Új hozzászólás Aktív témák
-
dobobazsy
őstag
ennek nagyon nem örülök. nem is azért, mert ROM-olni akarok ezerrel, de a root azért szükséges számomra.
a 4.1.2-es samu ROM-al sem volt bajom, csak az újdonság hiánya miatt váltottam CM-re, meg amíg megjön a frissítés hivatalosan. de ezek szerint lehet maradok a ROMolásnál inkábbmás: a TWRP EFS mentése megbízható? csak azért kértdezem, mert kelzsoca progijával valami 20 megás fájl keletkezik, míg a TWRP csak 4-5 megás mentést csinál, ha jól emlékszem.
-
apaszka
veterán
És a cm-be is lesz védelem? Én azt szeretem, és említettem custom-ként.
Amúgy ha jól tudom az unión belül nem legális ilyen dolog egy készülékbe helyezése. Jó, hogy nem már önmegsemmisítőt raknak bele. Ki vesz majd ilyen telefont? Persze vannak kik soha nem nyúlnak a telefonhoz, de a nagyrésze a tulajoknak szereti tuningolni.
-
apaszka
veterán
Ja .ha lerakom a telefont ,szerintem az enyém is bír sokat!
De használat közben nem megy el 3 napot tuti!
1 óra kijelző? Az semmi!2 óra alatt semmit nem evett!
Vagy réggeben gyári ROM al.kis használat alattmgTerminator
Nem tudom mi az a melegedés? Kellene ?
De lehet dicsérni az S4 et persze,viszont nemsokára megy szőrén szőr csere rá! Több gond van vele,mint az S3 al,az tuti!
Én már lemondtam az S4 ről! Kivárok! Az S3 nagyon jó telefon még ma is,és vissza állítható gyári állapotra!
-
Poca141
csendes tag
-
Swen017
csendes tag
Igen, az én nevemre lett kötve az előfizetés, és a készülék is a nevemen van. Anno valamit beregisztráltam, asszem az a GPS es "nyomkövetés" es valamihez szólt, ha esetleg ellopják vagy elvesztem. Kösz a gyors választ. De gondolom alaplapot nem fog háznál cserélni benne. Bár kitudja
. Akkor várjuk a hétfőt és meglátjuk mi lesz.
-
havri1
félisten
Csak akkor jelzi az ikont, ha kapcsolódva van wifire, ha nincs ikon, még háttérben futhat, az is szvja az akksit.
Bár azt viszont nem tudom, hogy bekapcsolt, de nem cstlakozott wifit jelez e a skálán...(#66291) LouiS22 : Valahol pedig le van írva, mert olvastam, hogy a premium készülékekre 2 év frissítés jár..aztán, hogy ez samsung dok volt e vagy fórum..
-
apaszka
veterán
"a magam részéről az sem zavarna, ha semmilyen módosított firmware verziót sem lehetne feltenni a telefonokra, és ebből is lenne haszna a gyártónak!"
A valóság az szerintem, hogy a gyári rom még a 2 giga RAM ot is megeszi,és belakás után már kéri a pucolást! Tehát kell a ROOT,és ha jobb alap!
Persze ez csak az én agyamból pattant ki!
Aki megveszi,és nincs az arénán.az úgy használja mint megvette. Ő a jó vevő!
Aztán ki szeretné a max-ot kihozni , a telefonból,az keresi a legjobb ROMot ,BL-t rá!
(#66005) LouiS22
Aki utána néz vásárlás előtt szerintem nem ezt választja majd! Hidd el!
"Bónusz kör: ameddig teljes pályán tarolja a Samsung a piacot (akár zárt bootloaderrel, akár nyitottal), baromira nem fogja őket meghatni az a vélt vagy valós siránkozás, amit techblogok/fórumok hasábjain olvasnak. Ha meg valaki lelép és más modellt választ? Van ilyen, de van 10 új vásárló."
Az újak nem ezt veszik! Almást,még ha egy frissítés nem is teszi vízállóvá! -
V.T.
aktív tag
szia
köszi a választ, akkor ha nincs más lehetőség megcsinálom.
csak nem értem hogy a rendszer is azt írja hogy normál, nem pedig hogy módosított eszköz. ha pedig módosítva lenne kies sem frissítette volna a rendszert nem? pedig azzal csináltam és ha rádugom nem ír ki semmi hibát hogy módosítva lennejaa értem akkor ezt nem tudtam, majd megpróbálom rootolni meg visszaállítani a számlálót
de ez akkor számomra kicsit sem érthető
köszönöm a segítséget -
ViSAS
senior tag
Ez mindenképpen így lesz, beviszem majd helyben hozzájuk a laptopomat is ha felhívnak és ott helyben megnézek mindent rajta. (feltéve ha javították)
Amúgy ez már a gyári megvételnél is így volt. A KIES is azt írta ki rá, hogy ez egy módosított (vagy talán egyedi) készülék szoftver - nem emlékszem már pontosan a kiírt szövegre - és nem is engedélyezte rá a frissítést. Miután viszont én feltettem az új független augusztusi firmwaret Odinnal, a KIES már engedélyezte a frissítést (XEH), csak természetesen a legfrissebbnek jelezte. Mondom, valami nagyon nem stimmelt már ezzel a telóval.Nya de lényeg a lényeg, csak legyen jó a végén, kíváncsi vagyok hogy holnap felhívnak-e hogy mivan a szervízeléssel. Ettől függetlenül nem esne jól ha elment volna rá 100 kiló a semmiért.
Az 5 fájlos dolgot valaki kitudná nekem fejteni?
(#60593) MunezXBK: Valóban. Sok érdekes-rossz dolgot hallottam már róla én is. Csak sajnos ezek a vásárlásom után jutottak el hozzám.
-
vwpolopg
őstag
Ti ennyit beszélgettek az automatával?
Nocsak egy ismerős név, üdv
De, hogy ne csak off legyek, üdv mindenkinek, pár hónapja megvan ez a tepsi, és eddig hiba nélkül teszi a dolgát, aminek roppantul örülök az előző típushibás Lumia 820-am után... Egy kérdésem lenne, valakinek van tapasztalata laptopra való rákötésről? HDMI-n szeretném rádugni a laptopra, hogy megjelenítse a telefon kijelzőjét a gépen. Életképes dolog egy a telóhoz való HDMI adapterrel+kábellel?
-
[P]laci
senior tag
jah, t-mobile erről híres.
az sgs2 jb updatet mennyivel később is adták ki a telóra, mint mindenki más?
ráadásul az lte-t csak ők árulják, nincs piaci nyomás, hogy minél gyorsabban kinyomják magukból az elfogadását.
egyébként meg szerintem minden ilyen spekuláció teljes felesleges... ha jön, majd jön, addig kár ezen rúgózni.
-
[P]laci
senior tag
anno akkor is az volt a "baj", mint most az s4-gyel, túl sok variáns jött egyszerre...
mert ugye megjelent a "sima" i9300 variáns, jött vele szinkronban a fentebb tárgyalt US-only variáns, majd szépen bejelentették a Korea-only (SHV-E210K/L/S) Exynos alapú LTE-képest... és hogy adjanak még egy pofont a szarnak, a koreainak végül megjelent a nemzetközi i9305-ként is, ami nálunk S3 LTE.egy mezei user, ezt egy techportálon olvasva nem látja át, ha ömlesztve olvassa és itt kezdődnek a bibik.
-
[P]laci
senior tag
azért keveri mindenki, mert Amerikában az S3 rögtön lte-ként kezdett 2 GB RAM-mal és 2 magos procival (SCH-R530, SCH-I535, SPH-L710)...
Samsung Galaxy S III Model variants
-
-
roberto211
őstag
Senki nem irigykedik az ég világon, kb ezt 55564324452 x kiveséztük. Szerinted akinek itt s3-a van az nem tehetné meg,hogy lecserélje LTE-re? Ugyan már. Bármikor lecserélhetném mert nem nagy az árkülönbség de minek?
Ez a irigykedés,ócska duma volt kicsit..
#58000) t_a_m_a_s : Egyébként szokott púposodni.
Ezért is nem cserélem le. Itt nyugodtan ül az s3 ban az 1gb.
(#58002) kali: Oké.oké. Kitárgyaltuk. Hardverapron szerintem elég LTE-t szoktak árulni..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest