Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • skilled88

    tag

    válasz Vagany #1535 üzenetére

    V.mi gond van gizda?? ;]

    ............
    "Csupán kicsivel kisebb tudású készülékeket több tízezer forinttal olcsóbban haza lehet vinni akár a HTC, akár a Sony kínálatából, az utóbbi cég hasonló, Xperia Z nevű csúcsmobilja gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint az S4-es, és még vízálló is, mégis olcsóbb mintegy ötvenezer forinttal. A trendeket látva azt hiszem, hogy a csúcsmobilok korszaka hamarosan beáldozik, inkább az olcsóbb készülékek lesznek majd egyre jobbak."

    Az tény! Az LCD előnye még mindig a leginkább valósághű színekben rejlik! Nem úgy mint az SAMOLED

    Újabb Galaxy S4 kiadás egyelőre még csak pletykák szintjén létezik, addig a korábban már számos kémfotón látott dupla SIM-slotos Galaxy S4 most már teljesen hivatalos. Történt ugyanis, hogy a dél-koreai gyártó Kínában bejelentette az I9502 típusjelzésű új S4 készüléket, melybe egyszerre akár két SIM-kártya is becsúsztatható.
    vagyis ebben az új modellben is egy nyolcmagos Exynos 5 Octa chipkészlet, valamint 5 colos Full HD kijelző, 13 megapixeles kamera, illetve Android 4.2.2 szoftver teljesít szolgálatot. Minimális változás, hogy a dupla SIM-es készülék 2 grammal többet nyom a mérlegen.
    A Samsung Galaxy S4 dupla SIM-slotos új kiadása első körben Kínában lesz kapható, és arról egyelőre sajnos nem szól a fáma, hogy felénk is kapható lesz-e az újdonság.

    Jön a vízálló Galaxy S4


    A Samsung új csúcsmobiljából hamarosan egy strapabíró kivitel is érkezni fog.

    Emlékezetes, hogy a Sony már jóval a Samsung előtt előrukkolt az aktuális idei csúcsmobiljával, az Xperia Z-vel, mely ugyan a Galaxy S4-énél némileg visszafogottabb hardvert virít, azonban van egy nagyon komoly aduásza. Ez pedig nem más, mint a víz- és porálló kivitel. Ezzel természetesen a Samsung is teljes mértékben tisztában van, és hamarosan hathatós választ fog adni rá.

    Young Soo Kim, a Samsung Gulf Electronics elnöke ugyanis azt nyilatkozta, hogy hamarosan érkezni fog a Galaxy S4 strapabíróbb, víz- és porálló kiadása. Mit is mondhatnánk? Tárt karokkal várjuk az új jövevényt, csakúgy mint a miniatürizált Galaxy S4 minit.

    Erre annyit ..hogy a Samu szánalmas már.. egy típust 3 x akarnak eladni ..
    Az S4-nek kb lesz vagy 5 variációja ,ez jó is meg nem is

    Jó benne : szélesebb a választási kőr kinek mi az igénye
    Rossz benne:minek kell egy fajtából ennyi variáns ,illetve ennek az árába elvárt lenne hogy mind meglegyen egy készülékbe ..

    Majd annak fog főni a feje.. ,ha megjelenik tényleg a vízálló és a dupla simes fajta,hogy miért nem azt vette ?? ;] :O

    Tényleg a Samsung olyan mint a Milka csoki

    [ Szerkesztve ]

    "Powered Forever*Corsair HX520 Modular" Lumia 800 Black

Új hozzászólás Aktív témák