Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen processzort vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
atila4
senior tag
válasz
Zsolaf #32096 üzenetére
SMS-LOTTÓ nyereménynél: A nyertes SMS-LOTTÓ fogadó a számlaszámának megfelelő formátum szerinti beküldésével kezdeményezheti a nyereményösszeg bankszámlára utalását. A bankszámlaszám megadásához vagy megváltoztatásához a beküldendő SMS formátuma: "UTAL*név*számlaszám*". Az SMS-t a 1756-os telefonszámra kell elküldeni.
A nyeremény felvétele a lottózóban is kezdeményezhető a nyereményigénylési lap kitöltésével. A nyereményigénylési lapon a nyeremény postázásáról lehet rendelkezni. -
maxim01
aktív tag
-
zozyk
addikt
-
apaszka
veterán
Tud valaki olyan trükköt, hogy az áruházból magát az apk-t tudjam letölteni? Pl most a lottó sok kellene itt a melóban, de sehol nem találom .Szeretném átküldeni, de.'....
-
okoska74
senior tag
válasz
Laraxior #32075 üzenetére
Én, hacsak ebben nincs módosítás, ugyan ezt a kernelt használom a gyári T- s rom alatt. A hangerő tuningon kívül semmit sem változtattam rajta. Az akku ideje olyan jó mint az lh1 -é volt. Töltést szempontjából is klasszisokkal jobb mint a hivatalos kernel. Az előző verziója nem volt ilyen jó akku időben.
-
Laraxior
titán
Jóhír, hogy végre lehet töltési értéket állítani a Perseus kernelben, de annyiféle variáció van, hogy inkább nem piszkáltam.
Valaki ránézhetne esetleg, mert van ott olyan, hogy a 4.35V-t is meg lehet emelni 4.4V-ra, de hogy a töltést 1000mAh-ról 2000-re...
Még a Siyah kernelben is csak 1200ig volt engedve
az oké, hogy feltölt egy fél óra alatt, de kb 100 töltés után haza is vágja az akksit... -
mehmet
csendes tag
válasz
sanyirigo #32055 üzenetére
Sajna én is itt a fórumon vettem észre ugyanezt a rózsaszínesedést (a fórum halvány barna színe a képernyő
alsó részén elzöldül, de fehéren valóban rózsaszínűbb).
Már régebben kiszúrtam, de persze én is azok közé tartozom akik alig egy hetet bírtak ki főzőcske nélkül.
Kíváncsi leszek mi lesz a Tieddel.
Illetve hátha a profiksegítenek nekünk: Kezdjük a szerviz herce-hurcát rózsaszínesedés miatt?
-
törölt tag
Hogyan is lehet megnézni,hogy a számláló mennyin áll?
-
Ambavir
aktív tag
Lehet semmi, de eddig még nem tapsztaltam: leány szobája sötét türkizzöld (hátha fontos a szín); mikor ott fotózom, akkor visszanézéskor lassabban élesedik -mondhatni kockásodik először-a kép. Más színeknél nem.
Épp csak pánikolok? -
sanyirigo
senior tag
Most fórumozás közben vettem észre, hogy megjelent egy halvány rózsaszín folt a kijelzőmön. Kb. fél centi átmérőjű, és csak világos háttér mellett lehet látni. Lehet ide is jön a futár
-
madmike
őstag
Tud valaki infóval szolgálni, hogy Bp-n melyik Medaimarktokban lehet 2000ért 2db slimcase-t venni? Most voltam az Euro Center mellettibe. 4000....
-
törölt tag
válasz
koxminator #32049 üzenetére
OnavoCount
Iszonyat jó.
-
koxminator
senior tag
válasz
Zsolaf #32042 üzenetére
bocs, de elfelejtettem mondani, hogy S2-es (ICS-vel) telefonról van szó. Amúgy igen, köszi a tippet, jó lenne, ha úgy működne, mint S3-on. S2-n valamiért nem engedi a legújabb dátumtól számított (mai dátum) időszakot, egész egyszerűen mintha hiányozna belőle ez a funkció. A 3G watchdog jó lenne, de az meg program szerinti bontásban nem mutatja, csak naponként, hogy mennyi forgalom volt.
-
Laraxior
titán
Ultima 9.0 hogy szuperál? Most töltöm...
-
maxim01
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #32032 üzenetére
A kijelző nem villan fel. Csak az akku használatnál látom, hogy egy csomószor felébred a telefon.
-
Mhalacka
csendes tag
Sziasztok!
Voltam itt 1 hónapja Galaxy S3-am 3 nap használat után elszált az lcd-je berepedt jobb alsó sarokban az üveg alatt , tettem fel képeket is páran biztos emlékeztek rá, nos a sztori vége az lett h 1 hónapig volt szervízbe külfödön mivel nem gyártói garis volt (hanem bolti) de kicserélték szó nélkül. Szóval ez pozitivum a Samsungra nézve + mind a külfödi szerviz részlegére.
-
Gizmo94
veterán
válasz
szuk_jozsef #32038 üzenetére
Van gyors megoldás kijelzőcserére. Amit a szervizes is csinál. Komplett csere, kerettel együtt. Másnak meg értelme sincs, mert csak gány lehet. Érdekes, a kijelzőfoltosodáson megy a hiszti, ez meg megakókány..
-
Zsolaf
addikt
válasz
koxminator #32041 üzenetére
Ha az adathasználatba bemész ott írja milyen app mennyit fogyasztott gyárilag benne van.. az nem jó? igaz ha az intervallum újra kezd számlálni akkor az is újraindul, de akkor is látni.
-
koxminator
senior tag
Sziasztok,
Régen nem írtam már ide (ez azért van, mert minden franco nero a telefonnal
), de most érdekelne, hogy van-e olyan program, ami azt tudja nézni, hogy melyik alkalmazás szívja le "titokban" a havi adatmennyiséget nagyon rövid idő alatt. Egy ismerősömnek kellene megcsinálnom, és első körben nem csinálnék factory resetet, ha nem muszáj. Ráadásul semmi extrém ismeretlen program nincs fent a telefonján.
Valakinek valami ötlet, bármi?Előre is köszönöm.
-
Yeffy
veterán
válasz
egyrészt, ahogy amuba linkelte (kösz a videót, tök érdekes
), másrészt meg nekem aszonta a p_na, h kijelzőt csak bent cserélnek a szervizben. szóval, ha ilyen miatt hívsz ki szerelőt, és be kell vinni, annak van egy plusz díja, amit felszámítanak neked.
de még ha cserélik is helyszínen, akkor is a videón levő módon történik, kerettel együtt...
szerk.: Kox: adatforgalommérő a beállításokban? nem jó?
ehh, amuba megint beelőzött...
-
Zsolaf
addikt
válasz
Nem, a szerelő így cserél!! (kerettel együtt) ezért drágább a garis csere és ezért egyszerűbb is.
-
apaszka
veterán
válasz
Felraktam , lefuttattam,de nem talált semmit! Bár nem is vettem észre,hogy a kijelzőm feléled ?! De ki tudja?
-
Bilux
veterán
válasz
Ferenczi Áko #32034 üzenetére
Én meg csak reagáltam az írásodra.
-
Bilux
veterán
válasz
Az ébresztés nem a kijelző bekapcsolását jelenti feltétlen.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
maxim01 #32026 üzenetére
Hogy érted,hogy ébresztgeti? Néha felvillan a telefon kijelzője lezárt állapotban? Ajánlom neked az Airpush detector nevű programot,ami kiszűri a rossz alkalmazásokat ami miatt felvillan a telefonod. Ha esetleg nem ez a problémád akkor sorry!
-
Zsolaf
addikt
válasz
szuk_jozsef #32027 üzenetére
Te ugye ezt nem komolyan gondoltad? amit belinkeltél (még csak nem is linkelted mert azt nem tudod hogy kell) a lényeg nincs rajta csak az,hogy szétszedi és össze rakja. Csak azt nincs rajta hogy a kijelzőt kiszedi és lepucolja a telefont és az ujjat beteszi. Ez a videó arra jó, hogy lásd mit hova kell vissza tenni, reklámnak tették oda a kijelző eladáshoz ezért mutatja hogy milyen egyszerű az egész, és az ilyenek mint te el is hiszik és megrendelik. Sok sikert hozzá.
-
maxim01
aktív tag
-
Bilux
veterán
válasz
lafaty80 #32004 üzenetére
Nyilván nem, iphone-nál is működik a dolog gondolom van egy adatbázisuk amiben ezeket nyilvántartják és a hivatalos függetlenítők hozzáférnek.
Egyébként meg azon törné magát a samu, hogy a független telefonokra egyszerre jönne a frissítés és nem hónapos csúszással. Mert egy angol illetve magyar független között mi a különbség, semmi max van egy két szolgáltatás ami nálunk nem megy, na és...? -
Bilux
veterán
válasz
szuk_jozsef #32019 üzenetére
Nálunk is csak nem mindegy hogy 10.000Ft vagy 60.000Ft
-
Zsolaf
addikt
válasz
szuk_jozsef #32019 üzenetére
Azt akkor sem pofon egyszerű, mert az egész rá van ragasztva az alap testre, a pofon egyszerűtől az messze van, különben csak üveggel együtt lehet cserélni mivel egyben van.ezt nézd meg
-
sid87
senior tag
válasz
oxide83 #32007 üzenetére
Én használok egy sima fóliát amit egy telós boltban vettem. Szerintem érdemes, sokáig bírja, legalábbis nálam.
Tok meg az eredeti samsung slim cover, 2000 forint kettő darab Aréna MediaMarktban, diszkrét, nem is látszik hogy tokban van, és emellett bele lehet tenni bőrtokba is, mert nem nagyobbítja meg a telót.
-
Ambavir
aktív tag
Kb erre. Előfordul, hogy olyan helyen leszek, ahol csak a Vibert használva tudok ingyenesen beszélni a családommal. S megesik, nem lesz router, csak net. Ezért kell majd a wifi a telefonra.
Igazából olyan megoldást keresek, amibe nem kell anyagilag beruháznom. Hogy mit szól majd a tulaj, mikor nekiállok bármit mókolni a PC-jével, azt még nem tom. -
Yeffy
veterán
-
oxide83
aktív tag
Sziasztok!
Ti használtok valami védőborítást (védőfólia, tok stb) az S3 számára? Ugye karcmentes a felülete alapjáraton viszont a használattól eléggé ujjlenyomatos a felület. Ezek a védőfóliák meddig bírják? Megéri vásárolni egyet vagy felesleges? Ti hogy látjátok
?
-
dilipok
veterán
-
allein
addikt
Üdv. újra. Valaki a 31925-31926 megjegyzésekre tud mondani valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Synology NAS
- iPhone topik
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Lavender Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!