Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen processzort vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCann
tag
Szép Hölgyek, Nemes Urak!
Legnagyobb örömömre szolgál, hogy bejelenthetem, ma dél óta tulajdonosa vagyok egy ilyen telónak és ájult csodálkozással vegyes elragadtatással nyomkodom, mint süket a csengőt
LTE verzió, T-függő, fehér.
Már egy ideje olvasom a topicot, hogy képben legyek rendesen, de még csak a 9500. hozzászólásnál tartok, van mit behozni
-
apaszka
veterán
válasz
MunezXBK #52193 üzenetére
Szerintem a központiban,de nagyon gyors volt ,mert a héten adtam le!
Már bánom,hogy én nem hagytam ott!
De várok vele pár hónapot.
Mielőtt eladom,az előtt rakatom rendbe! Már mondtam is nekik,hogy egy AKTIV-ba beszámolhatják majd.Volt már nekik,csak elvitték marha hamar, azt mondták!
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, gyári leak 4.2.2 alatt nem megy a CSS charger, de ha visszarakok a 4.1.2 es unbrick romot, majd rootolom, aztán csak charger el visszaallitom xeh re, ezután triangle awayyel nullazok, ujraunditas előtt aksi ki, be, download mód és vissza fel megint odinnal a 4.2.2 es unbricket úgy már garanciakepes állapotban lesz a telo nagy valoszinuseggel igaz?
-
apaszka
veterán
válasz
kelzsoca #52182 üzenetére
Megjöttem a fiam telójáért voltam Fehérváron. Keret,vagyis a kijelző alaplap,és hátlap ,ja és a töltő cserélve.
Magyarul egy új telefont kapott!
Le a kalappal előttük!
Az első szériásból való volt,így a kerete neki is a hangerőnél elvolt repedve egy jó ideje.
Most,hogy szünet van végre ,volt idő rendbe rakatni.Ez megtörtént! Ők csinálták
-
Magga
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #52001 üzenetére
Telepítsd ezt, ez megtalálja: ROM Manger
Ja és persze meg tudod nézni a teljes elérési utat. -
blt.62
őstag
Àtvágott a mobilboltos a beégett kijelzőjű SGS3-al, sajnos nem vettem észre akkor és már eltelt pár hónap azóta. 8 hónapos a mobil de gari papírt se kaptam, mert bolti garancia volt rá. Csak világos háttérben látszik a beégés de mindenütt, még fotózáskor is. Nem szóltam a boltosnak. Mit tudnánk csinálni, hogy ne szúrja ki amikor becserélem egy másik mobilra? Megérdemelné mert nem volt becsületes, és ezért volt minden háttér sötétre állítva. Engem nem izgatott eddig, csak most kiszúrtam véletlenül.
-
kelzsoca
félisten
válasz
dobobazsy #52183 üzenetére
Vannak ugye a .apk fájlok, ezekkel semmi gond sincs, mindenki tudja, hogy mire jók. Tulajdonképpen a .odex kiterjesztésű fájlok speciálisan egy-egy adott .apk fájlhoz kapcsolódnak, és az a fő feladatuk, hogy helyet takarítsanak meg a lemezen.
Ezek az "odex" fájlok a hozzájuk tartozó .apk fájl egyes részeit tartalmazzák (összegyűjtve), amelyeket a rendszer optimalizál a tényleges bebootolás előtt. Ez egyrészről gyorsítja magát a boot-folyamatot (illetve inkább a boot utáni "tétlen" állapotot), mivel egyes, nagyobb erőforrásigényű fájlok rendszerszintű részletei már előre betöltődnek (lásd. egy téma).Az odexek árnyoldala, hogy pont emiatt nehézkes ezeket a fájlokat módosítani - ugyanis egy .apk-hoz egy (vagy akár több) egyedi, meghatározott .odex is tartozik, ami ugye egy elengedhetetlen részét képezi a fő APK-nak, de mivel előre betöltődnek egy meghatározz helyre, még a fájl elindítása előtt, hiába írjuk át vagy módosítjuk magát a .apk-t, az eredeti .odex-szel vagy odex-ekkel sajnos nem fog elindulni.
Itt jön képbe az deodex - ez tulajdonképpen az APK-k "újracsomagolása", magyarán egyesítése a megfelelő .odex-ekkel úgy, hogy minden apró kicsi részlet egy helyen legyen. Ez történhet egy sima fájllal, de akár egy ROM-mal is: egy ROM is lehet deodexelt, ami annyit tesz, hogy az összes ROM-fájl egyesítve, összesítve van, így nyugodtan lehet azokat - hozzáértéssel - módosítani.
-
dobobazsy
őstag
valaki nem árulja el nekem, hogy mit jelent ha egy rom "deodexelt" ?
-
kelzsoca
félisten
válasz
havri1 #52176 üzenetére
Egyben van a kijelző a kerettel, csere esetén az is repül.
(#52175) bagly
A kijelző és a touch panel ragasztva van egymáshoz, a ragasztó "foltjait" láthatod, ez miatt lehet cseréltetni, de szinte biztos, hogy olyat vagy rosszabbat fogsz kapni.
(#52173) sid87
Mint bármely custom romot.
-
havri1
félisten
Helló!
Kijelző cserénél a szürke keret oldalán is ugrik?
Köszi! -
bagly
tag
válasz
kelzsoca #52166 üzenetére
Igen az volt, de pont a 4.0tól az volt a legnagyobb újítás, hogy sima legyen a rendszer a hardveres gyorsítás miatt, erre fel még csak rosszabb lett
más: Sokak írják hogy milyen rendesek a szervízesek, hogy szó nélkül cserélnek mindent. Na most nálam van ez a fekete háttéren foltok, csak ezért cserélik a kijelzőt?
A hátlap is szörnyen nyikorog nyomásokra, nem tudom mi miatt, de cserélik ez miatt is a dolgokat? -
sid87
senior tag
[AOSPA:Android 4.2.2 JDQ39][11JUN] PARANOIDANDROID 3.60 | Hello Halo!
Még annyit hogy ezt mennyire rizikós feltenni?
-
sid87
senior tag
Paranoidandroidos Halo cucc mikor lesz elérhető?
Szerintem nagyon klassz lenne.
-
Gizmo94
veterán
válasz
kalapacsolok #52169 üzenetére
Nem érnek meg. Bár kérdés mire kell. Butábbak lényegesen. Ezen kívül spórolósabb megoldásként S2-t érdemes venni, ha jó áron tudsz, mást nem. De távol lesz az S3-tól az is...
-
kengyel
nagyúr
válasz
kalapacsolok #52169 üzenetére
Most akkor részemről megcáfollak
Én egy átlagos felhasználó vagyok mindenféle variálás nélkül, csupán a gyári T.s rendszerrel használom. Néha kicsit netezek, e-mailt olvasok, időjárást frissítek, és sokat telefonálok mindezt GSM hálózatban teszem. Általában átlagos aksiidőm 2 nap minimum mindenféle energiatakarékos mód nélkül. Persze aktívabb felhasználás mellett ,ez tényleg egy nap ,rosszabb esetben még annyi sem.
De mivel te itt tetted fel a kérdésed az S3 topicba, ezért én erről tudok nyilatkozni
Még esetleg ide beírhatod a kérdésed, többen és több készülékről tudnak neked infót adni.
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
kengyel #52168 üzenetére
Őszintén szólva nem ismerek olyan mobiltelefont, hogy ne lett volna gond az akksival... Mert idővel az akksi gyengül, a programok többet esznek, energiaigényesebbek = 1 napot sem bír ki ,ha használja az ember.
2 kivételt mégis ismerek: motorola razr maxx és galaxy note 2. Ezek bírják.
Többi galaxyról mi a véleményetek? Ami méretben kicsit kisebb... Én félek tőle, az S3 tudom ,hogy jó, de ezek a lebutítottak 50-70 ezer körül nem tudom, megérnek-e ennyit...
-
kengyel
nagyúr
válasz
kalapacsolok #52165 üzenetére
Ha nem nagy lendülettel használja ,akkor a gyári is jól bírja
Főleg GSM hálózattal.
-
trobi28
addikt
válasz
kalapacsolok #52165 üzenetére
S3-hoz van gyári nagyobb aksi,keress rá google-n
-
kalapacsolok
senior tag
Üdv!
Egy nőnek kéne okosteló, fntos, hogy jól bírja az akksija. Mit javasoltok? Nem zsebben, hanem táskában hordaná.
Galaxy Note 2 már túl nagy, túl hivalkodó. Motorola Razr Maxx mérete még elmegy, és verhetetlen az akkumulátora, én erre gondoltam, de újonnan már nem látom, hogy árulnák MO-n. Van valami ilyesmi esetleg újabban? Vagy mit ajánlatok, aminek erős az akksija?
Vagy olyan teló is érdekelhet, amihez van jó, vastagabb hátlappal használható brutál erős akkumulátor utángyártva. S3-hoz van? Ha igen, milyen árban, mik vele a tapasztalatok és mennyivel bírja tovább?
-
-
bagly
tag
Szóval akkor mi a helyzet a miuival? Ugyanis a gyári 4.1.1-re mókolták rá, ami bizony brickelős
-
Gizmo94
veterán
válasz
balazs0102 #52152 üzenetére
Első szériás alaplapi, közelebbről processzorhiba. A telefon minden különösebb átmenet nélkül meghótt. A későbbi szériákban javították, illetve egy kernel patchhel a Samsung orvosolta.
-
Zsolaf
addikt
válasz
balazs0102 #52152 üzenetére
Ha jobb felül a keresőbe beirod, kidobja neked vagy Google.
-
korcsillio
addikt
válasz
FrankMonzano #52148 üzenetére
Az van benne!
-
bagly
tag
válasz
balazs0102 #52146 üzenetére
Köszi! Amúgy nem brick bugos?
-
balazs0102
senior tag
Miui v5-öt használok most. Előtte gyári 4.1.2-t , kelzsoca CM romját, és Revolution 31.0 romot használtam.
Eléggé meg vok elégedve amúgy a miui-val. Gyanítom ez marad egy jó darabig. Sok olyan dolog van ami könnyen elérhető és könnyen használható rajta. (pl. hívásrögzítés vagy az alaklmazások kódos lezárása stb.)
Akkumulátor kezeléssel is megvok elégedve. 1 és háromnegyed napot elmegy úgy, hogy CM rommal pl estére már simán visított. Mellesleg jól is néz ki. Kb oylan gördülékeny mint ahogy a youtubeos videókon látszik. Mondjuk nagyon örülnék jönne ki belőle már 4.2.2-re épülő...biztos hogy tudnának még gyorsítani rajta. -
bagly
tag
Van valami újdonság miui téren? Akad még nagyon? Ha jól tudom 4.1.1es rendszerre épül, ami bricbugos. Mennyire veszélyes ennek tudatában használni?
-
nbukta77
addikt
Ugy latom borzolom az idegeket.
Google. Az mi?
-
nbukta77
addikt
válasz
mgTerminator #52140 üzenetére
A halnak az optikai szeme.
-
nbukta77
addikt
Engem a szemmel veres erdekelne
-
nbukta77
addikt
Halszem optikat tud vki?
-
MyckY
senior tag
A 4.2 -ben van szemmel görgetés mint az s4-ben ?
ja és ez a félig meddig hivatalos 4.2 mennyire használható?
-
kelzsoca
félisten
válasz
GeneraL_XTX #52130 üzenetére
CWM recoveryvel tudod telepíteni, előtte nyomj egy wipe data-t, és mehet fel a rom.
-
kelzsoca
félisten
válasz
GeneraL_XTX #52128 üzenetére
Tegyél ezzel egy próbát, ebben minden benne van.
Lesz majd valamikor friss build is, de jelenleg nincs időm vele foglalkozni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
GeneraL_XTX #52125 üzenetére
Kellene küldeni egy gapps csomagot arra a romra.
-
GeneraL_XTX
veterán
Felraktam ezt a CM 10.1 RC5-öt, tényleg veszett gyors meg minden, de van pár fura dolog amit nem értek:
pl miért nem tudom beállítani, hogy a google címtár beli kontaktjaimat mutassa? most semmi nincs a címjegyzékben
A másik, hogy nincs alapból rajta a Google Play áruház....ezt most hogy akkor?
-
SN2O
aktív tag
Hi
http://www.galaxymhl.com/ - oldalon leírtak szerint az s3-hoz gyártott gyári samsung mhl adapterhez nem kell feltétlen áram, hanem OTG kábel is csatlakoztatható oda...Biztos volt már téma,de próbálta már valaki? (nekem sajnos még nincs mhl adapterem,de ha ez igaz, akkor veszek egyet)
-
defymoto
senior tag
válasz
mgTerminator #52122 üzenetére
rendben, köszönöm
-
mgTerminator
veterán
válasz
defymoto #52121 üzenetére
Hogy rossz döntés e?? Ne viccelődj már
én baromira örülök h sikerült GNról erre váltani
imádom a telót, el nem cserélném, még S4re sem!
Hogy mikre figyelj? Elsősorban a garipapírra, hogy meglegyen, hivatalos legyen, természetesen samsung gariról beszélek,bolti garis felejtős...
A tárcsázóba *#0*#el elő tudod hívni a gyári tesztelőt, szerintem ezzel meg tudsz nézni mindent. -
defymoto
senior tag
válasz
mgTerminator #52120 üzenetére
Miért? szerinted rossz döntés? És mikre figyeljek?
-
nagyito88
aktív tag
Nem bújtam végig a topicot. Ezért elnézést. Lenne egy telefon cserém, aminek végeredményeként lenne egy S3 LTE telefonom, amit t-mobilnál vásároltak.
Az első kérdésem az lenne, hogy ezek kártyafüggetlenek e? Mert olvastam pár helyen, hogy az. Csak ugye itt mégis több ember van egy helyen, így érdekelne ez.
A második kérdésem pedig az lenne, hogy függetlenítésről nem eshet szó, szabály ellenes, de ha nem függetlenek, akkor annyi kérdésem lenne, hogy a neten található útmutatók közül mindenhol egy hosszú *#szervizkódból#-ból érik el, aki elvégezte ez, vagy próbálkozott vele annak mindenkinek működött-e?
A készüléket telenor-os ként használnám, persze tudom nincs lte képességet nem tudom kihasználni, de egyéb probléma nem akad véleményem szerint. Igaz ez?
Köszönöm a válaszokat.
-
defymoto
senior tag
Üdv!
Lehetséges, hogy holnap, egy S3, tulaja leszek. Mire figyeljek a használt telefon vásárlásakor? Vannak valami típushíbák? Előre is köszönöm, a választ. -
korcsillio
addikt
Vettem egy concorde 9.7isp-t és a gyenge hardver ellenére olyan gördülékeny hogy tanulhatna a samsung optimalizálás terén...
-
törölt tag
Üdvözletem!
Hol érdemes kártyafüggetlen készüléket vásárolni?
(Samsung Galaxy SIII LTE fehér színben)
-
HUTCHDB
nagyúr
-
apaszka
veterán
válasz
MunezXBK #52087 üzenetére
Jah Móri vagyok!
" Itt lakom,és megreklamálom,hogy a kocsi nincs kinn!"
-
KaZaA
tag
Sziasztok, olvasgattam a fórumot, nem tudom volt már hasonló kérdés és válasz is már elhangzott-e, de hátha nem.. Nem tudni semmi hírt a Samu hivatalos 4.2.2 JB-ről? Mármint nem az érkezése, hanem a tartalma kapcsán?!
(Olvasni lehet és mindenhol más-más dolgot írnak, hogy SIV features-ből kap párat frissítés során a SIII, és nem tudom kinek mit higgyek!
Pl: valahol írják lesz drama shot, valahol meg hogy smart pause, vagy épp air veiw, elképzelhető, hogy kacsa az egész??)
Üdv. Kaza
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Lavender Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400