Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
- Akciókamerák
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Peti N95 #60094 üzenetére
nem csak az lte telefonokkal van baj, több tényező függvénye; folymatos aktív, vagy megbontott és nem kapcsolódó hálózat, mobilinternetes előfizetés típusa (3g vagy 4g/lte), telefon beállítása (3g vagy 4g), hozzáférési pont típusa (régi w'n'w vagy internet.telekom)...stb.
-
eastone1
senior tag
Az első hsz.-ben volt egy link ami a törölhető vagy leállítható gyári programok listáját tartalmazta, de már nincs ott. Vagy én hülyültem meg teljesen?
Ha van más alternatíva az is érdekelne. -
Peti N95
aktív tag
válasz
modd3r #60087 üzenetére
De ez hogy a fenébe lehet?
A net délután egyszercsak elment. Gondoltam a hálózattal szöszölnek valamit.
Kolléga szintén T-s, neki van net.
Mondom akkor valami a telefonnal lett.
Otthon asszony S2-ében a kártyám be raktam, net van!
Gondoltam valami szftveres hiba, nyomtam egy full resetet, hiba nem szünt meg.
Most meg feljövök ide, és látom hogy sokaknál van gond az LTE készülékkel.
Hogy lehet ez? A telefon szoftvere nem módosult, és az LTE készülék is ugyan azt a hálózatot használja, ha nincs LTE re állítva nem? Nem értem, valaki homályosítson már fel! -
válasz
Rottweiler89 #60089 üzenetére
szia,
valami nem okés a rendszereddel, esetlegesen ráférne egy teljes nullázás, a gyári adatok visszaállítása képében...
-
Rottweiler89
senior tag
Tisztelt LTE tulajok!
Veletek előfordult már az,mint velem is,szinte állandó jelleggel,hogy amikor kilépek egy adott alkalmazásból,pl. böngésző,facebook,stb.,akkor eltűnnek a widgetek meg az alkalmazások? Csak akkor tudom őket elővarázsolni,ha ürítem a memóriát. Van erre valami megoldás,vagy ezt vegyem egy droid bugnak? -
sid87
senior tag
Barátnőm LTE telója hirtelen megőrült és nincs mobilnet. Újraindította már, beállításokat is néztük, de nem látom a gondot. Térerőt is ingadozik, van hogy teljesen eldobja.
Tapasztalt ilyet más is? -
Pisszty2
csendes tag
Valakinek véleménye egy ilyenről? vmi kárt tehet a teloban?
http://www.ebay.com/itm/Black-Multimedia-Desktop-Charger-Dock-Cradle-Stand-For-Samsung-Galaxy-S3-i9300-/390641579000?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item5af40d73f8
-
vwpolopg
őstag
válasz
t_a_m_a_s #60078 üzenetére
Mert korábban a Lumia 820-am és az Omnia 7-em is azt a hibát produkálta, hogy random eldobta a hálózatot, az omniánál csak net nem volt ilyenkor, a nokiának meg mikor milyen kedve volt, vagy csak a net ment el vagy telefonálni se lehetett. Volt, hogy kijelezte a térerőt és közben nem volt, volt hogy nem jelezte ki. Gyári hibás hulladék volt mindkettő. Na amennyi sz*pás ezekkel volt, főleg a nokiával, egyből a telefon hibájára gondolok.
(#60083) t_a_m_a_s : konkrétan az agybaj kerülgetett, hogy nem hiszem el, hogy ez is ugyanazt produkálja...
-
-
t_a_m_a_s
addikt
Urak, miért van az, hogy ha besz*rik az adatkapcsolat, egyből telefon hibára gyanakodtok? Komolyan érdekelne...
-
foxymaxy
senior tag
válasz
ninjago #60054 üzenetére
[ITT] +találsz mindent elösször full wipe
a telepítések között már nem kell, és a nem hivatalos gapps-ot szedd le 4.1.x
cwm-ből felrakod az alap miui-t ha végez egyből rátolod a multi lang-ot restart és választható a magyar
után gaps
kamera ua. mint a gyári nem vettem észre minőség romlást
wifi stabil egyből fent van -
Andrew10
aktív tag
válasz
vwpolopg #60070 üzenetére
Nekem olyan a HDMI kábelem, hogy rá kell csatlakoztatni a hálozatitöltőt is szufla kell neki. Az S2-nél működött és a Note-nal is, ez a kábel az S3-hoz sajna nem jó. Ki akarom próbálni olyan kábellel amin nincs hálózati csatlakozó csak sima HDMI kábel ilyen kell pl. az LG-nek Nokiáknak stb. Ha valakinek sikerült engem is érdekelne.
-
OberMotz
aktív tag
S3 LTE - adatkapcsolat meghalt
Eddig nem volt semmi baja, most meg egyszer csak megszűnt az adatkapcsolatom. Az APN-ekhez nem nyúltam, adatkapcsolat engedélyezve és semmi. Próbáltam LTE és 3G mód között váltani, de nem segített. Nejem Xperia T-je ugyanitt zokszó nélkül megy 3G-n. rXTREME 12.1 van a telefonon kb. 2 hete, eddig nem volt vele gond. Valami ötlete van valakinek?
2G megy hogy pusztulna megVisszavonom, ledobál. 3G-re felment kb. fél percig, aztán behalt megint. -
bandi0000
nagyúr
válasz
roberto211 #60067 üzenetére
Köszönöm ezt nem értem meg egyrészt jogos amit irsz de telefonrol vagOk és utálok rajta irni olvasni keresni és ahogy leirtad ezt ennyi erővel válaszolhattál is volna
-
bandi0000
nagyúr
Sehogy se àllunk még a frissítéssel mi? A napokban jelent meg a htc one x re is a 4.2.2 szal màr illene a samunak is aktivàlodnia
-
kovicska
aktív tag
válasz
roberto211 #60058 üzenetére
Hali !
Megfogadom a tanácsod, rootolni fogom, és csak utána mókuskodom a rom cserével.
Remélem nem lesz baj.
Ha kell a rootot biztosan tudom törölni, szerintem egy rom cserével törlődik majd.
Ha meg azt a számlálót kell majd 0-ra állítani, biztosan kapok hozzá segítséget.
Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget, igazán rendes vagy.
Jövök neked sokkal.Amihez én értek, neked remélem soha nem lesz szükséged.
-
EstiloL2
tag
Sziasztok! Ma felraktam a telefonom reggel tölteni, és azt vettem észre, hogy semmit nem töltődött. Ez mitől lehet? Egyik nap frissített 4.1.2-re, lehet hogy a frissítésben van valami hiba?
-
uttovendi
csendes tag
Jóestét!
Olyan kérdésem lenne, hogy gyári rootolt romra fel lehet e tenni az ACID audio engine-t, lehet hogy ostoba kérdés de XDA alapján nem volt teljesen tiszta -
kovicska
aktív tag
válasz
roberto211 #60052 üzenetére
Még egy kérdés :
Ha rootolom utána elég egy total commanderrel átmásolni az fes mappát a mem kártyára, vagy a számítógépre ? És ennyi, készen van a mentésem ?
Üdv -
roberto211
őstag
válasz
kovicska #60053 üzenetére
Nem, mert nem vagyok se isten se senki egy átlag ember vagyok.
Ezek alap dolgok, tehát nem nagy cucc. Te is megtanulod idővel. Aki itt a "mester" az kelzsoca,mgTerminator,és "társai". Ők tudnak "úszni" a mély vízben is.
Én is itt tanultam főleg, meg olvasás,neten "kukázás",stb..
-
-
kovicska
aktív tag
válasz
roberto211 #60052 üzenetére
Hali !
Azt mondák már neked hogy egy Isten vagy !!!!! -
kovicska
aktív tag
válasz
roberto211 #60048 üzenetére
Hali !
Letöltöttem, akkor ezt csak felrakom úgy ahogy mondtad és készen van a root ? Jelenleg 4.1.2 droid van rajta.
Üdv -
foxymaxy
senior tag
amint látom megint visszatértünk a dedóba (az enyim nagyobb mint a tied bibiiiii )
na mind1Beszámoló Miui v5 3.8.9.
telpítés: cwm angol alap + multi lang + gaps kb 10perc
kinézetre nagyon tetszetős, hozza a szokásos Miui fílinget, grafika gyors nem találtam benne kivetni valót, nincs mikro lagg, tárcsázó szinte azonnal reagál, ugyan így a telefon könyv is.
rengeteg téma van hozzá teljesen személyre szabható +Miui appok (MiCloud, Mentés,Indítópult stb.)
ami nagyon tetszik az Indítópult szabályozni lehet az appokat mi indulhat automatikusan és mi nem
sarkalatos pont a RAM 1 gigát lát a telefon ebből a felhasználó 250-300 megát oszthat be magának
ha 5-6 alkalmazás fut akkor is 150 mega van szabad
hirtelen ennyi jut eszembe, ha valami kérdés van szivesen válaszolok
ja hogy a negatívum se maradjon ki nem találom a "gyári" időjárás progit -
roberto211
őstag
válasz
kovicska #60047 üzenetére
1hsz.-be mindent leírnak,hogy kell visszaállítani szóról szóra, meg itt is segítenek..
Ezt letöltöd feltéve ha sima s3-ad van nem az lte(i9305) mert ahhoz másik fájl kell , pda részbe odinba betallózod, start és ennyi volt. De én elmenteném az efs-t mert ha valami baja lesz akkor tényleg nem fogadják el a szervizbe.
-
kovicska
aktív tag
válasz
roberto211 #60042 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséged.
Sajnos nem tudom hogyan kell rootolni, mit és hogyan csináljam, egy kicsit kezdő vagyok.
A telefonom garanciás, és ha szervízbe kell vinni, a fene tudja hogyan kell vissza állítani.
Üdv -
Tamás34
senior tag
Üdv mindenkinek!
Mitől lehet az, hogy 5-6 óra alatt töltődik fel a telefon? Átlagosan 2-3 óra alatt volt eddig a töltési idő!
A válaszotokat köszönöm előre is! -
roberto211
őstag
válasz
kovicska #60022 üzenetére
Hát. Elvileg gyári romnál nem sok de azért én nem kockáztatnék. Valami van akkor cseszheted... Én azon a rootoláson nem spórolnék. Rootolod (2p) lemented az efs-t és utána állítod vissza gyárira.
Pit-et akkor kell használni ha repartolni akarsz (ez leformázza a belső tárhelyed) .. Gyári visszaállításnál nem árt de nem létszükség.
Illetve pit-el kell rootolni.Neem, ezt nehogy komolyan vedd csak vicceltem.
Más(mindenki): Felpörgött most megint rendesen az s3 topic ahogy látom.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
zlatan77 #60005 üzenetére
Mióta fingért-hugyért lehet már LTE-t kapni,azóra rohamosan megnőtt az LTE tulajok száma a fórumon.
Hál istennek.Szerintem ez nem baj.
Egyébként máig nem értem miért nincsen külön topik a két telefonnak. Minden fórumon így van megoldva.
Azért olyan sok LTE tulaj nincsen. Ráadásul nem olyan friss az LTE sem, hogy érdemes lenne már neki külön topikot nyitni. Valószínű hamar egy szellemváros lenne ezzel a 5-10 LTE tulajjal.Jaaah, és kérdések mindenkitől:
1. Az SGS4-en van valami bemutató progim vagy üzemmód? S3-nál nem volt ilyen?
2. Akik fotóznak a telóval azoktól kérdem, hogy távoli képekre milyen beállítást javasolnak? Az automatikus kontrasztnak igazából mi a szerepe? -
Magga
aktív tag
-
LouiS22
veterán
válasz
Giorgio1313 #60034 üzenetére
Biztos kaptál, csak dobtad a kukába, B: a számlalevél hátulján volt.
-
válasz
nem a telefon típusának a függvénye, hanem adott szolgáltatóé, és annál is csak néhány területen.
nézz be a többi telefonos témába, s advance, one...stb, több helyen panaszkodnak a t-sek, de csak néhány területről.modd3r; csak elmélkedem, de szerintem azért nem erőltetik ott is, hanem csak telefonos ügyfélszolgálati automata...stb, mert csak részleges a dolog, folyamatosan változó területeken, így nehéz lenne folyamatosan követni.
vwpolopg; szia, én ritkán hívom a szolgáltató telefonos ügyfélszolgálatát, de 2 napja pont megtettem, mert új firmware verziót húztam fel a telefonra, és azzal szoktam először tesztelni.
Csokiii; pedig lesz még ilyen, mert fejlesztik/bővítik az lte/4g és a 3g hálót...stb is.
-
John D'oh
aktív tag
válasz
Van itt valakinek eredeti Samsung MHL to HDTV adaptere ( EPL-3FHUBEGSTD ) ? Érdekelne, hogy játék közben laggol e vagy sem.
-
Csokiii
aktív tag
válasz
Giorgio1313 #60030 üzenetére
t-s de már másnak is csinálta, az s3 lte volt. azon visszajött, de akkor se csináljon ilyeneket
szerk: senkinek nincs a közelemben szóval karbantartás -.- -
LouiS22
veterán
"a mobilhálózaton érintett állomásonként várhatóan egy órás részleges, vagy akár teljes szolgáltatás kiesés is előfordulhat. "
-
Giorgio1313
aktív tag
Mai nap egyik pillanatban eldobta a mobil netet és azóta egyszerűen nem tudom használni netezésre a telót se viber se semmi:S Pedig csomagom van,bőven limit alatt is vagyok...Volt már valakinek ilyen?mit lehet ezzel tenni? újrainditottam már a telót többször de se kép se hang
Galaxy S3 LTE
-
Csokiii
aktív tag
Sziasztok
Valaki nem tudja hogy mért hal meg a mobilnet s3-on? Gondolt egyet 1 órája és nincs net azóta
már próbáltam mindent, mobilnet ki be,repülőmód ki be, újraindítás ,aksi ki szed, de semmi. Másnak van nete tehát nem a lefedettséggel van a baj. -
vwpolopg
őstag
Ti ennyit beszélgettek az automatával?
Nocsak egy ismerős név, üdv
De, hogy ne csak off legyek, üdv mindenkinek, pár hónapja megvan ez a tepsi, és eddig hiba nélkül teszi a dolgát, aminek roppantul örülök az előző típushibás Lumia 820-am után... Egy kérdésem lenne, valakinek van tapasztalata laptopra való rákötésről? HDMI-n szeretném rádugni a laptopra, hogy megjelenítse a telefon kijelzőjét a gépen. Életképes dolog egy a telóhoz való HDMI adapterrel+kábellel?
-
válasz
modd3r #60019 üzenetére
pedig már 2 napja is előre jelezte az automata az esetleges kimaradásokat, szóval tervezett a dolog.
LouiS22; nem is vennék már nem lte képes telefont, de szerencsére s4 már csak lte képes volt a szolgáltatómnál, így másmilyet nem is tudtam volna vásárolni!
aki elfogult i9300 tulaj, annak már így is fáj, hogy sokan leírják a valót, miszerint jobb az s3 lte, mint sima...
sajnálom, hogy ilyen hozzáállásuk van, nem az ördögtől való, ha valami több vagy jobb! -
kovicska
aktív tag
válasz
roberto211 #60013 üzenetére
Szia !
Köszönöm, sikerült letöltenem.
Egyébként a pt-et muszáj használni ? Van értelme ? Vagy elég csak a másik 3-mat ?
Nincs rootola a telefonom, így nem tudom menteni a efs-t, mennyi az esély hogy elszáll ?
Üdv -
vwpolopg
őstag
válasz
laabom #60014 üzenetére
Ugyanez a gondom nekem is. Ma kikapcsoltam szokás szerint használat után a netet és azóta nem tudom visszakapcsolni sehogysem... újraindítottam a telót, kikapcsoltam, bekapcsoltam, (formázni nem fogom még ha nem muszáj)... T-Mobilos S3. Valakinek még ötlet, hogy mitől lehet?
(#60020) migabi24, (#60019) modd3r : Köszi, remélem tényleg ez mert már összef*stam magam, hogy megint tönkrement egy telóm!
-
laabom
tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hizzátok hogy a minap kikapcsoltam az adtforgalmat a telefonon és most az istenért sem tudom sehogy bekapcsolni valamiért nem kapcsolja be. Mi lehet az oka. Légyszives aki tud segítsen. Köszönöm előre is
-
balintXD
tag
Sziasztok! A segítségetek szeretném kérni. Van egy kis gond az 5 hónapos T-s készülékemmel. Ma azt vettem észre h nem tölti be a netes oldalakat, utána pedig láttam h eltűnt a H+ jel a térerő jelző mellől, de nem h H+ de még 3g, E vagy társai sincsennek, szóval egyáltalán nem fog semmilyen netet. Szerintetek ez mitől lehet?
-
-
eastone1
senior tag
ugyan arról a portról csinálom a rootolást és a telepítést, hálózatról meg tölt rendesen így a kábel is kilőve.Ráadásul ugyan arra a samu kábelre rárakom a nokia c2-őt és tölt veszettül.
Lehet valamit a samu oprendszerében kell állítani? -
zlatan77
aktív tag
válasz
tzsolesz #59961 üzenetére
Érdekes,mert én meg pont fordítva látom.
Mióta fingért-hugyért lehet már LTE-t kapni,azóra rohamosan megnőtt az LTE tulajok száma a fórumon.
Sokan közülük valami önmegnyugtatásként minden nap elmondják,hogy a 2 giga mennyivel jobb.Sőt már a kijelző is szuperebb.
Egyébként,miért is kellene irigykedni bárkinek.Akinek LTE kell az eladja az S3-at,hozzácsap egy karton cigi árát,majd bebattyog a T-Mobile-ba és vesz egyet.
Hogy én miért nem teszem? Mert az én felhasználói szokásomnak tökéletesen elég az 1 giga is. Soha nem zárt még be semmit,mert nincs szükségem rá,hogy egyszerre 10 dolog legyen nyitva.
Ha mégis 2 gb-ra lenne szükségem,akkor meg vennék egy S4-et inkább,minthogy egy ugyan olyan telefonra költsek.
Egyébként máig nem értem miért nincsen külön topik a két telefonnak.Minden fórumon így van megoldva.
Hiszen mások a romok,mások a kernelek is rájuk.(Sőt még a kijelző is)
Egy szó,mint száz a vége mára megkedveltem ezt a fórumot.Na nem a szakmai mivolta miatt(az már rég nincsen),hanem unalmasabb perceimben mindig felvidítanak a hsz-ek.
Csak hóvá tűnt adaamkaa?????? -
Anulu79
addikt
Az mitől lehet, hogy a beállított itthoni WiFi-hez nem akar mindig kapcsolódni a tlefon? Hiába van jel sokszor egy másik szomszédban lévő hálózathoz kapcsolódik a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest