Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
'estét!
Ha minden jaól mén, holnap tulajdonba kerülök egy sIII kapcsán.
Tudnátok adni tanácsot h mit tapizzak és nézzek meg? 1x volt a kezemben akkor beleégett a retinámba annyira hogy "kő de mánis". Most meg szeretnék - utólag - okos lenni -
laci0530
senior tag
válasz
korcsillio #55763 üzenetére
Én ezzel használom pendrive-ként a telefont. Root kell hozzá és csak a micro sd-t látja.
SGS3 Easy UMS az app neve.
-
bagly
tag
válasz
korcsillio #55793 üzenetére
Sajnos nem.
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Adott egy T-mobilos telefon. Hogyan lehet leellenőrizni, hogy milyen konstrukcióban lett véve? (domino vagy előfizu)
Előre is köszi!
-
dobobazsy
őstag
ma már másodjára csinálta a telóm, hogy előveszem a zsebemből, bármelyik gombot nyomom de hulla, még a bekapcs gombra se csinál semmit hosszan nyomva.. csak akksi ki-be segített rajta. valaki találkozott már ilyennel?
-
CyberJedi
tag
válasz
korcsillio #55787 üzenetére
-
apaszka
veterán
válasz
FrankMonzano #55733 üzenetére
Érdekes,de így megnyitja. Bocs de telórol raktam fel,és nálam úgy is jó volt!
De azért próbálom így is,hogy töröltem a végéről a main.php-t! Megjegyzem ezt a szerver generálta. De a magyarításaim -ra klikkelj!
Régebben sok appot innen szereztem be.
Ma már nem sokat használok amúgy sem mióta S3 am van, Ezek vannak kb fenn most. -
törölt tag
válasz
Peti N95 #55780 üzenetére
Kíváncsi lennék, mennyire strapabíró. Nekem most a Spigen Curved Crystal van fenn, és hát persze ég és föld a sok kinyai vacakhoz képest. Nekem a tapintása is bejön, csak fura, hogy ne karcolódik, hanem "horpad". Egy idő után visszaáll (mintha gumilabda lenne), de azért elég viccesen néz ki néha. (: (Na, mindjárt kikapunk a témáért.
)
-
bagly
tag
válasz
Boeffla kernelben van mass storage mód, de csak sd kártyával működik.
-
Peti N95
aktív tag
Ezt a Screen Protector fóliát, amit a szervízfutár is osztogat, lehet itthon kapni valahol? (én neten nem nagyon találtam) ha igen, mennyibe kerül? Esetleg valakinek eladó, aki nem szereti ezt a fajtát?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
korcsillio #55773 üzenetére
Ja, csak azon nem lehetett a belső memória egészére programokat telepíteni, itt viszont lehet. Ami megköveteli az ext4 fájlrendszert, amit pedig a Windows natívan nem ismer fel. Ettől függetlenül a külső SD-t lehet pendriveként használni egy programmal. Majd valaki megmondja hogy melyikkel, engem nem nagyon izgat.
-
Tarantula33
tag
válasz
roberto211 #55760 üzenetére
A playen találsz app drawert.
-
mgTerminator
veterán
válasz
korcsillio #55773 üzenetére
Ott "pendriveként" csatolja a kártyát, itt meg mtp módban, ami szerintem inkább hátrány mint előny, de ez van...
-
korcsillio
addikt
válasz
mgTerminator #55765 üzenetére
Szomorú...pl.Skate tudta...
-
Rem-X
senior tag
válasz
mgTerminator #55767 üzenetére
Tényleg visszavehetnél... lehet otthon nálatok ez a normális emberi(?) interakció, de amit itt megengedsz emberekkel szemben az erősen bicskanyitogató...
-
válasz
mgTerminator #55767 üzenetére
ejjj de egy kulturált állat vagy ember....mit képzelsz te magadról ? te vagy itt a fórum Istene????
-
apaszka
veterán
válasz
gyuri81 #55766 üzenetére
Max -T nézd az a pillanatnyi,a widget csak azt mutatja Laptopon ennyivel tölti gyári kábellel!
-
válasz
apaszka #55759 üzenetére
egyébként a galaxy charging alkalmazás egy rakás kaka! hiába nézed a NOW értéket, amit elvileg nézni kellene, ha a MAXIMUM kevesebb mint 1000, akkor már gáz van a töltéssel! Az este pont így jártam! A maximum 400 volt, a now meg 999 és az akkumulátor fogyasztásánál pedig kiírta ,hogy USB töltés.....hát @nyád...
-
mgTerminator
veterán
válasz
Sehogy.
-
korcsillio
addikt
Hogyan tudom ùgy hasznàpni a telefont mint pl.egy pendrive-ot?Tv-re szeretném csatlakoztatni(képek,filmek megnézésére)...
-
balintXD
tag
válasz
lafaty80 #55711 üzenetére
Igen, már a múltkor is elolvastam, és válaszoltam is rá.... mégpedig azt hogy be volt kapcsolva, de a kikapcsolása csak a 3D pontszámát normalizálta, a cpu és a ram értékei alacsonyan maradtak.
(#55720) mgTerminator
Nincs rajta sok felesleges alkalmazás mert erre már gondoltam és csináltam egy gyári visszaállítást, és most kb. 5 olyan alkalmazás van rajta amit én raktam rá.
-
roberto211
őstag
Feltettem ezt a Paranodiandroid 3.15-öt. Hááát. Nem vagyok elájulva tőle ez a cm stílus nagyon nem jön be, meg semmi extra.Kamera se valami jó. Slimbean-t próbálnám de az nagyon kivan csontozva így nem. Android revolution-ön gondolkozok még , arról jókat hallani. Meg szívem szerint MIUI-t tenném fel de így,hogy nincs app drawer így nem nagyon akarom..
Valahogy nem lehet belevarázsolni app drawert?
-
apaszka
veterán
válasz
peter_27 #55757 üzenetére
Erre jó az app! Így nem ér meglepi reggel soha!
OFF
Ez a hokia megint faxa kamerát csinált! Az N8 am is faxa képeket csinált,de az N8 tuti jókat lő!
[link]
balees
Ez jó hír,csak a szervizbe finoman kell előadni! De legalább tudod,hogy a telónak van baja,és nem szoftveres a gond!
-
peter_27
aktív tag
Töltés probléma.
Engem is elért a töltési hiba. Este feltettem tölteni reggel 76%-os szint fogadott. A forumon olvasottak alapján megnéztem a töltő áramot az ajánlott app-al, és látom, hogy csak 460mA-t ír, gyári töltö/gyári kábel. Van másik két lg töltőm (1A). Elkeztem cserélgetni a töltőket/kábeleket.
Végeredmény, a samu gyári kábele a hibás.
Samu gyári kábellel, mindegyik töltöfejjel csak 460mA-el tölt, ellenben bármelyik lg kábel bármelyik töltöfejjel kombinálva 1A-el tölt. -
Peti N95
aktív tag
-
Zsolaf
addikt
válasz
roberto211 #55751 üzenetére
Asszonynak azt vettem, nem egy erőgép de jó, JB-n lassú kicsit, de GB-n gyors. Gyereknek meg Ace 2 van, jobb az Advance.
-
Rem-X
senior tag
válasz
mgTerminator #55746 üzenetére
Én is láttam pár havernál az Advance-t és az Ace2-t is... szerintem nem lehet összehasonlítani a kettőt... az Advance egy kategóriával feljebb játszik szvsz... én azt venném.
-
roberto211
őstag
válasz
mgTerminator #55750 üzenetére
A melyik okostelefont vegyem topicban sokszor mondják az s advance-t tehát nem lehet annyira rossz.
-
lafaty80
addikt
válasz
mgTerminator #55746 üzenetére
advance-ot kell használnom a cégben, nem rossz, de egy dologtól falra megyek. Nincs benne led visszajelzés.... (tudom kicsinyes, de nagyon zavaró, hogy semmiről nem tudsz ha éppen nem hallod a jelzés hangját)
Ettől eltekintve jó kis teló. Ace-ről sajna nem tudok nyilatkozni.
-
mgTerminator
veterán
A húgomnak vennék egy középkategóriás samut, ti mit ajánlanátok? Nekem az S advance és az ace 2 jutott eszembe, másnak valami 5let? Újat vennék neki a szülinapjára!
-
dancsuri
veterán
válasz
roberto211 #55740 üzenetére
kizárólag "CWM recovery" ugyanis halott rendszerre egyéb mentést macerásabb visszarakni
-
maxim01
aktív tag
Sziasztok! Tud valaki olyan alkalmazást ami a gyro senzort kalibrálja? Fiam tabletjén beszart, szegényem kétségbe van esve.... Nem samsung, hanem no name Ionik, hátha tud valaki segíteni. Előre is köszönöm!
-
roberto211
őstag
válasz
roberto211 #55740 üzenetére
Ok, megoldottam , már semmi .
-
nggabi
félisten
válasz
roberto211 #55734 üzenetére
3.04
-
maxim01
aktív tag
válasz
qpakcovboy #55726 üzenetére
Ezzel Samsung Dive nem próbáltad megkeresni? Elvileg ha be van kapcsolva a telefon megmutatja hol van...
-
7
addikt
Nagyon szeretném, ha nem kezdenétek el önkényesen kiközösíteni egymást az alapján, hogy valakinek S3, valakinek meg S3 LTE telefonja van. Külön topic akkor lesz az LTE-nek, ha készül róla külön teszt is. Addig nem. Igyekezzetek békésen megférni egymás mellett, máshol nincs ebből probléma.
-
roberto211
őstag
Melyik odin-t szoktátok használni?
-
Jadro
veterán
válasz
A Gmail jelszót azért remélem megváltoztattad...
-
balees
tag
válasz
mgTerminator #55721 üzenetére
Mielőtt szervizbe vinném (vagy hivjam ki a szervizest?) mit ellenőrizzek a telefonon hogy minden rendben legyen garancia szempontjából? Nagyjából tudom, de hátha valamiről megfeledkeztem.
-legújabb független, gyári sw. XXEMC2, XEH product code (bár a lekérdezése nem működik...)
-eszköz állapota: normál,
-számláló: 0 (azaz No, odin módban, és minden official.
Mit nézzek még meg? -
havri1
félisten
válasz
Webes Gmail fiókban, címtár?
-
qpakcovboy
őstag
Sziasztok!
Elhagytam a telefonom, és elég sok fontos szám volt benne, amire szükségem lenne. Össze volt szinkronizálva a gmail fiókommal, de sehogyan sem tudom előhívni. Tudnátok ebben segíteni?
Előre is köszönöm! -
apaszka
veterán
-
balees
tag
-
apaszka
veterán
válasz
visionbp #55700 üzenetére
Tényleg nem tölt le semmit. Ok maps parancsra sehol sem. Legalábbis én ahol próbáltam nem sikerült sehol.
De azért köszi már ezt is tudom. Igaz én eddig nem használtam ezt, mert töröltem azonnal.
De most kipróbálom, mert tényleg nem fut feleslegesen a háttérben mint régen. -
Rem-X
senior tag
Brrrr nekem még mindig nem hozza fel a maps frissítést...
-
Piwi
veterán
-
balintXD
tag
Már egyszer megkérdeztem, de nem sikerült megoldani a problémát, ezért leírom még1x, hátha most valakinek lesz vmi ötlete : Abban szeretném a segítségetek kérni, hogy a hónapos S3-am elkezdett belassulni, elég sokszor akad, vagy lassan reagál. Mikor megvettem utána nem sokkal lefutattam egy antutut és 15000 pont felett ért el kicsivel, most lefutattam most viszont 11-12 ezer körül van.
Egyébként az antutunál a ram (2096), a cpu integer (2680) , cpu float-point (2234) pontok azok amik gyengék. Szerintetek mi fogja vissza a cpu-t és fogyasztja a ramot?
Kicsit zavaró hogy pl. a revolt jobban fut tesóm S advance-én mint az S3-on -
Anulu79
addikt
válasz
balees #55705 üzenetére
Na még egyszer mer valami kimaradt az előbb. Hiába már késő van.
Szóval.
Beállítások-Alkalmazáskezelő-Összes-Fényképező
Na itt egy adatok törlését. Ha ez sem használ akkor nyomnék egy kényszerített leállítást. Aztán restart mind a kettő után. Ha ezek sem használnak én kihívnám a szervízest. Szerintem gyorsabb mintha leadnád a szolgáltatónál. -
Anulu79
addikt
válasz
balees #55705 üzenetére
Ez csak most jut eszembe, hogy nem raktál fel az utolsó fényképezésed óta valami programot? Lehet, hogy valami nem tetszik a fényképezőnek.
Vagy még azt próbáld meg, hogy Beállítások-Alkalmazáskezelő-Összes és itt nyomsz egy Adatok törlését. Lehet, hogy egy Kényszerített leállítás is mehetne. Aztán telefon restart. Kárt úgysem teszel jobban benne szerintem.
De ha már alszol akkor reggelre az okosabbak szerintem biztos mondanak mév tippeket. -
-
w333
félisten
Most nézem az új Google térkép 7 verziót, és jól látom hogy végre sikerült azt megoldani hogy nem fut folyamatosan a háttérben ? hatalmas köszönet érte a fejlesztőknek
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!