Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolaf
addikt
válasz
Sick Boy #44096 üzenetére
Nem tud itt senki ebben segíteni az a telefon meghalt, szervizbe add be. Vagy esetleg megpróbálhatod másik akkuval ha van S3-as ismerősöd hátha csak az halt meg, de annak kicsi az esélye. (gondolom a download vagy recovery mődot próbáltad?) de mondjuk a töltést akkor is vennie kellene.
szerk: persze, hogy annyi az adatoknak, ami a kártyán volt az megvan. Szokott 300-ból egy ha meghal így, de garanciában megcsinálják, persze ha van rajta.
-
Sick Boy
őstag
Hello!
Hát, szóval ma sétálgattam a Tescoban, nyomkodom az S3-at (bevásárló lista progi ment, szokásos módon kb, 3 percenként ránéztem a listára, stb.)
Hát egyszer csak az egyik ilyen csekkolásnál nem kapcsol be a telefon. Se kép se hang. 8 mp nyomva tartom a gombot, semmi. akku ki-be 3-4-szer, semmi. Dehát 3 perce még működött, nem volt semmi gond!!!
Végeztem, kimentem a kocsiba, rádugom az autós töltőre (amúgy olyan 80% körül volt az akksi, mikor elkezdtem a vásárlást), semmi. Meg sem nyikkan, LED ki sem gyullad.
Hazajövök, rádugom a gyári hálótöltőre, várok 20 percet, semmi, töltő jéghideg, nem is ad le töltést (amúgy rendesen melegszik, ha tölt)
Rádugom az USB kábellel a gépre a telefont, semmi, fel sem ismeri a gép, de még azt sem írja ki, hogy az USB-s eszközt nem lehet felismerni.
Na ilyenkor mi van? Meg tud így teljesen random nyekkenni a telefon egyik másodpercről a másikra, úgy, hogy tényleg nem tettem vele semmit? Már több, mint egy fél éve megvan, eddig semmi baja nem volt...
Kérlek, segítsetek, ilyenkor mit lehet tenni (azon kívül persze, hogy beviszem a szervizbe)... gondolom a rajta lévő adataimat elfelejthetem... vagy nem? Tapasztalt már valaki ilyet??
Kérlek, segítsetek nekem, mert itt robbanok fel a gép előtt menten...
-
Vic61
senior tag
Egyre jobb a JB 4.2.2 Temasek ROM...Siyah kernellel...gyors, pontos, megbízható...17 E feletti Antutu...
-
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
Ghostman78 #44086 üzenetére
Igazából mit is mondhatnék erre? Ez inkább olyan dilibuli idétlenség, mintsem üzlet. Ennél szerintem az is biztosabb lett volna, ha a kaszinóban rádobod a 40k-t a pirosra. Akkor eldőlt,hogy megvan-e a dupla vagy benézted. Itt jó esetben lesz 40k haszon, ami hihetetlen meggazdagodásnak tekinthető
vagy ugyanannyi bukta, ami másfél tank benzin az én esetemben. Meglátjuk..legfeljebb majd veszek bérletet..
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
Ghostman78 #44082 üzenetére
Okés áttgondoltam. Mivel eddig senki nem rendelt elő, ezt bizalomhiánynak veszem és most már 90 nálam is.
-
válasz
Ghostman78 #44081 üzenetére
UI : 80.000 forintért nem lesz piaca a telefonodnak,mert HIHETETLENÜL OLCSÓN adod,és azt hiszik majd ,hogy sunyi a telefonod
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
Ghostman78 #44079 üzenetére
Ehhez valami hihetetlenül pozitívan kell hozzáállni, hogy ebben bízzam..
Én adom olcsóbban is, nem vagyok mohó. 80k-ért előrendelhető nálam.
.. De felettébb kíváncsi leszek erre az egészre..
-
-
Laraxior
titán
válasz
hacki87 #44077 üzenetére
És? Ha kifizetted a csomagot, onnantól ő baszik az egészre. Visszavinni nem fogja, pénzt vissza nem ad, stbstb... Mesélhetnék ilyen postás sztoriról, de asszem az "üzleti" topikban is bent van, hogy miként mondták egy csomagra hogy nem volt benne semmi, holott egy 100.000ft-os videokártya volt benne
-
Laraxior
titán
Már csak az a kérdés, hogy honnan fogod tudni mi van a csomagban? Mert amíg nem perkáltál, addig ki sem bonthatod...
és utólag elég nehéz bebizonyítani, hogy az S3 dobozban nem egy eredeti S3 volt...
Már ha egyáltalán lesz benne valami, de bizonyosan lesz, mert utánvétnél megmérik a csomag súlyát.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Lacko84 #44070 üzenetére
Itt van még egy az úriembernek, vedd és vidd.
Ghostman78 Így van. Abban semmi bukta nincs, ha drágábban hozza, mert akkor nem vesszük át és ennyi volt.
-
-
mycso
veterán
válasz
Ghostman78 #44067 üzenetére
Na, de van ott f@sza 40"-os led TV-is 40K-ért, egy olyat is rendelhettél volna, kíváncsi lettem volna rá, hogy mit szállítanak ki.
mod: közben meg is van a kiskapu:
Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy jelen szabályzat bármely pontját, a termékek árait (a mindenkori érvényes listaárral összhangban), illetve a szállítási díjakat bármikor egyoldalúan módosítsa, anélkül, hogy döntését megindokolná. Üzemeltető a tervezett módosításokat a Hightec Shop Webáruház oldalán keresztül tájékoztatja Felhasználót a módosításokról (kivéve az ármódosítást, amely nem igényel külön tájékoztatást).
Magyarán kiviszik neked az S3-at, csak ott mondjuk 190K lesz a csekken/blokkon, mert ők így módosították.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
cassius.clay #44014 üzenetére
igazad van, ez ugy nem volt jo.
legkozelebb jobban figyelek. -
-
mondomén
őstag
válasz
Frozzy #44061 üzenetére
Nem tudom ott miért annyi. Szerintem Bp-n minden médiában 2k. Arról beszélek amiben 2db van és átlátszó.
@w333
Azt mondom, hogy amit én ajánlottam az nem szilikon, csak egy darab vékony műanyag.Viszont nagyon patentul rásimul a telefonra, alig növeli a méretét... Ehhez nincs jack védő sem, de van lyuk a nyakbaakasztós zsinórnak, azért úgy már jó vétel.
-
w333
félisten
válasz
mondomén #44059 üzenetére
Láttam a tegnap a Media-ban ilyen szilikon tokot, és nem 2 db volt, hanem csak 1 és szilikon, gondolom ez valami más típus volt, de ez is gyári Samsung, 2790 Ft volt nagyon jól néz ki csak az volt a baj hogy lakkozott kék és rózsaszín volt
Jah és még a 3.5 jack- nek is volt egy kis védő dugó
-
didro88
tag
milyen cvm-es kipucolt gyári rom van egy két extrával tuningólva?
-
Yeffy
veterán
-
okoska74
senior tag
válasz
pappkarcsi #44042 üzenetére
Ha rootolt a telefonod akkor mondjuk Es explorerben bemész /data/misc/wifi/ -be és a wpa_supplicant.conf fájlt lemented.
Ha újra akarod rakni akkor csak visszamásolod.
-
Gizmo94
veterán
válasz
pappkarcsi #44042 üzenetére
Titanium Backuppal le, mint mindent, de mi értelme van? Egy perc alatt beírod újra akár a proxyt is.
-
Ha az NFC matricát az autós tartóba ragasztom közvetlen bele, akkor az nem para? Mármint, hogy folyamatosan érintkezik vele.
-
bencze
senior tag
válasz
nggabi #44040 üzenetére
Én megnéztem azokat az árakat de annyira kicsi, hogy ennyiért esetleg kitolják a gyárkapun mindenféle adó nélkül vagyis nem látom semmi esélyét, hogy ilyen olcsók legyenek a cuccok.
A tv-t nézve, árgép szerint 257 a minimum ár, ha ebből az áfát lecsaljuk akkor 200 és már ahhoz merésznek kell lenni manapság, a Nav nagyon agresszív lett az utóbbi pár évben, megjegyzem nagyon helyesen.
A nettó ár fele? Az nem lehet. Még esztétikai hibás terméknél sem, de azt is kellene jelezniük. De még akkor sem lehetséges.
250e-s tv-t 100-ért akkor adnak amikor mondjuk vagy 4 éve használt,
Én azon gondolkodtam az este hol lehetne az ilyet bejelenteni de nem igazán jutottam előbbre, rendőrségre csak akkor lehet - gondolom - ha tényleg ért valami kár. De 1e-et sem hagynék náluk ezért... -
Gizmo94
veterán
Küldök szívesen, de beírom én ide is, hogy járjon más is jól.
És mivel az első kifogástalan darab volt a beetetés, majd kapsz a nagyobb tételnél 20x100gramm horgászólmot szépen dobozolva. Ebben az egyben bízom csak, hogy hátha erről van szó, mert ez is egy ismert formája az átbaszósdinak...
Ugyanarra az emberi tulajdonságra alapozva, mint fentebb írtam. .
Maximum annyi lehet az egészből, hogy kirándulunk ide:
-
Gizmo94
veterán
válasz
Frozzy #44035 üzenetére
Távol álljon tőlem a tele levés, csak sokat járok autóval és nincs radardetektorom, meg szerencsétlen is vagyok. Na most itt kb. négyféle eset lehet, valószínűségi sorrendben erősen csökkenő eséllyel.
A, Kapok valami követ, vagy egyéb utcai szemetet, esetleg építési hulladékot egy S3 dobozban. Ebben az esetben max.fejenb@aszom vele magam és csúnyán megszívtam.
B, Kapok egy förtelmes S3 klónt. Szétszedem, megnézem, közlöm magammal, hogy orbitális kretén vagyok, majd eladom Vaterán 30k-ért. Így a bukta relatíve kicsi..
C, Kapok egy valódi S3-at, amit csatlakozás után húsz percen belül letiltanak. Ez már megérte, mert akkor is elmegy többért, mint 40k.
D: Kapok egy tökjó S3-at, legális félét. Erre az esetre nem tudok mit írni, mert akkor jól jártam és nagyon fogok örülni..nggabi: Itt pedig felettébb sok gyanús jel van, sőt, jobban mondva, csak az van. Az esély a normális üzletre konvergál a nullához. De az élet kihívások sorozata. Másrészről ezek a cégek ált. az emberi kapzsiságot használják ki átb@szásra, és valljuk meg, melyikünk nem az valamilyen mértékben?
-
Yeffy
veterán
válasz
Cingáriusz #44006 üzenetére
az ár az csak egy dolog...
a többiek meg mindent leírtak előttem, de főleg Gizmo papa. de ha gondolod, rendelj onnan nyugodtan... csak aztán nehogy meglepődés legyen a vége... -
Gizmo94
veterán
válasz
Gizmo94 #44031 üzenetére
Úgysem volt még klónom soha.
Ha legalább egy klónt és nem egy darab lapos követ kapok, akkor felboncolom és megnézem,hogy mi van azokban belül...
P.S.: Tiszta hibbant barom vagyok, ez nem kérdés, de mindig érdekeltek a kihívások.. Max elkönyvelem ezt a tranzakciót (egy újabb) rendőrségi büntetésnek gyorshajtásért. Abban még kedvezményes, mert 60k-sokat szoktam kapni..
-
Laraxior
titán
Egy másik srác szintén rendelt egyet utánvéttel,meglátjuk mi sül ki belőle
-
Gizmo94
veterán
válasz
Ghostman78 #44029 üzenetére
Nahh, ha ilyen bátor voltál, ennyi buktát én is beáldozok..
-
szlovák honlapot "magyarosítottak" át az eshoposok
aki figyelmes talál rajta egy-két szlovi szótergo behoznak sok mindent sloviba onnan átmozgatják magyarországra az áfával és a többi adóval játszadóznak egyet
Ergo adócsalás van benne több mint valószínű.
Ettől függetlenül rányomtam egy S3as rendelésre utánvétes fizetéssel.Max bukom a 40et
többet nem mertem beletenni -
Gizmo94
veterán
válasz
Arween #44022 üzenetére
Persze, vicc ez a cég.. A honlap szerint kéthetente egyszer lehet átvenni személyesen amit rendelsz. Neked meg azt írták vissza, hogy nincs telephelyük.. Akkor hol ?
Még ha mondjuk csomagolássérült,vagy refurbished cuccok lennének is, ezek az árak akkor is irrelevánsak. Van mondjuk utánvételes rendelés is, csakhogy akkor is az van, hogy akkor nézheted meg vagy bonthatod ki amit hozott a futár, ha kifizetted.. Addig oda nem adja. És bármit is kaptál, a pénzedet vissza nem kapod tőle, az tutkó....
-
nggabi
félisten
ha még nincs 1 éves a teló be kéne vinni samsung szervizpontba. elvileg rögtön cserélik ha van nekik, akkor már kérj új kábelt is. kicsit erősködni kell, mert usb csatit is akarnak majd mindenáron cserélni, de az még ráér
jah és kell a teló és a garjegy is hozzá természetesen.
-
Def26
félisten
Kiderítettem, hogy beszart a gyári töltőm. Iphone 5 usb töltőjével tökéletesen tölt a telefon a gyári kábellel. Érdemes szerintetek t-mobileba visszavinni és felvenni a garanciális problémát, vagy hagyjam a fenébe és vegyek egy sima hálózati töltőt?
-
Arween
senior tag
válasz
Cingáriusz #44003 üzenetére
Az Lcd-s fórumon is képbe került ez a cég:A megadott címen egy cégszolgálat van, több száz céggel.+Nekem azt írták vissza mailben, hogy nincs telephelyük, nem lehet megnézni a cuccokat, de eu gari van rájuk. Nem ajánlott a vásárlás szerintem,tuti kamu.
-
MurdR
veterán
Nem tudom mennyire néznek utána. Én anno defyt vittem be kirootolva hangszórócserére, nem nézegették hogy rootolt e vagy sem, szerintem. De a Samsungék bekeményítettek ugye, akármilyen problémád van, és bele lett nyúlva a telefonodba, ugrik a garanciád. Szerintem tedd vissza a gyári szolgáltatós romot, és ,,tisztán'' vidd be, nen éri meg kockáztatni.
-
Laraxior
titán
válasz
cassius.clay #44014 üzenetére
A meccs áll egyenlőre....
A többi tényleg egyelőre.
Amúgy lehet érdemes lenne próbálkozni a vétellel, 8 nap van rá visszaküldeni, még ha bevonnám a fogyasztóvédelmet is.... De nem hinném, hogy ennyi mindent hamisítanának, TV, telefon, fényképező, stb...
Oké, hogy hamisítják, de hogy mindet egy helyen árulják...
A garanciáról nem sok mindent találtam.... -
V.T.
aktív tag
Sziasztok. Mèg egy kérdésem lenne a gariztatásrol. Ha gyári független rom van fent és nem tmobileos az számit a szerelőnek? Számlálo nullán áll root nincs nem is volt. Keret repedés és a kijelző és a keret közötti retek miatt szeretném garanciába szervizeltetni. Köszönöm a válaszokat. Üdv
-
MurdR
veterán
válasz
Cingáriusz #44009 üzenetére
Az utánad szóló tökéletes tényt közölt, ebben az országban akármi megtörténhet. Mit várunk egy olyan igazságszolgaáltatástól, ahol a legnagyobbak a legkorruptabbak?
-
Gizmo94
veterán
válasz
Szétnéztem az oldalon... Erről annyit, hogy alig egy hónapja vettünk egy UE46ES6560 Samsung tv-t. Haverom intézte, 200k.-ért.. MM-ban ugyanaz 280.000 Huf.. Ennél a cégnél ez a tv a kiírás szerint 99.000 Ft.. A többit rád bízom..
De mondok jobbat az ajánlatukból:
MacBook Pro 15" Retina kijelzővel 2.3 GHz i7/256GB (Magyar Billentyűzet)
Szokásos ár 639 900 Ft
Ár (nettó): 208 661 Ft
Ár (bruttó) (27.0 %):
265 000 FtNahh. szóval, van jópár mac fertőzött haverom,tehát szoktam látni ilyen szarokat. Ennek a fenti gépnek az ára kb. 750-800.000 Ft... Tehát a szokásos ár is vicces, nemhogy 265 ezerért.. Felejtsd el..
-
válasz
keress rá az adószámra, címre...stb, sok érdekességet találsz majd...
ja, és utána rendelj tőlük s3 telefont - akár több darabot is, mert tényleg olcsón adják -, ami(k)nek az árát előre utald át számukra! -
w333
félisten
válasz
Ebben az országban már minden megtörténhet
-
Én is így gondolom, de annyira egyértelműen Samsungnak árusítják. Ha mondjuk Samsing vagy Sumsung lenne akkor már érteném a dolgot. Ha így árusítják és kiküldenek valami kamu vackot akkor az igen durva bűncselekmény és hamisítás. Itt minden van: email, székhely, telefonszám. Ha kamu lenne akkor ennyire nyíltan csak nem csinálnák nem?
-
MurdR
veterán
válasz
Cingáriusz #44006 üzenetére
Ennek erősean kamubszaga van. Most csak elég arra gondolni, hogy ha a telefonoshoz beviszed, az többet ad érte mint 40.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
bencze #44000 üzenetére
en nem azt mondtam, hogy igy jo, hanem azt, hogy ez ilyen.
mas rendszernek, meg mas hibaja van.
tokeletes telefon nincs, de az altalad leirt igeny az ios-en jol mukodik.
ettol fuggetlenul en nem valtanek vissza, mert ezen kivul masban nekem ez a telefon (rendszer) jobban tetszik. -
-
Yeffy
veterán
válasz
fix, h nem eredeti. ki van csukva...
-
nggabi
félisten
válasz
tuti kamu.
-
Sziasztok!
Szerintetek ez lehetséges? Samsung Galaxy S3 16Gb 39900Ft-ért új?
Nem lehet, hogy ez valami hamisítvány ennyiért? Túl szép, hogy igaz legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!