Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen processzort vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
válasz
ForRedGlory #4098 üzenetére
Valami nyavaját.... S3?
PEEERSZE értem én hogy beteg vagy meg minden
-
nggabi
félisten
válasz
ForRedGlory #4098 üzenetére
várjuk a tesztet
mi is készültünk ilyennel de sörözés lett a vége
-
Keksz03
senior tag
válasz
ForRedGlory #4036 üzenetére
+1
szerk.: most akkor microUSB --> HDMI illetve OTG USB kábel esetén kénytelen vagyok Samsung-ot venni vagy jó másmilyen is?
-
agabe
addikt
válasz
ForRedGlory #4095 üzenetére
hát akkor futár, vagy budapesten szervizes csóka házhoz.
(#4036) ForRedGlory:
S2-esnél is ugyanez volt (most is ez) a helyzet...S3-asnak jobb a kijelzője + NFC, meg szolgáltatások (amik S2-be is bekerülnek így vagy úgy) ...de sebességben már ott sincs probléma.Hogy áll az összehasonlító teszt ?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
norbalia87 #4084 üzenetére
Hardveres hiba lesz tuti. Utána olvastam.
-
agabe
addikt
válasz
hard reset (pontosabban ez inkább gyári formázás)?
az jobban töröl mint a beépített menüpontban megtalálható (az a gyári reset).tárcsázóba:
*2767*3855#aztán indul.ha helyrehozza, akkor érdemes megnézni esetleg melyik progi telepítése után lehet ilyen gondja, mert sajna előfordulhat.
(ettől függetlenül nem normális dolog) -
FragMaster
addikt
válasz
norbalia87 #4087 üzenetére
Miért, szerinted nem romolhat el? Fél millióért is elromolhatna bármi. Pont erre van a garancia, ami elég kényelmes a samsungnál.
-
muveszur
addikt
válasz
.
-
muveszur
addikt
válasz
Próbáld meg a gyári visszaállítást
-
rankesz
veterán
-
okoska74
senior tag
válasz
N.YCityBoy #4079 üzenetére
Lehet, hogy nem a legszebb, de a célnak megfelel és nem kell rá semmilyen szilikon tok ami elrontaná a telefon szépségét.
-
pzstm
titán
válasz
akkor szervíz, vagy premiumfutár, hátha javítani tudja a helyszínen
-
norbalia87
tag
Szep jo reggelt prohardver
Egy eleg erdekes problema jott elo a telefonomon
. A kamera megadta magat es egy -unknown error by errorcallback hibauzenet utan ki is lep a kameraalkalmazasbol
Moat csinaltam egy gyari resetet ami termeszetesen nem segitett
Csakis eredeti programokat raktam a telefonra, es semmi olyan alkalmazast nem telepitettem ami a kamera mukodeseben valtoztatna meg barmit is.
-
törölt tag
Tud valaki abban segiteni h pl. Igo/Navigon/Sygic.. telepités előtt miért nem tudom kiválasztani hogy MicroSD-re telepitse ??? Automatikussan telepiti a belső memóriára de ugyan ez a helyzet a kisebb programoknál is csak azok szerencsére kevesebbet foglalnak.
Hol lehet ezt beállitani?Üdv
-
laca.1
aktív tag
en ma vettem egy fekete szilikon tokot matt a hata. sokkal jobb igy a kezben nem csuszik, vedve is van nekem igy az igazi .(1500 ft)a srac ki dobott vagy tiz fele szint . ok de mar csak holnap .
-
-
zool1
őstag
-
kelzsoca
félisten
válasz
rankesz #4070 üzenetére
Nekem holnap lesz 1 hónapos a készülék, de olyan mint mikor kivettem a dobozból.
Sem tokot, sem fóliát vagy egyéb védő eszközt nem használok, ha leteszem egy puha törlőkendőre teszem, egyébként simán csak zsebben hordom (természetesen semmi nincs a telefon mellett (kulcs, pénz stb..)
-
rankesz
veterán
Az s1-emet másfél évesen úgy adtam el hogy a vevő [bruti01, elismerően hümmögött egyet, aztán szó nélkül perkálta a vételárat. S2-t 2 hete szintén, mondjuk az csak egy éves volt, én 5 hónapig használtam, az havernak ment el, és elmondása szerint simán megállta a helyét az újszerű állapot, pedig amíg nem látta szkeptikus volt.
Az S3 meg megvan 8 napja, és a krómkereten van 2 olyan sérülés, hogy az egyiket gőzöm sincs hogy szedtem össze
...! Szóval a 3 telő közül sajnos tényleg messze a legsérülékenyebb anyagokból van az S3 összerakva, ezt saját tapasztalatból simán aláírom, végiglépkedtem az i9xxx evolúciót
Sajnálatos. -
-
zola-
őstag
Én sohasem használok semmilyen segédeszközt...
Csak a szűz telefont.
-
mycso
veterán
Mert nem NTFS a fájlrendszer...
APN beállítások a szolgáltatódnak megfelelôen.
A CF-root a kernelhez nem nyúl, így viszonylag könnyen unrootolható. Vagy gyári rom felrakásával is orvosolható.más: erre a telefonra vigyázós témára. pl. nekem a telefon egy használati tárgy, ami azért van, hogy engem kiszolgáljon. Persze vigyázok rá, nem dobálom és tokban tartom, viszont ilyen bepattintós-rápattintós tokok, fóliák, mindenféle szir-szarok, amiket ráhúznak-ráragasztanak nálam nem mûködnek...azért (is) van ilyen telefonom, mert ez tetszik, na most az elôbb felsoroltak mind változtatnak/rontanak az igazi valóján. Én pl. így vagyok ezzel...
-
Titana
tag
válasz
Jeanne d'Arc #4059 üzenetére
Szió,Én is azt tapasztalom,hogy vannak akik valóban iszonyatos módon barmolják a telefonjukat mind a Nők,mind a Férfiak körében,de mi szerencsére nem azok közé tartozunk.
-
laca.1
aktív tag
hali kérdés,miért nem tudok fölmásolni pl.egy 4gb mkv filet?másik kell-e valamit állítani hogy menjen a 3g mert nekem még nem jelezte sosem,persze van lefedettség.Még valami olvasgatok itt és már ti rootoltátok az új telót???És mi lesz a garival nem érdekel titeket.ezt azért kérdem mert bennem is motoszkál a rootolas.amúgy három napos tulaj vagyok,előtte samu 1 volt:...
-
-
Titana
tag
válasz
ForRedGlory #4018 üzenetére
Szió,Én vagyok az a bizonyos hölgy akinek a közepétől kezdet szétválni,mivel valami ragasztás féle van a szélén az elkezd leperegni róla majd azon a részen szét válik.Amúgy meg Én az típus vagyok aki amikor ezt a flipp tokot feltettem a telóra+még egy mikro szálas kendőbe csomagolva tettem bele egy kipárnázott övtokba.Amikor 1 év múlva eladom a telefonomat volt olyan,hogy azt kérdezték,hogy a vitrinbe tároltam,mert olyan mintha nem is használtam volna.
Szóval ennyit arról,hogy a nők nem tudnak vigyázni a telefonra.
nggabi is látta.
-
zeroo5ux
aktív tag
-
Hogyan tudom letiltani, hogy ha Facebookra valamelyik ismeretlen-ismerős feltölt egy megosztani kívánt képet, arról ne kapjak e-mail értesítést?? (Fb-ra be sem vagyok jelentkezve) Előre is köszönöm.
-
Injun
senior tag
Fülessel hallgattam zenét amikor a haver hívott.Felvettem a fülesen levő gombbal,majd a közel 2 perces beszélgetés alatt a zsebemben levő telefon csinált 9 db screenshotot.Ez mitől lehet?Hogyan lehet kikapcsolni?
-
xtremetuning
addikt
válasz
Egyetértek
.
De egy jó kis blue theme elférne rajta. -
gedemmm
csendes tag
Amiota felraktam a nova-t, ujraindulgat a touchwiz launcher neha amikor epp abban vagyok, megpedig home screenre valo visszateresnel..tudtok erre valamit?
-
-
laca.1
aktív tag
jo az ha 780 ir miert nem 1g???
-
mycso
veterán
válasz
Mondjuk a custom romokkal, már az S2-nél is így voltam....a WnamLite romok, amik max. szóba jöhettek ott és itt is....egyébként S2-n megnézegettem sok customot, de mindegyiknek volt valami nyűgje, ami miatt lapát....
Itt S3-nál, meg még képek/leírás alapján sem találtam olyat amit érdemesnek tartanék arra, hogy felrakjam...
(#4039) laca.1: pl.: középső gomb hosszan/feladatkezelő/RAM
-
laca.1
aktív tag
hali.arulja mar el valaki hol tudom megnezni mennyi ram van a teloba abbol mennyi szabad. no meg neztem 779.ltezik ez miert nem 1g??????
-
No.01
addikt
válasz
Ha ezt toleg latom akkor biztosan van benne v.mi... bar szvsz root azert mindig kell
-
ForRedGlory
félisten
Tudjatok mi a szar...?
S3 olyan gyors es jo hogy nem nagyon kell custom romban gondolkodni. 3 napja van meg a telefon es meg root sincs rajta
Egyedul a tema az ami izgatja a fantaziam, custom rom nem. -
törölt tag
Sygic 11.2.6 full és a Navigon 4.1.2 full is tökéletesen fut!
Ez a két legjobb GPS navigátor! -
Zsírkréta
csendes tag
válasz
JockeyEwing #3627 üzenetére
szia,van sygic navigator 11 2.6 gyönyörüen fut rajta
-
rankesz
veterán
válasz
Thewreck #4021 üzenetére
Hivasinditas utan nyomj egy menu gombot es kapcsold ki a zajszurest, nalam az megoldotta a dolgot.
Ha nem, akkor meg vidd szervizbe, es hivatkozz arra a kepre amit valaki linkelt napkozben, hogy szervizbe kuldott s3-ak 50 %-a mikrofon paraval kerul be...
Megprobalhatod meg a 2g/3g valtast is, de nem hiszem hogy az bezavarhat .Na ng megelozott, en mar felalomban nyomom a telorol...
-
Thewreck
csendes tag
Nos Sziasztok!
S1-emtől a napokban elbúcsúztam és egy boldog tulajdonosa lettem az S3-nak.
Egyelőre még nem tudom kinek milyen tapasztalata van S3-nál a telefonálás közben, de nálam az a helyzet, hogy akivel, vagy éppen akikkel beszélek azok állandóan panaszkodnak, hogy olyan "elektromosan szercegő, torzult, valamint a szokásosnál halkabb" hangom van.
Gondoltam csak az enyémnek van valami nyűgje, de nem.
Van egy másik ugyanilyen teló is a családban, és annak is...
Most ilyenkor mi a p... van?
Segítsen valaki.
Mi a fenét kell beállítani, vagy hogy lehet ezen valamit javítani???[mondanom sem kell...]
[telefonálásra, a legjobb hangminőséget adó telefon, még mindig a jó öreg és régi NOKIA]
[bár annak már rég leáldozott] -
ForRedGlory
félisten
Alakul a Sense a Galaxy S3-on
-
nggabi
félisten
válasz
ForRedGlory #4018 üzenetére
ott fog kikopni /facepalm
am a nők semmire se tudnak, ez tény
-
nggabi
félisten
válasz
ForRedGlory #4016 üzenetére
nem fog
am egy hölgy (!) fehér nótján láttam, azóta már letépte és csak a hátlapot használja.
kb itt:
de kívánom h azóta valamit fejlesztettek és nem fog neked szétnyílni.
-
nggabi
félisten
válasz
ForRedGlory #4014 üzenetére
a saját szememmel láttam. nem mendemonda, szomszéd józsitól hallottam
kb középtájt elkezd kikopni... de nézd a jó oldalát. vettél egy vastagabb hátlapot 7kért
-
nggabi
félisten
válasz
ForRedGlory #4012 üzenetére
épp tegnap is láttam ilyet nóton. NE VEGYETEK! 3 hét múlva kikopik a bőr a szélén és kilátszik a kartonpapír... mennyi volt? 6k?
-
ForRedGlory
félisten
Vettem egy Samsung Galaxy S 3 flip covert, marha jó lett így a telefon, jól mutat a cover
-
mycso
veterán
(#3991 ) Brain75: nem, a mi régiónkban egyetlen frissítés van (LF5) és az is csak a független (XEH) készülékekre. Más régiók romjait felesleges ide keverni FOTA/KIES szempontjából. Egyébként a szolgáltatók elég jelentôs megkéséssel szokták kiadni.
(#3993 ) FragMaster: a root nem számít, sôt a cwm sem. A rom/kernel/modem/csc verzióknak kell pontosan stimmelni, ja és gyári romnak kell lennie.
-
Pro!Petya
addikt
Melyik Rootolási modszert ajánljátok??
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Lavender Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU