Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Búcsúzom az S3 LTE -től, megvan az utód
Köszönöm mindenkitől a sok segítséget
És azért még néha felnézek ide is hogy mi a helyzet -
Tudják mennyi kell a memóriából?
RAM-BÓ 2 (Gb)
-
Anulu79
addikt
A Dolphin felhasználóktól vagy exfelhasználóktól kérdezném, hogy mindenkinek nehezen veszi be az érintési pontokat? Arra gondolok, hogy pl. itt az oldalon nagyon nehezen tudom eltalálni az utolsó hozzászólások "ikon" a fórumtémáknál. Egyenlőre tetszene mert gyors meg jól is néz ki. De ez a "félre ézékelés" kikészít.
-
zlatan77
aktív tag
Azért látom sokaknál hatásos ez a reklámkampány,hogy 2GB ram már muszáj.
Nekem anno S1-nél még az 512 sem fogyott el soha.
Jövőre mit fogtok mondani?
Ó 3GB alatt már nincs is telefon?Én nem állítom,hogy az LTE verzó nem gördülékenyebb.(Soha nem volt a kezembe).
De,hogy nem a 2 GB ram miatt az tuti.
Attól,hogy fogy a memória még nem fog belassulni a telefon,mert szépen bezár a rendszer néhány feleslegesen futó appot. -
Norbi8719
tag
Sziasztok!
Lenne egy h.lye kérdésem (már megint).
Új kijelzőmön azt vettem észre , hogy fehér háttérnél van egy vékony szürke csík a kijelző közepén , szürke háttérnél meg fehér.
Tapasztalt már vki ilyet?
Mi lehet ez?
Más színeknél nem látszik...
(Csík kb 1 mm széles , 1 cm hosszú , nem teljesen egyenes) -
storm4
aktív tag
válasz
csabika69 #53580 üzenetére
Hali!
Ezek általában 110/240V-os univerzális töltők.Ha nincs külön feltüntetve,hogy milyen csatlakozással szállítják,akkor általában az "Ő" hálózatukhoz megfelelő csatlakozóst küldenek,de ha írsz az eladónak,akkor lehet küldenek EU-sat vagy átalakítót.Sőt,nekem olyan is volt a cím alapján a régiónak megfelelő csatlakozós terméket küldtek,de ez kína volt.
Remélem tudtam segíteni! -
csabika69
tag
ebay-ben jártas fórumtársak segítségét szeretném kérni!
A problémám az lenne, hogy nem tudom h amit rendelek és USA-ból jön az más hálózaton működik e, illetve más e a dugója?! (Tájékoztatást a honlapon erre én nem találtam.) -
davidcsaba93
aktív tag
Leesett kb. fél méter magasról, járólapra, de nem lett semmi baja.
#napi szívroham -
modd3r
őstag
válasz
mgTerminator #53576 üzenetére
Én kipróbáltam, hatalmas csalódás volt pl. a GTA 3 után.
-
mgTerminator
veterán
A Gangstar Vegas-t próbálta már valaki?
Képeken nagyon ütős a grafika, és 2.5 gigás
-
nbukta77
addikt
az a lenyeg,hogy az ios-nel azert nem larsz ilyen ujratolrest mert van a szamitasoknal prioritas. ott mindig a grafikai dolgok elveznek elonyt ezert ki is lo alkalmazasokat. az androidnal egyforma az osszes feladat prioritasa.
-
lafaty80
addikt
válasz
balazs0102 #53572 üzenetére
Ha gondolod van egy android optimalizálás: beállítások -> fejlesztői beállítások ->
- Nincs tevékenységmegőrzés
- Háttérfolyamatok korlátozásaEzzel a kettővel tudod az ios "optimalizálását" "emulálni"
Azért olvasd is el mi mit csinál belőle, és megérted mi különbség az android és az ios között ezen a téren.
-
adammkaa
senior tag
válasz
balazs0102 #53572 üzenetére
Igen iphone optimalizálással droid meg mennyiséggel tudja azt elérni. De mondom a 2gb lte reccenésmentes, igaz 2 napig volt sima s3, de már a főoldali lapozásnál is be-beakadt néha, igen is számít a ram mennyisége. Már csak azért is mert rengeteg program van most rajta és játék és olyan mint mikor megvettem kengyeltől, semmi nem változott gyorsaság terén. Pedig akkor minden le volt róla szedve, sőt, nagyon csupasz volt.
-
balazs0102
senior tag
válasz
Dominiator #53555 üzenetére
Ennyi, egy nagy rakás kaka a memóriakezelés. Igaz nem értek a programozáshoz de emlékszem, hogy az iphone 3Gs-em 256 mb rammal szinte olyan gördülékeny volt mint ez 1gb-al....ott nem volt olyan, hogy hosszabb böngészés után home gombot megnyomva újratöltse a "Launchert" , főképernyőt bármit...
-
dancsuri
veterán
-
Frozzy
őstag
melyik a legfrissebb gyári rendszer most ? valaki linkeljen már nekem légyszi!
-
adammkaa
senior tag
válasz
nbukta77 #53566 üzenetére
Meg én úgy tudom ha elindítasz egy alkalmazást legyen az program vagy játék , és annak sok memória kell akkor maga az android rendszer bezárja azokat a futo alkalmazásokat ami nem fontos annyira szóval nem kell félned a memóriától, de jó ha azért van, én szembetűnő különbséget tapasztaltam a sima s3 és lte között gyorsaságban, folyamatosságban.
-
adammkaa
senior tag
válasz
Dominiator #53558 üzenetére
Hát ez elég érdekes hogy így megeszi valami a memóriádat 2 játék után, nézd meg a kezelőben milyen folyamatok vannak és amit nem használsz szedd le a telefonról. Igaz nekem az LTE verzió van amiben 2GB ram van de nekem mindig szabad 1.2GB, és tele van programokkal játékokkal, és röccesnésmentes.
-
Jadro
veterán
válasz
Greenify a megoldás. Mondjuk abba sem érdemes mindent berakni fagyasztásra, de jó szolgáltatot tesz.
-
nbukta77
addikt
válasz
Dominiator #53558 üzenetére
Nem kell nezegetni a szabad memoriat. Teszi a dolgat rendesen. Az a lenyeg szerintem. Mar sokszor linkeltem a cikket az android memoriakezeleserol most nem fogom.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Tudom hogy nem tűnt fel, de van benne gyárilag task manager, ráadásul 2 is amik sokkal jobban működnek mint az a szemét amit te feltelepítettél...
-
dancsuri
veterán
válasz
és miböl vetted észre, hogy ilyen kevés az elérhető memória?
-
válasz
szia,
task killer és társai ->
ajánlott olvasmány; link -
nbukta77
addikt
válasz
ez igy van jol. az android igy mukodik.
-
Dominiator
aktív tag
hello, nekem az lenne a kérdésem hogy nincs rá valami mód hogy a rendszer memória ne teljen meg ennyire hamar? mert ugye 1gb ram van benne. 2 napja vettem a telefont, feltettem 1-2 játékot de semmi extra. és az elérhető memória sokszor leugrik 192 MB-ra. ha egy appal(Advanced Task Killer Free) kilövöm a felesleges appokat akkor felugrik 360-ra amit szintén keveslek.és 10 mp múlva ugyan úgy futtnak a háttérbe..
esetleg erre valami ötlet? -
adammkaa
senior tag
válasz
apaszka #53553 üzenetére
Megnéztem, nincs rá ami bemásoltam az a 4 van azaz:
Samsung/Stock based kernels
[20 Jun 2013] Adam Kernel
[30 May 2013] Boeffla-Kernel 2.11 stable!
[24 Apr 2013] Perseus
[21 Mar 2013] Yank555.lu kernel v3.3 ported!Perseus lesz ebből szerintem.
Más: Valaki farokméregetés Temple Run 2 ben? Nekem 2.132.000.
-
-
apaszka
veterán
válasz
Ambavir #53549 üzenetére
Korrektek, biztosan kicserélnek mindent. Kis kacér kacsintás.....
De komolyra fordítva a szót, biztosan orvosolják a hibákat, csak említsd meg.
Más;
A fiamnak az új töltője is meghalt, holott neki túlfeszültség védelmi aljzat van, minden hol. Egy vagyon volt, és korrekt szakembertől, és üzletből való.
Így szerintem a töltő volt a hibás. Most megint adjam le a telefonnak együtt? -
Ambavir
aktív tag
válasz
dancsuri #53546 üzenetére
Mikor kell kezdenem aggódni a melegedés miatt? Zene+Opera mobil jó 20 perc múlva melegszik.
Erősebb igénybevételnél határozottan meleg. Van, hogy inkább lekapcs picit.Gyári van rajta, mert átrepedt a keretem, kikapcsol fülessel a zene, beakad az értesítési sáv /restarttal aktiválható újra/. Most akkor ríjak a melegedés miatt is nekik? Mert amúgy mindent összeszedtem, amit csak lehet....
Várom a szervízest. -
Ambavir
aktív tag
Közelgő frissítésünk képekben. Ma reggeli blogbejegyzés. Mobilarena
-
Nazara
őstag
Melegedést én is érzem a sima GS3-mon, csak a kánikulában zavar néha kicsit.
Az akksi viszont: én mindig bekapcsolt energiatakarékossal működök, és igy is veszett gyors, nem igazán észlelek különbséget, viszont 50% fényerőn egésznapos push notikkal, és használattal (facebook, whatsapp, temple run2, böngésző, lazán megvan a 4:30-5 óra kijelzőidő. Éjszakára meg wifi időzitő kikapcsolja a vételt éjfél után, és az ébresztés előtt 1 percel bekapcsol, és akkor szinkronizál mindent, teljesen felesleges, hogy menjen egész éjszaka. Úgyis alszok.
szerk: Én is pont az újdonság esetleges elmaradása miatt nem akartam a Note után megint Samsungot, de az S3 teljesen meggyőzött egy fél nap alatt..
-
Rem-X
senior tag
Na sziasztok!
Nem biztos hogy népszerű lesz ez a postom de leírnék pár dolgot amit így másfél év Gnex és 1 hét GS3LTE nyomkodás után észrevettem, tetszett, nem tetszett
És ígérem ebben a postban szerepel utoljára a Gnexem
Sebesség
Eszméletlen... Én azt gondoltam hogy Nexusomnál nem nagyon lehet gyorsabban kezelni az Androidot. Kimondom: parasztvakításnak gondoltam a Ghz háborút, a 4 magot a 2 giga ramot stb... Aztán kezembe került az S3-am és kétség nem fér hozzá, ebben óriási előrelépésnek örvendhetek. Mikor azt gondoltam már eddig is minden azonnal, és szélsebesen nyílt meg, akkor a Samu mutatott nekem egy másik dimenziót fürgeségben
Ennyit számít a dupla annyi mag és a dupla annyi ram... Durva
Dizájn
Imádtam a Gnexem kialakítását, a szép fekete burkolatot, hogy nincs fizikai gomb stb... olvasgattam vásárlás előtt rengeteg fórumot, tesztet stb és mindenhol a GS3 "bazári" minősége lett kidomborítva, de kézbe véve a boltokban ezt soha nem éreztem. Szintén kellemes csalódás, és így feketében mocsok mód elegáns készülék benyomását kelti szvsz. Az egyik ok egyébként, hogy nem a Nexus4-et választottam most, hogy túlságosan hasonlított a Gnex-re és (akárhülyevagyokakárnem) én vágytam most valami újdonságra
Lehet furán hangzik de a Nex4-et kézbe véve nem éreztem volna eléggé, hogy van egy új telefonom és ez egy kütyüb*zinak bizony fájó pont.
Akkumulátor
Bár még csak egy hét telt el de talán ez az egyik (a kettőből) amiben nem tetszik nekem a GS3. A Gnexem mindenféle szinkronizációval együtt, az akksizabáló Google Now bekapcsolt állapotával is simán elvitt több mint 24 órát 3-4 óra képernyőhasználattal. A Samunál egyelőre tapasztalom ki, hogyan lehetne többet kinyerni belőle, mert bizony ha megy a szinkron akkor éjjel deep sleep alatt is megeszi a maga 10-12%-át, ami szvsz nagyon sok. És itt most persze jöhet az, hogy kapcsoljak ki ezt meg azt de akkor mi értelme egy okostelefonnak? Az igazsághoz hozzátartozik, hogy pont az elmúlt töltés alatt tapasztalok már javulást. Olvasgattam kicsit és megszabadultam minden felesleges dologtól amit nem használok. Google Now ki, samu ballaszt appok hibernálása, mozgás kikapcsolása és így most 18 és fél óra után is 30%-on van az akksi több mint 3 órán át bekapcsolt kijelzővel, valamit jó fél óra kemény 3D játék nyüstöléssel együtt is. Itt tehát még nem mondanék végső ítéletet, remélem javulás lesz
Melegedés
Ezt egyelőre nem tudom hova tenni... Ahogy elkezdem használni a telefont tulképpen 1-2 perc elteltével érezni lehet hogy melegszik az alja és 10-12 perc nyomkodás után már az elülső üvegen is jól érzékelhető a jelenség. Asszony i9300-asa nem melegszik ennyire, szóval itt még nem tudom mi a szitu, mindenesetre talán a legnagyobb feketepont a GS3-nál az eddig együtt töltött idő alkalmával.
Szoftveres támogatottság
Féltem kicsit attól hogy megválok a NEXUS érzéstől és nem kapom meg az új frissítéseket azonnal, de azt kell mondjam a 4.1.2 is rendkívül jól van optimalizálva az eddigiek alapján. Nagyon tetszik a sebesség, főleg azok után hogy elhagytam a TW-t és feltettem az általam preferált Nova Launchert. Minden azonnal történik de ezt már kifejtettem korábban, mekkora élmény számomra
Amit nem néztem át eléggé a vásárlás előtt az az, hogy ahogy észrevettem az LTE verzióhoz bizony jóval kisebb a főzött romok száma, és ha jól vettem ki az eddigiekből, bizonyos Samsung által visszatartott kódok miatt sok minden elég bugosan működik csak (kamera pl). Ezekbe még nem ástam bele teljesen magam, mert szeretném megvárni a hivatalos 4.2.2 frissítést. Utána ránézek a CM-re és a PA-ra, hisz ez a kettő a kedvenc romom és ha jól láttam haladnak is a fejlesztésükkel.
Egy szó mint száz, nagyon nehezen hoztam meg a döntést hogy Nex4 vagy GS3 legyen a következő telefonom. Mikor megtudtam hogy az LTE verzió 2 giga ramot kapott, akkor viszont átbillent a mérleg ezen készülékre a már említett "újdonság" érzés hajkurászása miatt. NEM BÁNTAM MEG
Imádom a telefont és ha 1-2 hét múlva még jobban összeszokunk, megtalálom a megoldásokat a fent is említett "gondjaimra" biztos vagyok benne hogy fél lábon is kivárom a Nexus 5-öt vagy a GS5-öt...
Köszönöm ha elolvastad, és bocsánat azoktól akiket zavart a hosszú szöveg a topicban! Köszönöm az eddigi segítségeteket!
-
havri1
félisten
Nekem a headsetes témához lenne kérdésem :
Tegnap használtam először vezetékesen a telefont. Zenehallgatás, és sok telefonálás.
Azt vettem észre, hogyha a hangerő gombbal beállítom a hangerőt, akkor a zene és a csengőhang teljesen más sávban mozog.
A csengőhang olyan hangos, majd kiszakad a dobhártyám, viszont a hívás meg a zene az normál hangerőn megy.
A hangerőbeállításoknál a csengőhang az első lépcsőre van beállítva..ha lejjebb veszem a hangerőt, akkor húz magával mindent. csengőhang jó, de a beszélgetés ill a zene halk..
Lehet ezt valahogy külön állítani?
Most cseréltem kernelt, eddig siyah 1.9 volt, most perseus 36,2 alpha. STweaksben sok állítási lehetőség van, de nem értek hozzá. Ott lehet ezt vajon?Köszi!
-
sheep
addikt
a zene témához hozzászólva:
én feltettem a syah kernelt a wolfson finomhangolása miatt (ugye abban is benne van a korábbi voodoo sound nagyjából), és st tweaks-el beállítottam mindent. Régóta egy vsonic gr06-os fülest használok, és poweramp-ot (ezt megéri megvenni mindenképpen ha fontos a zene valakinek).
Meg kell mondjam hogy fantasztikusan szól a telefon szerintem, ennyire szépen még egy telefonom sem szólt, pedig volt egy pár. Órákig is tudok zenét hallgatni anélkül hogy megunnám, és olyan hangok jönnek elő amiket eddig még nem is hallottam. Nagyon szép tere van a zenének, nincs dobozhangja, főleg minőségi mp3-mal (vagy flac ugye). Az a fura hogy van egy-két régi mp3-am ami csak 128-as de még azok is nagyjából élvezhetőek. Ahol az előző telefonom az sgs advance már torzított, ott az sgs3 még mindig élvezhető.
Én nagyon meg vagyok elégedve vele zenei fronton, többek között ezért is ezt a telefont választottam és nem az optimus G-t.
nem bántam meg! -
zekk007
aktív tag
Sziasztok!
Kérdezném hogy van-e olyan progi amivel meg lehetne oldani hogy csak mondjuk 2 mag menjen vagy viszavenni a teljesítményből hisz nagyon melegszik nekem az alja ha igénybe van véve!
-
Anulu79
addikt
válasz
mgTerminator #53528 üzenetére
Köszi! Azt hittem, hogy valamilyen szinten nézi a telefonszámokat is a google fiókhoz. De így akkor már nyugodt vagyok.
-
apaszka
veterán
-
-
mgTerminator
veterán
-
adammkaa
senior tag
válasz
mgTerminator #53527 üzenetére
Mi az a cm? Valami linket dobj amit használsz épp legyen bármi is az, ha itt nem privátba.
-
Anulu79
addikt
Az lenne a kérdésem, hogy berakom a másodlagos SIM-et a telefonba és a marketen megveszek valamit akkor azt a fő SIM kártyámmal is tudom használni?
-
adammkaa
senior tag
válasz
mgTerminator #53524 üzenetére
Melyik kernelt használod? Most neked ugy van hogy kernel plusz poweramp plusz gyári füles?
Perseus vagy Boeffla
-
adammkaa
senior tag
válasz
kelzsoca #53518 üzenetére
powerAMP ot leszedtem ma már play-ről , aztmondták a legjobb, de fel tettem többet is és valóban a powerAMP tünt a legjobbnak, főleg a mély finomhangolása miatt. Flac van rajta. Füles még nincs.
De egy kernelt azért kipróbálnék ha nem jönne be max visszarakom a gyárit, és legalább lesz összehasonltási viszonyom, de azt mondta mindenki aki s3 al zenét akar kell kernel meg rá program, Csak fogalmam sincs melyik kell rá, melyik rá a legjobb jelenleg, és hogy kell feltenni rá.?!
-
-
Ambavir
aktív tag
válasz
kelzsoca #53507 üzenetére
Mesélj erről légyszíves egy kicsit. Azt már tudom, mit takar a flac. Épp imént néztem utána.
Melyik tömörítőt és lejátszód ajánlod? Gondolom, már többet kipróbáltál.
Olvastam a Winamp-ot, bár azt PC-n nem szerettem.Most újra le kell töltenem azt a kb 250 zenét???
Meg még
ok is....
-
demyen
tag
sziasztok. s2 ről váltottam s3-ra. elvileg egy hetes új készülék, de szeretnék róla többet tudni.
mi a gyári magyar legfrissebb android rá?
hogyan tudom megnézni, hogy valóban független, esetleg országkódot?most igy néz ki
ebből mit lehet tudni, jó minden rajta?
előre is köszi
Ja, és hogy lehet, hogy az Antutu az S3-ra 15-17000 potokat ir, az enyém pedig 12400?
köszi -
zozyk
addikt
Valaki kérdezte itt nemrég,hogy a proci húzás mennyit számít:
-
kelzsoca
félisten
válasz
adammkaa #53505 üzenetére
Én nem is értem ha egy ilyen felsőkategóriás tlefonba tesznek végre egy wolfson dac ot akkor miért nem opimalizálják ugy gyárilag hogy úgy szoljon hogy beszarsz?
Honnan tudod, hogy nem úgy szól?
Kellene hozzá egy normális füles, egy megfelelő lejátszó, és veszteségmentes hanganyag, tehát nem mp3, hanem mondjuk flac és társai, és meglátnád milyen is gyárilag, mindenféle szoftveres buzerálás nélkül.
-
sid87
senior tag
Azon méláztam most el, hogy ha AOSP romot teszek fel, akkor jobb lesz a multitasking? Mert a TW killel rendesen, vagy rosszul gondolom?
-
adammkaa
senior tag
válasz
zlatan77 #53504 üzenetére
Én nem is értem ha egy ilyen felsőkategóriás tlefonba tesznek végre egy wolfson dac ot akkor miért nem opimalizálják ugy gyárilag hogy úgy szoljon hogy beszarsz? Miért kell moddosításokat végezni ahhoz hogy kihozza a foga fehérjét.... soha nem fogom megérteni. Ez olyan hogy a legújabb bmw be beleraknak egy állítható futóművet amit a beltérből lehet kapcsolni és kihagyják hozzá az egész elektronikát és kapcsolót...
-
zlatan77
aktív tag
A googy max kernelbe bele került a WOLFSON Sound Engine.
Ez mit jelenthet vajon?
Próbálta már valaki?
Remélem nem cserélte le megint a voodoo soundot.Ahogy olvasgatom XDA-t megint lecserélte a voodoot.
Még jó,hogy nem frissítettem.
Remélem megjön az esze és visszateszi megint. -
Zsolaf
addikt
Nem tudjátok h a 4.2.2-bol direkt van kiszedve a lámpa widget?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!