Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
adammkaa
senior tag
válasz
mgTerminator #53497 üzenetére
És ez nem ront a telefon élettartalmán, működési hibák nem lépnek fel?
-
adammkaa
senior tag
válasz
apaszka #53480 üzenetére
Szerintem kitaláltad mi lehet a szitu mert az első sima s3 amit vettem, tudjátok főzött rom kernel volt rajta meg imei változtatás, lehet belerakták, de eszméletlen ahogy szolt, erős dinamikával hangosan, élt a zene. Most meg igy gyárin nem nagyon lehet élvezni (legalábbis számomra) halk is, dinamikája sehol. Na most én nem értek ezekhez amit felsoroltál. Hogy meg lehessen csinálni modosítani kell a telot vagy programot kell feltenni hozzá? Mert ugye garanciás, kockáztatni nem akarok hogy elveszítem vele, viszont ha nem jár garanciavesztéssel és full legális ez a dolog akkor megcsinálnám mert nekem nagyon szükséges.(Csak nem tudom mit hogy kell )
-
dobobazsy
őstag
valakinek van tapasztalata ezzel a ROM-mal?
-
kelzsoca
félisten
MD5: 97547cd62b11687dc6b13cbf3377ab1a
Friss repo sync után buildelve, telepítése cwm recovery alól, lehetőleg wipe formázással.
A Fejlesztői lehetőségeket: A telefonról-Build-szám 7x-i lenyomásával lehet előhozni.
-
mgTerminator
veterán
válasz
kelzsoca #53486 üzenetére
Nekem pont exFat kellene mert azt ismeri a TWRP recovery is
Egyébként találtam egy másik megoldást az NTFS és exFatra, de sajnos ez sem 100%os, mert bootoláskor csatolja csak. Tehát ha leválasztom, akkor csak bootoláskor csatol. A régi megoldás amit én használtam meg pont fordítva működik, csatolja akármikor, csak lecsatolni nem tudja
Elgondolkoztam hogy cm helyett használnám a gyárit kiherélve, szerinted érdemes váltani vagy nem? Igazából 2 éve cmet használok és már megszoktam, szeretem
-
CyberSoma
tag
válasz
mgTerminator #53485 üzenetére
Köszönöm a gyors választ
-
kelzsoca
félisten
válasz
CyberSoma #53484 üzenetére
A class 10 miatt a kis fájlok mozgatása lassú lehet, ezek a kártyák akkor hasznosak, ha egyben nagyobb méretű fájlmozgatások történnek, mondjuk egy film, játék, ami akár elérheti az 1GB-ot is, annál van értelme a class 10-es kártyának, de ha sok kis apró fájlt fogsz többnyire mozgatni, akkor inkább class 6.
(#53485) mgTerminator
Éjjel fordítottam egy friss CM romot, NTFS támogatást beletettem a kernelbe, majd rápróbálhatsz, ha gondolod.
-
CyberSoma
tag
ilyet esetleg valaki használ i9300 -ban?
Samsung microSDXC 64GB (Class 10) Pro UHS-1 Grade 1, MB-MGCGBKell esetleg a nagy kapacitás miatt lassulástól tartani? (rendszer, file kezelés...)
-
korcsillio
addikt
válasz
Tarantula33 #53459 üzenetére
Nálam az sem működik
-
havri1
félisten
Tegnap 8 körül vettem le töltőről a telefont, és ma reggelig nem is piszkáltam. Nézem, 83%.
Megnéztem, naná hogy ébrenlét 100%..
Restart, és azóta jó :-(
Igazából soha nem foglalkoztam vele, csak ez feltűnő volt.
Android rendszerre írta a teljes ébrenlétet.kernel : Nekem Siyah 1.9 van fent, ez nem támogatja a romban lévő Boeffla Sound vezérlőt (nem tudom ez gyári Samsung mod e vagy a deodexed stock(?!) romban van e), viszont szerintem szépen szól..
-
apaszka
veterán
válasz
adammkaa #53476 üzenetére
Ez érdekes.
A sima S3 on nem volt véletlenül perseus, vagy valami jó kernel,delux settings, és hozzá STweaks ? Az LTE -n meg nem?
Én ezek támogatás hiánya miatt nem váltok 4.2.2re sem.Míg nem lesz kiadva jó kernel, és csinálva valami STweaks szerű addig várok. Ezekkel nagyon jól szól a telefon!
Ui:
Persze más , egyedi kernel is jó, csak én ezt használom, ez a kedvencem. -
adammkaa
senior tag
Sziasztok. Mikor sima samsung galaxy s3 telefonom volt tettem ra zeneket , hip hop zenek voltak rajta max hangeron olyat szolt a gyari fulhallgatoval olyan dinamikaval foleg hogy kiszakitotta a dobhartyamat. Most meg s3 lte verzio van es meg sen kozeliti hangzasban. Sem hangeroben sem dinamikaban. Had kerdezzem meg az lte verzioban is wolfson dac van mint a sima s3 ban ugyan az? Mert eg es fold a ketto.
-
demyen
tag
up
-
trobi28
addikt
válasz
siralywarez #53464 üzenetére
Megnéznéd hogy ebben ven-e divx támogatás?
Az előzőben nem volt -
Anulu79
addikt
A Samsungnak van olyan netes címe ahová kérdéssel lehet hozzájuk fordulni? Olyanra
gondolok minm amikor felhívja őket az ember. -
korcsillio
addikt
válasz
siralywarez #53464 üzenetére
Nálam az előző van de az se fordul el.
-
bagly
tag
Hejjhó! Az új leak is növeli a számlálót? Mehet wipe nélkül teljesen gyári xxemc2-re?
-
mgTerminator
veterán
Erősen elgondolkoztam azon hogy feltegyem e a gyári romot. Igazából azért félek mert már lassan 2 éve cmet nyúzok és nagyon megszoktam, így szeretem ahogy van, a samu romja meg mindenhol totál át van szabva
CMel igazából csak annyi bajom van hogy gyorsabban merül a kelleténél, de ezt már valamennyire megszoktam...
-
Anulu79
addikt
válasz
laci0530 #53452 üzenetére
Azérf mert téged nem érdekel meg sok más embert sem az nem jelenti azt, hogy hülyeség lenne. Elvilev azért van ez a fórum, hogy ha valaki szeretne valamit akkor megkérdezze. Az meg ha valaki bunkón válaszol (most nem rád gondolok) az csak saját magát méltatja. Sajnos nekem volt már sok kérdésem régebben is amire semmi válasz nem jött anno. Szomorú szerintem, hogy 80%-ban csak a romos kérdezőknek jön válasz. Gondolom erre is jönnek makd az okos válaszok. De legalább kiderűl, hogy ki ismer magára.
-
dobobazsy
őstag
válasz
mgTerminator #53463 üzenetére
egyet értek. régen mindenkivel msnen beszéltem, de ma ez màr nem működik mert mindenki a facebookon lóg..
a gépen megkapom az üzenetet(már amikor), a messenger meg fáziskésésbe van vagy nem is jelez.. -
siralywarez
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem, az újabb 4.2.2 ROM-ot, rosszabb nem lett a teló, bár mindent adatot legyalult, pedig egyfájlos rom. A lezárt képernyőről levették a jobbra húzásos fényképezőt. A főképernyő nem fordul el, úgy emlékszem az előzőben elfordult. A memóriát talán kicsit jobban kezeli, elég gyors is. A WIFi is jobb lett. Eltűnt a hotmobil bootkép is. Belakva sem lassult be szerencsére.Akinek a régebbi 4.2.2 van fent nézze már meg, hogy elfordul-e a főképernyő.
-
dobobazsy
őstag
a facebook messenger fáziskéséseire nem lehet valamit kitalálni? mindig akkor jelzi az üzenetet amikor már rég elolvastam.. tiszta idegesítő, így nemjó semmire. ez a program hibája lenne, vagy a telefoné?
-
havri1
félisten
Nem tudja valaki a gyári headsetnek (fehér) mi a kódja, cikkszáma, neve?
Mert egen' sok van belőle .. -
Tarantula33
tag
válasz
korcsillio #53453 üzenetére
Az xda-n találsz egy font packot van benne vagy 100 vagy még több.Nekem is az van fent hát lehet válogatni.
-
zozyk
addikt
válasz
Ezek elvileg mennek:
[Fonts] Collection of all flipfonts -
sanyirigo
senior tag
válasz
laci0530 #53452 üzenetére
Én csak segíteni akartam a kedves fórumtársaknak. Ha valakinek ez kell, akkor leszedi, ha nem akkor meg se nyitja a linket.
Nem szeretnék megbántani senkit sem, távol álljon tőlem. Pusztán a jóindulat vezérelt a post megírásakor.(#53453) korcsillio:Itt találod meg a betűtípusokat.
MOD: a link alatt már nem az van szerintem. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
1x linkelt itt valaki vagy millió félét. Abból mind működik.
-
korcsillio
addikt
Letöltöttem több fajta betütipust de egyiket sem tudom használni mert azt írja nem elérhető és csak a gyáriak mennek.Mi lehet a gond?
-
laci0530
senior tag
válasz
sanyirigo #53444 üzenetére
Volt pár eltévedt ember, akinek pont ez kellett itt. Ma már szerintem a kérdés feltevése is ingerületet szül (hülyeség, feleslegesen, és ehhez mérten méltatlanul sokszor hangzott el). Itt valószínűleg kb. senkit nem érdekel, olyan lehet ez, mint egy versenyló nyergére igény egy led-sor iránt, vagy mondjuk angel eye karikák kívánata a szemellenzőjére. :-) A pics@ba vele mostmár tényleg.
-
havri1
félisten
válasz
dobobazsy #53450 üzenetére
Mármint, hogy a telefonnal rögzítenél kamerán keresztül 1080p-ben?
A kártya írása 4mbyte/sec, azaz 32mbit/sec. Ez egy igen erős bitrátájú 1080p-s mkvnek is elég. Kizártnak tartom, hogy az S3 ennél magasabb bitrátával dolgozzon, és írjon egy memkártyára.
Mindez a saját véleményem, érdeklődd meg a memóriás topic -ban is, ott biztosan kapsz szakmailag alátámasztott választ is.
Én azt mondom, elég a class4-es kártya bele. -
havri1
félisten
válasz
dobobazsy #53445 üzenetére
class 6 elvileg 6mbyte/sec írás, a class4 pedig 4mybyte/sec írás.
Telefonra felmásoláskor lenne csökkenés abban az esetben, ha most gyorsabban tudsz rá írni, mint a fent említett sebesség. Mivel gyanítom nem, így semmit nem vennél észre. Ha igen, akkor igen.Olvasásban sokkal gyorsabbak, ezek az írási képességüket jelölik.
-
sanyirigo
senior tag
Ezt kerestétek?
-
dobobazsy
őstag
szerintetek érdemes lehet lecserélni egy class6-os samsung 8 gb memóriakártyát egy class 4-es philips 16 gigásra?
lehet ingyen meg boltolnám, a kérdés az, hogy a class 4 rosszabb lenne-e a class6-hoz képest? -
dobobazsy
őstag
akkor megoldódott a rejtélyes halszem optika probléma jól látom?
megérte ma felkelni
nyitom a pezsgőt -
nbukta77
addikt
válasz
mgTerminator #53434 üzenetére
nem erted a poent?
-
nbukta77
addikt
10 % halszemoptika
-
havri1
félisten
válasz
Tizedes1 #53426 üzenetére
Esetleg az összefoglaló by mycso, csak a linkek mér nem a legfrissebbek.
-
Tizedes1
aktív tag
Sziasztok.
Kedden vásárolok egy s3-t
( egy Motorola Defy-t, ami 3 éves, cserélek le) több , mint 53.000 hozzászólásból nem lesz könnyű kiválogatni a fontos infót.
-
adammkaa
senior tag
Szép délutánt mindenkinek. Előreláthatólag mikor fog megjelenni s3 lte-re a 4.2.2? Illetve most sim kártya után kutakodom, t-mobile kizárólag mert függő a telefon. Had kérdezzem meg minden tmobilos kártyán legyen az feltöltő vagy előfizetéses, ingyenes rajta a facebook, vagy csak előfizetői kártyánál? És ha igen akkor melyik az a dijcsomag (névvel ellátva) amelyik tudja már ezt?
-
válasz
gyuri81 #53417 üzenetére
nekem is hiányos, csak olvasgatok, nyitott szemmel járok, bár érdekel is a téma, ha már lte képes telefonom van.
DonMedve; bár csak korábban volt iphone telefonom, és akkor sem éltem a lehetőséggel, de rémlik, hogy van ilyen mod; link
most s4 telefonom van, itt más s helyzet. -
válasz
leslien #53411 üzenetére
speedtest.net alkalmazás, android és ios alá is letölthető.
apaszka; sok helyen szakít, bár mobiltelefonon tényleg nem sok jelentősége van, hogy huszon vagy hatvan megabit/sec az lte háló.
azt viszont már próbáltam, hogy egy terhelt 3g cellában - westend city center, szombat délután - húzós oldalakon böngésztem 3g hálón, és bizony nem volt valami pörgős, szemre és érzésre is sokkal gyorsabb lett a képek, videók...stb betöltése, amikor átnyomtam lte hálóra.
igaz, még nem lógnak annyian lte hálón, de a sokkal több tartalék miatt, a későbbiekben sem lesz olyan gond, mint 3g alatt.gyuri81; nem tudom, hogy mmelyikre gondolsz, de használd egészséggel!
az s3 lte (i9305) hivatalosan csak a t-mobile kínálatában szerepel, gondolom legtöbben ezen szólgáltatónál vették, és csak néhány ilyen független készülék adott a témában.
-
Vinchi
tag
Valaki meg tudja mondani, hogy hogy a pi...ba tudom kikapcsolni a képen bekeretezett sebességmérőt
rom: --VK--ROM-GT-I9300-XXUFME3-Android 4.2.2
-
válasz
dobobazsy #53398 üzenetére
magától beolvassa a megfelelő hozzáférési pontot, ha a firmware (csc, product code...stb) alkalmas rá.
a hálózati mód úgy legyen baállítva, hogy az lte is adott legyen, és átkapcsol majd, ha lefedett területen leszel.
a bővítés törthavi számlázású, tehát most csak bő egy hetet fizetsz ki a hónap végéig, viszont a teljes adatmennyiséget megkapod a fordulónapig, mivel az nem részarányos.gyuri81; nem kell, mint írtam, nekem is csak az alacsonyabb csomag van, bő 20 megabit/sec körüli sebességgel, csak példának tettem be, hogy nem lassú az lte, de akinek van egy 30 gigabyte adatmennyiséges net, ott akár már nagyon érdemben is profitálhat a 60 megabit/sec sebességű csomagból is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio