- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Tényleg nagyon off de erre "Sok ember él "csak" egy nyelvtudással.Mi ezzel a probléma?" reagálnom kell.
Magam részéről engem sem érdekelt.
Aztán jött a Metallica, Offspring vagy épp olyan ikonikus játékok mint a Baldurs Gate... és hiába érzi az ember a dallamot ha nem érti mit jelent a "Life it seems, will fade away Drifting further every day..." vagy épp egy One dalszövege arról nem szólva, hogy a játékok nagyja anno egyaltalán nem és vszeg most sincs vagy nem jól Magyarítva.Hihetetlen mi maradt volna ki az életemből ha nem tanulok meg legalább egy konyha közép majd lassan felsőszinten legalább Angolul.
Aztán persze jött a hobbi/szakirodalom... ha vki nem tud angolul esetleg németül nagyon nehezen boldogul.
Persze lehet élni nyelvtudás nélkül. Csak épp közel se annyira érdemes mindha az ember tud legalább Angolul.
Félreértés ne essék imádom az anyanyelvem és semmi közöm ahoz ki mennyire zárja be magát, tesz magának véleményem szerint rosszat. Hiszek az önrendelkezésben.
pad: Ha thez jön ott jó áron szokott lenni. [link]
-
Dare2Live
félisten
válasz
Petyyyyy #62642 üzenetére
S600 S800nál gyengébb HWkre is lesz 6.0 ld új középkategóriás készülékek.
teli van a net clickhajhász oldalakkal/cikekkel írt vmit amire sok clikk lesz.Valóság az, hogy samsung szarik bele. Aki rendes frissitést akar az vegyen nexust oszt csokolom. Engem CM nem vigasztal, AOSP meg ugye 99% nem lesz.
-
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
válasz
chubby2o6 #57458 üzenetére
Itt viszont meghatározó az a szubkultúrak akiknek piszkálva van és cseszett nagy bosszúság a KNOX. Miközben amikor megvettem a telót még szó nem volt KNOXról az csak úgy mellesleg telepítődött és Samsung megmagyarázta, hogy mert nekem jó. aha...
Ez a szubkultúra kapott egy nagy rugást. Én se vettem volna S4et ha tudom, hogy egyszer csak kerül rá egy KNOX és a jövőben KNOXos telót se veszek az tuti. Mellesleg ez a ROMolo szubkultúra bár számosságban nem nagy de meghatározó. Amikor én eldöntöttem mostanában Samsung kilőve nem egy Samsung vásárlóval lett kevesebb.
-
Dare2Live
félisten
válasz
migabi24 #56596 üzenetére
ez mindig baromi szubjektív.
-Nekem nem éri meg. "Helyette elmegyek nyaralni + veszek SSDt a gépbe + maradékot berakom bankba." Magában az SSD többet hoz nekem időben....
(Amúgy se nyügözött le, ahoz 7-8hs kijelzőidő kellett volna (meg microsd hely csessze meg a 128gbs verziot meg az árát) és nem érdekelt volna, hogy +2mmel vastagabb.)
-Másnak meg nem tétel 200+ sött akkor is megéri ha csak telefonálni akar rajta mert villantani veszi. Neki meg megéri.sztem ezt az egész S6témát ívelni kéne. Igen tudjuk jobb, gratulálunk hozzá, de akik itt vannak azokat S4érdekli és inkább nyaralni mennek.
-
Dare2Live
félisten
"Az akkut a legkevésbé kímélő autostart appok: Beaming Service for Samsung, Security Policy Updates (Samsung), Facebook, Weather & Clock Widget Android, Lookout Security & Antivirus."
-
Dare2Live
félisten
válasz
Winchester95 #56124 üzenetére
lehet én értem félre de a külső szélét takarja/védi 100%ban.
-
-
Dare2Live
félisten
nekem még az S1em esett vízbe de úgy, hogy csorgott ki belölle.
Be se kapcsolt, de jól kiráztam, aztán számítógép táp mögé raktam ahol kijön a meleg levegő és reggel bekapcsolt. Azóta is működik, bár most már csak mint tartaléktelefon használjuk de hibátlan.
Szóval szerencse kérdése... még lehet évek múlva is használni fogja, max egy akut kell benne cserélni. De azt amúgy is.
-
Dare2Live
félisten
Tudtommal S3nál még nincs KNOX azaz az az utolsó aminél még azt raksz fel amit akarsz és gari nem ugrik. Illetve S4nél se volt még kb amikor megjelent, első frissitések alkalmával települt.
Akinek fontos romolás akár mert zavarja vmi akár mert át/vissza akar állni atomstabil romra pl 4.3ra
annak Samsung imo nem ajánlott. Sad but true.
-
Dare2Live
félisten
válasz
laszlolczka #53770 üzenetére
Hogyhogy visszamennél?
Kezd befutni OTAn is készülékekre az 5.0.1 de ha jobb KK akkor inkább marad még egy ideig... monjuk nekem a folder write jó lenne.
-
Dare2Live
félisten
Mivel ritka beírom:
S4 Activra ma megjött a loli. Majd délután holnap acceptalom.
szerk: független active.
-
Dare2Live
félisten
válasz
lionhearted #52336 üzenetére
"Agyba dugó füles meg az audiophile az két külön dolog..."
jáj...
Én egy Shure 535 már audiophil kategóriába sorolok egy pl kaiser 10nél meg nincs kérdés abban van.
-
Dare2Live
félisten
válasz
zsolosz #52326 üzenetére
gyári füles egyértelműen a rosszabb fajta gyári fülesek közé tartozi, egy olcsó kategóriás CX200, Philips TX2 dimenziokkal szebben szól, hogy egy Fidelio S1, Shure-215ről ne szóljak.
És akkor még az S1/215el is csak kapargatjuk az audiofil réteg alját.Persze mindenki annak tartja magát aminek akarja de akinek nem sérti a fülét a gyári füles az imo nagyon nem audiofil.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Maxentius #51480 üzenetére
Eddig procit/ramot nem tudtál bővíteni, S6al már háttértárat sem. Nincs az egy SD kártya kiszolgál 3-4telefont elég egyszer megvenni.
bonusz, hogy 32gb és 128gbs közt speedshop lista szerint van 60K difi. 60kból nem 96gbs sd karit veszek hanem 30ból 10év garis 128ast. (Ha ragaszkodik vki a Magyar vásárlás 27%áfához akkor 34KFt)
Nagy üzlet. Samsungnak.
-
Dare2Live
félisten
Tegnap este ~22hkor 100%on, ujraindítva.
Direkte heavy loadot adok neki teszt miatt. referencia szint miatt képernyő fényerő középre rakva és automatikuson.eddig volt ~40perc net és majd 2h film (1080Ps nem néztem csak hagytam futni) össz kijelzőidő: 2h35
29%ot evett
Android OS: CPu total 39min
16%
Android System: CPU total 34min cpu foregrround: 24sec stay awake 5m10s
15%
mediaserver (ez nemtudom mi nem szokott itt lenni)
cpu total 29min stay awake 48sec
cell standby: 15h 33min
többi 5% alatt van.
kb 15perc beszélgetés volt ma össz.Most van 56%on. Ma még lesz ~2h zene meg ~1h net, majd irom mi a vége.
Este majd megint csutkára töltöm és beírom az átlagos használatot, hogy milyen használat mellett jön ki 2nap 3-4h kijelzőidővel.
szerk: screen shotot hogy lehet csinálni? Lönék azt is róla.
-
Dare2Live
félisten
Ma teljesen felöltöttem ~98%ra, majd figyelem mi merre és beirogatom.
2hete tuti volt 4h+ kijelzőidőm reggel lehuztam, 15kor buszraszáltam végig ment film/net és este 23hkor még volt ~15%om.
de 3h kijelzőidővel elmegy 38-40ht úgy, hogy még van 15%om.
Igaziból nem értem i9505ön uezek a progik voltak fent és már a 3hs kijelzőidőnek is örültem....
-
Dare2Live
félisten
válasz
Stingie #51061 üzenetére
Én megpróbálnám a szervízt mert bukni rajta nem lehet de nem adnák neki sok esélyt.
Régi plexi az kibírt mindent fólia kellett rá karcok ellen. Gorilla Glass törik és ha nem raksz rá fóliát ha lassabban is de karcos lesz.
Nem kérdés melyika jobb, csakhát a marketing. Figyeld én is mit kapok hszemért. -
Dare2Live
félisten
1-2h kijelzőidő az már gyanus... nemlehet aku döglődik vagy akármi?
másik, hogy nemrég volt lehetőségem cserélni i9505ről i9506ra. Az egy dolog, hogy észrevehetően gyorsabb de míg i9505nél ilyen 2.5-3.5hs kijelzőidőim voltak addig i9506nál 3-4h fele járok. Volt pár lazább napon 1nap 18h után 17% 3h kijelzőidővel meg 1h telefonnal wtf...
-
Dare2Live
félisten
I9506ra van +2hó prémiumgarancia? Helysziní szervíz?
Most regeltem https://my.samsung.hu on de csak olyat írt ki, hogy:
"A termékre érvényes garanciaidőt automatikusan meghosszabbítottuk 12 hónappal. "
"Gyári garancia: 12 hónap
Plusz garancia: 12 hónap" -
Dare2Live
félisten
Nagyon ütköznek az érdekek.
-Készülékgyártóknak nem érdekük, a "tökéletes" telefon, abból élnek, hogy különböző okok miatt megy a cserélgetés. Ott tarunk, hogy ~legjobb a 4.3volt S4en, 4.4el el kellett cseszni a jó telefont ráadásul úgy, hogy user ne tudjon visszamenni 4.3ra?
-googlinak fillérje nincs a készülékeladásokból az se zavarja ha 5+évente cserélsz nála a pénz a használatból ered. hasznád mobilon (is) a keresőt, gmailt, playt..
Igazán sajnálom, hogy új nexus 6"os lett, nekem nem jön be ez a ~90mm széles mérekategória...
-
Dare2Live
félisten
ma kézbe vettem az i9505öm amt 7napja nem használok. 7napja töltöttem akkor kivettem belölle simet, meg kikapcsoltam wifit, akkor vmi 90%ra volt töltve. Most 7nap után 46%on állt.
Eközben aktív használatban ugye 1napnál több sose jött ki = 2-3h kijelzőid + 2h beszélgetés + néha gps.
Csak mint érdekesség.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Kavinton75 #49515 üzenetére
tok árakat még nem is láttad...
-
Dare2Live
félisten
aki már használja a cseh lolit i9506on 1+hete írhatna egy szösszenetet róla.
hibák, fagyások, gyorsabb, lassabb, előnyök, hátrányok...Ma lenne időm felrakni.
-
Dare2Live
félisten
Aki Tnél webshopban rendelt I9506ot ott a gari jegy hol volt?
Doboz nyitva volt?Ma jött meg rendelés, doboz felnyitva, garijegyet nem találtam. Legalábbis olyat mint amit anno I9505höz kaptam nem. A telefon viszont elég friss, 2015.01.03as Vietnami gyártás aksi 2014.12.23as.
-
Dare2Live
félisten
válasz
PowerBuldog #48850 üzenetére
NOTE4 fél éves készülék abban mégújabb SOC van és mégse. (és rá is férne.)
-
Dare2Live
félisten
Elég jól le lett írva az S4/G2 előnye hátránya innen mindenki tud dönteni.
Ami biztos, hogy pl tmobilosoknak az i9506 90ért + két protective cover 1900 nagyon jó ajánlat.
-
Dare2Live
félisten
válasz
migabi24 #48656 üzenetére
azért erre ne fogadj....
feleségem S4 Activjanak szerintem és szerinte is sokkal szebb képe van mint az én amoledes S4emnek. Én is anno azt mondtam, hogy fullhdn nem látszik pentitle... ja nem amig mellé nem raktam feleségemét onnan már nekem nincs kérdés melyik a jobb.
Uígy uaz a 4.4.2 van az övén, enyémen és neki összejön a 4.5-5hs kijelzőidő, nekem factory reset után max 4h. Uaz a HW egyedül kijelző tipusa különbözik.
-
Dare2Live
félisten
válasz
caveman1 #48612 üzenetére
nálam 4-4.5h helyett 3-3.5h kijelzőidő 4.4el. Rendszeres hogy nem is kijelző hanem vmelyik meghatározhatatlan android system task zabálja meg aksit.
Az elég nagy -, ráadásul bysinc se megy root nélkül 4.4en.
És számomra semmi lényeges/érezhető előnye nincs 4.4nek.Én tuti maradnék 4.3on...
Ha SD kari hely nem kell és fontos aksiidő akkor G2t érdemes megnézni, ott 5-6hs kijelzőidő az simán összejön, amúgy 90ért i9506 nagyon jó vétel.
-
Dare2Live
félisten
vezeték nélküli töltő [link]
működik protective cover tokkal? Ehez nem kell semmi extra pl extra hátlap.... rárakom aztán tölti? -
Dare2Live
félisten
válasz
norrberth #48246 üzenetére
Az a baj, hogy nekem nem jó vmi ami 83mm széles. Max 72mm de inkább ~69 amit még kényelmesen tudok használni.
Még 5hó garim van S4re addig megjön 5.0 az pár dolgot javít ha nem megy fel custom rom, aztán majd kiderül az idei kínálat, köv nexus ha jó lesz a mérete mindenesetre esélyes versenyző.
-
Dare2Live
félisten
válasz
madkiller #48239 üzenetére
Ki lehet adni 8000 féle telefont de akkor supportálni is kéne...
Ráadásul az csak az egyik probléma, hogy lassan, késve... de ha kapunk vmit ott is mi vagyunk a béta tesztelők és a "végleges" változat is bugos/lagos.
Nem véletlenül sírom vissza én is a 4.3at.
Régen evvel nem volt "nekem 10%" gond mert felment egy custom romot azt probléma megoldva. De amióta itt a knox ennek is löttek. Sajnos/hálisten már nem sok gari van az S4emhez azt megy is fel rá vmi custom.
S1->S3->Note2->S4 sor után ami azért sejteti mennyire is voltam samsungos ha ez így marad erősen meglepne ha mégegyszer Samsungot vennék.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Dj.Mike #47347 üzenetére
ami passzol i9500hoz az i9505höz is.
nekem volt uez vmi eszement mód ronda 1napig nem bírtam ki rajta.végülis mi a bajod a protective cover +folia vagy üveg kombóval? Ami annál jobb védelmet igér az kb 60$tól indul pl otterbox defender vagy a love mei tokja, ez utobbi kb agybetegség kb 1.5cm! ad az S4 szélességéhez, hosszuságához vastagságához kb +8-9mm és nehéz is tényleg acél és nehéz kemény gumi a nagyja... cserébe földhözvághatod akkor se lesz semmi. [link]
-
Dare2Live
félisten
válasz
Dj.Mike #47337 üzenetére
megnéztem enyémet azon ugye protective cover+folia van.
Protective cover nem lóg rá a kijelzőre illetve amennyire annyira fólia beljebb van. A kettő nem tudom, hogy ütheti magát nálad.Sött amikor üveg volt rajta ami nem 0.2mm hanem sokkal vastagabb kb 1mm+ vastag ott is gond nélkül rajta volt tok.
"és nem hiszem h látszana rajta bármi karc is mert állandóan tokba van."
Ez nem hit kérdése. asztali lámpa felkapcsol mellé rakod megnézed a lámpa visszatükröződését és bingó. Én tényleg sok mindent kipróbáltam de folia vagy üveg."Sokkal inkább zavar h kicseszett módon szedi össze az ujjlenyomatokat és hiába törölgetem csak nem csúszik rendesen."
pl bradó Life [link] kézfertőtlenítő kb mint a folyékony szappan. picit rákensz áttörlöd és csuszik és nem gyüjti az újlenyomatot. hetente ismételni kell a folyamatot ellenben antibakteriális/virulens is lesz tőle vmennyire. -
Dare2Live
félisten
válasz
Zsolaf #46778 üzenetére
teljesítmény = feszültség * áramerösség
Egyszerüsítve esetünkben ~5V*~0.5-2A Ez a 2.5W-10W - disziplódás amivel aksi töltődik.
Nincs összefüggés a powerban "mérete" (mAh) és hogy mennyire melegszik között. Ha több Aal tölt akkor több is fog eldiszipálódi.Ill ahogy öregszik az aksi úgy egyre nő a diszipálódás mértéke.
ehh szarul magyarázom annak aki egy p=u*ivel sincs tisztában srry.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Winchester95 #46308 üzenetére
128gbs sandiskot simán viszi
-
Dare2Live
félisten
válasz
pittbaba #45103 üzenetére
Most eljutottam oda a készülékkel, hogy nem tudok vele telefonálni, nem szólnak a hangszórók és nem hallanak benne. A válasz továbbra is az, vigyem be és bevizsgálják."
Én nem értem.... Ki kell hívni őket vagy le kell adni aztán addig nem átvenni amíg nem jó rajta minden és tök8, hogy 4.3 vagy 4.4
4.3 óta vmi kehe mindig van én nagyon várom az 5.0át mert hátha.
-
Dare2Live
félisten
válasz
PowerBuldog #44003 üzenetére
én anno ezért vettem S4et.... gyorsan lesz port. TW meg hálisten nincs benne...
-
Dare2Live
félisten
válasz
KovyBoy #43390 üzenetére
tönkrement adatokat buktad és evvel sokat nem tudsz mit csinálni. A jövőben javallom, hogy használj vmit ami észrevétlenül menti a fontos tartalmakat, pl bitorrent sync.
Sajnos az elektronikai tervezésnél, gyártásnál, minőségbiztosításánál (is) a legföbb szempont az ár és nem a tartosság, minőség. Egy ilyen korszakban élünk sajos amíg el nem lep minket a szemét....
-
Dare2Live
félisten
annyit tennének, hogy kijavítják a 4.4 lag+bug+aksizabáló dolgait én boldog leszek.
azaz Adják vissza a 4.3at!!!
Max: "Az S3-hoz képest...." Najó de S3 legalábbis a Ts 4.3al lagmentes és stabilabb mint az S4em
új aksival jobb aku ideje van mint az S4emnek.
-
Dare2Live
félisten
válasz
flegga92 #42949 üzenetére
gsm/használt gsmes boltokban jellemzően uezeket a töltőket adják, csak 5*ennyiért.
borsodika: Ettől még azok is custom romnak hívják mindenhol. Samsung tudtommal tán S3tól? az exynosok kernelét/forrását nem adja ki, többek között ugye ezért nem szabad exynossal szerelt cuccot venni, ellenben egy jobb CM/AOSP rom simán átemeli a gyári kamera SWjét ha az jobb.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Szombó #42707 üzenetére
Nem SOC függő, S600/S800nál sokkal gyengébb SOCokra is jönni fognak 5.0val. Még a RAM függés mint indok is kehés volt de itt egyértelmű hülyeség lenne S5ben is 2giga van.
Eközben ugye szépen fut CM 4.4 kőkori I9000en...
Egyszerűen Samsung eladta és innen neki semmi +bevételt, hasznot nem termel, láthatóan kényszerből megcsinálja ld a 4.4 minőségét.... de komolyan mondom így inkább ne csinálná.
Nincs mit tenni nexust, vagy rendes CM supportos készüléket kell venni.
-
Dare2Live
félisten
válasz
PowerBuldog #42449 üzenetére
Simán viszi 128ast.
bb: Nem szórakoztam megvettem helyi kiskerben 35Kért. Ennél biztos van olcsobb, de 64es hiánya miatt azonnal kellett.
-
Dare2Live
félisten
Nekem 2hónapja cserélte Sandisk egy microsdt. Úgy indult, hogy a kisker ahol vettem megszünt, írtam nekik,kérték postázzam el, elpostáztam, megérkezés után 2nappal hozta DHL az újat.
Meg is kapta feleségem én pedig berendeltem magamnak a 128gbs microsdt. Természetesen ezek után és a jövőben is maradok a Sandisknél. Ha jól emlékszem 10év gari.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest