Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
Na hogy legyen valami új téma is, ILYET próbált már valaki?
-
641147
csendes tag
Sok rossz töltős témához: az Aldiban már hónapok óta van asztali és autós töltő, 2A-es. Mindkettőt vettem és tökéletesek. Ára jelenleg (ha jól emlékszem): ~2500,- huf
Hoppsz, ezt elfeledtem: 3 év gari és ha nem tetszik 2 hónapon belül visszaadják az árát.
-
trobi28
addikt
Milyen programmal méritek a tőltést?
-
Magga
aktív tag
válasz
havri1 #54879 üzenetére
Ebben az esetben csak egy 700 mA-s töltővel töltöd! Próbáld meg egy nagyobbal, minden érték 1000 lesz!
Nemrég azt is írta itt valaki, hogy STWEAKS-ben látta, hogy át lehet ezt állítani, de alapból 1A-rel tud max tölteni, ha megfelelő töltőd van hozzá. Azt hiszem a gyári samu "csak" 700 mA-s!
Én most vettem a kocsiba egy 2A-s két usb csatisat, mert merült a telefon, miközben ment a GPS! -
apaszka
veterán
válasz
Gizmo94 #54880 üzenetére
Nekem is westy-m van, és nagyon okos, és marhára oda van értem. Igaz harcias is, mert bár mekkora kutyának neki megy értem, vagy a porta védése érdekében.
Szerintem a legszebb kutya fajta. Nekem legalább is ő a kedvencem.Majd linkelek róla videót, ha otthon leszek. Most sajna itt a kórházba izgulok a kisebbik fiamért, most van a műtőben.
-
Gizmo94
veterán
-
roberto211
őstag
válasz
Gizmo94 #54873 üzenetére
De jól kivédte a macska.
Offként írom: Tegnap például egy kaukázusi keveréknek(kölyök de kb 2x akkora mint a csivava így is.) akarta nekifutásból átharapni a torkát. Még jó, hogy ahogy ugrott felé a levegőben lebirtuk rántani.. És ezt minden vicc nélkül írom.
Akár egy Pitbullnak is nekitámad ha arról van szó.
-
Gizmo94
veterán
válasz
roberto211 #54872 üzenetére
Csivava egy brutál , ha idegbe jön, tudom.
A vidi meg nem sikerült, de most talán
-
bkiky01
senior tag
Igen,olvastam,h itt vérebek is támadnak..
-
Gizmo94
veterán
válasz
#01696768 #54868 üzenetére
A csivavatiprást és karmolászást is. Ártalmas az amolednek és a keret is felpúposodik tőle. Annyira nem, mint a 2 giga ramtól, de zavaró. Viszont garizzák azt is. Komondor ellen nem véd!
A macskát pedig szintén tartsd Távol! A telefontól..
-
törölt tag
válasz
bkiky01 #54865 üzenetére
Most nem azért, de tényleg egy (lassan?) egy éve kiállított bolti darabon akarod ezt letesztelni? A tény az, hogy beéghet, ugyanúgy, mint ahogy leeshet, eltörhet, szétfolyhat, elázhat és csak úgy is meghalhat magától. Viszont ellentétben ezekkel, a beégést gariban javítják. Sokan pont azért imádkoznak, hogy a 2 év gari lejárata előtt még gyorsan égjen is be egy kicsit, mert akkor kapsz egy teljesen originál kijelzőt. Persze, ez egy eshetőség, de túl sokat ne fájjon miatta a fejed.
(Nem védem ám a telefont, de ha van baja, akkor nem ez.)
Szerk: A kutyaharapást kihagytam a listából, de csak mert az szőrivel gyógyítható
-
[P]laci
senior tag
válasz
bkiky01 #54865 üzenetére
mivel a zérónál többet értesz a telefonokhoz és tisztában vagy a telefon adottságaival, ezért sejtem tudod/tudtad azt is, hogy milyen a kijelzőben benne... de mivel ezzel is tisztában voltál, ezért a garanciával is tisztában voltál... tehát csak pár kérdés maradt és ezek az igazi kérdések szerintem: ha ezeket tudod, mi a probléma? ha ezeket tudod, miért tántorítana ez el?
mert ez kb olyan, mint hogy: az audi q7-es a kedvenced, van is rá pénzed, de nem veszed meg mert drága a benzin...
-
korcsillio
addikt
Ezt a meleget csak a jó hideg Löwenbräu® -val birom
-
bkiky01
senior tag
Ma voltam a legrózsaszínebb magentább szolgáltatónál, h közelebbről is megnézzem a kinézett telefont..
A kiállított darabon a következőt észleltem:
Beégett kijelző..
Tényleg ennyire beéghet, vagy mi ez?? Egyenlőre elment a kedvem a telótól, holott a képe gyönyörű lenne.. -
@chain
csendes tag
Nálatok is megnőtt a töltési idő? Az első pár hónapban kb 3 óra alatt feltöltődött a teló, most fél év után pedig kb 10 órán át töltődik.
-
[P]laci
senior tag
-
adammkaa
senior tag
válasz
roberto211 #54846 üzenetére
Mert érdemesebb a samsungnál indítani ilyenkor ennyit tudok hozzáfűzni.(Mivel úgy is odakerül ahogy írtad is) Én nem megpecsételtem az állítását. Most is a samsung live chat segített sokat, sok mindenre fény derült.
-
roberto211
őstag
válasz
adammkaa #54829 üzenetére
Mivel a Samsung nem világ garanciát ad ezért nem valószínű hogy érvényes lesz Magyarországon. Elmondja valaki , hogy nem volt jó neki a gari erre fel "hát de a samsungba kellett volna vinni". Kérdezel de lesz*rod, hogy mit mondanak. Szerinted a szolgáltató hova küldi a készüléket a henteshez? Fhhu :S
#54845: Tapsolsz magadnak?
-
törölt tag
válasz
Gabor970 #54842 üzenetére
Sztereóban veszi az, csak fejjel lefelé.
Viccet félretéve, szerintem nézz YouTube-on példavideókat. Van mindenféle, koncert is biztos, ha keresel. Amúgy én tuti tartanék erre valami más kütyüt, egyrészt hogy ne a telefont tömje/fárassza, másrészt mert a 100 éves, miniatűr mp3 lejátszóm felvételei szebbek.
(#54843) zlatan77: Ne beszédl máááán le!
-
Gabor970
addikt
válasz
dancsuri #54840 üzenetére
a mininek három van. bocsi, kérdezek tovább, hogy ugyanazt értsük.
Azt látom, hogy több telefonnak azért van kettő, hogy a két mikrofon által kapott jelből, valami algoritmussal zajszűrést csinál, a tisztább beszédhang érdekében. Nekem olyan telefon kellene, aminek azért van kettő, hogy a video felvétel melletti hang sztereó, és valamilyen szinten élvezhetőbb lehessen. Pl a lumia 800-ammal hiába vettem fel zongorázást, az csapnivaló. Ellenben a fiam X10-esével teljesen élvezhető lett. Kellene egy új okostelefon, ami nem rögzit rosszabb hangot a video mellé, mint egy SonyEricsson X10 Mini. Az S III lehetne-e, az én telefonom? -
törölt tag
válasz
adammkaa #54833 üzenetére
Az enyém ugyebàr svàjci, a mysamsung is így vette fel. Amikor itt kérdeztem, arra jutottunk több forràsbòl, hogy Mo-n 1 évig jò a samu szervíznél az euròpai 2 éves gari. Én tuti csak olyat vennék, ahol lakom.
Eddig nem kellett élnem vele, de ki tudja. Ja, és hàzhoz csak full magyar garival mennek, ez tuti.
Gizmo:
mint mindig
-
Gizmo94
veterán
válasz
MunezXBK #54835 üzenetére
De jó a telefonszám is bázeee..
Azonnal kapcsol, már menüben is vagy, ahogy kell. Ez az az eset amikor informatikai vagy híradástechnikai eszközből a tisztelt ügyfélnek a maximum javallott kategória a golyós számológép. Bár ott is van rizikófaktor, mert ha szétcibálja a két fát, lepotyognak a drótokról a golyók, azokon meg képes elesni...
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Olyan telefont keresek, aminek a beszédmikrofonján kivül van sztereó plusz két mikrofonja. (pl az Xperia X10 Mini is ilyen volt)
Az S III esetleg ilyen?Nagyon nehéz érdemben infót találni, a gyári honlapok nem nagyon térnek ki a mikrofonnal kapcsolatos részletekre.
Köszönöm!
-
MunezXBK
nagyúr
-
-
-
jopek13
csendes tag
A számitógép már látja, a videókat. De a TV- még nem, pedig elég modern kiadású Samu.
-
jopek13
csendes tag
Sziasztok hogyan kell megnézni a video felvételeket samsung tv-re kötve? Mert egyáltalán nem látja hogy lenne rajta video. Illetve a számitógép sem látja a videókat. Légyszi segitsetek. köszi.
-
válasz
adammkaa #54820 üzenetére
felesleges lenne a my samsung regisztráció - ha működne -, a prémium gari csak magyar nyelvű jótállási jegy mellett érvényes; link
azt nem tudom, hogy a szlovák t-mobile milyen jótállási jegyet ad, illetve kint is gyártói garit adnak, vagy ott csak a szolgáltatón keresztül lehet intézni, ennek utána kellene járni, mert bukó lehet... -
adammkaa
senior tag
Ha van egy S4 , szlovák tmobile garanciával, annak érvényes M.O-n is a gariztatása igaz? Be lehet regisztrálni a mysamsung nál attól független?
-
Tybike81
őstag
Gyári Rom van a telómon jelenleg, de Rom cserét szeretnék.
Az lenne a kérdés, hogy mivel járok jobban? Egy főzött Rommal vagy a legutolsó leak 4.2.2. Rommal? -
Magga
aktív tag
válasz
apaszka #54815 üzenetére
És mivel a számítógép USB 2.0 portja 500 mA-t tud leadni, ezért ez stimmel is!!
Én is próbálgattam ezt a progit és pl. a 1,5A-s töltőmmel 1A vesz fel és jó gyors is a töltés. Szóval ez a max. amivel tölteni tud (hacsak nem piszkálod STWEAKS-ben), így a sokkal nagyobb töltő értelmetlen...
-
apaszka
veterán
válasz
FrankMonzano #54813 üzenetére
Lehetséges, de ezt most a gyári kábellel csináltam ,és a laptopról töltődik.
460 al tölti ami vajmi kevés. A töltőmmel 1000 ret mutat ,és hamar fel is tölti
Ja az óra mellett van az érték,és a widget !
-
bkiky01
senior tag
Kell egy minőségi bőrtok, aztán kész..
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari