Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen processzort vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joachim
tag
válasz
Gizmo94 #52687 üzenetére
Éppen témába vág az én esetem, hisz teljesen hasonló.
Tegnap vásárolt S3 LTE, függetlennek mondott, de T-mobilos 4.1.2. ROM-mal.
Mire kifizettem addigra kiderült, hogy nem is független.DE:
- Köszönöm az itteniek (leginkább Gizmo) segítségét,
- Sikerült rootolni,
- Downgradelni 4.1.1-re,
- Megoldani, hogy a "magenta mellett a piros szín" is teret kapjon
- Feltenni a legfrissebb CyanogenMod 10.1 ROM-ot (4.2.2 alapon, 3.0.64-es kernellel)
- Most gyors, stabil, alig fogyaszt (átlag 57mAh készenlétben)
- Azt kaptam amit szerettem volna 92eFt-ért, számlával, garanciával! -
kengyel
nagyúr
Egy kérdés ! Az lehet micro sd hiba ha készítek több képet egymás után, 15-20 darabot, és kiírja hogy megtelt a kártya és elkezdi a telefon memóriába menteni.? Azonban még van a kártyán 4 GB szabad hely
-
válasz
adammkaa #52686 üzenetére
azt, hogy vidd vissza, mert erősen gányolt telefonról van szó!
nem akarom nyilvánosan gyanúsítgatni az üzletet, de egy gyárilag független telefonon ne legyen t-mobile firmware verzió, a kies - mint hivatalos szoftver - ne tiltakozzon a készülék beazonosításakor, hogy probléma van, illegális beavatkozást történt, ez már elég indok a cserére vagy a visszapasszolásra, de nem zárom ki a hardveres belenyúlást sem, bár ezt inkább csak mint tippet írom a kapott értékek alapján, a konkrétumhoz kellene még néhány dolog.
a szoftveres (*#06#) és az akkumulátor alatti címkén lévő imei azonos? -
biroatis
tag
az a kérdésem h a galériába egy két mappát el szeretnék rejteni h illetéktelenek kezébe ne jusson!!!
hogyan lehet??
-
GeneraL_XTX
veterán
Az normális, ha CM rom alatt 66%-on van az Android OS fogyasztásnál? Elég rossz az üzemidőm, hiába cseréltem rajta kernelt is (siyah)
-
adammkaa
senior tag
-
Gizmo94
veterán
válasz
adammkaa #52686 üzenetére
Abból csak annyit lehet kivenni, hogy ezen egy t-s rom ücsörög. Download módba bemégy, hangerő le, home és on off gombbal, és ott lesz, hogy counter 0. Nem hinném, hogy az ne 0-n legyen, ennyire a sufnisok sem amatőrök..
Bár, ha az eszköz módosított, akkor mégis. Az egyértelmű basztatás jele, ha az eszköz állapota: módosított.
-
adammkaa
senior tag
válasz
havri1 #52684 üzenetére
Megvárom még mit ír kali hátha valamit kivett abból a sok adatból amit leírtam kérésére. De ebből az lesz hogy visszaviszem. Mi az a counter? De hogy bizonyítom be neki hogy az mókolt rom van rajta mikor a legfrissem a 4.1.2 S3 ra? A tmobilos appokat ott is megkérdeztem, azt mondta oylan szoftver van rajta biztos.
-
havri1
félisten
válasz
adammkaa #52680 üzenetére
Legyél már okosabb az eladónál!
Főleg, hogy itt vagy PH-n
- Gyári független telefonon NINCS T-s app!
- Új telefonon nem szabad mókolt romnak/kernelnek lennie!
- 3 napon belül KÖTELES visszavenni, főleg ezek tudatában.Ha látja rajtad, hogy helyén az eszed, nem fog szarakodni, visszaveszi.
A counternél is meg lehetne nézni, mit mutat. -
zlatan77
aktív tag
Én csak a gyári flip coverről tudok nyilatkozni.
Ott a hátlap,ugyan olyan mint az eredeti.
Tehát tulajdonképpen kapsz egy új gyári hátlapot,amihez csatlakoztatva van a képernyő fedő. -
adammkaa
senior tag
válasz
Gizmo94 #52679 üzenetére
És ha azt mondja nem fizeti vissza? Mert ezek szerint ha előtte csináok egy gyári visszaállitást akkor ezt a romot fogja visszaállitani és ugyan ugy független marad, és ő továbbra is tudja mondani hogy "dehát ez egy gyári független" mit hozzak fel ellene? Arra meg hogy nem frissiti magát a telefont kitalálhat bármit. Pont ezt hogy ez a legfrissem rom s3 ra.
-
Gizmo94
veterán
válasz
havri1 #52676 üzenetére
Akkor az imei repülés szélén egyensúlyoztál a neat-tal, mert normál esetben a rom nem piszkálja az efs-t.
Egyébként egyetértek, egy "gyári független" telefonon ne egy t-s rom legyen már, semennyi pénzért sem. Márpedig ezen a fentiek szerint kétséget kizáróan az van. Nem sokat töprengenék. Visszavisz, pénzt vissza és ennyi volt.adammkaa Meg, ha akarják, kérdés, hogy akarni fogják-e. De a külföldi függőség még mindig a levegőben lóg abban az esetben is, ha itthon fügetlen...
-
adammkaa
senior tag
*#12580*369# erre ezt dobta ki:
AP:I9300XXELLA
CP: ugyan az
CSC: I9300TMHELL1
RF cal: none
HW Rev: REV_
*#0011# erre:
umts: home (cs+ps)
rrc state: idle
wcdma 2100 Band 1
Reg plmn 216-70, IsPCS? 0
hspa+ used: 0
CH DL : 10688 ul:9738
CELL_ID: 0xa30c3
LAC: 0xd3
PSC: 158
2nd rssi: not available*#1111# erre:
read fta sw version
fta sw version: I9300.004
*#2222# erre:
read fta hw version
fta hw version: REV1.3
-
Gizmo94
veterán
válasz
havri1 #52673 üzenetére
Semmiképpen nem zár vissza, amíg az eredeti efs mappát nem másolják vissza, ha függő volt és függetlenítették. Rakhatsz rá ötszáz romot, gyalulhatod, akkor sem. Csak akkor relockol, ha visszamásolod a lockos efs-t. Hogy egy telefon függő volt-e eredetileg vagy sem, csak úgy tudod meg, ha imei alapján végigcigánykodod a szolgáltatókat. Ha meg külföldön volt függő, akkor úgy sem.
-
válasz
adammkaa #52660 üzenetére
azokból csak úgy lehet rájönni, ha szolgáltatós...stb illetékes nézi.
a bolti garival sajnos ez a probléma, sok szolgáltatós készülék kerül független ként eladásra, itt a fórumon is írtam már más is, talán a note 2 témában is történt ilyen.
vissza kellene vinned, pláne ha a gyári állapot visszaállítása után függő lesz a telefon, mert így frissíteni is csak gányolással lehet majd, arról nem is beszélve, hogy a letiltás sem teljesen kizárt, mivel hiába lett - illegálisan - függetlenítve, a szolgáltató imei alapján tilt, és ha az nem lett megváltoztatva, akkor letiltós, de ellenkező esetben is erősen problémás a telefon.
csupán feltételezéseket írok, nem akarok látatlanban ítélkezni, de nagyon gyanús a dolog, én nem tartanám meg adott készüléket...
írd be a táércsázóba a következő kódokat, és másold be ide a kiírtakat;
*#12580*369#
*#0011#
*#1111#
*#2222# -
Gizmo94
veterán
Ez már itt erősen offf lesz, így ez az utolsó a témában tőlem. Sok-sok custom romot raktam már fel,s-s2-s3-ra, mondjuk s4-re még csak kettőt. A gyári romok nekem sivárak, nem tetszenek. Csak gyári alapú customokat használok, amikbe felrakás előtt belenézek, megnézem mit csinált a rommer benne, hagyta-e a gyári alapokat és arra dolgozott, vagy széttúrta és kókányolt, benne hagyva egy rakás régi szemetet, egymás hegyére-hátára pakolászva, mert ilyen is van. Utóbbi esetben nem rakom fel. Gyári MEA rommal is fotóztam az s4-gyel, úgy sem volt jobb sajnos. A makrók még csak-csak rendben vannak, de a többi.... Lehet, hogy egyedi hardverhiba, nem tudom, bár kétlem. A képek nem tiszták, a beltériek csúnyán zajosak. Igen, leszedtem a kameráról a fóliát..
Nem fogok róla írni többet, nem is rakom tele egyik topikot sem a képeimmel, csak a saját véleményemet osztottam meg, mely szerint az s3 kamerája nekem jobb képeket készít. Egészen sok telefon fordul meg nálam is, de ez más lapra tartozik..
