsázok. Erre azt mondta felhivja a főnökét ő csak egy alkalmazott. (én tudtam hogy ő a főnök bennt). Mondom neki felhívod saját magadat most tényleg? Elkezd telefonálni, azt mondja lehet összecserélték a dobozt, és várjak mert hozzák vissza. Mondom neki 5 percet várok, de tudom hogy ez az egész telefont egy nagy rakás szar nekem a pénzem kell. Mondtam neki hogy a dobozon és a telefonban az imei is különbözik mit akar mégis.(persze tudtam hogy nem létezik olyan doboz) felvették neki a telefont bediktálta a dobozon lévő imei számot majd közölték neki a telefonba hogy az egy T szolgáltatós telefon volt utólag lett függetlenítve. Majd mikor nekem ezt elmondta utólag hozzá tette hogy "azt hitte hogy ÉN át akarom baszni, mert hogy a 9.kerben ez napi szinten megy. Mondtam én nem 9.ker vagyok.. Aztán benyúlt a kasszába kivette a pénzt odadta, és már mentem is. Fél órát biztos hogy ott voltam. Most már félek telefont venni is , csak olyat veszek amin még a dobozon is fólia van, lehet olyat venni valahol? Nem kellett volna elhoznom , dehát nem értettem ahhoz hogy nincs gyári függetlenen ts software.
Azzal viszont nem értek egyet hogy ha PH ról vettem volna nem történik ilyen. Mégis ki az az ember mikor megvesz egy éllítólagos független uj készüléket rögtön néz egy IMEI számot. Én sem jöttem volna rá ha nem akartam volna lefrissíteni a telefont..
-
bagaba1
tag
törött előlapi üvegre tudtok valami megoldást, hivatalos szervizen kívül? Ebayen találtam párezrekért előlapi üveget, mennyire macerás ezt otthon cserélni?
-
Gizmo94
veterán
válasz
havri1 #52759 üzenetére
Hát szerintem azért leseggelt a gsm nepper amikor besakkolta a kamu imei-vel, nem játék ám az, ha kibukik.. Biztosan azt gondolták, na, balek, vigye.. Utána ezellen sokat tenni nem tud, mert újnak adta el, és még azt sem mondhatta, hogy mástól jött így hozzájuk.. Szerintem kárpótolták bőségesen..
bagaba1 Nagyon. Sokkal inkább, mint amenyire a youtube.on látod. De van valami cég, akik 20k-ért cseréli az öveget. 35k-ért meg a kijelzőt kompletten egy másik..
-
dbius
veterán
válasz
adammkaa #52754 üzenetére
Visszaadták a pénzt?
#52756: Nincs ezzel gond, nagyon akartál egy ilyen telefont, az eladó meg "palira vett" és azt gondolta, hogy nem fog kiderülni a "turpisság".
A lényeg, hogy rendeződött és Te is csatlakozol szerintem - hasonlóan hozzám - azok táborához, akik azon a véleményen lesznek ezután, hogy soha többet sufni gsm-es telefont...
-
visionbp
tag
válasz
ittakary #52736 üzenetére
Elment egy százassal zsebében, hogy most ő jól meggazdagodik egy S3-mal.
Valami sufniban megnézte a gyári függetlennek mondott készüléket, és úgy tapasztalta, hogy:
a) a gyári képernyővédő fóliát már leszedték és visszarakták (erre az eladó azt mondta, hogy azért, hogy a júzer helyett elvégezzék az első beállításokat... WTF?),
b) a telefonon T-s progik vannak (eladó: biztos T-s szoftver van rajta...).Mindennek ellenére a telefont kifizette és elhozta (újabb WTF???), aztán a kies azt találta írni, hogy módosított a kütyü, tehát nem engedi a szoftverfrissítést.
Erre jött a tanácstalanság, és vele a sztori ide, hogy akkor most vajon mi a lóf@szt tegyen, mert mindenáron frissíteni akarja a rajta lévő 4.2.1-et 4.2.1-re (sic!).
Aztán hosszas unszolásra sikerült megnézi az imei-számokat, kiderült persze, hogy azok sem egyeznek a dobozon meg a telefonban, erre mondta, hogy akkor visszaviszi a sufniba.
szerk.: Azért kérés volt, hogy a fórumtársak legyenek kedvesek összeszedni, hogy mit mondjon az eladónak, miért viszi vissza a telefont. Itt már csak sóhajtottam.
Úgyhogy most lehet várni az eredményt.
-
kelzsoca
félisten
válasz
mgTerminator #52748 üzenetére
Az NTFS támogatás kernel szinten megoldható, az exfat pedig, mivel van modul insmod-al szerintem behúzható a futó kernel alá, de ezt tesztelni kellene.
-
Jonny99
tag
Sziasztok
Nem tudja valaki véletlenül, hogy az LTE-s verzióra nincs-e ilyen kiszivárogtatott 4.2.2? Próbáltam keresni de nem volt sok eredménye. Szívesen kipróbálnám, akár a teszt verziót is és szerintem a többi 9305 tulajt is érdekelné a dolog...
-
mgTerminator
veterán
Nem tudjátok véletlenül hogy cm alá megoldható az exFat vagy NTFS támogatás? Nem külső bóvli programokra gondolok....
-
havri1
félisten
válasz
korcsillio #52744 üzenetére
Köszi!
Majd a hivatalosat
Ebben még lehetnek bugok. De ahogy nézem, jó pár dolog lesz benne újítás, hála istennek. -
korcsillio
addikt
válasz
havri1 #52740 üzenetére
Itt nézd meg és le is töltheted ja tetszik.
-
havri1
félisten
válasz
korcsillio #52738 üzenetére
Más a felület a jb-hez képest?
-
dani3l
őstag
válasz
ittakary #52737 üzenetére
Csak azert kerdeztem, mert en nem követem a Samsung hireket, igy nekem nem biztos, hogy föl fog tünni, de majd idönkent ranezek.
Egyebkent jol sejtem, hogy ha odinnal frissitem a telefont, akkor viszont formazni fogja es a full alap rom fog fölkerülni? Tehat nem ugy, mint egy ota frissitesnel, hogy minden megmarad, csak a szoftvert frissiti..
-
dani3l
őstag
Hali!
Lenne egy gyors kerdesem: A napokban rootoltam apu S3-at, nem tettem föl semmi custom romot, semmit, csak a rootolt kernel es most azt irja a szoftverfrissites menüben, hogy ez egy modositott eszköz, nem lehet frissiteni, vagy valami hasonlo. A kerdes, hogy ezt el lehet tüntetni valahogy, vagy pedig ha rootolt a keszülek, akkor mar nem lehet föltenni ra a hivatalos frissitest? Vagy esetleg ez csak OTA-nal van es gepröl tovabbra is frissithetö?
Köszönöm elöre is a valaszt! -
Andrew10
aktív tag
Tudnàtok segíteni. HDMI kábelt szeretnék csatlakoztatni egy lcd tv-hez. A hdmi kábelemhez tápot kell csatlakoztatni, eddig mindegyik Samsung telomhoz jó volt S2, Note. De S3 -al nem sikerült, kell valamit állítani a telón? Köszi.
-
visionbp
tag
válasz
AMD_ok #52725 üzenetére
Abszolút egyetértek.
Mellesleg meg ne haragudjon a világ, vagy nehogy bárki találva érezze magát, de ez az egész sztori hogy fordulhat egyáltalán elő? Sorry adammkaatól, de basszus, ez azért a lúzerség netovábbja volt...
Az államat keresem a környéken, mert erősen leesett.
-
AMD_ok
őstag
válasz
roberto211 #52714 üzenetére
Az en velemenyem az, hogy ha megvan ra a penz, akkor is nagyon korultekintoen kell eljarni ilyenkor, nem szabad elkapkodni a vasarlast. 1000 meg 1 helyen aruljak, es tajekozodni kell vastagon. En Extreme Digitalban vettem ugyan dragabban, de nem kell fosnom, hogy valami nem fog stimmelni a teloval. 15 havi kamatmentes reszletre, de persze lehet kp-ra is, kinek hogy tetszik....
-
SamS20
senior tag
Ha most gyári rom van fent, és rootolt a telefon, akkor ha vissza teszem a gyári kernelt utána már gondolom nem marad benne a számlálóban és vissza ugrik 0ra?
Vagy netán tévedek? Az lenne a lényeg hogy ne módosított eszköznek lássa magát a telo.
-
dobobazsy
őstag
válasz
GeneraL_XTX #52690 üzenetére
nem normális, de elvileg most ez a CM-ek betegsége.. és nem csak Samu telón
-
Gizmo94
veterán
válasz
FrankMonzano #52719 üzenetére
Igen, az normális. A szoftververziód száma.
-
FrankMonzano
őstag
Hali! Az imei szam alatt az imeisv az micsoda ? 01-et mutat az normalis ?
-
roberto211
őstag
válasz
Gizmo94 #52717 üzenetére
Mikor meg lett nekem is a pénzem s3 ra én is alig vártam de itt kerestem ph-n és találtam is egy jó vételt 1nap után. 1 napon szerintem nem múlt volna . Ez a 200. minusz gsm boltok javára.
Minden esetre kíváncsi leszek mi lesz a gsm boltba (ráadásul egy neve sincs boltba mert szerintem vágóhídnál nem lehet valami jó) mert nem arról híresek,hogy balhé nélkül visszaadják a pénzt.
-
Gizmo94
veterán
válasz
roberto211 #52714 üzenetére
Na igen.. Dehát tudod milyen az, amikor az ember vágyik valamire, összejön a dolog, aztán rohan mint a hülye, hogy demostaztán most, rögtön!
Erről az oldalról meg tudom érteni. Amúgy igaz, kicsit körültekintőbben kellett volna eljárni. Mindenesetre mégegy mínusz a gsm shopok biznisz sakáljainak.
lafaty80 Jah..
Nexus powaaa.. Ez olyan, mint BMW találkozón VW piss BMW pólóban rohangálni.
-
roberto211
őstag
válasz
Gizmo94 #52712 üzenetére
Mondjuk azért érdekes,hogy 2 ok is volt,hogy valami nem stimmelt, le volt szedve a fólia róla, gyári függetlenként árult de tmobilos szoft van rajta és ezek ellenére is megvette. Most meg megy a siránkozás, hogy jajj "átvertek" mert buherált s3at adtak (ráadásul gsm "garanciával" ). És "nekünk" kell még megfogalmazni,hogy mit mondjon a gsm boltnak. Talán nem gsm boltba kellett volna venni egy ilyen készüléket hanem innét ph ról vagy normális üzletekből(euronics,mm,szolgáltatók). Mindegy.
(#52713) Rem-X: Grat a s3 hoz. Remélem elégedett leszel majd vele.
-
Rem-X
senior tag
Sziasztok srácok!
Nem tudom jó helyen járok-e de éppen az imént hozta meg a futár a Galaxy S3 LTE készülékem és mivel ilyen topikot nem találtam gondoltam itt jelentkezek be, hogy még jöhetnek tőlem majd kérdések felétek, tapasztaltak felé
Egy Galaxy Nexusról jöttem át és a Nexus 4-gyel szemben nyert most ez a készülék, mert vágytam kicsit valami újdonsára... mondjuk úgy nagyobb újdonságra mint egy újabb Nexus adott volna most
a Nexus 5-ig gondoltam megnézem magamnak ezt a telcsit
-
Gizmo94
veterán
válasz
adammkaa #52701 üzenetére
Nincs mit tanácskozni.. Összeírni sem. Nagyon egyszerű dolgod van. Bemégy a boltba. Közlöd, hogy az imei átírt. Ha egyetlen szót szól, bármit hogy nem adja vissza a pénzed, mégy a rendőrségre. Ők fognak téged vinni a boltba azonnal, telefonostól együtt. Ez ugyanis bűncselekmény... És kifejezetten vadásszák.
-
havri1
félisten
-
Dzsur
tag
Sziasztok!Ha sima autoroot van csak a telefonon akkor mit kell tennem hogy visszaálljon teljesen alapra a teló??
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!