Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mgTerminator #53088 üzenetére
Én is így tudom, a leggyakrabban a 32GB-os class 10 döglik be. Kicsit olyan, mint a túl nagyra fújt lufi szerintem.
Engem a márka olyan nagyon nem érdekelt, ez jó árban volt, viszonylag ismert gyártótól. Sebaj, garin belül halt meg (már a második). (;
-
-
Rem-X
senior tag
Na úgy látom itt is szenvednem / nyomoznom kell kicsit hogy mi az ami nem hagyja hogy deep sleepbe menjen a telcsi... az akkutörténet szerint valami folyamatosan ébresztgeti nagyon rövid időre... de emiatt jobban is merül...
A google szinkron alatt már kikapcsoltam hogy a helyzetem automatikusan frissüljön, mert anno ez volt a ludas és utána megoldódott, de itt most egyelőre nem úgy tűnik
-
Tybike81
őstag
Jól van na, igazatok van elég bénára sikerült.
Magyar független, a teló, és egy stabil megbízható 4.1.2-es custom rom és kernel érdekelne.
Ami gyors, és nincs tele sok gyári szeméttel, és nem kell benne állítgatni semmit. -
nbukta77
addikt
válasz
mgTerminator #53088 üzenetére
en egy no name 8g-s kartyat hasznalok evek ota. semmi baja.
-
mgTerminator
veterán
válasz
--Rawlings-- #53081 üzenetére
"a samsung a sandisket támogatja egyedül"
-
Tybike81
őstag
Milyen romot és kernelt ajánlotok, gyári független 4.1.2. legyen S3-ra?
-
törölt tag
válasz
apaszka #53060 üzenetére
Nem szar a SanDisk, nekünk a háztartásban csomó más kütyüben évek óta semmi baja. A fórumokból nekem az jött le, hogy EZ a telefon (szó szerint) eszi a jobb SanDisk karikat (sokan írták, hogy a class 4-esekel pl. semmi baja). Én is samusat fogok most venni, mert ebből már 2 behalt. De rá kell vennem magam, hogy kiadjam a pénzt, megkeressem a legjobb árat, stb. Szóval ez sem ma lesz.
Addig marad a régi 16-os Kingstonom, meg a fölyhő.
mgTerminator, köszi a segítséget. Sajnos nem tudom úgy összehozni, hogy a Win lássa, telefonra meg nincs kedvem felhegeszteni valamit csak azért, hogy legyúrjam a kártyát (már az is csak üres/hibás kártyaként látja). A legrosszabb, ami történhet, hogy valahol valami ázsiai szervízben majd jót röhögnek majd a képeimen, meg táncolnak a zenéimre.
-
Garsza
veterán
Helló fell tettem a telóra a samobilról a kiszivárgott 4.2.2 firmwert és azóta gyorsan merül a telóm kb egy napot bír ki úgy hogy éjjel a töltőn van. Előtte kibirt kb 2 napot és nagyjáböl ugyan enyit használtam.
Van erre valami megoldàs hogy lassabban merüljön. -
--Rawlings--
tag
válasz
mgTerminator #53074 üzenetére
Nem mondtam olyat, hogy nem támogatja ezt. Amit leírtam ide azt a két Samsungos mondta 2-3 órával ezelőtt.
-
jano6220
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne ,hogy eszt a romot használta e valaki már /I9300XXUFME3_I9300OJKFME1/ érdemes kiprobálni vagy felejtős? -
mgTerminator
veterán
válasz
CHIPman #53077 üzenetére
Ez a sok fájl miatt van, és idő kell a rendszernek amíg feltérképezi. Ne a gyári szarokat használd hanem utólag telepített progikat. Zenére pl poweramp, képekre quickpic, nézd meg hogy sokkal gyorsabb lesz
Az mtp móddal meg nem fogsz tudni mit csinálni, lassú az adatátvitel.... Ha 4gigás kártyát teszel bele és tele lesz képekkel az is lassan fog betölteni.
Tamas: jogos a kérdésed
-
t_a_m_a_s
addikt
-
CHIPman
nagyúr
válasz
mgTerminator #53074 üzenetére
32GB-os eredeti Samsungom van, rajta kb 6-7GB zene és kb ugyanennyi kép+videó. A kártyán kb 2GB szabad hely van.
Ha rádugom a gépre és bemegyek a kártyán a zene vagy a DCIM mappába: kb 5 perc míg betölt odáig, hogy rá tudok kattintani valamire, vagy elindíthatom a másolást.
Újraindításnál/kártya kivételénél a lejátszási listáim rendszeresen megszűnnek létezni, és nem tudom őket sehonnan előkaparni.
Több zene nem jön elő ha rákeresek, pedig a kártyán rajta van.Tehát némi alapja azért van...
-
mgTerminator
veterán
válasz
--Rawlings-- #53070 üzenetére
Hogy ez mekkora hülyeség..... Évek óta ez a szar terjeng hogyha sok az adat belassul.... Tudod mitől lassul be? Ha csak torrentre használod, na ott egy idő után 100% töredezett lesz, de akkor is csak a kártyaműveleteknél lassul az írás olvasás, de ettől még a telefon nem fog lassulni, csak abban az esetben ha torrentezel....
A samsung nem támogatja a samsung kártyát? Ez viccnek is rossz ne haragudj
Az én véleményem pedig az, hogy a SanDisk szar, és nem ajánlom senkinek.Rem-X: csak egy csöppet mondtál nagy hülyeséget de sebaj
-
adammkaa
senior tag
Gyerekek még miért van az hogy végre üzembehelyezem az airdroidot felmásol 3 mappát és annyi most meg nem engedi, nem elég hogy nagy szar a samung driverei hogy a xp sp3 nem ismeri fel a telefont mert mtp device hibát ir ki, de még ez sem működik ez botrányos három napja nem tudok zenét tölteni rá.
-
Zsolaf
addikt
válasz
--Rawlings-- #53070 üzenetére
Nekem 16 Gb Samsung van azt akkor nem támogatja?
-
--Rawlings--
tag
válasz
mgTerminator #53064 üzenetére
Nekem ma azt mondta a szervizes itt, hogy az S3-al nem ajánlja a 64 gigást mert ha nagyon tele van a kártya akkor belassul a teló. Azt is mondta, hogy a samsung a sandisket támogatja egyedül, tehát ha bármi baja van a telónak kártyával tönkre megy ilyesmi akkor sandiksel garanciáznak.
-
Rem-X
senior tag
válasz
mgTerminator #53067 üzenetére
Gondolom a stickre, a bedugható 3G modemre... de akkor már miért nem dugja be a telefont?
Most komolyan ekkora madárságot kérdeztem?
-
mgTerminator
veterán
válasz
apaszka #53060 üzenetére
Én senkit sem ijesztgetek, csak leírtam a tapasztalatomat, és azt hogy a memóriakártya topikban nem én voltam az egyedüli aki ugyan így járt
Tudom, drága a samsung, de legalább tudom hogy ez bírni fogja a strapát éveken keresztül is. Ráadásul 5 év gari van rá, ha valami csoda folytán elvérezne...
-
berczy03
aktív tag
Srácok!
Kellene egy kis segítség. Tudnátok ajánlani egy jó modemet? Mert ami most van, EMC2, az nem tetszik, olyan helyeken is edge van, ahol előző modemekkel simán H volt.
Szerintetek melyik a legjobb modem, tudtok rá adni esetleg egy linket? -
p2pp
őstag
Régi telómon úgy kezelte a mem karit mintha kártyaolvasó vagy Pendrive lenne.
Ezen kéne dolgozniuk most is az S3-nál !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha elindítottam vmit nem akarta bemásolni vmi ideiglenes mappába a Pc C.\ meghajtójára,
hanem rögtön, kapásból elindította, ahogy kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Per pill Win7 Ultimate 64bit van. Total Commander a beépülő bővítménnyel látja
mindkét memóriát a telóban.
Sandisk 32Gb kártyám van, ami majdnem olyan gyors mind a belső gyári.
Fél éve tökéletesen működik pedig sokat nyúzom és állandóan Pendrivenak is használom.
Akinek nem jó vegyen Samsung micro Sd-t. Legalább Class 10-et.
Persze 64Gb SdXc is jó lenne, de az árából simán kijön 2T vinyó az asztali gépbe. -
apaszka
veterán
válasz
mgTerminator #53004 üzenetére
Ne ijesztgess! Azt rendeltem éjjel ! Mivel az AData meghalt hamar, kingston meg már csak rossz minősítést kap sok fórumon, gondoltam ezt próbálom ki most. Samsungom jól bírja, és a fiamnak adtam. Viszont drága, így lehet hogy mégsem az olcsóbbat kellett volna választanom? Tényleg olyan sz@r a sandisk?
Van kettő muzeális 4 gigásom belőle, de mindkettő frankó még, és ezért gondoltam jó választásnak.
-
--Rawlings--
tag
válasz
lafaty80 #53056 üzenetére
Mindjárt itt vannak!
Csak 20 napot késtek. Amúgy hidd el, nálam volt olyan hívás, hogy sajnos szegény operátornak úgy indítottam "fröcsög a nyálam". Akármit csinálsz, vagy mondasz, elnézést kér nagyon alássan, szinte olyan érzésem van, hogy szolgákkal beszélek (szegények tudom milyen CC-ben dolgozni), és MINDIG SABLON SZÖVEGET MONDANAK. Nem tudsz nekik olyat mondani, hogy ne szarnák le.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
mgTerminator #53054 üzenetére
ez ok., de nincs időm már vele foglalkozni, így a legújabbat akarom egyből feltenni...., mert kb. fél óra múlva át kell(ene) adnom.
no mindegy. -
lafaty80
addikt
válasz
MunezXBK #53055 üzenetére
Én erre gondoltam: 06-80-7267864 (06-80-SAMSUNG)
hétfőtől péntekig, 8 és 20 óra között, szombaton és vasárnap pedig 9 és 16 óra között az alábbi kérdésekkel kapcsolatban várjuk hívását:
Általános termékismertetés
Tanácsadás vásárlás előtt álló ügyfeleinknek
Készülék beállításokkal kapcsolatos információk
Szervizpartnereinkkel kapcsolatos tájékoztatás
Vásárlói észrevételek, javaslatok fogadása termékeinkről és szolgáltatásainkról
Javítási igény felvétele és továbbítása szerződött márkaszervizeink felé – ebben az esetben kérjük, készítse elő a termék jótállási jegyét és/vagy számláját!Itt nem tudnak sablon szöveget nyomni, mert itt dumálni kell. Kérdezni, kérdezni, kérdezni
-
HUTCHDB
nagyúr
szeretném gyári állapotba visszaállítani a telefont.
t-mobile-os.
viszont az 1 hsz-ben található TMH-s rom I9300XXBLFB_I9300TMHBLG1_TMH.zip.
ez jó, vagy ettől van újabb? -
sheep
addikt
válasz
adammkaa #53043 üzenetére
ha van wifid akkor a legegyszerübb az airdroid.
be tudsz jelentkezni a google fiókoddal is akár, és a számítógép képernyőjén látod a telefonodon lévő mappákat, fájlokat. Olyan mint egy windows, egérrel tudod kezelni, tudsz másolni, etc.amúgy ma nem ébresztett a telefonom
-
mgTerminator
veterán
Nem tudtok egész véletlenül jó kis időjárásos élő háttérképet?
-
mgTerminator
veterán
válasz
havri1 #53048 üzenetére
Amíg kicsomagolod és megformázod, addig biztos jó lesz.... Nekem tabletem mindig fagyott tőle, hozzáteszem amikor a torrenteket újraellenőrizte akkor mindig ugyan annál a filmnél fagyott meg az egész. Aztán 1 hét után végleg beadta a kulcsot és csak olvasni lehetett róla jobbik esetben...
-
havri1
félisten
válasz
Tök jó, most van úton nekem is egy 32g-os ultra..Transcend-et akartam, de ezt ajánlották helyette, mert jobb
-
adammkaa
senior tag
Mentek pü-k.
-
adammkaa
senior tag
Valakinek ötlete hogyan tudok laptopról zenét másolni a telefonra AKÁRHOGY, mert usb kábel segítségével nem jó, win7 kellene feltelepíteni, de xp van rajta egyenlőre. Bármi féle megoldás érdekel csak zenét lássak már a telefonon.
-
apaszka
veterán
válasz
bexinho23 #53038 üzenetére
Szerinted , mi az erős ?
Az igaz, hogy nagyon jó teló ez.Az akadást,az optimalizálás odafigyelésével lehetne javítani egy bizonyos szintig. Az android mindent megesz, mert ez egy alapjaiban "elrontott" , félresikerül dolog. Virtuál rendszer mikéntje a bűnös.
Hogy erős vas van alatta?
Szerintem nem szabad egy pc-hez hasonlítani egy telefon hardverét.
Félreértés ez az egész!
Dobálóznak, hangzatos szavakkal,hogy ennyi magos, meg annyi..Gondolom ezt azért nevezik így, hogy mi megértsük mekkora dolgot fogunk a kezükbe.
A valóság meg, hogy a Ram és a videó meghajtó számit inkább. Az, hogy szépen viszi a hd videót is, az nem a nagy proci miatt , és a magok számának köszönhető.A 4 maggal kb egy pentium 3 szintjét üti meg, ha pc teljesítményéhez nézzük.
Ami előre lépés lehetne az a Ram. Viszont abból nem raknak bele sokat, mert mi lesz akkor az S5 be-S6ba?Persze lehet, hogy ezeket nem jól tudom, és mindjárt kijavítanak, de szerintem így van. Én véleményem.
-
bexinho23
őstag
4.2.2ot kapott mar a T-s telefon? sajnos nem tudom lecsekkolni a menuben, mert rootolt. viszont erdeekelne. Ha igen, akkor sebessegben javult? Elegge meg tudom akasztani neha ami eleg fura egy ilyen eros telefonnal. Pedig nincs beragadva semmi
-
CHIPman
nagyúr
Ma felhívtak a Telemaxtól, hogy fel fognak hívni, és csak ennyit akartak mondani.
-
Ambavir
aktív tag
válasz
mgTerminator #53031 üzenetére
Tényleg nem voltam egyértelmű. Bocsánatot kérek.
Megyek inkább úszom egyet, amíg gondolkodik a telefon, hogy töltse-e fel magát...
K...a hideg lesz a víz. -
mgTerminator
veterán
válasz
#01696768 #53028 üzenetére
Hát akkor sajna ennyi volt... Utolsó reményed lehet még egy partícionáló progi, azzal törlöd a partíciót, létrehozol egy újat és megformázod, ha az sem tudja megcsinálni, akkor kuka. Legközelebb majd samsung kártyát vegyél, én 2őt nyúzok és nagyon jól bírja a strapát, ráadásul 5év garit ad rá a samu!
-
-
mgTerminator
veterán
válasz
roberto211 #53030 üzenetére
Tehát S3
Hát nem, de ezt már a topiklakók fantáziájára bízom
Amúgy én tudtam h galaxy miniről volt szó
-
apaszka
veterán
válasz
Ambavir #53022 üzenetére
S3 -ról van szó?
Akkor a te aksid rakd bele addig. Vagy egy dokkolóban töltsd fel.
De osztom azt a véleményt, hogy nem a vissza állítás miatt halt meg a telefon.
Szerk.Bocs , eszembe jutott, hogy az asszony telefonja csinált ilyent régebben. Úgy sikerült elindítani a töltést, hogy miközben töltöttem, akksit kivettem, /töltő maradt / és pér perc múlva vissza az akksit! Pár próbálkozás után elkapta. Még az LG aksi kalibrálásnál olvastam erről, hogy így javasolták, hogy full töltést tudj csinálni.
Egy próbát talán megér? -
törölt tag
válasz
Szia! Koszi szepen. Nem, sajnos semmi sem latja. Win7es a gepem, de 7 eves, ugyh nem csodalom.
Formatalni sem tudom igy, remelem, nem lesz kedve senkinek a kepeimmel szorakozni.
-
Ambavir
aktív tag
válasz
mgTerminator #53026 üzenetére
Sajnos nincs már. Utánanéztek.
-
Ambavir
aktív tag
válasz
mgTerminator #53024 üzenetére
A srác azt mondja, szerinte le van merülve. Ezért tölteném. De úgy hiszem, nem veszi fel, ha csak villog a kijelző kikapcsolt állapotban.
Így meg hogy romoljam? Vagy azért hagyjam rajta s tölt? Most mondja, hogy Megállt a Samsungnál először, ami ugye bootlop, aztán még annyi sem.
Recoveryt sem tom előhozni. Valszeg olyannyira kimerült. -
Ambavir
aktív tag
Sziasztok!
Mi van akkor, ha egy telefon a gyári vissazállítás után még recoveryvel sem hozható sehova és töltéskor csak villog a kijelző.
Egy másik készülékről lenne szó, általános kérdés. Kisányom osztálytársa nyomott egy visszt a Minin, azóta ilyen.
Így még romolni sem merem, mert nem tom, tölt-e egyáltalán. Sztem nem...
Meg érdemes? Vagy meghótt? -
adammkaa
senior tag
Nekem nem megy egyenlőre sajnos most néztem utána ez a mobil MTP Device rengeteg embernek kiírta hogy nem tudja a gép telepíteni, és nekem is ez a baj ha nem lenne, látná a sajátgép.
-
nbukta77
addikt
Nekem is van xp-s gepem is. Kies nincs fent es megis latja mtp modban.
-
Rem-X
senior tag
Van arra bármi mód hogy ha össze van kötve egy névjegy a Google+ profillal akkor ki tudjam választani hogy ne a Google+ hanem a névjegyzék profil fotót használja?
-
mgTerminator
veterán
válasz
#01696768 #52998 üzenetére
Ezek a SanDisk memóriakártyák nagyon leszerepeltek előttem... Nekem 1 hétig bírta. közben folyamatosan szarakodott, fórumon is azt olvasni hogy a SanDisk megbízható, mégis sorra döglenek meg.
Próbáld ki azt hogy XP-s gépen kártyaolvasóval, VAGY win7es laptopban, SD adapterrel. Nekem így olvasta róla az adatot, mást nem lehetett csinálni vele.
-
adammkaa
senior tag
-
mgTerminator
veterán
válasz
trobi28 #52993 üzenetére
Akkor user error... Én azóta használok cmet amióta tiasztában vagyok hogy mi az a cyanogenmod.... Soha nem volt nagyobb bajom vele, most is csak ez az aksimerülés amit képtelenek javítani...
GeneraL_XTX: sajnos igen, ez az ára.... én is sűrűbben töltögetem, ennyi.... már kezdem megszokni. 2 naponta frissítem és várom a csodát
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Synology NAS
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával