Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockCNC
őstag
-
Piwi
veterán
válasz
Intel q8200 #36097 üzenetére
szintén cserélnék,csak eddig nem láttam senkit aki Note 2-öt cserélte volna S3-ra
-
RockCNC
őstag
válasz
Intel q8200 #36091 üzenetére
A magyar xella is újraindul amikor rájön az 5 perc...
-
gyuri2008
veterán
válasz
Intel q8200 #36091 üzenetére
Hát igen,van valami igazság,de a Note2 is jó készülék.
De igazából az SIII jobban tetszik.
Egy kicsit benéztem a váltást. -
-
gyuri2008
veterán
Ez a topik sokkal jobban pörög mint a Note2 topik.
Visszahúz a szívem.
De mivel Note2 van,így marad az olvasás -
bencze
senior tag
válasz
Icetee #35959 üzenetére
Én utánaolvastam kicsit az akkumulátoroknak, főleg az xda-n és nekem is az jött le, hogy a gyárinál nem biztos, hogy van jobb. Valaki nekiállt leméregetni a valós kapacitást, a jobbfajták max elérték a gyári paramétereit. Ami többet tartott az csak az egyes(!) nagyméretű akkumulátorok voltak. Viszont azokról is olvastam negatívumot, hogy pár hét / hónap után már érezhetően csökkent a kapacitásuk.
Az én fantáziám az itt régebben említett 6300 mah zerolemon mozgatta meg ami akciósan volt 25$ amazonon, de sajnos nem szállítanak ide. Nem tudom milyen minőség de többen írták, hogy tényleg 3 napot viszi a készüléket. Hogy mennyit tart, azt nem tudom... de az tény, hogy gyakorlatilag egy tripla 2100 akkumulátor hátlapba beépítve, ami nagy és ronda de legalább hihetőbb, hogy működik
Ja, azt írják fél nap feltölteni.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2102546
-
vfeco
aktív tag
S3-hoz szeretnék venni karszalag tokot. (futáshoz kéne)
Nem nagyon találtam. Lehet itthon kapni?
Ha nem, honnan lenne érdemes rendelni és milyet? -
-
Zsolaf
addikt
-
Zsolaf
addikt
Használ valaki picasa-t? mondja már meg melyik az igazi mert a play-en van vagy 5 belőle.
-
rankesz
veterán
válasz
Black Phone #36063 üzenetére
Arra lennék egyszer kíváncsi hogy mit szólna a szervizes ha szénné romolt telcsivel várná valaki
Mondjuk S2-nél volt rá precedens hogy isminek megnézte, srác majd infarktust kapott mikozben a szervízes rakta be download módba mert a számláló ilyen 60+ körül volt...
Erre a szervízes elvigyorodik és ennyit szól: Végre valaki aki ért is hozzá... -
dancsuri
veterán
válasz
Black Phone #36060 üzenetére
na és gari szempontjábol tüzetesen átnézték a rendszert [link]
-
lela
aktív tag
-
dancsuri
veterán
válasz
leslieearth #36056 üzenetére
másik USB aljzat?
-
Lacko84
aktív tag
Ha Londonból hozadéka s3-at azt ugyan úgy tudom használni mint amit itthon veszek? Mibe különbözne esetleg?
-
dancsuri
veterán
válasz
leslieearth #36054 üzenetére
drájver ujrarakása megoldja a problémát
-
leslieearth
tag
válasz
dancsuri #36052 üzenetére
sztem is, mert hogy aszongya:
"Hiányzó hardverazonosító
A windows nem tudja azonosítani a következőhöz csatlakoztatott eszközt: SAMSUNG Mobile USB Composite Device.
További segítségért forduljon a hardver gyártójához"csak a ciki az egészben,h így nemtom elérni a belső memóriát sem, h felmásoljak bármit is a telóra
-
dancsuri
veterán
válasz
leslieearth #36050 üzenetére
nézd csak mi az aláírásom
álltalában ő a bűnös
(#36051) Yeffy DJ
igen mert ugye a köztudatba elsősorban a pénztárca funkciórol hallottunk -
leslieearth
tag
válasz
dancsuri #36047 üzenetére
nah, minden bátorságom összeszedve, hogy akár téglázhatom is a 3 napos telót, odin bezár, usb szét, majd elindult a teló. most újrakezdtem, megy szépen. bánat tudja mi volt az előbb vele. mondjuk a kies se nagyon akarta látni a telót, de ez már egy másik történet lesz
köszönöm!
-
dancsuri
veterán
válasz
leslieearth #36046 üzenetére
az Odin nem találja a samut
igy kell kinézni az odinnak (persze a fájlnév és elérés más)
-
leslieearth
tag
sziasztok!
próbálnám én is feltenni ezt az angol romot, de az odin eddig jutott, és itt vár vagy 20-25 perce:
"<ID:0/007> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> KIES_HOME_I9300XXEMB1_I9300OXAEMB1_921399_REV00_user_low_ship.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/007> Odin v.3 engine (ID:7)..
<ID:0/007> File analysis..
<ID:0/007> SetupConnection..
<ID:0/007> Initialzation..
<ID:0/007> Get PIT for mapping.."a telefonon annyi látszik, h zöld robot, alatta "Downloading... Do not turn off target"
ez normális, vagy valami baj van valahol?
-
dancsuri
veterán
válasz
Chris82 #36041 üzenetére
nehülyáskedj már, ezer dologra használható (pénztárcának nálunk még nem)
a legkézenvekvőbb használata a matricás (már 1000Ft alatt) mindenkinek vannak szokásai a telóvan kapcsolatban, másképp használod a kocsiban másképp a melóban másképp otthon lefekvés után. Ezekre a matricákra létrehozol profilokat a kivánt feledatra a matricát felragasztod Pl autos tartó, éjjeliszekrény Stb. és csak hozzáértated a Samut ő pedig végrehejtja a matricán levő beállításokat(#36043) koxminator
elméletileg igen -
koxminator
senior tag
válasz
Chris82 #36041 üzenetére
Igen, ezt próbálják meg nagy gyártók elérni, hogy a pénztárcádat ki tudjad vele váltani. Csak ez lassan, körülményesen megy csak, mert megint jó szokás szerint többféle szabvánnyal akarják ezt elérni, nem pedig egy közössel.
Más: a 4.2.1-es romban van már multiuser belépés?
-
dancsuri
veterán
válasz
RockCNC #36039 üzenetére
az NFC egy csip ami a samuba van építv és 13.65 MHz-es hullámhosszon kommunikál, most hogy ez a jel elérjen valameddig (Kb.10 Cm) ahhoz kell antenna is, namost ez az antenna van az aksiban
(Az NFC mágneses mező indukcióval működik aminek a lényege, hogy passziv csipet is letud olvasni, a gerjesztett mező ad energiát PL. NFC tageknek))
-
natë
nagyúr
MiUi-t, esetlegesen ezt próbáltátok már? Milyen?
-
RAID 2
aktív tag
válasz
gameresboy #36031 üzenetére
Tele van a fórum a témához fűződö hozzászólásokkal, olvass vissza pár napot, vagy használd a keresőt.
-
dancsuri
veterán
válasz
gameresboy #36031 üzenetére
a töltés álltalában fordított arányban van a töltés közbeni fogyasztásra, illetve a töltő is lehet hibás (már volt ilyen)
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
A Galaxy S3-amon minden gyári.
Töltésnél néha 3 óra alatt alig töltődik 15%-ot, néha pedig van hogy 3-4 óra alatt feltöltődik.
Ez mitől lehet?
Az aksi van hogy átlag használatnál több (akár 3) napig is bírja.
Érdeklődnék, hogy valakinek hasonló előfordul?Üdv,
GBoy -
Chris82
senior tag
válasz
dancsuri #36014 üzenetére
Csak a samsungos store miatt. Nekem lengyel régiókódom volt, feltettem rá a xella magyar romot dinnal, erre nem működött a samsung store. Rootoltam a telót, megváltoztattam a csc kódot, ezután működött.
Most XEH régiókód van a telefonon, ez meg angol. Ezért érdekel, hogy ha ezt felrakom, akkor a store működni fog e
-
Chris82
senior tag
válasz
szilasz007 #36004 üzenetére
Pont a country kód (csc) miatt érdekel, hogy attól a samsung store működni fog ha felteszem a XXEMB1-et?
Mivel nekem az most XEH-ra van állítva. -
dancsuri
veterán
ha valaki a 4.2.1-el akar szórakozni abbol is van full deodexelt válltozat CWM-el felrakható
Firmware info:
•Base Firmware: I9300XXUFMB3 (4.2.1)
•Region Middle East
•Carrier: Unbranded
•Build Date: 19 Feb 2013
•CSC: KOR (MultiCSC 136)
•Change List: 171637
Features:
•Zipaligned
•Rooted (Cf-Root V1.10)
•BusyBox
•Init.d scripts support
•Enabled hidden languages
•Included Modem
•136 CSC
•English as default language
•BUEMA1 Modem
•Unbranded
letöltés(#36005) ibenny
aztán nagy cucc, a következő romokat is Odinnal rakja fel -
ibenny
senior tag
válasz
MaCS_70 #35995 üzenetére
Márpedig az OTA-t bukod, mert azáltal, hogy más régióba szánt romot teszel fel,, megváltozik a készülék product code-ja. Így OTA-n csak akkor frissíthetsz, ha előtte visszateszel egy hivatalos, magyar régióba szánt romot a helyes PC miatt, majd onnan nyomod a frissítést.
-
szilasz007
aktív tag
válasz
dancsuri #35989 üzenetére
Igen, ez az amit en hasznaltam. Kozvetlen linket nem tudtam adni, mert nem akarok a ceges proxyval szorakozni.
Az angol rommal minden root nelkul alapbol megy a magyar. Nem kell semmi varazslat.
Az OTA meg asszem azet nem fog mukodni, mert mas a telefon country codeja, mint ami a romba van. Ezt anno meg mikor a 4.1 jott ki a lengyeleknel olvastam? Ha hulyeseget irtam, az okosok nyugodtan javitsanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN