Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
levike92
tag
Sziasztok. Sajna megint kis hibába ütköztem. L-droid 2 -zök már vagy 2 hónapja sok hibát kiküszöböltem már benne. De most vettem csak észre, ha vakuval fényképezek van , hogy csinál 2-3 képet de van hogy egyből kikapcsol. Olyan szinten, hogy az akksit ki-be kell venni, hogy vissza tudjam kapcsolni. Mitől lehet ez? Ilyen kamera fixekből felraktam már vagy 5-öt ugyan az a helyzet...
-
Martynis
tag
Van olyan alkalmazás amivel egyszerre többen ( 3-an ) lehet beszélni?
Pl. Viber, Whatsapp, facebook messenger..
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok! N betu felul a bal also sarokba egy wifi jel. Mi ez? Hogyan tuntethetem el?
-
htw
tag
Sziasztok!
Pár napja furcsán viselkedik a telefonom. Amikor lemerül 50-60%-ra az akkumulátor el kezd villogni vibrálni a kijelző, kifagy vagy csak simán újra indul. Onnantól már csak 1% a töltöttség. Kiveszem, visszarakom az akkut és már 40%-on van.
utána újra indulgat.
Egyszerűen csak behalt az akkum? -
r0by
addikt
Bocsi, nem is figyeltem.. Ez a telefonos verzió.
Note3-al egyébként jól működik, gondolom s3-al is menni fog. -
lacanyl
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémával találkoztatok-e már cm11 alatt,hogy az NFC nem müködött??
A Cm oldalon azt írják, hogy az lehet a baj, mivel 3000 mAh aksim van
(és mivel ebben van az NFC antenna) ezért nem működik. Gyári Rommal működik az NFC.
Érdeklődnék hogy találkozott-e már valaki ilyennel, vagy Slimkat alatt van-e ilyen probléma.
Válaszotokat előre is köszönöm.Laca
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok! Van olyan program a telora amivel tudom iranyitani a tvt? Samsung tv az is
-
Gabeboy74
tag
Emberek, küzdök, mint disznó a jégen. Független, legfrissebb stock-on lévő telefonra nem bírok CWM-et varázsolni. Eredetileg CM-et akartam a oneclick-kel feltenni, ami rendben le is ment, majd nagy meglepetésemre bebootolt a samu felület. Többször is eljátszotta. Utána gondoltam rakok rá egy CWM-et, majd zip-ből felrakom. Odin, Heimdall suite is elvérzett. Lezajlik a telepítés rendben, majd boot után megint visszaáll minden. Korábban csak S1-et flasheltem, de ez már komolyan kezd az agyamra menni. Mit néztem be?
-
DonMedve
addikt
válasz
Grande Ale #86070 üzenetére
Vagy Xposed.
-
[P]laci
senior tag
pl. a személyes kedvencem: a Nova Launcher Prime
-
wdx
őstag
válasz
Grande Ale #86076 üzenetére
Egy csomó launcher tudja... nézz körül
-
[P]laci
senior tag
válasz
Grande Ale #86074 üzenetére
jah hogy erre gondolsz.
a válasz egyszerűbb, mint gondolnád.
stock romban csak 4.4+ verziótól van az átlátszó status bar, míg a TW alatt már 4.3 felett minden telón így van. Szóval a google launcher ehhez igazodik. Sajnos ebbe bele kell törődnöd... -
x1port
addikt
válasz
Grande Ale #86072 üzenetére
Nincs a launcher beállításban olyan hogy àtlàtszó status bar ?
-
x1port
addikt
válasz
Grande Ale #86070 üzenetére
Gyàri launcherrel àtlàtszó.
-
[P]laci
senior tag
válasz
Grande Ale #86068 üzenetére
nekem annyi, hogy fent van a nova is, de nem hiszem hogy az sokat változtatna...
amúgy ha nincs sok vesztenivalód és van időd, csinálj egy FR-t és próbálkozz.egy hideg sör mellett persze!
-
[P]laci
senior tag
válasz
Grande Ale #86066 üzenetére
ez mondjuk tényleg érdekes!
milyen rom van fent? van fent más launcher?
-
[P]laci
senior tag
válasz
Grande Ale #86064 üzenetére
ez érdekes anomália... próbáld meg alkalmazáskezelőben "nullázni" a google launchert és kezd előről a használatát.
lehet csak egy bug.
egy próbát megér sztem.
btw, csak a launcher saját képeivel ilyen neked, vagy mindegyikkel amit hozzáadsz launcher alatt?
-
[P]laci
senior tag
válasz
Grande Ale #86062 üzenetére
nekem nincs ilyen problémám vele...
próbáld meg úgy, hogy nem az asztalról állítod be a háttérképet, hanem a beállításokból (Beállítások -> Saját eszközök -> Kijelző -> Háttérkép).
-
[P]laci
senior tag
válasz
Grande Ale #86058 üzenetére
én próbáltam, nekem tetszik még mindig! gyorsan fel is raktam tesóm Ace 2-jére is, mert azon csak 4.1.2 van és jobb ezzel a launcherrel neki.
meg ez jó hír az összes 4.1.2-n ragadt embernek, hisz lesz egy gyorsabb launchere a gyári helyett.
S3-on én maradok a Novánál, mert az a google változathoz ad pár extrát, ami nekem nagyon tetszik személy szerint. -
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Van már más megoldás a wake up lagra a soft locker free-n kívül? Eléggé eszi az akksit sajnos. Tmobile-os GNA5 van rajta. Vagy esetleg valami "szinte gyári" főzőtt rom esetleg van amiben ez ki van küszöbölve?
-
Grande Ale
őstag
Elérhető a Google asszisztens indító a playből. Próbáltátok már? Gyorsnak tűnik, teljesen olyan, mint a nexusomon. A feleségemnek tettszik!
-
szunyi777
őstag
válasz
snow2014 #86054 üzenetére
Frissebb.
Nem ad ki semmilyen changelogot a Samsung a modem ről.
Mivel a hálózattal, wifivel, stb van összefüggésben, így elkepzelhező a jobb csatlakozás, stabilitás, energia takarék hasonló.Szerk.
Ez külön partícióra kerul, nincs köze a romhoz. Én pl. L-Droid alól tettem fel!
A modem csere kockázatot rejt, csak saját felelősségre! Szögelt, patchalt modemeknel biztos várható meglepetés. -
warezxts
senior tag
válasz
kentucky #86052 üzenetére
ha utángyártott, én a polarcell 2400mah maradnék (vastagság nem változik), elég jókat hallani, itt a fórumon ajánlották, de ha sok pénzed van egy hajszálnyival vastagabban lehet 3000mah eredeti samsungot is kapni (igen gyártott ilyet). zerolemon is jó állítólag
küldtem privit amúgy... -
kentucky
őstag
Meg is van, eBay-ről rendeltem egy zerolemon 2300 mAh-ás akksit.
-
szunyi777
őstag
UBUGNF1 modem, ha valaki igényt tart rá!
-
Oceanus
tag
Sziasztok!
az lenne a kerdesem, hogy egy nem rootolt galaxy s3-on van-e barmilyen megoldas arra, hogy ha a wifis netmegosztast bekapcsolom, akkor lathassam hogy a csatlakozottak kozul ki milyen savszellel szed aktualisan es mennyit toltott le? Tehat nem az ossz adat erdekelne, hanem a modemkent valo hasznalatnal a kulonbozo felcsatlakozott eszkozok felhasznalasa.
elore is koszonom a valaszokat!
-
Dazsar
aktív tag
Próbálta már valaki az Art Módot?
-
kentucky
őstag
Szerintem haldoklik az akkumulátorom, szinte minden romon max. 1,5 óra kijelzőidő legalacsonyabb fényerővel minimális nyüstöléssel (gyárin is). Szerintetek ilyen gond miatt kihívhatom a szervizfutárt (prémium helyszíni javítás)?
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Barátomnak most szereztünk egy ilyen kis szépséget de mivel jómunkás ember ezért kellene neki valami brutál tok, amivel lehetőleg fröccsenő víz ellen is védett de a hangszóró-mikrofon minőséget nem csökkenti nagyon.
Néztünk Otterbox Defendert, UAG tokot de neki ez a Love Mei tok tetszik. Esetleg van valakinek komolyabb tapasztalata valamelyikkel? -
designREX
tag
Felraktam az AOSB romot. De nincs benne kamera. Mi a megoldás?
-
szunyi777
őstag
válasz
designREX #86021 üzenetére
Hmmm nem igazán értettem a problémád, de a lényeg, hogy megoldódott...
"A teló nem indul el hanem a clockworkmod -ba lép vissza restartkor."
Az csak akkor indulhat újra recovery-ben ha a restart recovery-t nyomsz, egyéb esetben normál rendszer bootolást hajt végre. Ha rossz a Flash, lehet Bootloop-od, de akkor általában elég egy Factory reset Custom, vagy Stock recovery-ből. -
szunyi777
őstag
válasz
designREX #86019 üzenetére
Az tök mind1, hogy T-függő-e a telód, a XEH Firmware nyugodtan Flashelhető, csak nem lesznek benne a telekomos Bloatware-ek!
"Elkezdtem Felrakni a clockworkmod recovery-t betölt ok update zip majd restart és visszajön"
De mi jön vissza?! Nem igazán értem...Ha stock recovery-d van, akkor először Odinból kell egy Custom recovery-t feltenni, hogy frissiteni tudj, javaslom a philz_touch_6.48.4-i9300.tar.md5
"Volt fent CM11-es az tökéletesen működött, kivéve hogy nem lehetett fotózni videózni és rádiózni."
Kamera app cserével működik minden AOSP romon a fényképezés, és a videó... Spirit2, vagy SpiritFm pedig az Fm rádió. -
Weeman1
veterán
-
designREX
tag
Sziasztok.
Az S3-om (GT-l9300 sorozat) jelenleg a T-mobilos 4.3-as frissítésű rendszerrel fut.
Az már nem foglalkoztat hogy az akksi úgy merül mintha szívnám el az áramot, de az nagyon, hogy konkrétan minden olyan lassan működik hogy az felbaxa néha az agyamat nagyon.
A fényképező alig nyílik meg a galériára hogy betöltsön 10-ből 6 alkalommal képtelen, képeket megjeleníteni.
A zene mindegy melyik lejátszóval játszom le mindegy hogy a belső vagy a külső memórián tárolom a zenét, úgy szaggat hogy élvezhetetlen. A hangerőről ne is beszéljünk...
Volt fent CM11-es az tökéletesen működött, kivéve hogy nem lehetett fotózni videózni és rádiózni.A kérdésem, hogy van-e mód a gyáriban ezek kiküszöbölésére vagy marad a CM és társai?
Ha utóbbi, akkor tud nekem ajánlani valaki olyan romot amiben ha a rádió nem is de a videó fotó funkció tökéletesen működik?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Dhampir
félisten
Hidd el, ez számomra sem meglepő, habár ez nem csoda, hiszen nem most használok először érintőkijelzős telefont.
Tuti ide vagy oda, nem akarok főzött romot használni, én a gyárival mindig elégedett voltam, nekem a TouchWiz launcher nagyon jól bejön.
Nekem fontosabb a jó készenléti idő, hogy bármikor elérhető maradhassak és én is elérhessek másokat.
-
warezxts
senior tag
-
Gabi 8906
senior tag
-
warezxts
senior tag
válasz
Gabi 8906 #86001 üzenetére
Amit adtam 1-2 napja linket ott mindent megtalálsz. Ariza helyett 4.3on így működik:
1. patchelt modem és patchelt kernel (letölthető mindkettő csak nem a legfrissebb)
2. patchelt modem és sima gyári kernel de le kell futtatni az init.d scriptet (ami lényegében a patch)
3. patchelt modem és custom kernel (pl. boefla) - ha előtte esetleg futtattad az init.d scriptet, akkor futtatni kell az init.d script remove-ot mert azt custom kernel nem szereti. Ha olyan modemmel szeretnéd ami nincs a letöltéseknél, van egy modempatcher v2.exe win-es progi, amivel meg tudod patchelni a modemet, de azt nem próbáltam soha)
Nálam úgy van most, hogy patchelt MK6-os modem, és boefla kernel - zzmoove - optimal-al. (zen és sio ütemezővel) - Ha zen és sio helyett (belső-küső) valaki jobbat tud ajánlani szivesen veszem -
Joshi
titán
válasz
Dhampir #86004 üzenetére
De pont ezek miatt amiket most felsoroltál nem meglepő a hosszú akku időd, még mindig a kijelző eszi a legjobban az akksit. Én csak arra akartam rámutatni hogy nincs semmi meglepő az akksi idődben. Ha főzött romot használnál akkor nem lenne ilyen hosszú akku időd az tuti.
-
Dhampir
félisten
Persze, a korábbi wifizések lezabálták a negyedét három óra leforgása alatt.
Ez a mostani érték rövid videózással, de sok napi telefonálással született. Mivel ez egy telefon, ezért telefonálásra többet használom, miközben élvezem vele az okostelefonos alkalmazások értesítési, szervezési funkcióit. :-)
-
Gabi 8906
senior tag
Sikerült az imeit visszaállítanom tegnap. Köszönet a segítségért.
Viszont még hálózatot nem lát a telo. Ariza kilőve a 4.3 miatt. Valakinek valami ötlet?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max