-
havri1
félisten
válasz
adammkaa #52660 üzenetére
Valami módosítás van rajta szoftveresen. Egy kernel is elég hozzá, hogy ne tudd a gyári frissítést megcsekkolni.
Akkor teljesen gyári a telefon, ha azt írja a frissítésnél, hogy Ön már telepítette a legfrissebb bla bal, vagy azt, hogy nem elérhető jelenleg, Ön a legfrissebbet használja.
Visszazárni nekem S2 zárt, amikor főzött romot tettem fel.
Vidd vissza!!!!!! -
adammkaa
senior tag
válasz
havri1 #52658 üzenetére
Mikor megvettem a telefont ő adott 1év garanciát papír is megvan. De ha valóban gyári független akkor hogy lehet mókolt? Most attól félek ha rámegyek a gyári beállítások visszaállításra, és ha függetlenítve lett akkor megszívom ha tmobilos volt a telefon mert én vodafonos vagyok. A készülék informéciónál abbol a sok imei meg mit tudom milyen számbol nem lehet rájönni valahogy?
Azt sem értem azt mondod nem a függetlenítés miatt van... Ha ez alapbol tmobilos volt és kifüggetleníti akkor müködne a frissítés dolog azt írtad. Miért rakott volna rá főzött romot, mikor sztem gyárilag is elérhető rá a 4.1.2 fw.
-
havri1
félisten
válasz
Anulu79 #52656 üzenetére
Legalábbis nem 100k-ért.
(#52657) adammkaa
A módosított szoftver üzenet nem a függetlenítés miatt van, hanem mert egy főzött , vagy legalábbis nem teljesen hivatalos rom ill kernel van rajta.
Csak így a garancia is kérdéses. Pontosabban már mókolni kell a gyári állapothoz, hogy gariztatni tudd.
Én fognám magam, beülnék az autóba, és visszavinném. Vagy adjon ~20k-t, vagy húzza a faxára a telefont.
103k-ért láttam valahol a napokban ÚJ S3-at.. -
válasz
Gizmo94 #52652 üzenetére
eleve csak gyártói firmware verziókat veszek viszonyítási alapnak, és abból sem az első verziókat, az meg ugye eleve nem korrekt, ha moddolt firmware alatt tesztel valaki, és úgy mond véleményt bármilyen telefontól.
nem is akarok jobban belemenni, de ha ilyen szinten minősítésre kerül valami általad, akkor illene leírni, hogy milyen feltételek mellett hasonlítottad össze a típusokat, mert egyáltalán nem mindegy...
olvass el egy - vagy több - megbízható és hozzáértők által készített tesztet, gsm arena... stb, multimédiában is elég alaposan kiértékelik a tesztelt típusokat, furcsa módon, ott nem ez jön ki végeredményül, hogy az s4 ennyire pocsék lenne kamera szempontjából, pedig ők is a régebbi firmware alatt tesztelték, és azóta még javult is a dolog.
s3 szintén, sokan lehúzzák bizonyos szempontok alapján, mert kevésbé értenek hozzá, mégsem halott a dolog, ezt akár én is bebizonyítom, néha naponta többször is!
csak néhány történetet kellene leírnom, hogy miként húzták le az s3 telefont, úgy hozták hozzám, hogy állítsam vissza gyári állapotra, mert megy eladásra, mivel használhatatlan, pocsék...stb, és milyen furcsa, hogy miután dolgoztam adott telefonkkal kicsit, sokszor megváltozott a tulajdonosok véleménye, sokan el sem adták végül!
azért sem írom le, mert ettől függetlenül, sok embert eltántoríthatna néhány érdekes hiba a vásárlástól, meg ilyesmi... -
adammkaa
senior tag
Sziasztok! Érzem hogy idegbeteg leszek a következő pár percben. Szituáció a következő. Tegnap elindultam 100E FT al hogy veszek valahol egy S3-mat. Vágóhídon találtam egy boltot 1db s3 volt fehér, elvileg új, (a tartozékok bontatlanok voltak) mikor kezembe vettem ki akartam probálni, a kijelzőjéről mikor le akartam venni a gyári védő fóliát minden féle felirattal, észrevettem hogy az már le volt véve róla, majd megkérdeztem az eladót hogy is van ez, azt mondta hogy lehúzta és bekapcsolta hogy túl lépkedjen a készülék beállításán (amit első bekapcsoláskor kér a készülék). Mondom magamban elég érdekes, ezt a vásárlo is meg tudja csinálni 2 perc alatt és még az örömtől is megfosztja. na mind egy haladok toább, bekapcsolom a készüléket. Elkezdem vizsgálni semmi akadás röccenésmentes minden, majd megakad a szemem 3db TMOBILOS ikonon (alkalmazáson) (első kérdésem az volt az eladóhoz mikor még kézbe sem vettem a telefont hogy, GYÁRI FÜGGETLEN? azt mondta persze) Mikor megláttam a három T mobile ikont megkérdeztem tőle hogy ez mégis mit keres rajta egy független készüléken??? Azt mondta: BIZTOS TMOBILOS szoftver van rajta
Ez után nem nagyon akartam elhinni hogy tényleg gyárilag független, abban a tudatban voltam hogy valaki megvásáolta a Tmobile tol a készüléket és másnap bevitte neki eladni, azért is volt ilyen patent állapotban), de mégis elhoztam a készüléket. Előbb tapasztaltam a rossz hírt, ami talán be igazolja azt, hogy nagyon is jó volt a megérzésem és egy függetlenitett tmobilos s3 vettem, hogy le akartam frissíteni az előbb a készüléket. Most 4.1.2 van rajta megnéztem. DE NEM ENGEDTE: AZT ÍRTA: Ez egy módosított eszköz: Szoftverfrissítés nem elérhető. Ez nálam azt jelenti hogy függetlenítve lett és ezért nem engedi frissíteni, vodás kártya van benne. Most a kérdésem hozzátok: S3-ra GYÁRILAG jelenleg a 4.1.2 elérhető, illetve létezik olyan hogy tmobilos szoftver, illetve honnan tudom meg hogy ez valaha tmobilos volt vagy tényeg független, ha a 4.1.2 nél gyárilag elérhető új szoftver akkor mi ez a szöveg????
-
Laca1212
őstag
válasz
zlatan77 #52640 üzenetére
Flip Cover-t behajtva is lehet használni, azért van kivágva a mikrofon/hangszóró helye.
A kicsúsztathatósat is fel lehet venni a tokban és úgy beszélni. Azon is ki van vágva a hely mindennek. Annyi a trükk, hogy be kell állítani a Home gombra a hívás felvételét és a kikapcsoló gombra a hívás letevést. -
Gizmo94
veterán
-
válasz
Gizmo94 #52647 üzenetére
erősen kérdéses ez a vélemény, pláne ha azon fényképek alapján ítélsz, akik használni sem tudják - rendesen - a telefont, pláne fényképezésre...
naponta van alkalmam hasonlítgatni, mert szinte s3 jön hozzám a legtöbb szoftverezésre - és ezt is szokták kérni/nézni -, és bizony nincs akkora eltérés, sőt!
nézelődhetsz a neten is, vannak komoly tesztek, amiket olyanok készítettek, akik értenek is hozzá, ráadásul nem is feltétlenül elfogultak... -
Gizmo94
veterán
Aki esetleg s4 vásárláson törné a fejét és ebbe az irányba a 13mpx-es kamera megléte motiválja, mert fontos számára a fotózás, annak azt javaslom, egyelőre, amíg legalábbis szoftver szinten nem történik jelentős előrelépés, erőteljesen gondolja meg. Egyelőre az s4 i9505 sajnos képtelen hozni még az s2-es kamerájának a szintjét is. Kb, egy értékelhetetlen szarnak tudnám nevezni ezt a kamerát. s3-as 5-0 arányban veri agyon, de az s2-é is egyértelműen jobb volt. Vannak akik ennek az ellenkezőjét állítják és szerintük remek képeket tudnak vele készíteni, erről azonban eddig még nem győződtem meg. Az én véleményem: az s4 i9505 kamerát tekintve jelenleg erősen felejtős kategória.
-
Magga
aktív tag
válasz
Anulu79 #52632 üzenetére
Hát azért a két napos üzemidőt ne vedd készpénznek, nekem simán tudja ezzel a rommal, ezzel a kernellel és nem utolsósorban az én felhasználási szokásaimmal! Én nem játszom, csak a net megy, meg mindenféle szinkronizálás (e-mail, whatsapp, stb.). Így nekem bírja a két napot. Azért mégis csak 1,5-szeres az akkukapacitás...
-
havri1
félisten
válasz
--Rawlings-- #52637 üzenetére
Csak félek, a fix tokok vastagítanak a telefonon. Szép ez tok nélkül, imádom :-)
-
havri1
félisten
válasz
--Rawlings-- #52631 üzenetére
Oldalra kihajthatósakat néztem én is tegnap, nagyon jók vannak, mindjárt keresek. De hát ez a hívás fogadás ill beszélgetés érdekes egy ilyen tokkal sztem.
Én sima becsúsztathatósat néztem, az van gyáriban, bőr, fekete, talán 1800 ft. -
havri1
félisten
válasz
--Rawlings-- #52629 üzenetére
Ha csörög, hogyan beszélsz vele, ha oldalra nyílik? Vagy hátrahajtod?
-
--Rawlings--
tag
Esetleg használt már valaki itt ilyen tokot? [link]
-
Magga
aktív tag
válasz
Anulu79 #52610 üzenetére
Én 3000-es gyári akkuval és vastag hátlappal vettem a telefont, így azért van tömege és vastagsága is. Szerintem 2-3 mm pluszt jelent ez, súlyban nem tudom. A hátlap minősége ua., mint a vékony gyárié...
Szilikontokot nem használtam soha, nem biztos, hogy erre is rámegy.
Viszont nekem így, simán bír két napot! Volt, hogy 4-5 óra kijelzővel és folyamatos wifi vagy adtakapcsolatos szinkronizálással sem kellett a nap végén töltőre dugni! (Omega v.7.0 rom, kernelt nem cseréltem) -
a.t.t.i.
senior tag
Hallott-e valaki olyat s3 kapcsán,hogy ha egy bizonyos telefon hív ,felveszem,nem hallunk semmit,ha visszahívom,nagyon zörgős,torz a hívott hangja,kicsöngés minden.
Minden más telefont normálisan tudok hivni s3al,és kivettem a kártyámat,más telefonnal minden tökéletes volt.
Tehát mintha csak ez a 2telefon nem szeretné egymást (a másik sony ericsson arc s)Mi lehet ez?
-
sheep
addikt
válasz
mgTerminator #52619 üzenetére
az advance fórumban ugyanez volt...
felraktuk páran a leaked jelly beant még az év elején, mindent kitárgyaltunk a fórumban, majd amikor kijött a hivatalos és az emberek rászabadultak, ugyanazokat a kérdéseket feltették nap mint nap 28x, pedig le volt írva minden az 1. hsz-ben, mert addigra már minden hiba előjött
alig vették a fáradtságot hogy elolvassák
én speciel olvasom a fórumot minden nap, de szerencsére nincs semmi gondom a telefonnal, amit kellett megcsináltam (root, syah, stb), élvezem hogy minden működikhalszem optikáról nem hallott valaki amúgy?
-
RAID 2
aktív tag
válasz
mgTerminator #52619 üzenetére
Már március óta nem olvasom nap mint nap a fórumot, mert nincs ennyi időm, pedig jó lenne képben lenni.
-
korcsillio
addikt
A poén hogy nekem 200ft-os fólia van rajta és teljesen tökéletes
-
RAID 2
aktív tag
Fóliát kell vennem a telóra, mert a Steinheil Curved Crystal megadta magát, válik most már minden oldalon és karcos.
Maradnék a márkánál, de érdekel, hogy milyen lehet a többi is.
Ultra Nano Clear, Ultra Nano Optics vagy az Ultra Crystal legyen a következő?
Az UC mintha nem 100%-ban fedné a kijelzőt, pedig ez fontos szempont. A hivatalos fényképen teljesen fedi, de a videókon meg, mintha nem teljesen fedné. Van valakinek ilyen?
Szerintetek melyik legyen? -
MunezXBK
nagyúr
Most nem azért, de kb. 25 perce kanyarodok ki a háztól és ki áll a lámpánál? Samsung prémium szervizes autó...
16 napja várom őket, még egy hívást sem érdemeltem meg, pedig erre járnak...
-
Anulu79
addikt
Ezt a gyári 3000-es akkut vakaki használja már? Mennyivel vastagabb a telefon? A szilikontok vajon ugyan úgy rámegy? A hátlap milyen minőségű? Ugyan az a "karcérzékeny" lakkozott mint a gyári?
-
Tybike81
őstag
Szervizes, garanciás ügyben ki tud nekem segítséget adni? Privátban lenne egy kérdésem.
-
mgTerminator
veterán
válasz
balazs0102 #52605 üzenetére
Nincs rá ideje
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Synology NAS
- iPhone topik
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Lavender Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro