- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
-
roberto211
őstag
válasz
mgTerminator #62701 üzenetére
Tökmindegy végeredmény ugyanaz.
-
roberto211
őstag
válasz
mgTerminator #62680 üzenetére
Hát nem tudom, de érdekes,hogy 3g nek akksiját nem mutatják.
Csak azt,hogy szét van repedve.
-
roberto211
őstag
válasz
mgTerminator #62612 üzenetére
Ez hogy jön ide most?
Egyébként én sem találok sokat.
-
roberto211
őstag
válasz
zlatan77 #62504 üzenetére
Hát valakinek bejön valakinek nem.
Ez alatt nem tudom mit értesz: "Nem tudom,hogy nexus4 hozza-e az S3 szintjét." ?
Hát a nexusba ips van mindennek megvan előnye hátránya ez is felhasználó válogatja kinek mi jön be.
Nekem formára meg anyagminőségre bejön csak ...tanácstalan vagyok. Na mind1 ez az én bajom.
-
roberto211
őstag
válasz
arsenix #62120 üzenetére
Nekem pont az tetszett benne,hogy nehéz ,kijelzőjére nem panaszkodtam mert jobban bírtam kezelni mint a 4,7"-et hát,hogy unalmas ,hogy nem lehet testreszabni erre azt mondom,hogy azt valóban nem kell testreszabni ,1év után nem hiszem,hogy elromlik nem egy akármilyen gyártóról beszélünk, nálam semmi baja nem volt és általában másoknál sem.
-
roberto211
őstag
válasz
trobi28 #62113 üzenetére
Nem vettem még iphonet mert akitől veszem annak jövőhéten lesz iphoneja(4s) kb ,itt ph-n meg nem merek venni szolgáltatósat újoncoktól akik meg nem újoncak azok drágán adják. 85-nél többet nem adok már 4s-ért . Hát igen s3 helyett ebben az árban nem nagyon van hasonló kategóriájú készülék, 4s van drágábbért nekem is kicsit rá kell majd fizetnem valószínűleg. De nem baj.
Volt már 4s-em így tudom,hogy kiváló készülék. Kijelző nem zavar, mert az a helyzet,hogy jobban tudok írni az iphonenak a kijelzőjén mint ezen. Tehát röviden ennyi.
Ja meg azt egyszer sem küldtem szervizbe, vagyis egyszer próbálkoztam akksival de kiderült,hogy anno a 6.1.2 hibája volt de kb 1 héten belül kijavította az apple és ota-n már jött is az update. :
-
roberto211
őstag
-
roberto211
őstag
Srácok/lányok ma elengedtük egymás kezét a samsungommal.
Már az új gazdánál van 74 be sikerült eladni úgy,hogy nagyon szép volt, fóliás kijelző, full tartozék ,doboz, és még sok garival. Szomorú de ez van örülök,hogy ennyiért is kitudtam szállni belőle. Most vadászok 4s-t, sokat tanultam itt nagyon tehát köszönöm mindenkinek a segítséget,nélkületek sok minden nem ment volna. De azért még nem tűnök el teljesen figyelem majd a fórumot .
Viszont vettem 2ezer forintért médiában egy alcatel ot 225 vagy mit tudom én mi ez, egy lagg sincs, egy akadás sem, Full smooth tehát ez az én választásom és még beépített rádió is. Best buy ajánlom mindenkinek!
-
roberto211
őstag
válasz
FrankMonzano #61759 üzenetére
Az is benne van,hogy elegem lett
Az is,hogy így lement az ára
És az is,hogy visszahúzok iOS-re.
Androidosokból nekem a One a One(mondhatom úgy is,hogy csak ezt látom "tisztességes" android OS-en épülő telefonnak illetve a nexusok de az egyértelmű), első látásra elnyerte a tetszésem mind sw részen mind anyaghasználat/minőségérzés.
iPhone 5 szintén ugyanez.Más mondanivalót igazából nem nagyon tudok mondani, majd akkor ha meglesz (először a 4s).
-
roberto211
őstag
válasz
FrankMonzano #61757 üzenetére
Természetesen,egyébként volt mivel 4s ről váltottan s3ra
Úgy volt egyből 5lesz vagy a one de hát nem olcsó mulatságok ezek így kicsit szüneteltetem.Marad majd ha meglesz egyszer csak a 4s átmenetileg.
-
roberto211
őstag
válasz
FrankMonzano #61749 üzenetére
Átmenetileg 4s aztán htc one vagy i5.
-
roberto211
őstag
válasz
Davey7 #61729 üzenetére
Greenify jó ötlet , ha "custom" romot akarsz ami olyan stabil mint a gyári csak 5x gyorsabb (minimum)akkor cm.
Nekem is most teljesen gyári állapotába van mivel elpasszolom a telót (amíg valamennyiért eltudom)ha lesz vevő. Háát. Elhiheted én se vagyok elájulva gyáritól de m1. Majd az új tulaj azt csinál vele amit akar..Visszatérve témára, greenify-t próbáld ki, fagyassz be jópár appot amit nem annyira használsz illetve tiltsd le amit lehet(van itt valahol egy lista amit biztonságosan le lehet tiltani).
-
roberto211
őstag
válasz
#63068790 #61682 üzenetére
Ez így igaz. Ettől függetlenül,hogy nagyon megtetszett a stock androiddal akkor sem vagyok kibékülve mert olyan "fapados" de meg lehet sztem szokni.. Fm rádió? Jaja, ezt mondják sokan. Hát valaki használja ,valaki nem én speciel azt hiszem utoljára kb mikor n95öm volt akkor kapcsoltam be.
-
roberto211
őstag
válasz
rankesz #61668 üzenetére
Ne is mond. Én régebben nem szerettem/szeretem az lg-t (nexus4)de ma megnéztem élőbe egyik műszaki áruházba szerencsére be volt kapcsolva, és megmerem kockáztatni,kb olyan gyors mint egy iphone vagy wp ahogy mobilarenasok írták(azt hiszem) l"élegzetelállító",de s3 nál tuti gyorsabb.. Tudom,tudom stock android minden hülyeség nélkül de ezt látni kell. Ugye maga az "alap" rom ,hogy nincs telepakolva semmivel szinte,+1 bivaly erős hw eléggé ütős kombó. Anyag használat is kíváló,gombok is,kijelző is nagyon szép. Tehát nem rossz,nem rossz,sőt. Kifejezetten jó!
-
roberto211
őstag
-
roberto211
őstag
válasz
Magnum_ #61531 üzenetére
Ezt hiba volt itt feltenni.
(#61525) mgTerminator : Nővérem férjének note van(még az 1) teljesen megszokta,hogy ilyen nagy mondjuk ő nem hordja sokat zsebben mindig autóban van szinte , de zsebben szerintem neki is necces lenne.
Vagy az nadrágszíján van, vagy a műszerfalon. Mikor megláttam először én is elájultam tőle, aztaa mondom mekkora és átgondoltam akkor döntöttem máshogy. Ha valaki elfogadja ,hogy ekkora ,akkor jó "kis" készükék csak nehezen viselik el. Interneten egy "modell" csajnak note 2-je volt(ahogy láttam képein
), de volt már s2,mindene nagy samsung b*zi biztos(csodálkoztam is,h nem alma általában azt szokták venni csicsamicsa tokokkal). Na és most lecserélte a note 2-jét S4-re mikor kijött. És ezt vettem ki a kommentekből,hogy jó meg minden de kicsi. Azta k*rva életbe mondom
Kb ilyen hangyányi keze van ,még s2 is nehezen fért el benne de ő kicsinek tartja note 2 után s4 et. Tehát vannak ilyenek is, ha meg lesz akkor mond el véleményed de ne egy nap után hanem kb 1 hét használat után.
-
roberto211
őstag
válasz
mgTerminator #61499 üzenetére
Hát ha tetszik meg minden akkor sok szerencsét hozzá!
Mondjuk én már nem bírnám elviselni de ez csak én vagyok.
-
roberto211
őstag
Nekem sokszor az s3 is macera zsebben nem,hogy egy note 2. Ha filmet akarok nézni úton akkor veszek egy tabletet mert ahhoz szerintem a note 2 is kicsi. S3 lte kényelmesebb szerintem de csak szerintem!
na m1.flowerstar: Relax.
már bőségesen kitárgyaltuk.
-
roberto211
őstag
válasz
mgTerminator #61474 üzenetére
Mivel tud többet.egy note 2 az s3nál? Oké,+200mhz és +1gb.ram(kb mint.s3lte)
. Ezen kívül?
-
roberto211
őstag
válasz
Varszegig #61432 üzenetére
Na mindegy. Valakinek ilyen valakinek olyan. Valaki elviseli valaki nem, ez egyénfüggő. Én mindenesetre , meg még ahogy olvastam páran a gyári szoftver(gyári állapotában) szokott rendetlenkedni.. Mindegy jegeljük vagy végezzünk a témával mert ez a hétvége hosszú volt.
(#61431) pucz : Ez nem LTE topic. Az pár görgetéssel arrébb van. És senki nem mondta senkire,hogy lúzer nem tudom honnan jött ez.. Rinyálni senki nem szokott, itt elvárások vannak kategóriához mérten.
-
roberto211
őstag
válasz
Varszegig #61425 üzenetére
Ne haragudj minden rossz indulat nélkül mondom de ez az amit nem hiszek el: "És nincs probléma, nincs lagg " Probléma oké,hogy nincs de,hogy 200 app-al meg még simán is neked röccenésmentesen megy az kicsit fura nekem. Vagy csak nem veszed észre passz.
(#61429) Gergosz2 : Most ezt ki mondta?
-
roberto211
őstag
válasz
roberto211 #61413 üzenetére
Fhuu ma már sok volt a fórumozás most nézem 3x-os szóismétlés.
-
roberto211
őstag
válasz
#01696768 #61411 üzenetére
A szebb szó alatt azt értem,hogy van ilyen körbefutó csík (mintha fém lenne de nem az szerintem), és az feldobja kicsit. De mit kell ezt most túl lihegni?
Nekem tetszik ez a csík benne és kész.. Olyan mint iphone 5 ön azon is van ilyen körbefutó csík ..
ratatouille tényleg olyan mint a lecsó?
-
roberto211
őstag
válasz
migabi24 #61405 üzenetére
S4... Azt inkább hagyjuk. Mikor azt látom egy vodába(westend),hogy egy galaxy s4 20 másodpercenként indítja újra a touchwizt home gomb megnyomása után és csak alap dolgokat nézegettem (mondjuk nincs kímélve egész nap az biztos), és a HTC one amit szintén egész nap nyomogatják és villámgyors akkor nincs miről beszélni. Szebb egy kicsit az s4 de nem sokkal gyorsabb. Kicsit észre lehet venni egy s3-hoz(sima) hasonlítva de nem voltam elájulva tőle.
De ott az én s3-am és az ott levőt összehasonlítottam azért ott lehetett érezni,hogy enyém jóval gyorsabb mint a gyári.
(#61408) FrankMonzano : Ez tetszik "Ne vicceljél már!"
Már csak az hiányzik,hogy "haggyad mááá"
-
roberto211
őstag
válasz
balintkalman #61368 üzenetére
Itt valószínűleg s3 at fognak írni, de ha nem akarsz romolgatni,stb akkor nexus 4. Mindig kijönnek rá a frissítések , nem kevés ideig lesz támogatott ha előző generációkból indulunk ki,fapados(szoftverre gondolok de ezen lehet segíteni) de viszont nagyon gyors. És anyaghasználat sem rossz.. De ettől függetlenül LTE is kitűnő választás lehet.
(#61369) Burgburger : Nem tudom mivel tud kevesebbet a sima mivel nekem a prime van. Csomó helyről betudod szerezni.. Lehet ezért kapni fogok Tedd fel a primeot az a biztos.
(#61372) havri1: Nem erről van szó, hanem arról,hogy az alapból is használható ezért nem kell váltogatni, tesztelgetni,tisztogatni mivel gyári android. Custom romot arra szerintem fölösleges csinálni.
-
roberto211
őstag
-
roberto211
őstag
válasz
Krisz79 #61292 üzenetére
Most ezt mire érted? A nyitásra gondolsz? i4s-hez mész vissza mégis?
(#61298) kovicska: Azt mindenki tudj,hogy a gyári szoftver sok hülyeséggel telepakolva (samsung okosságaira gondolok) egy kalap sz@r. Foglalkozni, "hegeszteni" , tapasztalgatni kell az tény de ki lehet hozni belőle teljesítményt az biztos. Mondjuk nem vitatom néha én is elbizonytalanodok. Jövőhét, jövőhét után letudnám cserélni telóm, mert lesz pénzem kipótolni de még gondolkozok ,hogy megéri e vagy sem.
-
roberto211
őstag
Ezazzz. Megint kezdi az s3. Olyanokat csinál mostanában,hogy készenlétbe van és lefagy nen lehet felébreszteni csak restart segít. Akkor a billentyű tegnap laggolt rendesen most meg,megjavult. Ötlet valakinek?
-
roberto211
őstag
válasz
FrankMonzano #61244 üzenetére
Nekem semmi baj nincs a c2-vel.
(#61239) BigBlackDog: Attól,hogy visszaállítja gyárira pár nap múlva ugyanolyan lesz..
-
roberto211
őstag
válasz
vati182 #61234 üzenetére
Csinálj teljes visszaállítást , rootold, takarítsd ki a gyári romot(root uninstall) ,greenify-al fagyassz appokat amit nem sűrűn használsz,cserélj launchert (nova launcherre), nekem ez mellé még felvan húzva a proci 1,7ghz re (de nem folyamatosan megy ennyit), és kernel lett cserélve(siyah) mivel a gyárin nem engedi húzni..mg4 et én nem próbáltam, mert bevált most nekem ez a c2 így nincs kedvem megint macerálni a telefont..De gondolom az mg4 se örökre "laggmentes".
-
roberto211
őstag
válasz
demyen #61203 üzenetére
Akkor ebből megint sírás lesz holnap azt hiszem. Ő az életbe nem lesz elérhető többet,ő ezt már tudta mikor eladta.
Keresd fel aki eladta neked és kérd vissza a pénzed valószínűleg garipapír hamis, (tollal nem nagyon szoktak oda írni adatokat, meg nem t-mobilos, ráadásul akksi alatt sincs rendben) , előreláthatólag nem nagyon akarja majd vissza adni a pénzt tehát ne egyedül menj, bármi történik tanú legyen ,(meg amúgy is..pénz nélkül ne gyere el onnét ) .
Röviden ennyi. Sok szerencsét ennyit tudok mondani.
-
roberto211
őstag
válasz
demyen #61190 üzenetére
Hát ha valóban ott lett vásárolva (ami nem tudom,hogy lehetséges ) akkor annyira nagy baj nincs. Mert utána néztem rendes műszaki áruház (fb oldaluk ) de minden esetre nézz utána mert valami nem tiszta itt.
(#61194) Burgburger: De neki s3 lte van amibe abszolút nem szabadna lenni..
-
roberto211
őstag
válasz
BigBlackDog #61181 üzenetére
HTC ONE-ra.
Nem rossz döntés az biztos.
-
roberto211
őstag
válasz
demyen #61182 üzenetére
S3 lte-t hivatalosan csak a tmobile árulja.
Hát,hogy minden stimmel a telóval azt úgy tudod megnézni,hogy megnézed *#06# ezután előjön az imei, imeit összehasonítod az akksi alattival,akkor garijegyet megnézed általában s/n-t rászokták írni ezt is összehasonlítod(szintén a akku alatt van), de,hogy kerül rá telenoros rom az passz. Gondolom a csávó nem szórakozásból tett rá telenoros romot s3 lte-re amit a tmobile forgalmaz hivatalosan.. Garipapíron milyen pecsét van?
-
roberto211
őstag
válasz
apaszka #61168 üzenetére
Elismerem persze, de tudok mit csinalni? Nem.
Ha még a 4.2.2 sem fog kijönni rá akkor lesz az,hogy akkor ez volt az utolsó samsungom.
De addig hiába hisztizek amíg nem tudok fix dolgot ugyanúgy ahogy ti sem addig fölösleges bármit is mondani. Ha mondja a samsung h nem lesz rá több update akkor abban a pillanatban adom fel ha lesz akkor meg örülök,hogy azért késett de tartotta a szavát. És ha nem jön ki nem azért váltok mert mennyire jobb a 4.2.2 mert szerintem annyival nem lesz jobb csak maga az elv,hogy megigértek valamit és nem tartják.be.És ha váltok akkor vagy htc vagy apple lesz. Talán talán sony is szóba jöhet. De majd ha fix tényeket tudok akkor ráérek gondolkodni.
-
roberto211
őstag
válasz
zoltan6 #61091 üzenetére
Nem tudom de te olyan könnyen felkapod a vizet a semmin meg nem,hogy
a témához kapcsolódóan válaszolnál elindítottál inkább egy lavinát.Kezdjük akkor.
Miért kéne megmagyarázni azt,hogy mi az a odin,recovery(k),kies,ota,pit,és még sorolhatnám.?
Ez egy szakmai topic ami azt jelenti nem szótár, hanem szakmai topic.
Ha a kérdező(általánosságban beszélek) arra nem veszi a fáradtságot,hogy a legeslegalapabb dolgoknak
nem néz utána mielőtt ide jön akkor,nincs.miről beszélni. Nem a topiclakóknak a dolga,hogy elmagyarázza az alap fogalmakat. Azért szakmai topic,hogy ha valamiben nem biztos,vagy elakadt,vagy bármilyen témához kapcsolódó kérdése van akkor itt felteszi és segítünk neki .De ezeket az alap dolgokat szerintem nem a mi kötelességünk lefordítani hanem pld 1hsz ,google,wikipedia,stb,stb. Tudnék itt olyan kezdőket mondani aki szorgalmas,fogékony,első problémánál nem adja fel,és úgy jön ide,hogy tudja az alapdolgokat ,nem rég jött ide meg tudnék olyat is mondani aki akkora gy*kér,hogy azt se tudja ,hogy mit beszél de már audio tuning kernel csere naponta,és a tapasztaltabbak szavát sz@rba sem veszi cseréve inkább kioktatja.
Hát ha ez nem segítőkész topic akkor semmi. Szerintem pont,hogy segítőkész mert ha ez nem az akkor te még nem tapasztaltad az ellenkezőjét. PontBurgburger: szuusza, nem neked szólt hanen általánosságban mert voltak itt már érdekes esetek nyugodtan.gyere,kérdezz segíteni fognak szerintem..
-
roberto211
őstag
válasz
M0Dair #60941 üzenetére
Menj be a t-hez kérdezd meg ilyenkor mi a helyzet. Csávót valahogy próbáld kinyomozni.
Ezen kívül van megoldás de az illegális ,nem mondok semmit gondold át,hogy megéri e neked vagy nem, de utána nem tudod eladni ,viszont használható lesz. Sajnos a gsm boltok ebből már jeleskedtek nem egy példa volt itt.
-
roberto211
őstag
válasz
balintkalman #60897 üzenetére
S3 LTE: Nagyobb kijelző,2gb ram, 4magos proc.
S4 mini: Kisebb de ugyan zsebrevalóbb, 4.2.2(s3 ra "csak" a leaked jött ki és valszeg nem is fog 4.2.2 hanem egyből 4.3) és nagyjából ennyi.s3 nál a hibák az első szériánál keretrepedés volt, töltőgondok szoktak lenni ,kijelző foltosodás,beégés de ez amoled miatt tehát ugyanúgy ott van az s4 mininél is persze nem úgy kell elképzelni megveszed és egyből hanem az évek múltával... Röviden ennyi a többi rajtad múlik. Amelyik jobban tetszik, szerintem egyikkel sem fogsz rosszul járni bármelyiket választod.
-
roberto211
őstag
válasz
gyuri81 #60890 üzenetére
s3 topicban is olvasható reális válaszok. Én s4-re meg htc one ra de talán még iphone 5 re is szó nélkül lecserélném. De ,hogy huaweire az kizárt dolog. Nem valami nagy a szervizháttere sem, updatekből nem nagyon jeleskedik,szoftver sem nagy durranás, tehát.... Jó vas van alatta az tény talán ez lesz a huawei legkedveltebb telefonja de én akkor sem cserélném le..
-
roberto211
őstag
válasz
kovicska #60820 üzenetére
Én is így csinálom, ha jön valami frissebb rom felteszem , de most például kijött az mg4 és maradtam c2-nél mert fölöslegesnek érzem,hogy most váltsak "ugyanarra" a romra, nem hozhat szerintem annyi újítást,hogy most azonnal lecseréljem. Majd ha kijön a hivatalos 4.2.2 vagy 4.3 akkor azt felfogom tenni de addig nem hiszem, ez a mostani állapot a telónál nagyon bevált csináltam is már egy mentést róla.
Nyilván zavarja az embert ha nem egyezik valami (én is ilyen vagyok), de ha csinálod is max ahogy írtam mert az nem rizikós.
Ezt viszont magyarázd el még egyszer mert lehet én vagyok a hülye de nem értem: "Ha leveszem a rot-ot, kell egy másik kernelt vissza raknom ,Hogy gyári legyen ?
" .(#60821) vwpolopg: Szerintem nincs az ,az ember aki abba beletuszkolná az s3-at.
-
roberto211
őstag
válasz
Krisz79 #60805 üzenetére
Nem érdemes SZERINTEM főzött romokkal kísérletezni. Egyrészt idő másrészt meg valami tuti nem lesz jó..
De még egyszer mondom mielőtt nekem ugranának,hogy szerintem. Inkább a gyárit érdemes kicsit macerálni nekem legalábbis ez vált be teljesen.(#60800) korcsillio : Fólia milyen? Nem gyűjti annyira az ujjlenyomatokat, zsírt,stb? Tokból milyet vettél? Fóliáért lehet elmegyek én is bár nem közel van de nem baj.
-
-
roberto211
őstag
-
roberto211
őstag
válasz
MunezXBK #60647 üzenetére
Okés én ezt értem de mindenki volt kezdő és most azért mert idejönnek megkérdezni dolgokat,segítséget kérnek azért miért kell ezt csinálni extra szarkazmussal?
Nyilván azzal én sem értek egyet,hogy kb 5hsz.-el előtt kiveséztük,megválaszoltuk és valaki idejön újból megkérdezi, meg ott van az első hsz.-be amit szeretne csinálni de azért megkérdezik és leíratná velünk ugyanazt ami az első hsz.-be megtalálható,de nem csak ilyenek vannak(hál istennek).
(#60650) zlatan77: Ugrik a számláló. És nincs benne semmi érdekesség a samsung appsban. Azt hiszem én le is töröltem.
-
roberto211
őstag
Fenyegetés? Milyen fenyegetés?
Rendőrséget is megemlítheted nyugodtan mert amit ők csinálnak az bűncselekmény
Nem jársz rosszabbul egy ideig fognak arcoskodni valószínű mert általában ezt csinálják de ahogy megemlited erőteljesebb hangon fogyasztóvedelmet és rendőrséget egyből abba hagyják Ne hagyd magad és ne parázz mert akkor nem érdekli őket mit mond nekik az ember. Én ezt már egyszer vegigjartam csak a Samsungnál.
Fogyasztovedelemtol ők se okoskodtak nagyon. -
roberto211
őstag
Nem ez az első eset a boltnak. Jelentsd a Samsungnak mert férgek egytől egyig. Látod te is hogy jártál.
De a Samsungot sem értem, hogy szerzodhetnek le ilyen... Ahhh mindegy is.
Az eredeti imeit ami az akku alatt van valószínűleg úgy nem bírják visszaállítani, hogy mukodokepes legyen a telefon tehát hogy felcsatlakozzon a hálózatra, megint más imeit adnak neki.
Ha nem csinálják meg eredetire kérj egy origi xeh készüléket valószínűleg nem fognak adni akkor rendőrség és fogyasztovedelem egyben. Ha okosak akkor adnak.
-
roberto211
őstag
válasz
apaszka #60466 üzenetére
Én meg hétvégén csináltam egy g300at ismerősömnek . Vodánál ilyen 1 ft-os akció volt anno. Na és panaszkodott,hogy nagyon lassú,stb,stb. Utána néztem mi,hogy megy custom romok,stb táján huaweieknél(nem nagyon foglalkoznak huaweiekkel,portolgatnak,stb azt is nem valami nagy mennyiségben ,modacon találtam a dolgokat). Rootoltam,cwm-et feltoltam rá és először egy slimbean el próbálkoztam. Valami iszonyat lassú volt pedig nem valami nagy rom az sem,tehát rendesen kicsontozott az is,pár testreszabási lehetőség és ennyi. Végül rátettem neki egy cm-et ,meg fagyasztgattam neki appokat és így volt még elfogadható de így is olyan tetű lassú volt engem speciel felidegesített szó szerint,hogy a pics*ba adhatnak ki ilyet,DE használható és pont.
y200,y300 még elmegy ,haveromnak olyan van (mind a kettő volt) tehát ez az a kategória ami elfogadható de szép is lenne 2 magos procnál,ha használhatatlan lenne.Gondolom ez a p6 a huawei "csúcsa" már nem gyenge darab bár még nem fogtam. Formára tetszik de ahogy láttam megmaradt ez a "emotion" ui az meg nem annyira jön be, mondjuk ez a legkevesebb,meg a neve sem annyira.
Tehát ha így nézzük akkor ja, nem csoda,hogy lemaradt a hjüvej!
s3 mini viszont jó választás lett, anyámnak olyan van és jó kis készülék nem nagyon akadozik meg semmi. Pedig nem csináltam vele semmit, full gyári rom telepakolva appokkal,mindennel.
-
roberto211
őstag
válasz
dancsuri #60455 üzenetére
Véééégre.
De azért szép eredmény,hogy az utolsók közül feljött az Lg. Valószínű az Optimus G és a Nexus 4 nek köszönhető.
De a Huawei sehol nincs azért kicsit erős. Kiadta p6-ot, akkor y200,y300,g300 amik nem annyira rosszak és ennek ellenére mégis.
(#60457) kovicska: Nem tudom mit csinálnak egy napja vele de semmi különöset nem csináltál vele ami elronthatta volna. Szerintem már használhatnád ha még próbálkoztál volna egy kicsit.
-
roberto211
őstag
válasz
bajszatlan #60392 üzenetére
Hát én a fagyasztgatást/eltávolítást ezzel a módszerrel csináltam amit írtam azt,hogy a titanium al mit lehet azt nem tudom, nem próbáltam még..
Viszont ha tényleg full üres gyári rendszerről akarsz mentést készíteni akkor én csinálnék egy fr-t és utána menteném le. Recoverytől miért szállna el a telefonkönyved? Max az fr után ha a belső memórián van de általában vagy sim-en vagy google fiókban tárolják az emberek. Gyári recoveryből nem tudom,hogy lehet e mentést készíteni mert nem is néztem ezt majd a többiek megmondják, cwm most meg twrp recoveryt használok..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Medence topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest