Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrankMonzano
őstag
válasz
MunezXBK #55070 üzenetére
Kijelzo beeges ? Fancy widget ? Gariztatas ? Bolti,gyari ??? Mikor lesz maaaar 4.2.2 illetve 5.0 ? Ha kikapcsolom a telefont elsotetul a kijelzo es nem csinal semmit... ez normalis vagy daemon toolsal tegyek ra egy fluor tracket es az megoldja ? Ha sokaig nezem a telefont paralelogramma formajunak tunik... ezt gariba javitjak ?
-
dancsuri
veterán
egy nagyon jó kis oldal axeetech
-
laci0530
senior tag
Na, szerkesztés közben a képernyőmentés linkem eltűnt /vagy csak mobilról nem látom/, a hitelesség kedvéért :
[link] -
laci0530
senior tag
Látom, ram/tok/halszemoptika megvolt, akkor egy kis akkuidő :
Kicsit rövid volt az éjszaka (6 és fél óra), de legalább csak 1%-ot fogyott. :-D
(mobilnet, wi-fi és gmail/gtalk/facebook szinkronizálás: on, időjárás és minden egyéb: off). Jelzett esemény egy szál nem volt, így a led sem villogott. Ki vagyok vele békülve. -
RockCNC
őstag
A Google playon olvassátok el a Samsung push service hozzászólásait. Hát én fetrengtem
-
apaszka
veterán
Kiegészítelek
Természetesena kernel is marad. Perseust rakja vissza, mivel azt mentetted.
Sőt, még itt a bejegyzéseid állását is.
Recovery mentés az egész rendszered pillanatnyi mentését takarja.
Viszont arra figyelj, hogy ha az új tapist használtad, és utána meg egy régebbit raksz fel Recoveryből , nem kompatibilis a két fajta egymással.
A régi másként mentett! -
dobobazsy
őstag
ennél vanmár újabb is nem? XXBLL5 az enyém is, de én láttam újabbat sammobileon. (legalábbis a dátum alapján)
nincs egyébként semmi baj a t-s szofttal sem, engem csak a bootlogo kerget az őrületbe a hangjával néha
egyébként megvolt a mentésed szerintem csak a 0 mappán belül amit nemlátott a recovery.
minden esetre akkor erre figyelni fogok, köszönöm! -
balazs1022
őstag
sziasztok!
felmerült bennem pár kérdés:
van olyan rom amibe ezek javítva vannak:
-pendrive csatlakoztatásakor ne kelljen mindig újra indítani a telót (mert akkor egyfolytában ébren van)
-video-ban a sztereo hangok felcserélése
- 4.2.2-ben van olyan h felhúzza a hang chip-et? (mint a boeffla kernel)Köszi!
-
dobobazsy
őstag
ha twrp recoveryvel csinálok egy backupot, akkor az tartalmazni fogja a jelenlegi kernelt is? ( perseus van fent gyári 4.1.2-vel) tehát visszaállításkor is az kerül vissza?
a másik, hogy ha stock 4.1.2 helyére felrakok egy custom 4.2.2 romot, és nem jön be tehát visszatérek 4.1.2-re, akkor összebarmolja a belső memóriám tartalmát? multkor valami 0 nevü mappába voltak a cuccaim miután visszatértem a gyári ROM-ra
valamit én nem csináltam jól? még a backupomat se tudtam visszaállítani csak nagy szenvedéssel, de mostmár a memóriakártyára backupolok
megkönnyebbülnék, ha megtudhatnám az igazságot
#55081 Rem-X: tudnál linket adni az unbranded romhoz?
-
Rem-X
senior tag
Tud valaki nekem segíteni?
Vissza akartam 4.2.2-ről stockosítani az LTE-s telcsimet, de most bootloop van....
kérdem én , lehet ez attól hogy nem találtam független romot és a magyar T-mobile-ost tettem fel?
1 fájlos tart tettem fel az Odinnal.
SZERK: megpróbáltam még egyszer feltolni... de most már hibával elszáll az Odin:
<ID:0/011> Complete(Write) operation failed.
-
havri1
félisten
válasz
balazs0102 #55065 üzenetére
Ebook olvasás közben restart:-D
-
Gizmo94
veterán
válasz
roberto211 #55069 üzenetére
Jó még a szerintetek a htc jobb, vagy a sony vagy a samsung
téma is...
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
roberto211 #55069 üzenetére
Meg a halszem optika.
-
nbukta77
addikt
Most beszeljunk a foliarol meg a tokrol.
-
roberto211
őstag
válasz
nbukta77 #55039 üzenetére
Lte verzióbol is lehet sima 1gb-os mert ha csivava közelében engeded az s3at ,simán kiharapja a ram felét, és hopp. Lett 1gb-os s3 ad.
Itt már semmi sem biztos ram üggyel kapcsolatban az a lényeg.
Na de most várjunk egy pár napot (4-5-6) és megint felfog jönni a ram téma , nézzük figyelemmel.
-
nbukta77
addikt
válasz
Cobretti13 #55063 üzenetére
Te meg rolam. Inkabb olvasnatok mielott hulyesegeket beszeltek.
-
havri1
félisten
Feltettem a Android_Revolution_HD-SGS3_32.0 -t. Most tesztelem pár napig. Elég tetszetős ez az új 4.2-es droid samsungéknál
Én már most beleszerettem. Apró változások vannak, de nekem jobban kézre áll ezzel a telefon. A beállítás panel átláthatóbb, ezért már megérte. Ha ezek megmaradnak a végleges stocban is, akkor happy leszek -
Laraxior
titán
Ultimáék már nem gyártanak S3-ra romot?
-
Garsza
veterán
Ha nincs egy adott romban magyar nyelv azt hogy tudom utólag rátenni?
-
válasz
vico03 #55041 üzenetére
benyomod és úgy tartod a hangerő fel gombot, hozzá szintúgy a home gombot, majd azonos módon a főkapcsolót, amikor beugrik a samsung felirat, akkor a főkapcsolót elengeded, utána bejön a recovery mód, akkor a másik két gombot is elengeded.
a hangerő fel és le gombokkal tudsz navigálni, és firmware verzió függvényében a home vagy a főkapcsoló lenyomásával tudod aktviálni a funkciókat, először wipe data (factory reset), utána wipe cache partition! -
-
nbukta77
addikt
válasz
Cobretti13 #54994 üzenetére
Ne haragudjatok,de allandoan ezt a ram dolgot olvasni. Negany ember olyan tudatlan az android memoria kezeleset illetoen. Nekem meg eszembe sem jutott,hogy nezegessem mennyi ramom van,mert tudom, hogy hogy mukodik.
-
Peti N95
aktív tag
Kellene nekem egy gyors HELP!
A híváslistámat le tudom valahogy menteni, hogy gyalulás után meglegyen az összes eddig ill mostanában tárcsázott szám? (ezek nincsenek névjegyzékbe mentve, nem is akarom! Csak jó, hogy ha elkezdem beírni a számot, ha már hívtam, kidobja, és nem kell végig beírni) munkám miatt lenne fontos! -
vico03
tag
Most nézem hogy már a pc sem ismeri fel usb kapcsolattal ...... telefont tölti de semmi.
Valami ötlet?? -
vico03
tag
Sziasztok!
Nem tudom minek tudható be de a napokban iszonyatosan belassult a telefonom, a böngészőt kb. 1-1,5 perc alatt meg is nyitja.....
Tudnátok segíteni mit tegyek vele, a rendszerben lévő gyári beállítás visszaállítása segít?
Vagy létezik "komolyabb" visszaállítás?
így sajnos a telefon szinte használhatatlan.
Köszönöm előre is! -
[P]laci
senior tag
válasz
Garsza #55023 üzenetére
Esetleg ezzel tégy egy próbát:
- ez samsung base: Omega v46.1 Jelly Bean 4.2.2
- AOSP: ParanoidAndroid 3.60
- AOSP: LiquidSmooth -
Jadro
veterán
Itt megtalálod őket: http://www.samfirmware.com/
Az első hozzászólásban találsz szolgáltatói utolsó romokat is.
-
Garsza
veterán
Helló tudnátok nekem ajánlani valami jó 4.2.2 Romot 9300 -ra. Mindegy hogy gyári vagy custom az a lényeg stabilan és gyorsan fusson. Az se gond ha nem minden gyári alkalmazás van benne mert nagyon keveset használok közülük. Esetleg létezik valami megoldás hogy egy adott romból kiszedjem a nekem nemszügséges programokat és úgy rakjam fel a telóra?
-
dobobazsy
őstag
nem tudtok egy fain stock 4.2.2-re hajazó ROM-ot? kellene egy teljes gyalu a telónak, de ugyan azért a stock 4.1.2-ért nem visz rá a lélek, hogy újra belakjam
vagy esetleg nem portolta valaki a sima SIII leaked 4.2.2-jét SIIILTE-re?
ki próbálnám -
w333
félisten
Parancsolj : Link de előbb válaszd ki a telefon típust
-
Anulu79
addikt
S Pen-t vagy hasonló "ceruzát" használ valaki? Lehet kapni egyáltalán a telefonhoz ilyet?
-
DonMedve
addikt
Kicsit már nyekergősnek éreztem a rendszert.Mondom tolok egy wipe-ot rajt,azt csak helyreáll.
Tudom,hogy elfelejti,meg ráadásul amikor elindul a rom akkor kéri a wifi beállításokat,nálam statikus ip van,nincs DHCP és már ott megbukik a dolog.Mindent beírok neki,és kidobja amit említettem.
Csináltam backupot,azzal semmi gond.Próbáltam másik rommal is volt amelyikkel fellépett,volt amelyikkel nem.Érdekes dolog,még nem jöttem rá mi a baja.amuba:Köszi,majd lehet kipróbálom.
-
havri1
félisten
válasz
dancsuri #55005 üzenetére
Elfelejtettem írni, távol álljon tőlem, hogy vitába száljak bárkivel is! Én csak azt írtam le, amit tapasztaltam!
A szolgáltatások nagy részét kivéve a romból, nekem pl a dolphint sose zárja be, míg egy stock romnál (most ez van fent, még nem volt időm piszkálni) a böngésző sokszor indításnál a kezdőképpel fogad.
Viszont ha én érzem rosszul, akkor erre mi a magyarázat? Csak azért, mert akkor más irányban kell elindulni.
A memóriakezelésért a rom és a kernel is felelős? Vagy csak ez vagy csak az? Vagy egyik sem?
Mert lehet akkor csak beállítás, vagy rossz felhasználói szokás kérdése az egész.
Az biztos, nekem ugyanazok az appok vannak mint S2-n, és ott sose volt ilyen problémám. -
Rem-X
senior tag
Megpróbáltam visszarakni a gyári 4.1.2.-es backupomat s 4.2.2-es Paranoidról a 2.5.0-ás TWRP-vel de visszaállítás során FAILED hibával elszáll és nem is tud bebootolni nem meglepő módon ezután...
A Paranoid simán visszament...
Attól tartok itt is az lehet hogy megvariálták a filerendszert a 4.2-ben... :S Van valami módja mégis visszatérni?
-
havri1
félisten
válasz
dancsuri #55001 üzenetére
Ez azért ebben a formában nem teljesen igaz.
Ha teleszemeteli a rendszermemóriát mindenféle olyan programmal, amit nem használsz, de fut a háttérben, akkor megnyitsz teszem azt egy futó skype mellett egy dolphin böngészőt. Pont elég a memória még. Bejön egy hívás, kapsz egy sms-t, illetve meg kell nézned egy emailt, ezért a folyamat kezdetekor leteszed háttérben a böngészőt. Befejezed a hívást, sms, email, és mennél vissza a böngészőre, de mivel nem volt elég szabad memória a rendszernek, így bezárta a dolphint, és kezdheted elölről a webezést.
Írták itt páran már, pl banki belépéskor ez marha gáz.
Viszot ha ki van ürítve a rom, az olyan alkalmazásoktól, amik feleszik a memóriát - és amúgy sincsenek használva - , akkor van bőven hely a rendszeresen használt alkalmazásoknak. Nem fog bezáródni a tárcsázó, az email, a böngésző, és a viber meg a többi. -
dancsuri
veterán
válasz
Cobretti13 #54994 üzenetére
Na latod! ezert kaptak fel a vizet nehanyan, semmi gondod de irod hogy keves a ram. Soha nem is lesz tobb (legfeljebb kozvetlen bekapcsolaskor) akar mennyi ramod lehet a rendszer telepakolja, de soha nem engedi elfogyni. Ha nem lehetne megnezni az aktualis ram mennyiseget soha nem tunne fel hogy milyen keves a szabad ram
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Motoros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest