- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
slimshady
senior tag
válasz
FrankMonzano #46529 üzenetére
En S4-rol valtottam S5-re. Ponots ertekekkel nem tudok szolgalni, az S4-em sem volt idos, kb 4 honapos. Az S5 viszont szerintem 30% plusz korul biztosan hoz akku idoben az S4-hez kepest. Mikor hosszabb turara indultunk vagy csak beugrottunk vKuala Lumpurba, tehat tudtam fotozgatok, navizok, megy a mobilnet es hazafele meg lehet taxit is kene rendelni, az S4-el tartalek akksi nelkul nem szivesen indultam el, de meg akkor sem ereztem magam jol, ha az egyik akksi csak felig volt, es nem ok nelkul ereztem igy. Az S5-ot meg kevesebb mint egy honapja van meg, napi hasznalat soran mindig tobb kraft marad benne estere mint korabban az S4-el, illetve ezzel meg csak egyszer volt huzosabb nap amikor ment a net, navi, foto es video, nem tudtam vajon sikerul-e taxit rendelnem hazafele, mivel igy elesben meg nem volt szerencsem tesztelni es bizony boven kitartott.
-
válasz
FrankMonzano #46507 üzenetére
Akkor félreértettem, azt hittem most akarsz venni! Ha meg már van s5-öt akkor sok egészséget hozzá
-
Gedeon31
addikt
válasz
FrankMonzano #46507 üzenetére
Az S5 mennyivel jobb aksi időben?
-
válasz
FrankMonzano #46477 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, de én a te helyedben ha vennék most telefont, mindenképpen s5-öt vennék, nem tudom mennyivel kell nagyobb áldozatot hozni, de most vitték el tőlem az s5-öt, egyik barátom vette karácsonyra a feleségének magának meg egy note 4-et, mindkét telót én próbáltam rájuk szabni, szóval az s5 valami brutál jó, kamerájáról oldalakat írhatnék, nagyon ott van, az új lenyomat olvasó meg a 30. feloldás után nagyon megszokott lett és nagyon megtetszett, én biztosan nem vennék már most s4-et, de ha meg annyira nem számít a lé, akkor note 4, szó szerint nem találok rá szavakat annyira jó, de az hogy jó, nagyon kevés mint szó
szerelem lett azonnal
Majd ha lentebb megy az ára, eladom az s4-et és veszek note 4-et...
-
migabi24
nagyúr
válasz
Nekem is volt 2 i9505 most i9506 van sokkal jobb az i9506 hasít, én nem adnám egy S5-ért mert nekem szebb és a mérete is tökéletes
-
Gedeon31
addikt
válasz
FrankMonzano #46479 üzenetére
Olyan vagy ,mint egy nő méretből indulsz ki.
-
Gedeon31
addikt
válasz
A Telenornál már nem lehet venni ,de szerintem csak a Telekom adta el az 9506-os tipust.
-
migabi24
nagyúr
válasz
FrankMonzano #46474 üzenetére
A lényeg, hogy S4-et csak divatból érdemes cserélni, nem azért mert hűde mennyivel jobb
-
migabi24
nagyúr
válasz
FrankMonzano #46449 üzenetére
Akkuidő, kijelző, kamera nem a procira gondoltam
-
w333
félisten
válasz
FrankMonzano #43625 üzenetére
Nem nekem lesz (feleségemnek) ... és még szállítás alatt van !
Persze ez olyan mintha az enyém is lenne, majd beszámolok hogy milyen !
-
migabi24
nagyúr
válasz
FrankMonzano #40180 üzenetére
Én olvasom a topikját kezdetektől, egyre biztatóbb, mindenki elégedett aki használja, brutális akkuidőket linkelnek, nem nagyon lehet belekötni
-
proly01
őstag
válasz
FrankMonzano #39912 üzenetére
Nekem is ezt produkálta 4.4.2 vel a teló....kibírt kb fél napot....reggel 5 kor elindultam 10 kor kivettem a zsebemből mert hívtak és már 76% on volt meg ilyenek és semmi megoldást sem találtam rá.Valahol visszább írom is hogy nagyon tré....Nekem is az android rendszer ette néha a médiaszerver.Legtöbbször az android rendszer.
Megbántam nagyon,hogy frissítettem 4.3 ról....aztán felakartam tenni újra de nem engedte felénél megállt az odin és ennyi.Tégla lett a teló.Besétáltam vele mondtam,hogy kies frissítést ajánlott fel megállt a felénél ilyen lett azt se tudom mi ez de nem tudom használni a telefont visszamentem érte kb 1 óra múlva és visszaadták 4.3 al,de hogy hogy fogalmam nincs.Azóta áldom az eget. -
kengyel
nagyúr
válasz
FrankMonzano #39251 üzenetére
A droid 5 mi már nem igen kapjuk meg. Egyrészt ezért is kezd érdekelni a WP.
(#39252) migabi24
Akkor egy az agyalásunk
Csak nehezen szakadnék el a Samsungtól.
-
kengyel
nagyúr
válasz
FrankMonzano #39249 üzenetére
Nálam is méretben az S4 dukál. Valahol ebben a méretben kell majd gondolkozni
De a Note3 viszont meg egy szuper készülék lett !
-
kengyel
nagyúr
válasz
FrankMonzano #39247 üzenetére
Még egy telefon jöhet szóba, Note 3
Még ebben kezdtem el gondolkodni, csak "félek" a nagyságától.
-
kengyel
nagyúr
válasz
FrankMonzano #39240 üzenetére
Még Decemberig sok telefon kijöhet. Megmondom őszintén, nagyon hajlok a L 930 irányába, vagy maradok a Samsung fronton.
Még addig kiderülMióta a lányom WP használ, kifejezetten megjött a kedvem hozzá .
-
metosz
csendes tag
válasz
FrankMonzano #39181 üzenetére
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
FrankMonzano #39125 üzenetére
volt persze. félreértés ne essék, én nem örjöngtem, én ezt igy elfogadtam ahogy van, mivel semmit nem tudok tenni ellene.
-
mycso
veterán
válasz
FrankMonzano #39126 üzenetére
Nekem nemrég volt 1 éves, 4.3 omega van rajta kb. fél éve és az akku időm nekem is szörnyű.
Bár ez nekem kissé olyannak tűnik, mintha az akku kezdene megfáradni. Nálam fokozatosan egyre rosszabb az akku idő, ami azért vicces mert a több mint 2 éves galaxy tabom (ami volt/van nyúzva rendesen) még most is közel azt tudja, mint újkorában.
Természetesen nem púpos, külsőleg teljesen ép. -
Weeman1
veterán
válasz
FrankMonzano #38983 üzenetére
Csak a türelem a megoldás ha Ota-n akarod frissíteni.
-
Kerio
őstag
válasz
FrankMonzano #38893 üzenetére
Nem jött meg.
-
Weeman1
veterán
válasz
FrankMonzano #38889 üzenetére
A Vodafon hamarabb kiadta.
-
Mikkkeeeee
csendes tag
válasz
FrankMonzano #38758 üzenetére
Csak abban állapodtak meg hogy csak a KNOX üzleti részét (többfelhasználós mód) teszik bele a BOOTLOADERT nem váltja fel a KNOX bootloadere, a nexusokat továbra is gond nélkül lehet majd mókolni.
Valaki nem tudja, ha fölteszem a német gyári romot, mennyire tűnik fel nekik a szervízben?
-
migabi24
nagyúr
válasz
FrankMonzano #38755 üzenetére
Na az szép lesz ha már nexust se lehet mókolni
-
Weeman1
veterán
válasz
FrankMonzano #38692 üzenetére
Apex, vagy Nova.
-
Gizmo94
veterán
válasz
FrankMonzano #38468 üzenetére
Ha találsz belőle knox free verziót, akkor mehet fel.
-
Maxentius
addikt
válasz
FrankMonzano #38349 üzenetére
Ugrasztja a számlálót, úgyhogy ez is kilőve.
-
Gizmo94
veterán
válasz
FrankMonzano #38349 üzenetére
Felesleges ott tudni róla túl sokat, mert otthon relatíve kevés AT&T-s és Verizonos S5 van. Vagy mondhatni a számuk konvergál a nullához.
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankMonzano #38212 üzenetére
Ha jött volna már írták volna
-
upbuvar
tag
válasz
FrankMonzano #38066 üzenetére
http://www.sammobile.com/ vagy ITT
Az oldal tetején, a szép nagy Samsung Galaxy S4 feliratnál találod a téma összefoglalóját!
-
upbuvar
tag
válasz
FrankMonzano #38043 üzenetére
1 órája tettem fel a német romot I9505XXUGNE5 (magyar T-Mobilos 4.4.2 volt eddig)
Első tapasztalatok:Knox: OK
Glonass: OK
LTE helyett 4G kijelzés
Minden beállítás, telepített program érintetlen maradt.
A gusztustalanul ordító T-Mobilos boot animáció a múlté.Nincs veszteni valód, hajrá!
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankMonzano #38041 üzenetére
Igen próbálták, fasza és nem ugrik tőle a KNOX mivel rá való hivatalos ROM. Néha nem ártana olvasni is a topikot.
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankMonzano #38039 üzenetére
Miért ugrasztaná?
-
FrankMonzano
őstag
válasz
FrankMonzano #38032 üzenetére
Erre valaki ???
-
Tibcsi68
tag
válasz
FrankMonzano #37762 üzenetére
Köszi...
Miért van az, hogy nagyon sok fórumon a "nagyok" (senior tag, PH! addikt, fanatikus tag, stb...) gyakran lefikázzák a LÁTSZÓLAG kevesebbet tudó, mondjuk újoncokat??? Mellesleg nem tudom, hogy hogy mitől lesz valakiből "nem" újonc... -
expendables
aktív tag
válasz
FrankMonzano #37762 üzenetére
Ez ÁFA-s ár?
-
KisBundi
őstag
válasz
FrankMonzano #37731 üzenetére
Hát itt sem látok túl sok kreativitást kinézetben!
-
Weeman1
veterán
válasz
FrankMonzano #37731 üzenetére
Kinézetre tetszik.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
FrankMonzano #37639 üzenetére
Erre valaki?????
-
sanyek2
senior tag
válasz
FrankMonzano #37627 üzenetére
Igen, javult.
Nem forró a készülék, csak az egészséges melegedést érezni rajta. Wifi, mobilnet, mindegy, mindkettő terén alig melegszik.
A GPS nem csak abban javult, hogy megtalálja a Glonass műholdakat, de abban is hogy pillanatok alatt csatlakozni tud, ahogy azt a videóból is láthattátok.
A mobilnet stabil, nincs dobálás. Eddig.
Az akkuidő nálam jó volt, nálam nem jelentkezett ez a probléma. Így ezt nem tudom megmondani. De valószínűsíthető, hogy erre is kiterjedt a javítás.sultansmith: Nem torrentezek telefonról, ezt majd neked kell kiderítened.
Ez a KitKat-re érkezett frissítés. 4 napja jött ki.
Helyesbítek.. JAVÍTÓCSOMAG
A verziószám maradt, talán csak a release szám változott 2-re. Ebben nem vagyok biztos, mert nem néztem meg frissítés előtt. -
borsodika
őstag
válasz
FrankMonzano #37627 üzenetére
Volt aki azt írta, hogy a wifi jobb lett de erre én is kíváncsi lennék.
sultansmith: Ez a 4.4.2-őn belül 1 frissítés. Az sd írás nem a Samsung hibája hanem a google szigorított ha van rootod megtudod csinálni, hogy működjön máskülönben meg vársz, hogy az adott program készítője megcsinálja az sd írást.
-
szasza87
tag
válasz
FrankMonzano #37423 üzenetére
Az mondjuk igaz! Bár nekem nem sokkal rosszabb mint a 4.3 volt
Kitkat-el is bírja lazán a napot pedig aránylag sokat nyomkodom napközben!
-
Poplacsek
senior tag
válasz
FrankMonzano #37233 üzenetére
Nálam a kezdetektől fogva gyenge a térerő ha az LTE be van kapcsolva... Telenoros vagyok és épp emiatt nem is használom az LTE-t.
-
Luser2000
addikt
válasz
FrankMonzano #37216 üzenetére
Ugyan ilyen térerő problémák jöttek elő nálam is kb 1 hete.
Gyári 4.4.2 XEH
-
monkyx
tag
válasz
FrankMonzano #37216 üzenetére
Üdv nálam szerdán cseréltek miatta alaplapot antennát teljes belsőt mert sokszor nemvolt velem az erő
-
Weeman1
veterán
válasz
FrankMonzano #37162 üzenetére
Indítsd újra.
-
Gizmo94
veterán
válasz
FrankMonzano #36984 üzenetére
Nem lehetett igen. Ha ugyanazt a verziójú romot rakod fel, az odin magától nem fog knoxot ugrasztani. Csak ha rootolsz, vagy custom kernelt raksz, vagy recoveryt, stb..
Linkeld már be azt az igen válaszomat ugyanerre? -
Gizmo94
veterán
válasz
FrankMonzano #36981 üzenetére
Nem.
-
Dare2Live
félisten
válasz
FrankMonzano #36669 üzenetére
Nem marad a beziel mentes dizájn.
Eleddig az év legszebb telója lesz. Samsung elbujhat az S5el
-
Dare2Live
félisten
válasz
FrankMonzano #36662 üzenetére
nálam is sajnos kiesett itt mindkettő Z2 és S5 és htc se jó. És hiába beziel mentes és nagyon tetszik az 5.5es kijelző miatt a G3 is ekkora szélessége lesz... is ki fog....
-
FrankMonzano
őstag
válasz
FrankMonzano #36661 üzenetére
Z2 : 5.78 x 2.89 x 0.32 inches (146.8 x 73.3 x 8.2)
S5 : 5.59 x 2.85 x 0.32 inches (142 x 72.5 x 8.1)
Mar az S5 is erezhetoen nagyobb minden iranyban,mint az S4,ez a Szoni viszont tultesz az S5-on is.
Ez szerintem mar para meret,akarmennyire is jo a telo.
Igaz nem fogtam eloben,de az S5 is mar az ingerkuszobon van,vagy inkabb felette. -
Tibcsi68
tag
válasz
FrankMonzano #36600 üzenetére
Nekem a S4-esemnél van az, hogy akár bejövő, akár kimenő hívásról legyen szó, gyakran nem hallom a másik félt, és ő sem hall engem, ilyenkor nem hallatszik kimenő híváskor a kicsengés hangja sem. Ez jellegzetes hiba, vagy csak nálam fordul elő?
-
papi77
addikt
válasz
FrankMonzano #36600 üzenetére
Nem tudom a tiétekkel mi volt,de nekem egyszer sem mondták,hogy nem hallanak.
Ja,és kettő is volt,egy 16 gb os,és egy 32- es is! -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
FrankMonzano #21479 üzenetére
azt megértem.
-
Gizmo94
veterán
válasz
FrankMonzano #36551 üzenetére
Jahh. Sajnos. Ezért nincs még S5 és ha megoldás nem lesz, nem is lesz. Ha viszont a Prime nem lenne Knox-os akkor abból veszünk.
Látom, jelennek meg régi arcok. A "klotyóklán" szerzői jogait fenntartom.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
FrankMonzano #36551 üzenetére
Igen, szerintem is túlzásba viszik. Én gyári rommal használnám. Miért bánnád meg, ha G2-t vennél?
-
nfsu17
veterán
válasz
FrankMonzano #36489 üzenetére
a 4.4 erősen korlátozta ezt (is), root nélkül nemigen mutatja meg semmi.
betterbatterystat progi is hasonló, de 4.4 alatt az sem mutat semmit root nélkül.
4.3 alatt root nélkül szépen megy -
sanyek2
senior tag
válasz
FrankMonzano #36453 üzenetére
Ez így van. De sajnos valamiért-valamiért alapon működik az egész rendszer.
Úgy gondolom hogy egyel több tapi elég csekély kompromisszum 2-3 nap akkuidőért cserébe.
A legegyszerűbb, ha kipróbáljátok. Semmit nem veszítetek vele.
Este toljátok fel töltőre, majd reggel indul a visszaszámlálás. Kinek mennyi időt spórol meg.
Engem is érdekel, hisz ez csak elmélet, vagyis inkább vélemény. Lehet hogy tévesen azonosítottam az energiatakarékosságot. Minél többen próbáljátok ki minden egyéb változtatás nélkül a telefonon, és írjátok meg a tapasztalataitokat!Azért írom ToughWiz-nek, mert nekem ezt írja a telefon, mikor megnyomom a menü gombot.
-
sanyek2
senior tag
válasz
FrankMonzano #36449 üzenetére
Igen is meg nem is.
ToughWiz eltávolítása alapértelmezések közül.
Marad az alap háttered, ami eddig, de csak arra nyomsz rá a menügomb megnyomásakor, hogy megnyitás csak egyszer. -
sanyek2
senior tag
válasz
FrankMonzano #36447 üzenetére
Jó felvetés, és talán praktikus is, de nem talált. Ennél régebbi kérdéseimet ne keressetek, nem ott van a válasz. Újabban.
Autómatikuson van, azt keres mit csak akar. -
sanyek2
senior tag
válasz
FrankMonzano #36445 üzenetére
Azt azért meg kell nézni, hogy főmenübe való visszatérés után mennyi.
De szép alacsony szám! Gratula! -
sanyek2
senior tag
válasz
FrankMonzano #36439 üzenetére
Ha most elárulnám, nem lenne mind agyalnotok. Persze egyéntől függ, hogy miket használ a mobilján, van aki pénzt vált olnine, van aki játszik.. ja tényleg... esténként 2-3 menet kártyajáték is benne van az üzemidőben.
Van aki telepakolja időjáráselőrejelzővel a menüképernyőt, van aki kipakol 600.000 féle ikont és 300.000 oldalat a főképernyő mellé.
Nekem van 3 oldalam, és azok lófrálnak rajtuk, amiket használok.
Mivel már kicsit konyítok a számítógépekhez, így a telefonok takarítása, működtetése sem nagy feladat számomra. Nem, nem az androidra, hanem az egész alapjaira gondolok.
Én pl nem hagyom nyitva az alkalmazásokat. Egyszerű, nem? Utána néztem, illetve megnyitogattam az összes gyári progit. Tiltotam, töröltem őket, előtte és utána is gyórsítótár ürítés, és kényszerleállítás. Hoppá.. ez már egy tipp?
Ami szerintem drasztikusan csökkentette az akkuhasználatot, azt próbáljátok meg kitalálni!
A RAM jelenleg kiürített állapotban 610MB-ot foglal. Persze amig vissza nem térek a kezdőképernyőre...
687MB üresjáratban. Azaz amit alapon folyamatosan ott kell tartania, az határozottan kevés. (Szerintem) -
s.Oliv3r
senior tag
válasz
FrankMonzano #36390 üzenetére
Tarcsazoba usd be *#0*# ott sensor es forgasd ossze vissza a telot. Ez a magnetikus sensor kalibralasa de sztem ennél többet nem is tudsz kalibralni rajta.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
FrankMonzano #36381 üzenetére
Ha mar a powerusernel tartunk,valaki dobhatna erre egy valaszt
.
Az istennek se talalom. -
sanyek2
senior tag
válasz
FrankMonzano #36384 üzenetére
KöszI! Már azt hittem elállítottam valamit...
-
Gizmo94
veterán
válasz
FrankMonzano #36279 üzenetére
Amatőr.... Százas csiszolópapírral próbálkozz. Az visz mindent a knoxot is. -1X-1-re. Pittel rotolva. Ha nem, rúgod a sövénybe, hogy eléredjen.
-
Gizmo94
veterán
válasz
FrankMonzano #36190 üzenetére
Kitkat hibák ellen igazi orvosság nincs, csak próbálkozások. Majd a frissítése megoldás lesz talán, valamikor 2020-ban.
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankMonzano #36190 üzenetére
Az egy dolog, de a Samsung nem olvassa az ilyen fórumokat, ha meg mégis, akkoris csak legyint egyet hogy ez csak 1%, User hiba...
-
válasz
FrankMonzano #36182 üzenetére
nem mondom azt, megfelelő feltételek mellett okés lehet, de tudni kell, hogy mit lehet és érdemes tiltani, ellenkező esetben problémát is okozhat.
én sosem tiltottam/fagyasztottam semmit, mindig csak a beállítási lehetőségekkel éltem, kikapcsoltam az általam nem használt funkciókat/opciókat - nem kell google asszisztens, nem kell fiókilag bejelentkezett google kereső, nem kell a tartózkodási hely jelentése, nem kell az android eszközkezelő általi pozicionális meghatározás, nem kell, hogy a wifi állandóan jelentse a készülék helyzetét...stb - és az elégnek bizonyult, hogy ne egye az akkumulátort a két android folyamat...stb, és jó akkumulátoros üzemidőt tudjon a készülék.
a viber és facebook alkalmazásokat kerülöm - nem csak android alatt -, és így pláne nincs problémám. -
válasz
FrankMonzano #36134 üzenetére
látatlanban nem nagyon lehet többet/pontosat mondani, pláne ha tiltogatva is vannak folyamatok, mert ha olyan van szándékosan kiiktatva, ami kellene valamelyik funkció működéséhez, és a rendszer állandóan pingeti, az több kár okozhat, mint hasznot.
sanyek2; amennyiben nincs használva a telefon, és sokan van készenlétben, úgy nem feltétlenül jelent rosszat, ha a cella készenlétben van elől a listán.
suhico; 15 e ft és csak akkor, ha havidíjas előfizetésre lett vásárolva, és már lejárt a hűség - s4 esetén ez csak akkor lehetséges, ha csak 1 évet írt alá valaki, és a telefon megjelenését követően azonnal megvette, a 2 év hűség még nem járhatott le -, domino és listaáras vásárlás esetén 25 e ft, június 1-től az is 15 e ft lesz.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
FrankMonzano #36155 üzenetére
Sorry,mar megkerdeztem,neki 4.3 van fenn,igy mar ertheto a dolog.
-
Maxentius
addikt
válasz
FrankMonzano #36150 üzenetére
Szimplán szarul van optimalizálva a gyári rom, nálam is a rendszer és az OS húzza az akkut a kijelző után.
-
kurion
senior tag
válasz
FrankMonzano #36144 üzenetére
Nem
-
FrankMonzano
őstag
válasz
FrankMonzano #36139 üzenetére
Erre valaki ??
-
Gizmo94
veterán
válasz
FrankMonzano #36089 üzenetére
Amúgy ez még ahogy néztem nagyon vitás dolog itt az eredeti forrás, de ha meglépik és ezzel a speccel, akkor nagyon odacsavarnak a jelenlegi S5-nek, aminél már végre bevallják, hogy nem hozott nagy változásokat az S4-hez képest.. Zuhan is az ára rendesen majd hamarosan, ha meg ez kijön, akkor bolgogok lesznek az S5-öt 200k körül beszerzők ismét csak. Gennyes egy üzletpolitika..
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankMonzano #36091 üzenetére
Hát szerintem a mostani S5 ára is irreális... Tudom, az S4 is ittkörül kezdett de akkor is...
-
migabi24
nagyúr
válasz
Na mit mondtam neked, a lotto számokat tudnám így
-
mgTerminator
veterán
válasz
Engem ez sem tud meghatni, mert ahogy a Samsungot ismerem, ez 300 felett lesz
-
Gizmo94
veterán
válasz
FrankMonzano #36028 üzenetére
LOL
-
migabi24
nagyúr
válasz
FrankMonzano #35821 üzenetére
Csak viszonyítás képpen nekem 4.3 van 46%-on vagyok 3h 20p kijelző reggel vettem le a töltőröl, maximálisan elégedett vagyok
-
kissandras20
aktív tag
válasz
FrankMonzano #35819 üzenetére
Nekem is gyorsabban merül, mióta fent van az új rendszer. Kb 20%-al
-
válasz
FrankMonzano #35805 üzenetére
engem Orbán Viktor is magán számról hívott fel 1-2 hónapja...... felvettem
ugyan nem vártam meg, hogy mit akart, mert meguntam az egyhangú beszélgetést és kinyomtam a pi*sába fél perc után -
Gizmo94
veterán
válasz
FrankMonzano #35782 üzenetére
Persze, hogy ellentmondás az egész, ez mindig egy nagy dilemma. Igyekszem valahogy a megfelelő eladót megtalálni ilyen esetben, azért személyes találkozáskor sokminden kiderül, bár garancia nincs semmire. (cross my fingers) eddig még szerencsével jártam.. Szerintem a te tegnapi esetedben az ár egyértelműen nem volt jó, remélhetőleg hamarosan jobb kondíciókkal lehet majd cserélni.. Én is az áresésre várok. Tekintve a mi esetünket az S4-gyel, remélem, nem hiába.
dobolson: Azért ért csalódás biztosan, mert túl sokat vártál tőle.
Nem azt mondtam, hogy csúcstechnológiák..
-
migabi24
nagyúr
válasz
FrankMonzano #35782 üzenetére
Nem értem miért hezitálsz van egy csúcs telód, van a piacon egy hajszálnyival jobb rengeteg pénzért eggyértelmű, hogy nincs értelme váltani, ha nagyon esz a fene mert nem a legjobb van a zsebedbe, várj 2 hónapot és megkapod 100-120 körül a csoda S5-öt amit már júliusba leüt a trónról valami S5 prémium és majd vered a falba a fejed, hogy nem vártál picit
-
Gizmo94
veterán
válasz
FrankMonzano #35762 üzenetére
Köze sajna, pont azért ilyen otromba. Látom szenvedsz vele te is rendesen, mint én.
kellene is, meg nem is, megy a hezitálás rendesen. Egyébként én is minden telefonomat szolgáltatósan adtam el, természetesen 0 problémával, de ettől függetlenül ez sajnos vékony jég marad, amikor benne van a pakliban egy takaros szívás lehetősége is. Egyébként nem merem leírni, de egy rakás szolgáltatós telefont vettem már kéz alól és eddig semmi problémám sem akadt.
-
migabi24
nagyúr
válasz
FrankMonzano #35758 üzenetére
Csak nekem tűnik csúnyábnak az S5? Mik ezek a vastag kávák?
-
Dare2Live
félisten
válasz
FrankMonzano #35750 üzenetére
Érdekes így képen nem jön át de egymás mellé rakva nagyon látszik mennyivel szélesebb S4 hez képest a keret, G2höz képest meg főleg. És nekem ez a probléma már a 70mm is épphogy és az igazán kényelmes az max 68mm de inkább 64-66.
-
Gizmo94
veterán
válasz
FrankMonzano #35751 üzenetére
Csak mint a többi szolgáltatós, részletre vásárolt. Dupla vagy semmi.
-
tothl
addikt
válasz
FrankMonzano #35753 üzenetére
Hat ha ki akarod fizetni dietazni kell
-
tothl
addikt
válasz
FrankMonzano #35750 üzenetére
Nem kell bovebb gatya...dobjal le par kilot....en is elkezdtem futni...
-
Lefty
addikt
válasz
FrankMonzano #35737 üzenetére
egyébként miért jó ez, hogy az egyes piacokon mást adnak el? hardveresen szerintem a saját exynos chipsetes telók jobbak.
-
Lefty
addikt
válasz
FrankMonzano #35737 üzenetére
ahha ezt nem tudtam. köszönöm!
még annyi kérdésem volna, hogy van valakinek tapasztalata a mobilexpressz.com oldallal? gyanúsan jók az áraik.
-
migabi24
nagyúr
válasz
FrankMonzano #35710 üzenetére
Kiderült, hogy ezzel foglalkozott adta vette a telókat, az enyém is csak keresztül ment rajta, szerencsére becsületes volt és kártalanított, de hónapokig rágtam a körmöm mire összejött
-
migabi24
nagyúr
válasz
FrankMonzano #35707 üzenetére
Szerencséd volt, nekem meg 3 hónap után tiltották itt a ph-n vásárolt one-om, amit egy 100+os emberkétől vettem
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankMonzano #35705 üzenetére
Pláne hogy letiltós....
-
Gizmo94
veterán
válasz
FrankMonzano #35702 üzenetére
Én is csak ezt tudtam volna tanácsolni, csak nem akartam beleszólni, mert ebbe nem igazán lehet. Szerintem is kicsit sok lett volna az a 65k+ egy függő telefonra..
-
mycso
veterán
válasz
FrankMonzano #35660 üzenetére
Én a classic-ot használom már nagyon régen. Telefonokon, táblagépeken, nekem ez jött be.
A chrome is jó lenne, csak az valóban zabálja az akkut, a procit is jobban pörgeti, mert minden eszközöm melegszik vele. -
gyuri2008
veterán
válasz
FrankMonzano #35663 üzenetére
Szerintem a is jobb a Chrome.
-
nfsu17
veterán
válasz
FrankMonzano #35663 üzenetére
viszont a gyári tényleg kevesebb akkuval beéri, az olyan 17-18% körül eszik óránként (van hogy még kevesebb), a chrome szerintem 20% körül vagy fölötte.
-
zseko
veterán
válasz
FrankMonzano #35660 üzenetére
Én a classic-ot jobban szerettem, de jó a másik is, és abban tán az a motor van mint a Chrome-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Elektromos autók - motorok
- Bluetooth hangszórók
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Könyvajánló
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest